Bnm esim destekti ama ne yazikki kayganlastiriciya karsiydi....aglamayin varesi var kayganlastiricili prezervatifler var onlardan alin hem onun penisine bisey surulmuyo hem onun kayganligiyla kolay oluyo bu kadarini da yapiversin ikna edin aglayip...bunu da yapmaz sa asla yenemeyeceginizi soyleyin...insallah duzelir hersey uzulmeyin bir an once caresine bakin hersey geciyo bende cok agladimYenenleri tebrik ediyorum ben artık umudumu da psikolojik sağlığımı da yitirdiğimi düşünüyorum.. Aparatlarda tüm boyları yapıyorum artık. Ama psikolojik olarak o kadar yıpranmışız ki eşli denemeyi yapamıyoruz bile. Zar zor Kaç günde bir defa denk gelip de bişeler yapmaya çalışsak bile ben girdirmeye çalıştığımda yağ sürmek istiyorum eşim kızıyor. Gerek yok diyor. O kadar anlatıyorum oysa diğer vakitlerde tamam anladım diyor. Ama iş o zamana gelince söyleniyor. Ve ben kupkuruyum artık zaten zevk kısmını geçtim sadecee başarmak ve normal bir kadın hissetmek istiyorum yine aynı şey oldu bugünde...ben yağ sürecek girdircem derken eşimin ereksiyonu geçiyor hemen. Çok mutsuzum çok ağladım. Kusura bakmayın umutsuz bir yazı oldu...keşke ağlayınca çözülseydi bazı şeyler. Bunun için o kadar göz yaşı döktüm ki..
Abla bak aslında şöyle de olabilir. Millet yaz tatilinde hep düğün yapıyordu sonbahar da ise anca bu hastalıklarını anlayıp bu siteyi buluyorlardı. Buna bende dahil. Çok şükür çoğu sonbahar bitmeden yendi. Kısa girdik nerdeyse bahar geliyor artık herkes bir bir yendi. Geriye bi tek eşleri inatçı olan insanlar kaldı yada çok hassas kişiler. Doğru mu analiz yaptım acabaEvet herkes nerde yaa! Özlettiler kendilerini.
Heee.. olabilir.Abla bak aslında şöyle de olabilir. Millet yaz tatilinde hep düğün yapıyordu sonbahar da ise anca bu hastalıklarını anlayıp bu siteyi buluyorlardı. Buna bende dahil. Çok şükür çoğu sonbahar bitmeden yendi. Kısa girdik nerdeyse bahar geliyor artık herkes bir bir yendi. Geriye bi tek eşleri inatçı olan insanlar kaldı yada çok hassas kişiler. Doğru mu analiz yaptım acaba
Evet aynen öyleHeee.. olabilir.Vaiinismusunda tıpkı meyve yetiştirmek gibi, çiçeklenme, böceklenme, tomurcuklanma, meyvelenme, dalında koparılma veya dalında olgunlaşıp koparılmama halinde öylece çürüyüp kalma gibi farklı aşamaları olabilebilür.
Ben de geçen Esra erol daki kadının vajinismus olduğunu öğrendim hatta açıkça söylüyordu şok oldumÇoook eskiden, otuz yıl önce diyebilirim. Vajinismuslu bir kadını anlatan yabancı bir film izlemiştim. Karı koca durumun ciddiyetini kavrayıp bir psikoloğa gitmişlerdi. Filmde doktor kadına bizim yaptığımız gibi ödev falan vermemişti. Sorunun nerden kaynaklandığını anlamak için kadının zihinsel geçmişini sorgulayıp, korkunun kaynağını bulmuştu. Ona göre de bir terapi uygulamıştı. Çok eski bir film. İnternette arşivlere baktım, bulamadım. Yeniden izleyecektim. O zaman ailemle izlediğim için biraz utanıp sıkıldığımdan, detaylıca bakamadım. Öyle çok film var, öpüşme sahnelerinde gözlerimizi kapattığımız, annem tamam bitti derdi de açardık gözümüzü, bakardık ki oda babamın yanında utanıp kızarmış
Beni isterlermi ki?! Kocalarını kötüleyip duruyorum. Benden kaçmış olabilirler. O yüzden oraya yorum yazmıyorum. Yine mi monalazo? demesinler diye.Vajinusmusu tecrübe ve deneyimlerimizle yenelim topiği daha aktif buradaki sessizliğin nedeni buymuş bilginiz olsun orda yardıma ihtiyacı olan vaji meleklerimiz var :)
Hahahah alemsin bence farklı bakış açınla değişik benzetmelerinle yorumlarınla çok şey katıyorsun kimini gerçekler acıtsada bazen birilerinin gerçekleri söylemesi gerekir sana ihtiyacı var o topiğin hadi senide oraya alalım MonaBeni isterlermi ki?! Kocalarını kötüleyip duruyorum. Benden kaçmış olabilirler. O yüzden oraya yorum yazmıyorum. Yine mi monalazo? demesinler diye.
Sağol canım. Kardeşim daha iyi şimdi.Gecmis olsun monalazo arkadaslar bnde yendim 1 aydir ama sadce yan yatarak yapabilioruz digerlerinde hala kasilmam gecmedii amne zormus iliskiye girmek :)) bekarlik sultanliktir diye kesin ondan soylemistr soyleyen
Teşekkür ederim...Hahahah alemsin bence farklı bakış açınla değişik benzetmelerinle yorumlarınla çok şey katıyorsun kimini gerçekler acıtsada bazen birilerinin gerçekleri söylemesi gerekir sana ihtiyacı var o topiğin hadi senide oraya alalım Mona
İnşallah yenmeyen kalmaz. Vajinismusu yaşamak karabasanı andırıyor.Merhaba arkadaşlar, inşallah hepiniz iyisinizdir.
Hep diyoruz ya bu iş kafada bitiyor diye. Evliliğimde 5 sene dolmasına 1 ay kala yenebildim. 5 sene neden öyle geçti peki?? Hep erteledim. Kendime inanmadım. Kabullendim ama çözüm için adım atmaktan dahi korktum. Bırakın 5 seneyi 5 ayınızı bile heba etmeyin lütfen. Kendinize güvenin. Tek başınıza (eşinizin desteği çok önemli) olmuyorsa uzmanlardan destek alın. En kısa zamanda halledin. Göreceksiniz o acı veren duvar yıkılmış gitmiş.
Tüm bu sorunu yaşayan arkadaşlara azim kolaylık ve eş desteği diliyorum.
Bu aradaEsencan güzel haberini bekliyoruz :)
Tebrikler, olmuş işte! gözünüz aydın. Normale dönmesi için kendinize biraz zaman tanıyın. Hemen hepsini almak diye birşey yok.Arkadaşlar Merhabalar..bizde eşli deneme yasak..ancak meraktan denedik..yarısindan fazlası oldu..çok az kaldı..girişte hiç acı falan yok..sadece ileride kaldım biraz baskı oluşuyor..git gel de yaptık hiç sıkıntı yok inanamıyorum hala...acaba o kaldığım yeride gecermiyim..bi yerde gitmiyor sanki..oda yönden sıkıntı galiba parmakla kolayca oluyordu..inş rahatça olur bir an önce çok az kaldı) korkmayın acı diye bişey falan yok..ne kadar buyutuyormusuz meğer..bu yargıyı nasıl beyninize isledilerse..pes etmeyin lütfen ben ilerledim bu kadar en çok parmak egzersizine karşı çıkan ben...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?