- 22 Nisan 2020
- 36
- 10
- 1
- Konu Sahibi Ayseeealsac
-
Sanırım uyusturuyo benim kullandığım krem hissizlik veriyo biraz. Yani biliyorum söylemesi kolay ama orayı yağlayıp sonra eşini itme ve ya kacmazssan kendiliğinden olcaktirKremle yaptım ben emlayla beni yaktı vajinamı mahfetti ben kremsiz yagla yapıyorum o yüzden sadece canım illa kullanmak gerekiyor mu farkeder mi
Açılmıyo orası ama o kremi sürünce cok acıyı dokununca bile ben önermiyorum valla o kremiSanırım uyusturuyo benim kullandığım krem hissizlik veriyo biraz. Yani biliyorum söylemesi kolay ama orayı yağlayıp sonra eşini itme ve ya kacmazssan kendiliğinden olcaktir
Bizler içinde dua et nolurİnşallah canım gerçekten bütün kadınlar yensin bunu çok çaresizce bir durum namazımı kılarken hep dua ediyorum yenmek için Allah'ıma
Ediyorum hep canım vallaBizler içinde dua et nolur
Ve senden haber bekliyorum iyi bir haber ❤
İnşallahEdiyorum hep canım valla♥inşallah hepimiz yeneriz
Tabiki kendini en iyi sen tanırsın. Birde en kalın olan aparatı Dr çok zorlamamisti bilgin olsun. Sende zorlama onuAçılmıyo orası ama o kremi sürünce cok acıyı dokununca bile ben önermiyorum valla o kremi
Yok onu yapmayı bile düşünmüyorum 3 den sonra elliye geçmeyi düşünüyorum zatenTabiki kendini en iyi sen tanırsın. Birde en kalın olan aparatı Dr çok zorlamamisti bilgin olsun. Sende zorlama onu
Sen baya yol katetmissin maşallah bundan sonrası daha kolay olur. Nefes egzersizi yapiyomusun aparatı içine alirkenYok onu yapmayı bile düşünmüyorum 3 den sonra elliye geçmeyi düşünüyorum zaten
Evet canım yeminle öyle yapınca çok kolay giriyor gerçekten nefes önemliymiş bunu anladım ve ıkınmakSen baya yol katetmissin maşallah bundan sonrası daha kolay olur. Nefes egzersizi yapiyomusun aparatı içine alirken
Tamam işte eşin de yaklaşınca nefes egzersizi yaptığında daha kolay olur inşallah. Klasik olucak ama ben yendiysem herkes yener.Evet canım yeminle öyle yapınca çok kolay giriyor gerçekten nefes önemliymiş bunu anladım ve ıkınmak
Yok ya canım eşlide baya zorlanıyorum ben panik oluyorumTamam işte eşin de yaklaşınca nefes egzersizi yaptığında daha kolay olur inşallah. Klasik olucak ama ben yendiysem herkes yener.
Çok normal bende öyleydim dur nefesimi ayarliyim. Gelme kasıyorum şimdi itmeler ağlamalar çok iyi anlıyorum. Ama olduğunda bumuymus diyeceksin tez vakitte dersin insallahYok ya canım eşlide baya zorlanıyorum ben panik oluyorum
Aay inşallahhh canım çok çok amin yapınca yazacağım buraya zatenÇok normal bende öyleydim dur nefesimi ayarliyim. Gelme kasıyorum şimdi itmeler ağlamalar çok iyi anlıyorum. Ama olduğunda bumuymus diyeceksin tez vakitte dersin insallah
İnşallah hayırlı haberleri tez vakitte paylaş ve bu dertte olan herkes kurtulsun inşallah. Sormak istediğin bişey olursa herzamn cevaplarimAay inşallahhh canım çok çok amin yapınca yazacağım buraya zaten☺
Tamam canım sağolasın teşekkür ederimİnşallah hayırlı haberleri tez vakitte paylaş ve bu dertte olan herkes kurtulsun inşallah. Sormak istediğin bişey olursa herzamn cevaplarim
Rica ederim hayırlı ramazanlarTamam canım sağolasın teşekkür ederim
Hayırlı ramazanlarRica ederim hayırlı ramazanlar
9aydir Sürekli deniyorduk pes etmeden. Ama ağrılar, baskılar , acılar malesef bir türlü olmuyordu.Buarada zeytinyağı ve emla kremde kullandım olmadi. 2 gündür parmak hareketlerine başlamıştık. Sonra burda forumda vecmain spreyi okudum dedim bi deneyeyim ve denedim oldu ıyiki denemişim. Şimdi azaltarak bırakmayı düşünüyorum inşallah sorunsuz devam eder süreç. Pes etmeden her yöntemi deneyin.. sakın pes etmryinSen nasıl yaptın canım
O sprey nasıl emla gibi yakıyor mu canım9aydir Sürekli deniyorduk pes etmeden. Ama ağrılar, baskılar , acılar malesef bir türlü olmuyordu.Buarada zeytinyağı ve emla kremde kullandım olmadi. 2 gündür parmak hareketlerine başlamıştık. Sonra burda forumda vecmain spreyi okudum dedim bi deneyeyim ve denedim oldu ıyiki denemişim. Şimdi azaltarak bırakmayı düşünüyorum inşallah sorunsuz devam eder süreç. Pes etmeden her yöntemi deneyin.. sakın pes etmryin
Evet biraz yakıyor ama üst kısmı yaktı biraz o da içte acı hissetmedim yanma. Emla daha çok canımı yakmıştı ve emlanın etkisini görememiştim. Normalde parmağın ucunu sokarken bile çok canım yanardı. Spreyi üst kısma sıktıktan sonra uzun çubuğu var onu içeri sokabildim mesela bu bile benim için bir gelirsmeydiO sprey nasıl emla gibi yakıyor mu canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?