Bende çok yanma oldu halada var çok sıkmamak gerekiyor benceSprey yaktimi cok..ewde olsa neysede ertesi gunu ise gtcem cok yanarsa diye korkuyorum bu seferde
Parmak egzersizini çok denedim yapamıyorum dilatörün 2 numarasıyla yapabiliyorum aparat kalınlaştırınca peçeteyle olmuyo ben en iyisi dilatörün tam setini alayım burdan bi arkadaş bi site adı önermişti bilen varsa yazarsa sevinirimCanım, permak egzersiziyle girişi rahatlatabilirsin. İki parmağını küs gibi yap içine al. Sonra içinde makas gibi açıp yanlara baskı uygula, ve perinene masaj yap. Çok faydası olacak. Zamanla girişin esneklik kazanacak. Ve kegel yap. Parmağın içindeyken de kegel yap. Güçlenecek pelvik kasların o zaman. Kontrolsuz kasılmalar yaşamayacaksın. Düzenli yaparsan çok fayda görürsün.
Gitti gidiyorda rapid marka almıştım ben. 60 tlAparatla egzersiz yapmak isteyip yapamayanlar varsa bende evde hazırladığım aparatı yapamamıştım Dilatör le denediğimde kolay oldu ama bende ilk iki boyu var daha büyük boyları sipariş edicem benim gibi el yapımı aparatı deneyip yapamayan varsa belki dilatörle yapabilir aklınızda olsun
Yanlış yazdım Rabır olcak linki atıyorum. Bende parmak yapamayıp toplamda 1hafta bunlarla egzersiz yaparak yendim çok şükürAparatla egzersiz yapmak isteyip yapamayanlar varsa bende evde hazırladığım aparatı yapamamıştım Dilatör le denediğimde kolay oldu ama bende ilk iki boyu var daha büyük boyları sipariş edicem benim gibi el yapımı aparatı deneyip yapamayan varsa belki dilatörle yapabilir aklınızda olsun
Günaydın! Sende değişiklik yok herhalde.Gunaydin yine bir gune vajili uyanmis olanlar,vajiden.kurtulupp rahatlayanlarrr kurtulmaya ramak kalanlar hepinize gunaydinnnn
Tebrik ederim. Öncelikle yapmış olman önemli. Alerjin geçer nasıl olsa. Tahriş için bepanten krem kullanabilirsin. Ev yapımı yoğurtda sürebilirsin. Yoğurt iyi gelebilir.Kızlar merhaba biz emla krem ile denedik o oldu ileri geri falan herşeyi rahatlıkla yaptık fakat Benim sorunum kremi çok sürdüm yada kreme karşı alerjim olmuş olabilir özel bölgem çok kaşınıyor var arada yanma oluyor. Aynı sorunu yaşayan var mı acaba ? Geçmesi için hangi krem ve ilaç kullanmak gerekir
Günaydın canım umarım iyi haberlerin vardırGunaydin yine bir gune vajili uyanmis olanlar,vajiden.kurtulupp rahatlayanlarrr kurtulmaya ramak kalanlar hepinize gunaydinnnn
Yok ayniyim olsaa buralardaaa havaii fisekklerrr patlatiyor olurdummm :)Günaydın! Sende değişiklik yok herhalde.
Yok canim yokk olsaa ayy buralri yikardmm sevincdenGünaydın canım umarım iyi haberlerin vardır
Kızlar merhaba biz emla krem ile denedik o oldu ileri geri falan herşeyi rahatlıkla yaptık fakat Benim sorunum kremi çok sürdüm yada kreme karşı alerjim olmuş olabilir özel bölgem çok kaşınıyor var arada yanma oluyor. Aynı sorunu yaşayan var mı acaba ? Geçmesi için hangi krem ve ilaç kullanmak gerekir
Kenarlarına ve içine sürdüm eşim parmağı bile içine kendi sürdü çok fazla sürmedim. Daha sonrasında eşim parmağı ile yaptı ve o aşama bitince yapay penisi eşim soktu rahatlıkla aldım sonrasında eşim ile denedik hafif hissettim ama acı yoktu anlamadım bile girdiğiniAh benimde olsada keşke yansa. Fito krem var jel gibi kaşıntıya iyi geliyor onu dene istersen. Bu arada emlayi nasıl uyguladın
Kenarlarına ve içine sürdüm eşim parmağı bile içine kendi sürdü çok fazla sürmedim. Daha sonrasında eşim parmağı ile yaptı ve o aşama bitince yapay penisi eşim soktu rahatlıkla aldım sonrasında eşim ile denedik hafif hissettim ama acı yoktu anlamadım bile girdiğini sizde aynı şekilde yapabilirsiniz Bırakın eşiniz kremi sürsün ona güvenin ben İnanıp güvenince oldu anlamadım bile sonrasında hep kendim soktum acımadı hiç sadece dediğim gibi kaşıntı ve yanma oldu
Arkadaslar vaji icin kadin dogum dr na gideniniz oldumu , acaba bi faydasi olurmu ben arastiriyorum gitmek icin kadin dogumcularn cogunda vajininismusda var ama gitmelimiyim bilmiyorum ya kafam cok karisik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?