Ben de ayni durumdayim canim yeneli aylar aylar oldu ben hala kasiliyorum. Dun2 dayanamayip bir kadin doğumcu ve vaji doktoruna gittim. Bana sen cok fazla yol katetmişsin ama tecrubelerin beyninde hep dağınık şekilde kalmış dedi. Her duydugunu yapmissin bunlardan bazıları işe yaramış sonuca getirmiş ama kafanda bitirmemis dedi. Kasilmalarim bi bitmedi zevk alamiyorum çünkü. Sen uzman yardimi almalisin beynin hala aci hissine odakli dedi. Bana da cok mantikli geldi yarim saat konustuk ve karar verdim. Normal vaji tedavisinden daha uygun bir fiyata sıfırdan tedaviye başlayacağız. Korkularima karsi duyarsizlasmayi yaptigim şeyden zevk almayi ve mutlu partnerler olmayi hedef koyduk kendimize. Yarin ilk seans insallah bu sefer biter bu kabusGünaydın kızlar şu hiç problemi olmadan ilişkiye girenler bir tüyo verebilir mi? Vajiyi yenmemin üzerinden çok zaman geçti halen normal bi ilişki yaşayamıyoruz.
Ben de ayni durumdayim canim yeneli aylar aylar oldu ben hala kasiliyorum. Dun2 dayanamayip bir kadin doğumcu ve vaji doktoruna gittim. Bana sen cok fazla yol katetmişsin ama tecrubelerin beyninde hep dağınık şekilde kalmış dedi. Her duydugunu yapmissin bunlardan bazıları işe yaramış sonuca getirmiş ama kafanda bitirmemis dedi. Kasilmalarim bi bitmedi zevk alamiyorum çünkü. Sen uzman yardimi almalisin beynin hala aci hissine odakli dedi. Bana da cok mantikli geldi yarim saat konustuk ve karar verdim. Normal vaji tedavisinden daha uygun bir fiyata sıfırdan tedaviye başlayacağız. Korkularima karsi duyarsizlasmayi yaptigim şeyden zevk almayi ve mutlu partnerler olmayi hedef koyduk kendimize. Yarin ilk seans insallah bu sefer biter bu kabus
Ben yıprandım bile canım. Üstüne iki kere hamile kalip düşük yaptim iyice bunalıma girdim. Bazen çok güzel yapiyorum ama genelde kasiyorum ve giriş bile olmuyor. Buna bir aon vermeye karar verdim. Arastirdim ozel bir hastanede bu işin uzmani egitimini almis bir kadin dogumcuya gittim. Öyle yuksek miktarlar da degil 2 bin liraya sifirdan tedaviye baslayacagiz. Isteyene taksit de yapabiliyorlar. Zaten vajinismus tedavisinde kadin dogumcular psikologlardan daha başarılı oluyor çünkü vajina yapisini bilmek ve gerekirse kendisinin mudahale etmesi de önemli. Sadece yapabilmek yetmiyor bunu sen de anlamissindir. Zevk almak da onemli eşini mutlu etmek de önemli farkli pozisyonlari yapabilmek de önemliYaa öyle mibu durumun beni yıpratmasından da korkuyorum psikologa mı gidiyorsun sen canım?
