Bir kısmını almış zaten ilerletemedigin zaman biraz bekle rahatla nefes alıp ver biraz sonra tekrar denemeye çalış o kısımda kendini kastığından dolayı olmuyorBende yasiyorum bu sorunu arkadaslar 5 aylik evliyim hala ilk iliskiyi gerceklestiremedik2 parmak hatta 3. Parmagimin bir kisminida aliyor artikk vajinam . Esimin p.sinin basinin bir kismini aldi ama ilerletemedim aartik yavas yavas sorunlarim artmaya basliyor cok istiyorum ama yapamiyorum.. lutfen yardim edin allah askina bebek istiyoruz ama daha yapamadik bile (
Merhaba , aparatları nereden ne kadara aldınız?Denedim ve aparatlarla egzersizlerimi yaptım çok mutluyum bu benim için çok büyük birşey en kalın aparatına kadar yapabildim en kalınını soktuğumda duvar gibi birşey varmış gibiydi umursamadım derin nefes aldım biraz daha ittim ve tamamı girdi çıkarttım tekrar soktum daha kolay girdi bu sefer 1 2 gün daha egzersiz yaparsam başarabilirim insallah
Kızlar aparatları ve spreyi aldım ama sürekli erteliyorum bi cesaret edemiyorum
ben de aynı yerde takıldım kaldım tam da sizin gibiBende yasiyorum bu sorunu arkadaslar 5 aylik evliyim hala ilk iliskiyi gerceklestiremedik2 parmak hatta 3. Parmagimin bir kisminida aliyor artikk vajinam . Esimin p.sinin basinin bir kismini aldi ama ilerletemedim aartik yavas yavas sorunlarim artmaya basliyor cok istiyorum ama yapamiyorum.. lutfen yardim edin allah askina bebek istiyoruz ama daha yapamadik bile (
Linkini atabilir misin hangi site rica etsemInternetten aldım bi site buldum 40 lira kargo dahil başka sitelerde çok pahali
İlerlemediğin yerde, rahat bir nefes al ve üflerken, kuvvetlice ıkın. Eşinde popo yönüne eğimli itsin penisi. Çok bir şey kalmamış. Başaracaksın. Kegel ve perinene masaj yapmayı unutma.Bende yasiyorum bu sorunu arkadaslar 5 aylik evliyim hala ilk iliskiyi gerceklestiremedik2 parmak hatta 3. Parmagimin bir kisminida aliyor artikk vajinam . Esimin p.sinin basinin bir kismini aldi ama ilerletemedim aartik yavas yavas sorunlarim artmaya basliyor cok istiyorum ama yapamiyorum.. lutfen yardim edin allah askina bebek istiyoruz ama daha yapamadik bile (
Vemcaine sprey daha güzel uyuşturur. Emla ben kullanmıştım, pahalı dediğin gibi. Ama galiba tek tek de satılıyor. Öyle bulursan bir tüp yeter zaten. Aslında eğzersizlerin üzerine düşsen hiç bunlara ihtiyaç duymayacaksın.Kizlar emla kremi kullanan var mi ? Az evvel bakarken fiyatini 103 tl oldugunu gordum cidden o kadar mi
Tsk ederim ama bir parmak bir bogumla ıkınınca yapabiliyorum ancak. Gerisine cesaretm yok olsun bitsin artik istiyorumVemcaine sprey daha güzel uyuşturur. Emla ben kullanmıştım, pahalı dediğin gibi. Ama galiba tek tek de satılıyor. Öyle bulursan bir tüp yeter zaten. Aslında eğzersizlerin üzerine düşsen hiç bunlara ihtiyaç duymayacaksın.
Egzersizin başında böyle oluyorsun. Bende öyleydim. Egzersiz yapan herkes gibi. Ama devam etdiğin müdetce aşama kaydediyorsun. Hamur yoğurdun mu hiç. Bir türlü bütünleşmez, başlarda yapış yapıştır. Tezgahtan ayrılmak istemez, parmaklara yapışır. Ama yoğurdukca kendine gelir toparlanır, öyle tostoparlak olur ki, yoğurdukca yoğurasımız gelir. İşte egzersizlerde böyle. Bu hamur bütünleşmez diye bıraksaydık kurabiye yiyemezdik değil mi?Tsk ederim ama bir parmak bir bogumla ıkınınca yapabiliyorum ancak. Gerisine cesaretm yok olsun bitsin artik istiyorum(
Teşekkürler canım sen nasılsın. Nasıl gidiyor.Günaydın kızlar nasılsınız cümleten ?
Bende iyiyim, aynı gidiyor herşey hala vajiliyimTeşekkürler canım sen nasılsın. Nasıl gidiyor.
Panik yapma canım rahatla biraz sakinleş aç müziğini veya sevdiğin bir diziyi geç karşısına rahat rahat yap acele etmene gerek yok yavaş yavaş devam etGünaydın kızlar bugün egzersizimin 2. Günü yapicam ama her defasında ilk günümmüş gibi bi panik oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?