- 6 Nisan 2016
- 1.018
- 841
- 123
Merhaba canim, ben gittim ve faydası cok oldu bir ay sonra yendim çünkü. Aslinda doktora gittigimde 12 cm aparati aliyordum gayet rahat ama esimle denemelerimizde basarisiz oluyorduk. Sonra doktorum beni rahatlatti dikkatle muayene etti ve moral verdi. Bitmis dedi cok az bi gayretle cozeceksiniz bunu. Esime cok cok is düştüğünü anlatti, seni rahatlatacak dedi. Ve geri cekilmemeli sana kiyamadigindan sizin bu kadar sürmüş dedi ki hakliydi. Eşimle konuşup her gun yılmadan denemistik ve o sekilde her gun yeni bir sey ogrenip boyle yapalim diyerek hallettik cok şükür. Diyecegim o ki, iyi bir doktor bul seni anlayacak güven ve moral verecek. Benimki cok iyiydi simdi hamileligimde de onunla devam ediyorum. Kendine inan, esinle birlikte ugrasin bunun icin bu sadece seninle ilgili degil inan bana. Erkeklerin yapmasi gerekenleri yapmadiginda oluyor bu vajinismus biraz bizim korkumuz eklenince..
Arkadaslar vaji icin kadin dogum dr na gideniniz oldumu , acaba bi faydasi olurmu ben arastiriyorum gitmek icin kadin dogumcularn cogunda vajininismusda var ama gitmelimiyim bilmiyorum ya kafam cok karisik
Canim dr kadinmiydi erkekmiydi ben Mersin de yasiyorum burda baya arastirdim.iyi bi kadin dr buldum ama cekiniyorum kadinlardan biraz sert oluyor kadib drlar :)
Canim dr kadinmiydi erkekmiydi ben Mersin de yasiyorum burda baya arastirdim.iyi bi kadin dr buldum ama cekiniyorum kadinlardan biraz sert oluyor kadib drlar :)
Ben de 1 hafta önce evlendim.İlk gece okadar acemiydik ki ben de okadar acı hissettmki yapamadık. Sanki duvar var gibi hissediyordum.kayganlastirici falan da gelmedi aklımıza. 2.gün suyun içerisinde denedik hepsi olmasa bile daha iyiydik.ben de çok korkmustum olmayacak diye.3.gün kendimi şartladm kafama koydum. Krem kullandık bu defa ve yaptık. Şimdi konuşuyoruz ilk gün kesinlikle kuruluktandi.telaş acemiydik napacagimizi bilememe eklenince hepsi bu şekilde oluyor. Zor bir durum.ben 3 günde moralmen cokmustum ama kafamizda sartlamak da gerekiyor.
Insallah iyi bi dr dur yaa kadin gidecegim benim de ama korkularim varKadin canim doktorum. Haklisin cunku bir önce gittigim doktorum felaket bir insandı. Sen emin ol gittigin kisinin anlayisli ve insan halinden anlayan bir doktor olduguna:)
Adetin hemen bitdiği gibi yaptığın için olmamıştır. Zaten pedlerden ve kanamadan tahriş vardır bir miktar. Bir kaç gün daha bekleyip yine denersiniz. Adetden önceki en kolayıdır. Çünkü kadın hem istekli olur. Hormonlar tavan yapar, vajina daha hazırdır. Adet bitdikten sonra bir süre vajinanın normale dönmesini beklemelisin. Arada egzersizleride ihmal etme. Spreyle yapmak sadece anı kurtarır. Geçici bir çözümdür. Egzersizler daha önemli, daha kalıcı çözümdür.Merhaba kızlar ben geçen hafta vemcaine spreyle ilk ilişkiyi gerceklestirmistim ertesi gün hasta adet olduğum için araya bir hafta girdi dün bitti aksama tekrar spreyle denedik ama olmadı bu sefer ilkindede 3 fıs yapmstm uyusmadi sanırım diye bi 3 daha yaptık ama olmadı kastım yine istemsizce neolacak bilmiyorum yarında randevum var çocuk istiyorz diye doktora gitcektk ama böyle nasıl olcak hiç bilmiyorum esimde bende çok kötü olduk
Yine teşekkür ederim canım 1 2 beklemeyi düşünuyorum dediğin gibi tahriş olmuş olabilirAdetin hemen bitdiği gibi yaptığın için olmamıştır. Zaten pedlerden ve kanamadan tahriş vardır bir miktar. Bir kaç gün daha bekleyip yine denersiniz. Adetden önceki en kolayıdır. Çünkü kadın hem istekli olur. Hormonlar tavan yapar, vajina daha hazırdır. Adet bitdikten sonra bir süre vajinanın normale dönmesini beklemelisin. Arada egzersizleride ihmal etme. Spreyle yapmak sadece anı kurtarır. Geçici bir çözümdür. Egzersizler daha önemli, daha kalıcı çözümdür.
Moralinizi bozmayın canım. Adetden sonraki ilk günler çoğu kadın, cinsel sorunu olmadığı halde zorlanır zaten. Bazıları da daha istekli olur. İnsanoğlu çeşit çeşit...
