Vajinusmusu birlikte yeneceğiz

Allah kolaylık versin canım o kadar zorki büyük imtihan allah katında

Merhaba arkadaşlar cesaretimi kırıp bugün egzersizlere başladım ilk olarak kulak cubuguyla basladm apart olarak mum kullanacagim ilk giriste zorlandm ama hiç acı hissetmedm bndan sonra nasıl ilerlemem gerek kaç günde nekadar denemem gerek bugün daha kalın bi aparata gecmelimiyim yardimci olrsanz sevnrm

Aparatı birden kalınlaştırma. bir boyu rahatca almaya başladıktan sonra biraz kalınına geç. Her egzersize başladığında küçüğünden başla. Aşama kaydetmek kişiden kişiye değişir. Rahat yapabiliyormusun bunu baz alacaksın. Bu bir saat da olur. Bir hafta da. Farketmez zaten. Sadece emin adımlarla ilerle. Kolay gelsin. İşi sıkı tutarsan bir haftada bile yenersin.

Merak etme aldatmıyor, böyle şeyler düşünme. Üzgün o da sonuçta. Zor bir durum. Nkyarcım, bir yerde hata yapıyorsun bence. Bütün umudunu spreye bağladın, olmayıncada umudunu kaybetdin. Böyle olmaz! Bu akşam eşine şöyle söyle. Bu durumun üstesinden gelmek için elimden geleni yapacağım de. Bunları sana yaşatdığım için üzgünüm de. Sadece bu kadar söyle. Ve ciddi olarak egzersize başla. Sana yardım ederim. Destek olurum. Bunu bir disiplin içinde yapman için. Ben olmamda burda yorumlarından kendine yakın bulduğun başka biri de olabilir. Sana destek olalım. Kendine bir egzersiz koçu seç.

Çok teşekkür ederim yardımlarınız için destek çok önemli destek görmek beni motive ediyo bndan sonra sizce bir kurşun kalem yeterlimi yoksa daha kalın bir aparata mi geceym kaç boy aparatla çalışmam gerek kafaya koydum egzersizle aparatla olucaksa hemen yapmaya hazrm artık ben kulak çubuğu kolay geldi sanırım gaza getirdi beni☺

Canim ayni sorunu bende yasadim biz bosanma karari aldk ertesi gun vajiyi yendm. Bak nasl oldu biliyor musun ben hic ona hadi deneyelim yapalm fln demedm. Gittim odama uzandim yatagima aldim aparatimi spreyimi kremimi yanima basladm spreyimi sikip uyusmaya once isaret parmagimi soktum bir kac kez bu arada esmle kavgaliyiz konusmuoz bir gun once bosanma karari almsyk cunku o yuzden iceede oturmus tv izliyordu nasilsa gelmez diye basladm parmagimi sokup gevsemeye bir iki rahat almaya basladiktan sonra 3 aparatm vardi parmagmdan kalin olan rimeli sokmaya basladm streslemstm kagit havluyla onuda aldm sonra arkasindan firca arkasi onuda aynen tamamini almaya baslayinca gevsedigimi girisin acildigini gordum yatak odasindan iceriye bas bas bagirdim korktu geldi noluo demeye kalmadan cikar dedm sokucam sacmalama fln dio dedm cikar sokucam yoksa bosanicaz noluyo fln demeden ben altaa o usstte spreyliyim ama pit diye aldim iceri. Sasirdik fln spreyin etkisiyle ereksiyon oldu bosalamadi ama o sirada cok git gel yapti ben hissetmedim tabi .Bu arada kizligim yoktu kizligimi spreyle bozmustu cook oncesinde iceri girmeden bozulmstu benim kizlik cok giristeymis meger ama iliski yasayamiodm iste nisanda kizlik gitti haziranda spreyle 1 kez iliski oldu . Sonra agustosta 2. Iliskimi anestolla gerceklestirdim sonrasi geldi boyle iste.. yenme hikayem bu ama hic vazgecmedim vazgecme ve ondan bekleme. Git iceri yap egzersizini olur kendiligiden hersey

Patate helal olsun sana!

Kaleme birkaç kat kağıt havlu yada peçete vs sar streçle. Bu da çok kolay gelecek. Bunuda yap. İçine girdirmeden vajina girişine dairesel masaj yap, bunu her girdirmede yap.

Vajinismus bitince de her dert bitmiyo...bebek istiyorum artik ama olmadi...bu hastalik beni takintili yapti..simdi de bunu takinti yapiyorum galiba kendime ..dusunmucem diyorum ama olmuyo...bu ay da yok..simdi onumuzdeki ay yine calismalara basla yumurtlama hesapla cok canim sıkılıyo

Zaten sonunda yatacam gel napiyosan yap dicem okadar bunaldim artık hergün kavga huzursuzluk ağlama krizleri bosanalimlar

Haklısın bi yerde yanlış yapıyorum o yer neresi bulamıyorum ama

Kaleme birkaç kat kağıt havlu yada peçete vs sar streçle. Bu da çok kolay gelecek. Bunuda yap. İçine girdirmeden vajina girişine dairesel masaj yap, bunu her girdirmede yap.
Kalemde zorlandm açıkçası yapa yapa rahat mi olcak daha sonra yani şimdi bu

Atarax aldım umarım işe yarar artık çok bunaldım.ne kadarda büyük bi sorun oldu hayatımda hergün üzgün geçiyor.

Evet canım kesinlikde. Alışman lazım o hisse. Yaptıkca kolayına gelecek. Birde doğru yaptığından emin ol. Ayna kıyabilirsin önüne. Doğru tarafa itdir. Aşağıya, popo yönünde. Kayganlaştırıcıyı bolca kullan. Nefesini düzgün al. İçine alırken nefesini üfle hafifce. Nefes alırken sadece göğsun hareket ediyorsa yanlış, hem göğsün hem karın aynı anda şişiyorsa diyaframdan yani doğru nefes alıyorsun demek. Pes etmek asla yok, umutsuzlukda yok. Yapana kadar....hadi canım kolay gelsin.

Atarax aldım umarım işe yarar artık çok bunaldım.ne kadarda büyük bi sorun oldu hayatımda hergün üzgün geçiyor.
İlaçlar rahatlatabilir, işede yarayabilir. Ama egzersiz yapmanız vajinismusu daha kalıcı olarak yenmenizi sağlar. Ne kadar zor geldiyse de yaptıkca kolaylıyacak. Hepimiz aynı deneyimleri yaşadık. Şimdi yenmiş olanların eski yorumlarını bir oku, aynı endişeleri yaşamışlar. Ama sorunun üstüne gitdiler, şimdi bebek için uğraşıyorlar. Sadece kararlı olanlar yeniyor. Her konuda da öyle değilmi. Azim olmadan hangi işi bitirebiliriz ki?

Canım psikolog bana kulak çubuğundan sonra serçe parmağımı yaptırmıştı. Parmak egzersizi ile de yenebilirsin. Sırayla serçe, işaret ve orta parmağı yapıyorsun. Sonra iki parmak. Serçe parmağı rahat bir şekilde aldıktan sonra diğer parmaklara geç. Parmağı muhakkak jelle. Parmağı sokmadan önce kegel egzersizi yap 5 defa sık bırak. Sonra oraya masaj yap ve yavaşça parmağını sok. Önce ilk boğumu sok eğer rahatsan devam et. Parmak içerideyken kegel yap. Aparatla yapacaksan küçük boyutla başla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…