Elbette dediklerinin hepsi önemli. Bence çok fahiş bir fiyat o. Çünkü artık vaji değilsin. Sadece psikolojik olarak iyileşmelisin. Bunu da kadın doğumcular yaptıramaz. Ya bir psikolog ya da eğitimini almış bir psikiyatr veya terapist.Ben yıprandım bile canım. Üstüne iki kere hamile kalip düşük yaptim iyice bunalıma girdim. Bazen çok güzel yapiyorum ama genelde kasiyorum ve giriş bile olmuyor. Buna bir aon vermeye karar verdim. Arastirdim ozel bir hastanede bu işin uzmani egitimini almis bir kadin dogumcuya gittim. Öyle yuksek miktarlar da degil 2 bin liraya sifirdan tedaviye baslayacagiz. Isteyene taksit de yapabiliyorlar. Zaten vajinismus tedavisinde kadin dogumcular psikologlardan daha başarılı oluyor çünkü vajina yapisini bilmek ve gerekirse kendisinin mudahale etmesi de önemli. Sadece yapabilmek yetmiyor bunu sen de anlamissindir. Zevk almak da onemli eşini mutlu etmek de önemli farkli pozisyonlari yapabilmek de önemli
Ben psikiyatra 8 seans gittim ve arpa boyu yol alamadim canim. Sonucta sifirdan baslayacak ve tüm seanslari kendisi yapacak canim yani vajinin hangi asamasinda oldugumun önemi yok ayni zaman dilimini ayiracak bana da. Benim evliligimin 2. Yil dönümü gecti canim ben artik bu işin para kısmını geçtim sadece sonuc istiyorum artik. Ayrica her kadin dogumcu vajinismus tedavisi yapmiyor bunun özel egitimini lisansini almis bir uzman. Psikologlar vajina yapisini bilmez belki benim vajinamda mudahale edilmesi gereken bir durum var bilemem ki bunu.Elbette dediklerinin hepsi önemli. Bence çok fahiş bir fiyat o. Çünkü artık vaji değilsin. Sadece psikolojik olarak iyileşmelisin. Bunu da kadın doğumcular yaptıramaz. Ya bir psikolog ya da eğitimini almış bir psikiyatr veya terapist.
N kadin dogumcu bunun egitimini alip uzmanlik alanlarina ekliyor. Devlet hastanelerindeki doktorlar zaten hep yoğun ve yorgun vajinismusa ayiracak vakitleri olmuyordur diye düşünüyorum. Evet parasi gercekten cok. Ben ilk arastirdigimda 4 bin 6 bin tl dediler bana ve farkli sehirde ayrica konaklama ucreti verecektim. Bu yuzden hep erteleyip kendim basarmak istedim. Basardim ama kafamda bitiremedim kasilmalarim bitmedi. Arastirdikca ogreniyor insan. Ozel hastanelerin birçoğunda vajinismus tedavisi yapiliyormus zaten. Yani milyarlar alip reklam yapan kliniklere gitmeye gerek yok. Belki durumu olmayanlara daha uygun fiyatlar da yapabilirler. Taksit secenekleri sunuyorlar..Anlamadigim sey bu hastalugn tedavisi icin bu kadar para odemek. Yani devlet hastanelerindeki doktorlar bu isi yapamiyorlar mi
Aklından bütün olumsuz şeyleri silip atacaksın kendine özgüvenli ve sexy hissettirecek şeyler giyineceksin.zevk almaya bakacaksın o zaman inan oluyor. Birde vaji yi yendim normal ilişki olmuyor demişsiniz çok anlayamadımGünaydın kızlar şu hiç problemi olmadan ilişkiye girenler bir tüyo verebilir mi? Vajiyi yenmemin üzerinden çok zaman geçti halen normal bi ilişki yaşayamıyoruz.
Vajinismus olmamak sadece oraya zorlayarak ikinarak birseyin girmesi degil...zorladigimizda oraya tabiki cisim girer yani yoksa kapi yaptirmak lazim...ikinmak mesela cok yanlis demisti bnm doktorum ikinarak iliskiye mi girilir tecavuz gbi dedi.onemli olan kendini rahat birakip iliskiye girebilmek ve bence 5-10 kez ilk iliskiyi gerceklestirdikten snra artik normale donebilirElbette dediklerinin hepsi önemli. Bence çok fahiş bir fiyat o. Çünkü artık vaji değilsin. Sadece psikolojik olarak iyileşmelisin. Bunu da kadın doğumcular yaptıramaz. Ya bir psikolog ya da eğitimini almış bir psikiyatr veya terapist.
