• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinusmusu birlikte yeneceğiz

Evt kesinlikle aynanın karşısına geçip yapmaya çalışırken kendi kendimle konuştum bu senin abarttigin birşey ve senin elinde olan birşey sen istemezsen zaten o içeri girmez diye sürekli konuştum o duvar gibi yere geldiğimde bunu ben yapıyorum aslin da orda bi duvar yok dedim ve derin nefes alıp verdim bi baktım içeriye girmiş bile gerçekten tek sıkıntımız ertelemek sizede çok teşekkür ederim sizden cesaret aldım gerçekten yoksa daha çok ertelerdim

Bende yasiyorum bu sorunu arkadaslar 5 aylik evliyim hala ilk iliskiyi gerceklestiremedik :( 2 parmak hatta 3. Parmagimin bir kisminida aliyor artikk vajinam . Esimin p.sinin basinin bir kismini aldi ama ilerletemedim :( aartik yavas yavas sorunlarim artmaya basliyor cok istiyorum ama yapamiyorum.. lutfen yardim edin allah askina bebek istiyoruz ama daha yapamadik bile :((

Bende yasiyorum bu sorunu arkadaslar 5 aylik evliyim hala ilk iliskiyi gerceklestiremedik :KK43: 2 parmak hatta 3. Parmagimin bir kisminida aliyor artikk vajinam . Esimin p.sinin basinin bir kismini aldi ama ilerletemedim :KK43: aartik yavas yavas sorunlarim artmaya basliyor cok istiyorum ama yapamiyorum.. lutfen yardim edin allah askina bebek istiyoruz ama daha yapamadik bile :KK43:(
Bir kısmını almış zaten ilerletemedigin zaman biraz bekle rahatla nefes alıp ver biraz sonra tekrar denemeye çalış o kısımda kendini kastığından dolayı olmuyor

Denedim ve aparatlarla egzersizlerimi yaptım çok mutluyum bu benim için çok büyük birşey en kalın aparatına kadar yapabildim en kalınını soktuğumda duvar gibi birşey varmış gibiydi umursamadım derin nefes aldım biraz daha ittim ve tamamı girdi çıkarttım tekrar soktum daha kolay girdi bu sefer 1 2 gün daha egzersiz yaparsam başarabilirim insallah
Merhaba , aparatları nereden ne kadara aldınız?

Internetten aldım bi site buldum 40 lira kargo dahil başka sitelerde çok pahali

Kızlar aparatları ve spreyi aldım ama sürekli erteliyorum bi cesaret edemiyorum
Bende yasiyorum bu sorunu arkadaslar 5 aylik evliyim hala ilk iliskiyi gerceklestiremedik :KK43: 2 parmak hatta 3. Parmagimin bir kisminida aliyor artikk vajinam . Esimin p.sinin basinin bir kismini aldi ama ilerletemedim :KK43: aartik yavas yavas sorunlarim artmaya basliyor cok istiyorum ama yapamiyorum.. lutfen yardim edin allah askina bebek istiyoruz ama daha yapamadik bile :KK43:(
ben de aynı yerde takıldım kaldım tam da sizin gibi :(

İlerlemediğin yerde, rahat bir nefes al ve üflerken, kuvvetlice ıkın. Eşinde popo yönüne eğimli itsin penisi. Çok bir şey kalmamış. Başaracaksın. Kegel ve perinene masaj yapmayı unutma.

Kizlar emla kremi kullanan var mi ? Az evvel bakarken fiyatini 103 tl oldugunu gordum cidden o kadar mi

Hatunlar, ben burda bazan erkeklere fazla suç buluyorum. Haklıyım da. Ama bizim suçumuz da çok. Eşimiz ikdidarsız olsa, biz istesek de onlar yapamasa, bir yere kadar anlayışlı olurduk. Hele de yapması gereken egzersiz vs varsa onları yapmaktan da kaçınsa, ertekese ertelese senelerimiz heba olup gitse bizimde zorumuza giderdi. O yüzden egzersizleri daha büyük ciddiyetle yapın.

Kizlar emla kremi kullanan var mi ? Az evvel bakarken fiyatini 103 tl oldugunu gordum cidden o kadar mi
Vemcaine sprey daha güzel uyuşturur. Emla ben kullanmıştım, pahalı dediğin gibi. Ama galiba tek tek de satılıyor. Öyle bulursan bir tüp yeter zaten. Aslında eğzersizlerin üzerine düşsen hiç bunlara ihtiyaç duymayacaksın.

Vemcaine sprey daha güzel uyuşturur. Emla ben kullanmıştım, pahalı dediğin gibi. Ama galiba tek tek de satılıyor. Öyle bulursan bir tüp yeter zaten. Aslında eğzersizlerin üzerine düşsen hiç bunlara ihtiyaç duymayacaksın.
Tsk ederim ama bir parmak bir bogumla ıkınınca yapabiliyorum ancak. Gerisine cesaretm yok olsun bitsin artik istiyorum :((

Tsk ederim ama bir parmak bir bogumla ıkınınca yapabiliyorum ancak. Gerisine cesaretm yok olsun bitsin artik istiyorum :KK43:(
Egzersizin başında böyle oluyorsun. Bende öyleydim. Egzersiz yapan herkes gibi. Ama devam etdiğin müdetce aşama kaydediyorsun. Hamur yoğurdun mu hiç. Bir türlü bütünleşmez, başlarda yapış yapıştır. Tezgahtan ayrılmak istemez, parmaklara yapışır. Ama yoğurdukca kendine gelir toparlanır, öyle tostoparlak olur ki, yoğurdukca yoğurasımız gelir. İşte egzersizlerde böyle. Bu hamur bütünleşmez diye bıraksaydık kurabiye yiyemezdik değil mi?

Günaydın kızlar bugün egzersizimin 2. Günü yapicam ama her defasında ilk günümmüş gibi bi panik oluyorum

Günaydın kızlar bugün egzersizimin 2. Günü yapicam ama her defasında ilk günümmüş gibi bi panik oluyorum
Panik yapma canım rahatla biraz sakinleş aç müziğini veya sevdiğin bir diziyi geç karşısına rahat rahat yap acele etmene gerek yok yavaş yavaş devam et

Back