Yine teşekkür ederim canım dediğin gibi tahriş olmuş olabilir adetten de çünkü aciyordu orası 1 2 gün beklemeyi düşünüyorum snra yeni baştan egzersizlerle devam ..bişey daha sormak istiyorum yarın Doktora gideceğim ya böyle bişeyde alttan muayene filn olmaz dimi benim amacım hem folikasit yazdırmak hemde hamilelge engel biseym varmı ne gibi tetkikler yapilirAdetin hemen bitdiği gibi yaptığın için olmamıştır. Zaten pedlerden ve kanamadan tahriş vardır bir miktar. Bir kaç gün daha bekleyip yine denersiniz. Adetden önceki en kolayıdır. Çünkü kadın hem istekli olur. Hormonlar tavan yapar, vajina daha hazırdır. Adet bitdikten sonra bir süre vajinanın normale dönmesini beklemelisin. Arada egzersizleride ihmal etme. Spreyle yapmak sadece anı kurtarır. Geçici bir çözümdür. Egzersizler daha önemli, daha kalıcı çözümdür.
Moralinizi bozmayın canım. Adetden sonraki ilk günler çoğu kadın, cinsel sorunu olmadığı halde zorlanır zaten. Bazıları da daha istekli olur. İnsanoğlu çeşit çeşit...
Bende bebek istiyorum bu konuyla ilgili henuz dojtora gtmedm ama arastirdigim kadariyla hormon testi mutlaka yapiyo doktorlar...ama hormon testi en iyi sonucu adetliyken 3. gunde veriyomus..bir de ultrasonla vajinana bakar kist vs var mi diye ..ama tabsiyem bir ay daha bekle yenin..kafan rahatken doktora git...suanda spreyle cocuk olmayacagina gore...zaten spreysiz yapmaya iki uc denemede alisirsin...bidahaki adetten snra da bebek icin calisirsinizYine teşekkür ederim canım 1 2 beklemeyi düşünuyorum dediğin gibi tahriş olmuş olabilir
Yine teşekkür ederim canım dediğin gibi tahriş olmuş olabilir adetten de çünkü aciyordu orası 1 2 gün beklemeyi düşünüyorum snra yeni baştan egzersizlerle devam ..bişey daha sormak istiyorum yarın Doktora gideceğim ya böyle bişeyde alttan muayene filn olmaz dimi benim amacım hem folikasit yazdırmak hemde hamilelge engel biseym varmı ne gibi tetkikler yapilir
Canim folikasite 3ay önceden baslaman gerekiyo diye biliyorum birde bakalım hemen olcakmi hem bu işte yenmem için beni dahada gaza getirecektirBende bebek istiyorum bu konuyla ilgili henuz dojtora gtmedm ama arastirdigim kadariyla hormon testi mutlaka yapiyo doktorlar...ama hormon testi en iyi sonucu adetliyken 3. gunde veriyomus..bir de ultrasonla vajinana bakar kist vs var mi diye ..ama tabsiyem bir ay daha bekle yenin..kafan rahatken doktora git...suanda spreyle cocuk olmayacagina gore...zaten spreysiz yapmaya iki uc denemede alisirsin...bidahaki adetten snra da bebek icin calisirsiniz
Canim folikasite 3ay önceden baslaman gerekiyo diye biliyorum birde bakalım hemen olcakmi hem bu işte yenmem için beni dahada gaza getirecektir
Inşallah olur canım spreyle gerceklestrmm canım çocuk için denemelerimizi blmyrm ama bişey olurmu olmazmi ya ucu giriyor çocuk için buda yeterli olurmu acabaBende çocuk çok istiyorum bugün yumurtlama günüm ve spreysiz deneyeceğiz inşallah olur dua edin
Ucu giriyor diyorsun canim,oyle hamile kalirsan ne olacak iliskiden bise anlamadan daha dogru duzgun yenmeden.bana gore cok yanlis once sen bi alis iliskinin bi tadina var.Inşallah olur canım spreyle gerceklestrmm canım çocuk için denemelerimizi blmyrm ama bişey olurmu olmazmi ya ucu giriyor çocuk için buda yeterli olurmu acaba
Yani bence denememek lazim uyusturucu sonucta spermin yapisini bozabilir allah korusun bebekte sorun olur...veya zarari yoksa bile zor olur cunku krem jel kullanmak spermin ilerleyisini engelliyo sprey de engelleyebilirSprey ile yaparken bebek olmasına engel olur muki acaba ?
Folik asit eczaneden alip kullanabilirsiniz ben kullanuyorumCanim folikasite 3ay önceden baslaman gerekiyo diye biliyorum birde bakalım hemen olcakmi hem bu işte yenmem için beni dahada gaza getirecektir
Folik asit eczaneden alip kullanabilirsiniz ben kullanuyorum
Ne kadar sessiz buralar hani destekler hani cesaretlendirenler nerdesinizzz..Sessiz kalmayinn vajili kadinlar yazin paylasin..Deneyimlerinizi,onerilerinizi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?