Vajinusmusu birlikte yeneceğiz

Geçmiş olsun patate, korkma canım neden başa dönesin. Ah! Bir rahat olabilsek. Hep bir endişe.. yazık ya. Sadece oraya odaklanma patate. Akışına bırak. Canın sevişmek isteyince seviş kocanla. Onu oraya nasıl girdireceme indirgeme olayı. Şimdi hastadın. Hastayken herşey büyür insanın gözünde. Eşinle nasıl öpüşüp koklaştığını düşün. Hani burda yazmıştın ya romantik bir şeyler. Herkes kafayı yemişti. O güzellikleri hatırla.

Valla hastaliktan heralde hic bisiy istemiyo canm. Ne kasimi biyigimi alasim var ne sacimi boyatasim ne boyle bir havam kaldi kiloda psikolojimi bozdu iyiice sex falan hicc canim istemiyo valla hastalik beni kotu etkiledi .s

Valla hastaliktan heralde hic bisiy istemiyo canm. Ne kasimi biyigimi alasim var ne sacimi boyatasim ne boyle bir havam kaldi kiloda psikolojimi bozdu iyiice sex falan hicc canim istemiyo valla hastalik beni kotu etkiledi .s
Belki seni hasta edende stres, kendini sev, kendine daha iyi bak patate.

Belki seni hasta edende stres, kendini sev, kendine daha iyi bak patate.

Canim kendimi stresten cok kastm ztn parmaklarmi bi gorsen bildigin iltihap moralim gittikce bozuldu ama vazgecmycem yine baslycam diyete tabi su donemi bi atlatip sirkelenip kendime gelmem zaman almazsa

Canim kendimi stresten cok kastm ztn parmaklarmi bi gorsen bildigin iltihap moralim gittikce bozuldu ama vazgecmycem yine baslycam diyete tabi su donemi bi atlatip sirkelenip kendime gelmem zaman almazsa
Parmakların nasıl iltihap anlamadım patate. Doktora gitdin mi

Parmakların nasıl iltihap anlamadım patate. Doktora gitdin mi

Gittim bi ara 10 igne vurulmstm ya sinir stres vucudum disari atamamis hic iltihaplari parmaklarmdan atiyor dolama gibi iltihap geliyor ama dolama degil dedi doktor bi tuaf bisiy krem fln verdi 1 haftadir gecmio bazen kan bazen iltihap akiyor

Kızlar merhaba , takip ediyorum sürekli ama yorumlara katilmiyorm..Ben yeneli 7 aya yakin oldu ve herşey yolunda..Benim herkese birkaç tavsiyem olacak yapabilen herkesin yapmasini istiyorum.. 7 ay olmasina rağmen hâlâ bazen isteksiz olduğum zaman penisi alirken zorlaniyorum çok çeşitli pozisyonlarda da yaptk ben üstte yendim vajiyi hatta ama bence inanin en kolay pozisyon sırtüstü yatip ayakları bitişik bir şekilde uzatmak öylece dümdüz yatmak yani bacaklar bitişik olacak yani böyle kayıp gidiyor resmen bacakları acmadigimiz icin vajina girişinde yada perine de kasılma ve gerilme olmuyor, tabi penis ilerledikçe acabilirsiniz, ben üstte oldugumda zorlandgm da alta geciyorum öyle aliyorm tekrar üste geçiyorm alistiktan sonra..İkinci söylemek istedigimde hani diyoruz ya penisin başı giriyor ilerlemiyor duvar diye bunun içinde şunu öneriyorm penisin başı girdiği zman birden ıkınıp yada zorlayip hepsini almaya calismayin küçük küçük gitgeller yapin sevişmenize devam ederek hatta esiniz cikarsin tekrar girdiginde küçük küçük hafif hafif gitgeller yapin 10 saniye kadar geçince bi bakiyosunuz kolayca kayip gidiyor , hic boşuna hepsini bi anda almaya zorlamayim..inanin nu anlattigim gibi çok kolay oluyor, biz çözüm yolunu buldu k hicbir sorun yok cok şükür hersey cok kolay oluyor ve kizlar wn önemlisi ve vazgecilmezimiz bene yagi bas ucunuzdan eksik etmeyin biz mutlaka kullanyrz

Bende yeneli 3 ay oldu hemen hemen. Hala cok rahat oldugum soylenemez ozellikle ara verdigimizde bi cekiniyorum nasi olur diye ama kesinlikle isteksizlik yok istiyorum keske rahat olabilsem ama ilk giriste hala ben tutup sokmaya calisiyorum yavas yavas basta yine biraz sizliyo sebebini anlamadim.. arada minikte olsa anestolden yardim aliyorum kayganlastirici kullanmiyorum

Perine bölgene masaj uygula oranın elastikiyeti artsın. Büyük ihtimalle sızlama ordan geliyor.

