Doktora neden gideceksin?Kizlar ben vajinismusu gecen hafta yendim ama kan falan gelmedi genel bi doktor kontrolune gitmek istiyorum ama alttan muayene yaparlar diyede cekiniyorum o sekilde muayene olanlar tecrubelerini anlatabilir mi rica etsem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doktora neden gideceksin?Kizlar ben vajinismusu gecen hafta yendim ama kan falan gelmedi genel bi doktor kontrolune gitmek istiyorum ama alttan muayene yaparlar diyede cekiniyorum o sekilde muayene olanlar tecrubelerini anlatabilir mi rica etsem
Bebek icin aslinda engel yada tedavi gerektirecek bi durum olabilir mi diyeDoktora neden gideceksin?
Akışına birak bence bir müddet. Daha vajinismusu yeni yendin. Beş altı ay sonra olmadı mı gidersin. Bu benim önerim tabi ki sen bilirsin. Strese girmene sebep yok şimdiden.Bebek icin aslinda engel yada tedavi gerektirecek bi durum olabilir mi diye
Merhaba vajinismusu yemeli 3 ay kadar oldu.bebek düşündüğüm için bi kadın Doğum dok görünmek istedim .sadece tahlil yaptı alttan muayene tapayım dedi çok gerekliyse yapın dedim gerekli degilse yapmayın dedim.gerekli olmadığını söyledi karından ultrasonla baktı .folik asit verdi gönderdiKizlar ben vajinismusu gecen hafta yendim ama kan falan gelmedi genel bi doktor kontrolune gitmek istiyorum ama alttan muayene yaparlar diyede cekiniyorum o sekilde muayene olanlar tecrubelerini anlatabilir mi rica etsem
Teşekkür ederim bu yuzden gidip gitmeme yönünde ikilemdeydim iyi oldu duydugumMerhaba vajinismusu yemeli 3 ay kadar oldu.bebek düşündüğüm için bi kadın Doğum dok görünmek istedim .sadece tahlil yaptı alttan muayene tapayım dedi çok gerekliyse yapın dedim gerekli degilse yapmayın dedim.gerekli olmadığını söyledi karından ultrasonla baktı .folik asit verdi gönderdi
Canim bizler icin doktor cok onemli. Benim iyi bi ozel hastanede kotu bi tecrubem var. cok anlayassiz olabiliyorlar. Vajinismus hakkinda bilgili olan 2 kadin dogum uzmani buldum. Yenmemde yaklasimlari da etkili oldu. Yendikten sonra cocuk spekturumu ile alttan muayene etti. Her sey cok cabuk oldu zaten. Doktoru mutlaka iyi arastir.Kizlar ben vajinismusu gecen hafta yendim ama kan falan gelmedi genel bi doktor kontrolune gitmek istiyorum ama alttan muayene yaparlar diyede cekiniyorum o sekilde muayene olanlar tecrubelerini anlatabilir mi rica etsem
Çok sevindim. Mutluluğunuzu hissettim. Çok güzel ifade ettiniz. Allah tamamına erdirsin. Allah altından kalkamayacağınız dert vermesin. Mutluluklar sizinle olsun.S.a arkadaslar hamileyimmmmmmm Cok sukur Rabbime her zorda mutlaka bir kolaylik varmis vajiyle ugrastgim gunlerde bunlari yasamak hayaldende oteydi ama cok sukur bu sayfa ve her anini yazan arkadadlarim sayesinde atlattim cok sukur vajinismus kabusumdu ama suan o olaylari uasamak o kadar kiymet katti ki sevgimize dualarinizi bekliyorum insallah
Ayy canimm çook sevindim rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin insllahS.a arkadaslar hamileyimmmmmmm Cok sukur Rabbime her zorda mutlaka bir kolaylik varmis vajiyle ugrastgim gunlerde bunlari yasamak hayaldende oteydi ama cok sukur bu sayfa ve her anini yazan arkadadlarim sayesinde atlattim cok sukur vajinismus kabusumdu ama suan o olaylari uasamak o kadar kiymet katti ki sevgimize dualarinizi bekliyorum insallah
Amin insallah Rabbim isteyen butun kardeslerime bu güzelligini tattrsin insallah ama inandigim tek sey mutlaka birgun asamayacagimiz seyler bir ani olarak kaliyo geride hamd olsun yeterki azim ve inanc olsun Cok ozeniyordum gecen sene vajiyle ugrasirken hamis olanlara vajiyi yenenlereÇok sevindim. Mutluluğunuzu hissettim. Çok güzel ifade ettiniz. Allah tamamına erdirsin. Allah altından kalkamayacağınız dert vermesin. Mutluluklar sizinle olsun.
Amin insallah dualarinizi bekliyorum insallah gecen hafta ogrendim ulrasyonda bile gorunmuyo kan tahlilimde cikti bir hafta sonra tekrar kontrolum var Duanizi bekliyorum insallahAyy canimm çook sevindim rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin insllah
Dualarim seninle canim benimAmin insallah dualarinizi bekliyorum insallah gecen hafta ogrendim ulrasyonda bile gorunmuyo kan tahlilimde cikti bir hafta sonra tekrar kontrolum var Duanizi bekliyorum insallah
Hic ara vermeden devam etmelisin sakin pes etme insallah Rabbim yardimciniz olur yeniceksiniz insallah umut olacaksinizaz önce denedim bi şamdan mumunu alabildim ,, hatta ikisini de alabildim ama biraz baskı hissettim,, yarın ikisi ile çalışacağım...
iyi akşamlar akadaşlar, uzun zamandı iş yoğunluğundan siteye giremiyordum ve tabi egzersizleri de bıraktım,,,, 3 parmak bile yapıyordum,,ama şuan zorlanıyorum... mumu prezevatife koyup biraz da zeytin yağı sürüp yeniden başlıycam... zeytin yağı inşallah mantara falan yol açmaz... önerileinizi bekliyorum,,,
Kalınlık önemli. Peçeteyle kalınlaştırabilirsin mumu. İki parmakla makas hareketi yapmaya çalış, bunda zorlanmıyorsan artık vajina girişi yanlara esneyebiliyor demektir o zaman. Zaten bizi zorlayan da bu. Kasılıp esnemesine izin vermiyoruz ve orda bir zorlanma oluyor. Makas hareketi yapabilmen bunları aştığını, normal bir ilişkiye hazır olduğunu gösterir.az önce 3 parmağı birleştirdim ve yapabiliyorum... eşli denemeye geçeyim mi arkadaşlar.. bu arada aparat ile çalışanlar en büyük aparatınızın boyu ve cevre uzunluğu ne kadar yazabilir misiniz, ben mum ile çalıştığım için mumu o boyuta getireyim. bir de önemli olan mumun kalınlığı mı boyu mu arkadaşlar
Sonrasını bildiğin için ilk giriş seni rahatsız etmemeli. Zaten normale döndükten sonra da ilk girişte bu kadar olmasada hafif zorlanma hissedersin. Bu normaldir. Çünkü vajina cinsel beraberlik sırasında açılır. Öyle açık beklemez. Bu yüzden ilk giriş te nazik olunmalı. Sonrası rahat tabi.2 mumu birleştirdim, boyu 13 cm, cevresi yaklaşık 9 cm,, çok rahat yaptım... sadece ilk girişte biraz zorlanıyorum,, gerisi sonsuz boşluk.. gitgel yaptım rahattım yani,,, ama ilk giriş sıkıntılı