Yani penis girişi oluyor ama gitgel olmuyor. Çünkü penisin en ufak bir hareketi istemdışı kasılmama sebep oluyor. Kasıldığım için penis sıkışık kalıyor içimde. Sıkışık kalınca da ileri geri hareket ettiremiyoruz. Mesele bu.Aklından bütün olumsuz şeyleri silip atacaksın kendine özgüvenli ve sexy hissettirecek şeyler giyineceksin.zevk almaya bakacaksın o zaman inan oluyor. Birde vaji yi yendim normal ilişki olmuyor demişsiniz çok anlayamadım
Bütün sır, kendimizi rahat bırakmakta zaten.Vajinismus olmamak sadece oraya zorlayarak ikinarak birseyin girmesi degil...zorladigimizda oraya tabiki cisim girer yani yoksa kapi yaptirmak lazim...ikinmak mesela cok yanlis demisti bnm doktorum ikinarak iliskiye mi girilir tecavuz gbi dedi.onemli olan kendini rahat birakip iliskiye girebilmek ve bence 5-10 kez ilk iliskiyi gerceklestirdikten snra artik normale donebilir
Esin birden sonuna kadar olacak diye zorlamasın yarıya kadar gitgel yapsın o ara seni de rahatlatsin yarıya kadar gitgel yaparsa islanabilir senin Vajinanda jel kullanabilirsin . Kulağına güzel şeyler söylesin hoşlandığın yerlerine dokunabilir. Kayganlikla ve yarıya kadar gitgellerle sende rahatlarsan sonuna kadar olur ve sonra yarıya kadar gitgellerin hiçbir korkutucu yanının olmadığını anlayınca tamamı da girer bence. Bende vajinusmusu ilk yendiğim de duvar oluyordu kasıyordum belim bile ağrıyordu kasmaktan. Kendini motive edecek şeyler bul aklına yerleştir hep. Eşinle de konuş güzel şeyler söylesin rahatlasin seni.Yani penis girişi oluyor ama gitgel olmuyor. Çünkü penisin en ufak bir hareketi istemdışı kasılmama sebep oluyor. Kasıldığım için penis sıkışık kalıyor içimde. Sıkışık kalınca da ileri geri hareket ettiremiyoruz. Mesele bu.
Sen artık rahatmısın. Bu arada söylediklerin doğru, eşin rahatlatmalı ki kadın gevşeyebilsin. O sırada en yakınımızdaki eş.Esin birden sonuna kadar olacak diye zorlamasın yarıya kadar gitgel yapsın o ara seni de rahatlatsin yarıya kadar gitgel yaparsa islanabilir senin Vajinanda jel kullanabilirsin . Kulağına güzel şeyler söylesin hoşlandığın yerlerine dokunabilir. Kayganlikla ve yarıya kadar gitgellerle sende rahatlarsan sonuna kadar olur ve sonra yarıya kadar gitgellerin hiçbir korkutucu yanının olmadığını anlayınca tamamı da girer bence. Bende vajinusmusu ilk yendiğim de duvar oluyordu kasıyordum belim bile ağrıyordu kasmaktan. Kendini motive edecek şeyler bul aklına yerleştir hep. Eşinle de konuş güzel şeyler söylesin rahatlasin seni.
Biliyor musun şimdi hatırladım. Egzersiz yaptığım dönemdeki doktorum eşime diyordu ki, sen hiç karışma, bütün kontrol onda(bende) olsun, sen hiçbir şey yapma, uzan öyle uyu falan diyordu. Canım çıkıyordu benim üstte penisi tut, yerleştir, nefes al, ıkın, ittir, sinir ol, ağla !Patate
Sen artık rahatmısın. Bu arada söylediklerin doğru, eşin rahatlatmalı ki kadın gevşeyebilsin. O sırada en yakınımızdaki eş.
Bence doktorlar olayın yanlış tarafından bakıyorlar. Kadınla konuşacakları yerde erkeği çekcekler kenara yapması gerekenleri anlatacaklar. Ben doktor olsam öyle yapardım. Parmak egzersizizide erkeğe uygulatırdım. Onuda egzersiz şeklinde değil. Klitoris nasıl uyarılır, g noktası nasıl uyarılır, kadın orgazmı nasıl sağlanır. Kadının erojen bölgeleri nerededir, bunları neden bilmek gerekir. Bunları öğretirdim. Tesisatcı erkekse tesisatı o döşeyecek. Onu bilgilendirmek lazım. Yatsın robot gibi olur mu? Canın çıkar tabi. Pasif duran erkeğinde hiç bir cazibesi yok, azıcıkda kalbimiz hoplayacak ki bir şeyler olsun değilmi?Biliyor musun şimdi hatırladım. Egzersiz yaptığım dönemdeki doktorum eşime diyordu ki, sen hiç karışma, bütün kontrol onda(bende) olsun, sen hiçbir şey yapma, uzan öyle uyu falan diyordu. Canım çıkıyordu benim üstte penisi tut, yerleştir, nefes al, ıkın, ittir, sinir ol, ağla !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?