Kızlaaaar....savaşmayın, sevişin. Anladınız ne demek istediğimi, umarım!

Teşekkürler açıklaman için. Çok doğru. Pozisyon konusundada haklısın. Karnın altına bir yastık da konabilir. İnşallah kızlar yazını dikkatlice okuyup uygulamaya geçerler. Okuyup okuyup bildiğinde ısrar etmemek lazım. Evet birden girdirmeye çalışmak gereksiz gerçekten. Zaten erkek küçük küçük git gel yaptıkca tahrik olup gerisi hop diye gelecek. Biz sevişmiyoruz, savaşıyoruz adeta. Tadı tuzu kaçıyor o zaman. Sağol canım, bilgilendirdiğin için.

Patate

Sen artık rahatmısın. Bu arada söylediklerin doğru, eşin rahatlatmalı ki kadın gevşeyebilsin. O sırada en yakınımızdaki eş.
Seks te hicbirsey sonuç odaklı olmamalı yenmek istiyoruz tamam ama önce kendimizi ve kocamızi mutlu etmek ve ilişkimizi sağlıklı hale getirmek için istemeliyiz bunu. Bazı kişiler diyor ya artık olsun da bitsin bu iş diye . Öyle bakmamak gerek neden işkence haline getiriyoruz ki kafamızda taşları yerine oturtmamiz lazım. Zevk almak lazım ki kocanız da zevk alabilsin

Cekinilecek hicbirsey olmamali en özelini karı koca bizler yaşıyoruz karı Kocayiz yahu. :) birbirimizin en özeli en kiymetlisiyiz. Bu vajinusmus hastalığı zaten insanı takıntılı hale getiriyor resmen. Bende çok takıntılıydim ama artık bunları teker teker kafamdan siliyorum . Çünkü bizler güçlü kadınlarız. Takıntı yapma sen artık vajinusmusu yendin ve en güzel şekilde yapabilirsin. Sevelim sevişelim. Kötü düşünceleri yok edelim

Ne demek canım keşke elimden birşey gelse, ama söylediklerim e dikkat eder inşallah arkadaşlar en azından bir de böyle denemek lazm..bende çok sıkıntılı süreçten geçtim yendikten sonra da yapamadgm oldu bazen, bacaklarimi sonuna kadar aciyordum sonra bi farkettimki ben ne kadar açarsam vajina girişi ve perine geriliyor paralel olarak,ne kadar yakın olursa bacaklarm o kadar gevşek ve esnek oluyor girişi, içime aldıkça oyle actm bacaklarimi...ve yukarida yazdgm gibi birden ıkınıp hepsini almaya calsmak gereksiz başı girince küçük gitgellerle devam edince gerisi geliyor ama bebe yagi da büyük kolaylik tabiiki :) eşımın bugün doğum günü simdi kalkıp ona hazrlk yapcam işten gelince sürpriz olsun, bana şans dileyin grsrz kizlar

Kolay gelsin canım eşine ve sana nice mutlu yıllar, bir sürü güzel kutlamalar diliyorum.

nurcp_34 arkadaşımızın söylediği şekilde bende daha rahatdım. Ama eşime güven sorunu yaşadığım için bu pozisyonda kendimi ona bırakamadım. Yan yatıp kaşık pozisyonunu denedim. Gerçekten olabilirdi, bütün endişelerim kaybolmuştu. Ama eşim her seferinde erken boşaldığı için bir kaç saniye bile sürmüyordu. O da teeee ne zaman....
Bacakların kapalı oluşu penisin vajinaya girmesine engel değil. Popoyu biraz kaldırın yeter. Karnınızın altına yastık koyun, poponuz yükselir.

Merhaba kizlar hiç iyi değilim ben sizlerin fikirlerine ihtiyacım var uzun zamandır vajinismus sorunu yaşıyorum bi çoğunuz biliyor, 19 gün önce eşimle deneme yapmaya çalışmıştık ve hüsranla sonuçlandı esim o günden beri bana yaklasmadi hiç,ben defalrca yaklaşmak istedim ama çekindim (vajinin getirilerinden biride bu ) anlamiyorum benim bile canım isterken bi erkek nasıl durur 19 gün,bazen aldatiliyormuyum diye düşünüyorum. Ve esim bana karsi acayip ofkeli hic alttan almıyor,dün oturdum konuştum bu sorunu hallledelim edelim falan filan akşam eve gelince konuşalım dedi,eve geldi sus pus...offfff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…