- 3 Ekim 2016
- 31
- 16
- 40
Elbette normal. Zamanla daha iyi olacak.ilk girişteki zorlanmam normal yani,,, ilk başta irkiliyorum, bir baskı hissediyorum ama içime aldıktan sonra alışıyorum herhalde,,,
Yavaş yavaş sonuca yaklaşıyorsun. Az kaldı. İlk girişte, olmuyor yapamıyorum diye düşünüp bıraksaydın hiç ilerleme gösteremezdin. Azmettin ve bu seviyeye geldin. Tebrikler. İnşallah çok yakında tamamen kurtulacaksın.arkadaşlar az önce 3 şamdan mumunu birleştirdim ve yaklaşık kalınlığı 12 cm,,, yine ilk girişte biraz irkildim ama sonradan alıştım,,,
inşaalh @monalazo senin ve diğer arkadaşların destekleri ile cesarete geldim,,, eğer bi gün yenersem paylaşacağım..Yavaş yavaş sonuca yaklaşıyorsun. Az kaldı. İlk girişte, olmuyor yapamıyorum diye düşünüp bıraksaydın hiç ilerleme gösteremezdin. Azmettin ve bu seviyeye geldin. Tebrikler. İnşallah çok yakında tamamen kurtulacaksın.
Bahar ayına vajinismusu yenmiş olarak girdiniz. . Ne güzel, ne mutlu size, zamanlamanız harika. Sizin adınıza çok sevindim.oleeeyyyy kızlar sonunda oldubu yazıyı buraya yazmak için o kadar çok bekledim ki. inşallah diğer arkadaşlarımda en kısa zamanda bu hastalığı yenip kurtulduk diye yazarlar. şoktayım ya inanamıyorum
Tebrikler canım, çok sevindim gerçekten. İki güzel haber. Allah başka dert vermesin. Fazlasıyla sıkıntı çektiniz. Bundan sonra herşey gönlünüzce olsun.Oldu oldu oldu :) birgun buraya oldu diye yazmak hayalden ibaretti.. Ama rabbime şükür oldu.. Sakin pes etmeyin.. Rabbim tez zamnda deva versin insaallah..
Sagol canim... Allah senden de diger yazan arkadaslardan da razi olsun..Tebrikler canım, çok sevindim gerçekten. İki güzel haber. Allah başka dert vermesin. Fazlasıyla sıkıntı çektiniz. Bundan sonra herşey gönlünüzce olsun.
Belki kendine uygun pozisyonu bulamamışsındır. Farklı pozisyonlar denedin mi?kizlar bu zevk almama sorununu nasil cözücezistek ve ön sevisme ile ilgili sorun yok ama birlesmeden zevk alamiyorum. Bazi yerlerde kist vb rahatsizlik olabilir yaziyor ama vaji tedavi surecinde bir kac kez doktora gittim, alttan muayene oldum. Lütfen yardim edin
vajinismusu yeni atlattigim icin farkli pozisyonlarda yapamiyorum henuz. Esimin de cok fazla cinsel deneyimi yok. Farkli pozisyon denemek istiyoruz ama basaramiyoruz. 3 yil vaji yuzunden iliskiye giremedim. Ilk bir kac iliskimde de canim yandi. Su an canim yanmiyo ama zevk de almiyorum. Zamanla düzelir mi acabaBelki kendine uygun pozisyonu bulamamışsındır. Farklı pozisyonlar denedin mi?
Eşinde erken boşalma sorunu varsa, bu da zevk alamaman için bir sebep olabilir.
Önemli olan vajinismusu yendiniz. Sevişmenin tadını çıkar, sonuca odaklanma,akışına bırak. Zamanla düzelir.vajinismusu yeni atlattigim icin farkli pozisyonlarda yapamiyorum henuz. Esimin de cok fazla cinsel deneyimi yok. Farkli pozisyon denemek istiyoruz ama basaramiyoruz. 3 yil vaji yuzunden iliskiye giremedim. Ilk bir kac iliskimde de canim yandi. Su an canim yanmiyo ama zevk de almiyorum. Zamanla düzelir mi acaba
Anin tadini cikar bence. Sonuc odakli oldu mu olmuo.. Ben mesela yendigim gun cok rahatta zevk aldim.ya da benim icimde bi sapik var. :):)vajinismusu yeni atlattigim icin farkli pozisyonlarda yapamiyorum henuz. Esimin de cok fazla cinsel deneyimi yok. Farkli pozisyon denemek istiyoruz ama basaramiyoruz. 3 yil vaji yuzunden iliskiye giremedim. Ilk bir kac iliskimde de canim yandi. Su an canim yanmiyo ama zevk de almiyorum. Zamanla düzelir mi acaba
Vay!Anin tadini cikar bence. Sonuc odakli oldu mu olmuo.. Ben mesela yendigim gun cok rahatta zevk aldim.ya da benim icimde bi sapik var. :):)
:)) ben de vaji döneminde psikologa gitmiştim ve benim çok istekli olduğumu söylemişti :) kendimi zamanla düzelir diye telkin ediyodum ama demekki ilk ilişki de zevk verebiliyomuş. Sorun nerde acabaAnin tadini cikar bence. Sonuc odakli oldu mu olmuo.. Ben mesela yendigim gun cok rahatta zevk aldim.ya da benim icimde bi sapik var. :):)
Acaba zevk alabilecek miyim diye dusunme.. Anin tadini cikar..:)) ben de vaji döneminde psikologa gitmiştim ve benim çok istekli olduğumu söylemişti :) kendimi zamanla düzelir diye telkin ediyodum ama demekki ilk ilişki de zevk verebiliyomuş. Sorun nerde acaba