Vajinusmusu birlikte yeneceğiz

Ucu giriyor diyorsun canim,oyle hamile kalirsan ne olacak iliskiden bise anlamadan daha dogru duzgun yenmeden.bana gore cok yanlis once sen bi alis iliskinin bi tadina var.
Benim bekleyecek yaşım yok hem garantide yok hemen olcak diye bak arkadasin 4aydir olmuyoms bilemezsiniz belki benimde olmayacak hem bu bebek işi benim yenmemi hizlandiracak neden anlamiyosunuz

Benim bekleyecek yaşım yok hem garantide yok hemen olcak diye bak arkadasin 4aydir olmuyoms bilemezsiniz belki benimde olmayacak hem bu bebek işi benim yenmemi hizlandiracak neden anlamiyosunuz

Valla evet kuzenim normal bi sekilde evlendigi gun yasadi gerdegini ama 1 sene korunmadigi halde cocugu olmadi 1 seneden sonra hamile kaldi hatta cok uzuldu neden olmuyor diye doktora gitmedi ama bekledi. sonra oldu. diger bi esimin kuzenide oda 1.5 sene hamile kalamamis butun doktorlara gitmis sonra hamile kalms yani hemen olucakms gibi beklemeyin. cunku hayal kirikligu yasarsinz ben onceden cok yasadm o yuzden bisey diyemiyorum

Aynen öyle bende oyüzden biran önce başlamak istiyorm bu işe bu yuzdende vajiyi daha kolay yenecegimi dusunyrm ertelemicem yani

Ben vajinismusken hamile kalıp evladımı kucağıma aldım. Hamilelik doğum bebek bakımı derken araya zaman giriyor ve siz artık bebeğinizi dünyanın merkezine koyduğunuz için vajinismusu tamamen unutuyorsunuz. Kişiye göre değişir muhakkak. Ama vajinismus erteleme hastalığı ya ertelemek için türlü sebebiniz oluyor.
Tabi ki herkesin öncelikleri farklı. Sadece tecrübe etmiş biri olarak fikir beyan ediyorum.

Peki birsey sorsam vajiliyken normal dogum mu sezeryan olarak mi dogum yaptiniz. ben vajinismusu yendim ama hala doktorlara muayane olamiyorum. bu hamileyken bir sorun yaratmiyor mu

Peki birsey sorsam vajiliyken normal dogum mu sezeryan olarak mi dogum yaptiniz. ben vajinismusu yendim ama hala doktorlara muayane olamiyorum. bu hamileyken bir sorun yaratmiyor mu

Suyumun gelmesine ve 9 saat sancıya rağmen doğum ilerlemedi, sezeryana dönüldü. Ben planlı sezeryan istememiştim hiç bir zaman. Tabiki kaslarıma hükmedemiyor oluşum belki de normal doğum yapmama engel oldu. Ben vajinal muayene olabiliyordum. 9 ay içinde bir kere muayene gerekti zaten onda da sorun yaşamadım. Doğumdan 1 yıl sonra artık yeter diyince sene kontrolünde doktoruma durumu anlattım. O zaman detaylı bir muayene oldum, kemik yapımdan ötürü giriş kısmında eşiğin düşük olduğunu söyledi doktor. Bebek taşımak için ideal ama doğum için zor bir yapın var dedi. Kiminde de gevşek oluyor düşük riski oluyor. Herkes ayrı bir dert yaşıyor kısacası.
Buradaki paylaşımlar çok güzel. M monalazo nun dediği egzersizler sizler için faydalı olabilir. Hamile yogası gibi bedeninizi ve kaslarınızı çalıştıracağınız etkinliklere katılabilirsiniz. Bizler oturan nesiliz. Bedenimiz ham. Bir ölçüde sezeryan doğum seçeneğine güveniyoruz. Doğal olan en güzeli. Şayet normal doğum anne ve bebek için risk oluşturmayacaksa. Buna da doktorunuz karar verecek..

Bende 29 yasindayim canim az yasim yok ama bak hala bekliyorum

Krem ile 2. Defa denedik ama olmadı ilkinde çok rahatlıkla olmuştu ama bu sefer olmadı giriş kısmında şişme vardı kremden dolayı sanırım çok acı yaptı uç kısmını da zar zor aldım yanma oldu çok üzüldük ikimizde bir kere olunca devamı gelir diye düşünmüştük. Ne yapıcam bilmiyorum şişkinlikten dolayı mı alamadım kastım mı bilemiyorum

Ben bu işi anlamadım ya bu seferde spreysiz oldu ve yine acimadi inşallah devamida gelir dün adetten dolayimi olmadı anlamadım artık olcakmi onuda bilmiyorm

Krem/sprey herkeste aynı sonucu vermiyor burada gözlemlediğim kadarıyla. Ben bir iki günlük egzersiz ve kayganlaştırıcı ile yapabilmiştim. İkinci denemede benim de olmadı. Sonra regl grip derken 1 ayı geçti tekrar denedik. Oldu. Acele etmeden deniyoruz. Kafa rahat olursa herşey daha kolay oluyor.
Evet ilk seferi atlatmak büyük adım ama devamı için kendi durumunuza göre kegel, egzersiz yapmalısınız bence. Tabiki eşinizin sizi hazırlayabilmesi de en önemli etkenlerden biri.
Kendinizi bedeninizi eşinizi tanımanız onun da sizi tanıması lazım ki ortak beden ruh dilini konuşabilin.

Ben bu işi anlamadım ya bu seferde spreysiz oldu ve yine acimadi inşallah devamida gelir dün adetten dolayimi olmadı anlamadım artık olcakmi onuda bilmiyorm

Ne güzel işte :) tabiki devamı gelecek. Siz kendinizi bırakın rahat olun yeterki.

Birde belki faydası olur diger arkadaslar bebeyagi ile yaparken olmadı benm ardından kayganlastirici ile denedik öyle oldu kayganlastiricinnda çok faydası oldu bana bu herkesn bildiği bi markanın kayganlastiricisi bunada dikkat edersek belki faydası olur kayganlastirici daha iyi oluyo

Benim 10gunluk bi calismamn sonucunda oldu en az 1saatimi ayiriyordm egzersizlere yani egzersizlere baslayinca devamı geliyor arkadaslar günde 3kere egzersiz yaptgmda oldu

Bende ilkinde çok yanma oldu 3 gün geçti aradan o sürede bepanten kullandım acıma hafifte olsa vardı yine bugün kremsiz sadece kayganlaştırıcı ile denedik kenar kısımları çok acıdı sonra krem sürdük aynı acı yine oldu bi yer çok acıdı krem sürmeme rağmen hissettim şuanda yine yanma ve acı var

Tamamen acı ve yanma geçene kadar beklesem mi acaba
Özel bölgemde delik kısmının yanında şişkinlik falan oluştu ondan dolayı yapamadık diye düşünüyorum inşallah düşündüğüm gibidir sil baştan aynı şeyleri yaşamak istemiyorum

Bana doktor vermedi ilac 6 ay icinde olmazsa gel dedi. simdi 4 ay bitmek uzere hala olmadi agustostan bu yana bakalm araliga kdr beklycem olmazsa gidicem doktora
Kullandigim ilac hamile kalmak icin degil zaten cnm...folik asit eger hamile kalirsam bebek icin gerekliymis bende kendim aldm kullaniyorum bakalm hayirlisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…