Kızlar merhaba , takip ediyorum sürekli ama yorumlara katilmiyorm..Ben yeneli 7 aya yakin oldu ve herşey yolunda..Benim herkese birkaç tavsiyem olacak yapabilen herkesin yapmasini istiyorum.. 7 ay olmasina rağmen hâlâ bazen isteksiz olduğum zaman penisi alirken zorlaniyorum çok çeşitli pozisyonlarda da yaptk ben üstte yendim vajiyi hatta ama bence inanin en kolay pozisyon sırtüstü yatip ayakları bitişik bir şekilde uzatmak öylece dümdüz yatmak yani bacaklar bitişik olacak yani böyle kayıp gidiyor resmen bacakları acmadigimiz icin vajina girişinde yada perine de kasılma ve gerilme olmuyor, tabi penis ilerledikçe acabilirsiniz, ben üstte oldugumda zorlandgm da alta geciyorum öyle aliyorm tekrar üste geçiyorm alistiktan sonra..İkinci söylemek istedigimde hani diyoruz ya penisin başı giriyor ilerlemiyor duvar diye bunun içinde şunu öneriyorm penisin başı girdiği zman birden ıkınıp yada zorlayip hepsini almaya calismayin küçük küçük gitgeller yapin sevişmenize devam ederek hatta esiniz cikarsin tekrar girdiginde küçük küçük hafif hafif gitgeller yapin 10 saniye kadar geçince bi bakiyosunuz kolayca kayip gidiyor , hic boşuna hepsini bi anda almaya zorlamayim..inanin nu anlattigim gibi çok kolay oluyor, biz çözüm yolunu buldu k hicbir sorun yok cok şükür hersey cok kolay oluyor ve kizlar wn önemlisi ve vazgecilmezimiz bene yagi bas ucunuzdan eksik etmeyin biz mutlaka kullanyrz