Vajinusmusu birlikte yeneceğiz

Arkadaşlar bacaklarımı kasmayacağım rahat bir pozisyon önerir misiniz lütfen sonuna geldim artık inşallah

Aynen böyle oluyo cocuk 9 yaşına geldi biz halen yenemedik

Doktorların önerdiği ve benimde denemelerimde rahat ettiğim pozisyon sırtüstü yatıp bacakları biraz aralayıp sol bacağı dizden kırıp sağ bacağı düz tutup denemek.ikinciside spreyi ilk öneren burdan bi arkadaş yazmıştı ben eşli denemede yapmadım egzersizde denedim dogy pozisyonu eşin arkanızdan denemesi o pozisyonda kasların kasılma imkanının olmadığını penis giriş esnasında ıkındığını ve çok kolay giriş olduğunu söylemişti ben aparatla denedim gerçekten çok kolay oldu ki ben egzersiz yapamıyodum eşlide deneyeceğim isterseniz bu şekildede deneyin

Bence biran önce gidin zaten hemen hamile kalınmıyo vakit kaybetmeyin belki 2-3 ay sonra tutucak belki ilaç kullanmanız gerekecek bilemezsiniz ne durumda olduğunuzu bilip ona göre hareket etmenizde fayda var hem hamileykende doktorun önerdiği dönemlerde ilişkiye girilebiliyor

Canlarim size cok guzel bi haberim var bu aksam esimle sevisirken acik acik yazacam vallahi penisin birazi girdi azcik git gel oldu ve yag mag hic bise yokken,sadece kendi kayganligiyla.ben altta esimin beline ayaklarimi dolamistim surtturuyrdu esim sonra vajiye dogru yerlestirdi ittirmeye basladi hafif hafif.eger ben azcik kendimi serbest biraksaydim kayip girmisti ama ben kactim hemen.normalde tansiyonum duser ama bu sefer oyle olmadi..zevk bile aldim inanin cok hosuma gitti..esim once yok girmedi falan dedi ama hissedyrm dedim tamam birazcik girdi dedi :) yaa cok guzel bi duygu suan biraz vajinamda yanma gibi bi his var ay cok sevdim bu hissi yaa.Hep yansin boylee :)

Öyle deme duan kabul olur sonra yanmana çare ararsın :)) çok sevindim aslında en doğalı akışında olması kadınlar kendilerini tutamıyo yaş ve evlilik faktörünü önemsemeden yapıyolar biz evli olduğumuz halde uğraşıyoruz herkesin zevk alarak yaptığı şeyi sorun haline getirip hayatımızı kabusa çevirdik milyarlarca insan yapmış acı olsa kimse yapmazdı bunları kendimede anlatmaya çalışıyorum şuan :)

Ablam nişanlısıyla birlikte olmuş sevişirken oldu Nasıl oldu anlamadık tutamadık kendimizi diye anlattı ben bunca zamandır evliyim ve yapamıyorum bilmiyo durumumu yaa dedim ne güzel kitlendim ne diyeceğimi şaşırdım psikolojik çöküşe girdim ilk sorum acıdı mı oldu ne acısı sadece doluluk hissi oldu çok güzel bi hismiş insanların bahsettiği acı hikaye dedi kendime sövüyorum kendi kendime demediğimi bırakmadım

Aynen cok haklisin canim biz evliyken yapamiyoruz oda zamaninda ogretilen yanlislardan kaynaklaniyor iste..insAllah hepimiz kurtuluruz bu durumdan.bu arada bak yanmam gecti :) biz buyutuyoruz herseyi kafamizda,Korkuyoruz ama uzerine gitmiyoruz..aslinda birakacagiz ne olursa olsun..

Cok iyi yapmis suan ki aklim olsa bende bekarken yapardim esimle hemde hic dusunmeden,zaten yakinlasiyoduk kismen bi cok seyi yasiyoduk.bi zarmiydi yani namus ama ogretilen oydu iste aman her boku ye ama zarın dursun !! Yok kirmizi kusak namus bilmem ne,ne kadar yanlis bana gore artik bunlar..

Hepsi beynimizin oyunu tüm gerçeği biliyoruz araştırıyoruz belki ilişkiye kolaylıkla giren kadınlardan bile çok daha fazla bilgiye sahibiz ama yinede yapmamız Zaman alıyo sancılı bi süreç geçiriyoruz vajiyi yeniyoruz ama yarattığı psikolojik sorunları yenmemiz daha fazla Zaman alıyo herşeyi bilip yapamıyoruz esasen psikolojik terapi gerekiyor hepimize

Cok sevindim canm yanma olduysa demek ki az bisiy giris olmus bak hadi hayrlisi ins devami gelir

Namus beyindedir ama malesef biz böyle bir milletiz.vajinusmusu yaşayan herkes bu sorunu yaşamak yerine eşiyle evlenmeden önce yapmış olmayı tercih ederdi

Çok teşekkür ederim

Çok sevindim :)

Ne kadar guzel yazmissin evet vaji gecse bile yarattigi tahribatlar bende cok fazla dile kolay tam 4 yil oldu ama her serde bi hayir var diyorum kendimi telkin ediyorum olmamissa zamani gelmemistir diyorum,eskiden cok fazla sorgular neden ben derdim ama sukur atlattim sindirdim.

Cok sevindim canm yanma olduysa demek ki az bisiy giris olmus bak hadi hayrlisi ins devami gelir
Evet patate yanma oldu,ben hissettim ya esime dedim icindesin dedim yok dedi degil dedi.biraz git gel yapti sonra ben bu aksamlik yeter dedim :) sonradan esim diyor evet girdi biraz

Bende 29 yasindayim canim az yasim yok ama bak hala bekliyorum
Emin olun daha çoook gençsiniz. Benim pek çok yakınım. ( bizfe kuzlar geç evlenir genelde. ( son ana kadar, beyaz atlı prensi bekleriz de...eh baktık gelmeyecek 40 a doğru evleniriz.) 40 larında çocuk yaptılar.

sabah sabah öyle duygulandım ki canım benım ne zor gunlerden geçtik dahada ıyıye gıdıcek inşallah sen hıc merak etme dua et bol bol canım lutfen eve kapatma kendını ben ne kadar cok gezdıysem bu işi bu kadar kolay hallettım neden dıye soracaksın çünkü herşey psıkolojik eve kapatınca dahada kötü olacaksın rahat ol gez ye iç git annenle sohpet et kahve keyfi yap annen yakınmış sana ne kadar şanslısın benım annem uzak bana bu durumu anlatma ama sosyal hayattan kopma gıt annışle dedıkodu yap kafanı dağıt içini ferah tut eşini şevkatından mahrum etme benıde habersız bırakma olurmu

Arkadaşlar merhaba emla krem ve sprey ile deneyip tahriş veya vajinanın kenar kısımlarında şişkinliği olan var mı ?
İlk denememde uyuştu çok rahatlıkla aldım hiç sorun olmadı sonrasında yanma yaptı bepanten kulladım biraz geçti
3 4 gün aradan sonra Tekrar denedik ama çok yanma ve acıma oldu zar zar ağlaya ağlaya yarısına kadar alabilmişim eşimin demesine göre böyle olan var mı çok üzüldüm dün hala yanma ve şişlik var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…