- 9 Ekim 2010
- 2.101
- 728
- 173
Benim bekleyecek yaşım yok hem garantide yok hemen olcak diye bak arkadasin 4aydir olmuyoms bilemezsiniz belki benimde olmayacak hem bu bebek işi benim yenmemi hizlandiracak neden anlamiyosunuzUcu giriyor diyorsun canim,oyle hamile kalirsan ne olacak iliskiden bise anlamadan daha dogru duzgun yenmeden.bana gore cok yanlis once sen bi alis iliskinin bi tadina var.
Benim bekleyecek yaşım yok hem garantide yok hemen olcak diye bak arkadasin 4aydir olmuyoms bilemezsiniz belki benimde olmayacak hem bu bebek işi benim yenmemi hizlandiracak neden anlamiyosunuz
Aynen öyle bende oyüzden biran önce başlamak istiyorm bu işe bu yuzdende vajiyi daha kolay yenecegimi dusunyrm ertelemicem yaniValla evet kuzenim normal bi sekilde evlendigi gun yasadi gerdegini ama 1 sene korunmadigi halde cocugu olmadi 1 seneden sonra hamile kaldi hatta cok uzuldu neden olmuyor diye doktora gitmedi ama bekledi. sonra oldu. diger bi esimin kuzenide oda 1.5 sene hamile kalamamis butun doktorlara gitmis sonra hamile kalms yani hemen olucakms gibi beklemeyin. cunku hayal kirikligu yasarsinz ben onceden cok yasadm o yuzden bisey diyemiyorum
Ben vajinismusken hamile kalıp evladımı kucağıma aldım. Hamilelik doğum bebek bakımı derken araya zaman giriyor ve siz artık bebeğinizi dünyanın merkezine koyduğunuz için vajinismusu tamamen unutuyorsunuz. Kişiye göre değişir muhakkak. Ama vajinismus erteleme hastalığı ya ertelemek için türlü sebebiniz oluyor.
Tabi ki herkesin öncelikleri farklı. Sadece tecrübe etmiş biri olarak fikir beyan ediyorum.
Peki birsey sorsam vajiliyken normal dogum mu sezeryan olarak mi dogum yaptiniz. ben vajinismusu yendim ama hala doktorlara muayane olamiyorum. bu hamileyken bir sorun yaratmiyor mu
Evet cuma gunu gidiyoruz esimle,dr kadin insAllah iyi davranir :)nkayar , karar verdin mi doktora gitmeye.
Bende 29 yasindayim canim az yasim yok ama bak hala bekliyorumBenim bekleyecek yaşım yok hem garantide yok hemen olcak diye bak arkadasin 4aydir olmuyoms bilemezsiniz belki benimde olmayacak hem bu bebek işi benim yenmemi hizlandiracak neden anlamiyosunuz
Krem ile 2. Defa denedik ama olmadı ilkinde çok rahatlıkla olmuştu ama bu sefer olmadı giriş kısmında şişme vardı kremden dolayı sanırım çok acı yaptı uç kısmını da zar zor aldım yanma oldu çok üzüldük ikimizde bir kere olunca devamı gelir diye düşünmüştük. Ne yapıcam bilmiyorum şişkinlikten dolayı mı alamadım kastım mı bilemiyorum
Ben bu işi anlamadım ya bu seferde spreysiz oldu ve yine acimadi inşallah devamida gelir dün adetten dolayimi olmadı anlamadım artık olcakmi onuda bilmiyorm
Sprey ile denedikten sonra özel bölgenizde tahriş yanma veya şişkinlik oldu muBen bu işi anlamadım ya bu seferde spreysiz oldu ve yine acimadi inşallah devamida gelir dün adetten dolayimi olmadı anlamadım artık olcakmi onuda bilmiyorm
Inşallah ya çok istiyorum önceden hiç yaklastirmiyodm şimdide kasildgi için olmuyordu ama ikidir oldu artikNe güzel işte :) tabiki devamı gelecek. Siz kendinizi bırakın rahat olun yeterki.
Ilkinde olmamisti ama ikincide bakmadm ama yanma vardı tahriş oldu sanırım ..o yuzdende kasdm sanırımSprey ile denedikten sonra özel bölgenizde tahriş yanma veya şişkinlik oldu mu
Kullandigim ilac hamile kalmak icin degil zaten cnm...folik asit eger hamile kalirsam bebek icin gerekliymis bende kendim aldm kullaniyorum bakalm hayirlisiBana doktor vermedi ilac 6 ay icinde olmazsa gel dedi. simdi 4 ay bitmek uzere hala olmadi agustostan bu yana bakalm araliga kdr beklycem olmazsa gidicem doktora
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?