- 19 Kasım 2016
- 689
- 361
Aynı içgüdü bizdede var. Bizde eşimizle olsun isteriz. Normal bir duygu zaten. Ama olmuyor, yapamıyoruz işte.Ağzından bal damlıyor Canım. Aslında bakire olduguma inanmaması değilde , kendi yapmak istiyor ( afedersinz ) Erkek iç güdüsü anlıyorum onu.
Yendim yazmak istiyorum ama egzersiz bile yapamıyorum...
Amin...Canım nasılsıııın neler yapıyosun eşinle aran nasıl. Ben bebek için uğraşıyoruum dua et lütfeen Allahım aratmadan versin herkese
Amin...
Ev arkadaşımla! aram iyi..birbirimize zor günlerimizde destek oluyoruz. Özellikle ben ve ailem, zor şeyler yaşadık, sağolsun hep maddi manevi destek oldu. Beni hiç rahatsız etmez, odamda rahat rahat uyurum. O da kanepesinde rahatsız edilmeden mışıl mışıl uyur. Sarılmak, öpüşmek...gibi öyle banal! şeyleri aştık biz. Birbirimizi kirletecek şeyler yapmıyoruz. Aşkın nirvanasındayız. Telepatik takılıyoruz.
Vajiyi yenip te artık bebek sahibi olmak isteyen herkesin, şirin mi şirin,zeki mi zeki, elleri yumuk yumuk, gözleri boncuk boncuk geceleri uyuyan, az gazlı, bol iştahlı, tombiş tombiş, bal yanaklı bebekleri olur da yuvaları şenlenir inşallah.
Eve gelirken beni de kapıda karşılayan bir can var. Kedi ama olsun, o bile mutluluk veriyor. Eşimde bende çok düşkünüz ona.
Meraba ben yeni üyeyim 7 aylık evliyim ve çok çaresiz hissediyorum bugün buldum bu sayfayı umut oldunuzKızlarrr yendiimmm bittii artık o kabus geceler yokkk inanılmaz mutluyum burda yazıyolardı da inanmıyodum hepsi girmis nasıl oldu anlamadım diyolardı ayyynen oyle oldu :)) siz de güvenin kendinize. Yendigim pozisyona acıkcası ben cok şaşırdım siz de şaşırırsınız diye dusunuyorum :) yüzüstü bacaklarım hafif aralıkken eşim ısrar etti ve denedi ben nasılsa bu pozisyonda asla girmez diyodum ama şokk hafif bi acı oldu ama tamamının girdigini düşünmemiştim bundan baska pozisyonlarda canm yanıyor ama bu pozisyonda cok ufak acı ve kasılma var inanılmaz mutluyumm :)
Meraba bende 7 aylık evliyim ve ağlamaktan sıkıldım artık nolur destek olun sprey benzeri şeyler kullandınız mi benim en büyük sorunum bacaklarımı açamıyorum kasıyorum uyku ilacı bile denedik artık psikolojim bozulmaya basladıKızlar hiç bi de hiç kanamam olmadı normalmi bu, girdi ama kanama olmayınca olduğuna inanamıyorum hala
Meraba ben yeni üyeyim 7 aylık evliyim ve çok çaresiz hissediyorum bugün buldum bu sayfayı umut oldunuz
Hoşgeldin canım.Meraba ben yeni üyeyim 7 aylık evliyim ve çok çaresiz hissediyorum bugün buldum bu sayfayı umut oldunuz
Hosbuldum teşekkür ederim :)Hoşgeldin canım.
Uyku ilacı mı?!Meraba bende 7 aylık evliyim ve ağlamaktan sıkıldım artık nolur destek olun sprey benzeri şeyler kullandınız mi benim en büyük sorunum bacaklarımı açamıyorum kasıyorum uyku ilacı bile denedik artık psikolojim bozulmaya basladı
Cok sevindim memnun oldum :) çaresizlik yok cunku çaresi var :) hani diyor ya bir dusunur "Nefes alıyorsak umut var demektir" he aynen öyle iste. Neden üzülüyoruz? Üşengeç olduğumuzdan cunku egzersizin acıtmadıgını yapınca anlıyosun o yuzden korku degil üşengeçlik. En üşengeç yarışması olsa 1. Olurum ama kim gitcek oraya kadar diyecek tiplerdenizegzersiz yapıyosuun kendini bırakıyosun tamamdır burdakileri okudukca cesarete geleceksin pozitif dusun pozitif olsun :)
Haklısınız ben hiç denemedim egzersiz ve doktora gitmekte istemedim eşim de sağolsun anlayışlı oldu zorlamadı doktor konusunda. Ama bu sayfa umut oldu bana tüm mesajları okumak istiyorum yalnız olmadığımı anladımCok sevindim memnun oldum :) çaresizlik yok cunku çaresi var :) hani diyor ya bir dusunur "Nefes alıyorsak umut var demektir" he aynen öyle iste. Neden üzülüyoruz? Üşengeç olduğumuzdan cunku egzersizin acıtmadıgını yapınca anlıyosun o yuzden korku degil üşengeçlik. En üşengeç yarışması olsa 1. Olurum ama kim gitcek oraya kadar diyecek tiplerdenizegzersiz yapıyosuun kendini bırakıyosun tamamdır burdakileri okudukca cesarete geleceksin pozitif dusun pozitif olsun :)
Kesinlikle baslıycamUyku ilacı mı?!
Bir an önce egzersiz yapmaya başlamalısın. Korkularından ancak egzersiz yaparak kurtulabilirsin.
Mesajlarda çok işine yarayacak, bilgiler, tavsiyeler var. Yinede sorun olursa bizler burdayız. Kolay gelsin.Haklısınız ben hiç denemedim egzersiz ve doktora gitmekte istemedim eşim de sağolsun anlayışlı oldu zorlamadı doktor konusunda. Ama bu sayfa umut oldu bana tüm mesajları okumak istiyorum yalnız olmadığımı anladım
Aynı içgüdü bizdede var. Bizde eşimizle olsun isteriz. Normal bir duygu zaten. Ama olmuyor, yapamıyoruz işte.
Spreyle hiç denemişmiydin?
Canım bende sprey taraftarı değilim. Ama sen kızlık zarının egzersizle zarar görmesini istemiyorsun. Yani eşin istemiyor. Gerçi büyük olasılıkla egzersizle zarar görmez esner. Ama zarar görme ihtimaline karşı, sen ilk seferini belki sprey kullanıp eşinle yapabilirsin. O zaman kızlık zarı sorun olmayacağından rahat rahat egzersizlerine devam edersin. Devamlı spreyle yapmanı önermem bende. Bir kereliğe mahsus. Operasyon gibi düşün.Spreyi nasıl kullanacagımı tam bilmiyorum. 1 kere dısına sıktım uyusturmadı. Burdaki bir arkadas da spreyle mı yapacaksın hep kullanma demişti o günden sonra denemedim
Cok teşekkür ederim :)Mesajlarda çok işine yarayacak, bilgiler, tavsiyeler var. Yinede sorun olursa bizler burdayız. Kolay gelsin.