• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinusmusu birlikte yeneceğiz

Spreyin yanma etkisi kişiye göre değişiyor işe gidemicek düzeyde zarar vermiyo ben yaptıktan 6 saat sonra tamamen yanma etkisi bitmişti akşam yaparsanız sabaha bişeyiniz kalmaz en fazla 6-7 fıs sıkın yeterli oluyo ben 3.sünde 10 fıs sıkmıştım aşırı uyuşmasıda rahatsız edici olmuştu ve yapamamıştım abartmamakta fayda var herşeyin fazlası zarar

Canım, permak egzersiziyle girişi rahatlatabilirsin. İki parmağını küs gibi yap içine al. Sonra içinde makas gibi açıp yanlara baskı uygula, ve perinene masaj yap. Çok faydası olacak. Zamanla girişin esneklik kazanacak. Ve kegel yap. Parmağın içindeyken de kegel yap. Güçlenecek pelvik kasların o zaman. Kontrolsuz kasılmalar yaşamayacaksın. Düzenli yaparsan çok fayda görürsün.
Parmak egzersizini çok denedim yapamıyorum dilatörün 2 numarasıyla yapabiliyorum aparat kalınlaştırınca peçeteyle olmuyo ben en iyisi dilatörün tam setini alayım burdan bi arkadaş bi site adı önermişti bilen varsa yazarsa sevinirim

Aparatla egzersiz yapmak isteyip yapamayanlar varsa bende evde hazırladığım aparatı yapamamıştım Dilatör le denediğimde kolay oldu ama bende ilk iki boyu var daha büyük boyları sipariş edicem benim gibi el yapımı aparatı deneyip yapamayan varsa belki dilatörle yapabilir aklınızda olsun

Aparatla egzersiz yapmak isteyip yapamayanlar varsa bende evde hazırladığım aparatı yapamamıştım Dilatör le denediğimde kolay oldu ama bende ilk iki boyu var daha büyük boyları sipariş edicem benim gibi el yapımı aparatı deneyip yapamayan varsa belki dilatörle yapabilir aklınızda olsun
Gitti gidiyorda rapid marka almıştım ben. 60 tl

Yanlış yazdım Rabır olcak linki atıyorum. Bende parmak yapamayıp toplamda 1hafta bunlarla egzersiz yaparak yendim çok şükür
http://urun.gittigidiyor.com/kozmet...mersin-241800687?rcp_action=rceProductClicked

Kızlar merhaba biz emla krem ile denedik o oldu ileri geri falan herşeyi rahatlıkla yaptık fakat Benim sorunum kremi çok sürdüm yada kreme karşı alerjim olmuş olabilir özel bölgem çok kaşınıyor var arada yanma oluyor. Aynı sorunu yaşayan var mı acaba ? Geçmesi için hangi krem ve ilaç kullanmak gerekir

Gunaydin yine bir gune vajili uyanmis olanlar,vajiden.kurtulupp rahatlayanlarrr kurtulmaya ramak kalanlar hepinize gunaydinnnn

Kızlar merhaba biz emla krem ile denedik o oldu ileri geri falan herşeyi rahatlıkla yaptık fakat Benim sorunum kremi çok sürdüm yada kreme karşı alerjim olmuş olabilir özel bölgem çok kaşınıyor var arada yanma oluyor. Aynı sorunu yaşayan var mı acaba ? Geçmesi için hangi krem ve ilaç kullanmak gerekir
Tebrik ederim. Öncelikle yapmış olman önemli. Alerjin geçer nasıl olsa. Tahriş için bepanten krem kullanabilirsin. Ev yapımı yoğurtda sürebilirsin. Yoğurt iyi gelebilir.

Arkadaslar vaji icin kadin dogum dr na gideniniz oldumu , acaba bi faydasi olurmu ben arastiriyorum gitmek icin kadin dogumcularn cogunda vajininismusda var ama gitmelimiyim bilmiyorum ya kafam cok karisik

Ah benimde olsada keşke yansa. Fito krem var jel gibi kaşıntıya iyi geliyor onu dene istersen. Bu arada emlayi nasıl uyguladın

Ah benimde olsada keşke yansa. Fito krem var jel gibi kaşıntıya iyi geliyor onu dene istersen. Bu arada emlayi nasıl uyguladın
Kenarlarına ve içine sürdüm eşim parmağı bile içine kendi sürdü çok fazla sürmedim. Daha sonrasında eşim parmağı ile yaptı ve o aşama bitince yapay penisi eşim soktu rahatlıkla aldım sonrasında eşim ile denedik hafif hissettim ama acı yoktu anlamadım bile girdiğini

Kenarlarına ve içine sürdüm eşim parmağı bile içine kendi sürdü çok fazla sürmedim. Daha sonrasında eşim parmağı ile yaptı ve o aşama bitince yapay penisi eşim soktu rahatlıkla aldım sonrasında eşim ile denedik hafif hissettim ama acı yoktu anlamadım bile girdiğini sizde aynı şekilde yapabilirsiniz Bırakın eşiniz kremi sürsün ona güvenin ben İnanıp güvenince oldu anlamadım bile sonrasında hep kendim soktum acımadı hiç sadece dediğim gibi kaşıntı ve yanma oldu

Merhaba canim, ben gittim ve faydası cok oldu bir ay sonra yendim çünkü. Aslinda doktora gittigimde 12 cm aparati aliyordum gayet rahat ama esimle denemelerimizde basarisiz oluyorduk. Sonra doktorum beni rahatlatti dikkatle muayene etti ve moral verdi. Bitmis dedi cok az bi gayretle cozeceksiniz bunu. Esime cok cok is düştüğünü anlatti, seni rahatlatacak dedi. Ve geri cekilmemeli sana kiyamadigindan sizin bu kadar sürmüş dedi ki hakliydi. Eşimle konuşup her gun yılmadan denemistik ve o sekilde her gun yeni bir sey ogrenip boyle yapalim diyerek hallettik cok şükür. Diyecegim o ki, iyi bir doktor bul seni anlayacak güven ve moral verecek. Benimki cok iyiydi simdi hamileligimde de onunla devam ediyorum. Kendine inan, esinle birlikte ugrasin bunun icin bu sadece seninle ilgili degil inan bana. Erkeklerin yapmasi gerekenleri yapmadiginda oluyor bu vajinismus biraz bizim korkumuz eklenince..

Back