Eşin sıkı takipcimizmiş demek ki! Allah mutluluğunuzu daim etsin. Gerçi böyle ince ruhlu bir erkekle mutsuz olmak biraz zor.
Kizlar bnde dun denedim kndi elimle esiminkinivtutaran bayaha yarisina kadar yaptim ama kan gelmedi hic acida hissetmedim yaptik mi yapamadik mi bilemiyorim o yuzden denemeye korkuyorum ne yapmaliyim
Yarısına kadar almışsın işte. .en zoru başarmışsın. Kızlık zarın yanlara esnemiş, o zaman kanamaz.Kizlar bnde dun denedim kndi elimle esiminkinivtutaran bayaha yarisina kadar yaptim ama kan gelmedi hic acida hissetmedim yaptik mi yapamadik mi bilemiyorim o yuzden denemeye korkuyorum ne yapmaliyim
Canım, permak egzersiziyle girişi rahatlatabilirsin. İki parmağını küs gibi yap içine al. Sonra içinde makas gibi açıp yanlara baskı uygula, ve perinene masaj yap. Çok faydası olacak. Zamanla girişin esneklik kazanacak. Ve kegel yap. Parmağın içindeyken de kegel yap. Güçlenecek pelvik kasların o zaman. Kontrolsuz kasılmalar yaşamayacaksın. Düzenli yaparsan çok fayda görürsün.2 kere spreyle yapıp 3. Kez spreyle yapamayıp umutsuzluğun ardından 1 ay sonra tamamen normal şekilde kremsiz spreysiz tam olacaktı ki 3 cm kadar girdikten sonra pat eşim boşaldı o kadar psikolojimi hazırlamıştım bir türlü nasip olmuyo.vajinusmus erkeklerinde cinsel sağlığını bozuyo eşlerimizede kızmamak gerekir.giriş kısmında çok zorlandım sanki orası çok dar tekrar Nasıl yapacağım çok tedirginim sürekli beynimde gitgeller çok yoruldum artık bi an geliyo çok kolay olur diyorum bi an geliyo yapamıcam diyorum.iki kere uyuşturarak yaptığımda bumuymuş çok kolay öyle hissettim ama niye hala rahat yapamıyorum zorlanıyorum belki girişten sonraki kısım kolay olacaktı ama eşimden dolayı devam edemedik.egzersizde yapamıyorum spreyde geçici çözüm nereye kadar.ne yapacağımı şaşırdım
Spreyi içinede sıkmalısın. Birazcık yakıyormuş. Sonra geçiyor. Faydası zararından daha önemli..Günaydın kızlar dün gece denedik spreyle az bişe uyuştu tam içine sikamadim off bu aksam da denicez spreyi tam içine siksam bişey olur mu dün gece parmakla denedim giriyor ama basaramadik yine ama olana kadar denemeye devam
Tesekkur ederim canım bi kez denemeye ikna ettm kendni zorlayacak ve hazır hissettiğinde istekli oldugunda denycez olmazsa hem vaji icin hem isteksizlk icin doktora gidicez kararı aldık. Ben biraz arastrdıgımda bazı doktorların tedavi alanında vajiyi gormedigimden sordum tatlım insallah Ankara'dadır o doktor hala tesekkur ederim her sey icin :)Bence en mantıklısı hangi doktor iyiyse ona gitmek. Cinsiyeti pek önemli değil. Tabi benim fikrim. Eşinin de doktora gelmek istemesi güzel ama. Erkekleri ikna etmek zor genelde.
2 kere spreyle yapıp 3. Kez spreyle yapamayıp umutsuzluğun ardından 1 ay sonra tamamen normal şekilde kremsiz spreysiz tam olacaktı ki 3 cm kadar girdikten sonra pat eşim boşaldı o kadar psikolojimi hazırlamıştım bir türlü nasip olmuyo.vajinusmus erkeklerinde cinsel sağlığını bozuyo eşlerimizede kızmamak gerekir.giriş kısmında çok zorlandım sanki orası çok dar tekrar Nasıl yapacağım çok tedirginim sürekli beynimde gitgeller çok yoruldum artık bi an geliyo çok kolay olur diyorum bi an geliyo yapamıcam diyorum.iki kere uyuşturarak yaptığımda bumuymuş çok kolay öyle hissettim ama niye hala rahat yapamıyorum zorlanıyorum belki girişten sonraki kısım kolay olacaktı ama eşimden dolayı devam edemedik.egzersizde yapamıyorum spreyde geçici çözüm nereye kadar.ne yapacağımı şaşırdım
Tmm sagolun oneriniz icin firsatini buldugum anda denicem buna bile cok sevindik ikimizde acaba gercegi olunca nolcakKorkmana gerek yok biraz cesaretle İnan oluyor. Kan gelmeye bilir zarın esnek olabilir yada daha geride olabilir. Alışana kadar devam edin bence.
Belki farkında değilsin, paylaşımcı, beraberce çözüm arayan bir erkeği bulmak zordur. Erkekler genelde böyle değiller. Sen çok şanslısın. Eşinin kıymetini bil.Eşimle sürekli paylaşıyordum aldığım sizden öğrendiğim bilgileri. sağolsun çok düşüncelidir hiç bu konuda üzmedi beni desteği çok oldu. İnşallah devamı gelir şuan biraz yanda oluyor ama yılmadan tekrar edicem
Vemcaine sprey. Eczanelerde var.canım spreyin adı nenerden aldın?
TebriklerrrEşimle sürekli paylaşıyordum aldığım sizden öğrendiğim bilgileri. sağolsun çok düşüncelidir hiç bu konuda üzmedi beni desteği çok oldu. İnşallah devamı gelir şuan biraz yanda oluyor ama yılmadan tekrar edicem
Günaydın kızlar dün gece denedik spreyle az bişe uyuştu tam içine sikamadim off bu aksam da denicez spreyi tam içine siksam bişey olur mu dün gece parmakla denedim giriyor ama basaramadik yine ama olana kadar denemeye devam
Sprey yaktimi cok..ewde olsa neysede ertesi gunu ise gtcem cok yanarsa diye korkuyorum bu seferdeGünaydın kızlar dün gece denedik spreyle az bişe uyuştu tam içine sikamadim off bu aksam da denicez spreyi tam içine siksam bişey olur mu dün gece parmakla denedim giriyor ama basaramadik yine ama olana kadar denemeye devam
Sen nasılsınSelam arkdslar nasilsiniz var mi yenen yenmeye calisan o azmi icinde bulunduran elimizden ne geliyorsa yardim ederiz Allahin izni ile
Sen nasılsınpatate ? Sprey kullanmayla ilgili çok soru geliyor. Bu konuda tecrüben var. En iyi sen yardım edersin.
Çok teşekkürler sayenizdeTebriklerrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?