• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinusmus cinsel ilişkiye girememe

Vallaha canım cidden bende parmagımı bile yapamazsın doktora gittim nefes egzersizi yap ve vajinanı tanı Oskay orayı önce ıkınırken nefes al ve parmagını yavaş yavaş it demişti zaten öyle oldumu hemen ittim nasıl yaptığımı bile anlamadım hemen girdi parmagım içinde oynat falan demişti ölelikle yaptım ama eşlide yapamadım sonrasında simdi diblayör seti aldım aynısını onla uyguluyorum simdi 3. Ye gececegim 3. Yi yaptım 4 ü kalıyo üçten sonra penis boyundaki inşallah yaparım.
Önerebildiğiniz bir aparat var mıdır en azından denediğiniz bir aparatttan yaparsam daha iyi olur 🌸

Merhaba . 9 aydır bu illetle uğrasıyordum ki 1 saat öncesine yendim şükürler olsun. Tam bir birliktelik yaşadık. ve benim mücidim dilatör vs degil. Vecmain sprey inanılmaz uyuşturuyor. Ve gerçekten hissetmiyorsun tabi bu esnada kendini kasmamakta önemlidir. Zaten acımayınca otomatikman kendimi serbest bıraktım ve oldu şükürler olsun denemeni tavsiye ederim. içine dışına her tarafına bol bol sık. sonra ki ilişkilerinde azaltarak devam edersin eğer yine olmazsa. mutlaka dene

Merhaba . 9 aydır bu illetle uğrasıyordum ki 1 saat öncesine yendim şükürler olsun. Tam bir birliktelik yaşadık. ve benim mücidim dilatör vs degil. Vecmain sprey inanılmaz uyuşturuyor. Ve gerçekten hissetmiyorsun tabi bu esnada kendini kasmamakta önemlidir. Zaten acımayınca otomatikman kendimi serbest bıraktım ve oldu şükürler olsun denemeni tavsiye ederim. içine dışına her tarafına bol bol sık. sonra ki ilişkilerinde azaltarak devam edersin eğer yine olmazsa. mutlaka dene
Gözünüz aydın darısı bize inşaALLAH 🌹
Vemcaine bende denedim ama olmadı yinede, hepimiz farklıyız bu yüzden her birimiz farklı şekillerde yeniyoruz bu hastalığı, kimisi parmak egzersizi kimisi dikatörle, kimi uyusturucu sprey veya kremlerle , kimide doktorla..
Hepsini deniyorum bakalım sırayla🤲🏻 Samimi bir niyet ile olacak inşaALLAH

Gözünüz aydın darısı bize inşaALLAH 🌹
Vemcaine bende denedim ama olmadı yinede, hepimiz farklıyız bu yüzden her birimiz farklı şekillerde yeniyoruz bu hastalığı, kimisi parmak egzersizi kimisi dikatörle, kimi uyusturucu sprey veya kremlerle , kimide doktorla..
Hepsini deniyorum bakalım sırayla🤲🏻 Samimi bir niyet ile olacak inşaALLAH
İNşallah allah yardımcınız olsun süreç çok zor , sizi en çok anlayanlar bu süreci yaşayanlardır o yüzden sizi çok iyi anlıyorum. Biz denemekten pes etmedik , sürekli denedik fakat birtürlü olmadı bu da olmasaydı parmak egzersizlerine iki gün önce başlamıştım daha sonra dilatör alacaktım ama gerek kalmadı. emla, zeytinyağı hepsini denedim ama malesef olmamıştı. umarım en kısa sürede atlatırsınız. Dualarım bu hastalıkla uğraşanlarla. Allah herkese gün yüzü göstersin yardımlarını esirgemesin bu mübarek günlerde..
Esen kalın..

İNşallah allah yardımcınız olsun süreç çok zor , sizi en çok anlayanlar bu süreci yaşayanlardır o yüzden sizi çok iyi anlıyorum. Biz denemekten pes etmedik , sürekli denedik fakat birtürlü olmadı bu da olmasaydı parmak egzersizlerine iki gün önce başlamıştım daha sonra dilatör alacaktım ama gerek kalmadı. emla, zeytinyağı hepsini denedim ama malesef olmamıştı. umarım en kısa sürede atlatırsınız. Dualarım bu hastalıkla uğraşanlarda. Allah herkese gün yüzü göstersin yardımlarını esirgemesin bu mübarek günlerde..
Esen kalın..
Sen nasıl yaptın canım

Hanımlar diblatörle vajinusmusu yenen varmı nasıl yendiniz acaba anlatır mısınız ? Aşama aşama herkese yardımcı olalım yenemeyenlere bende dahil 😭😭
Merhaba yardımcı olmak isterim çünkü bunun ne demek nasil caresiz bişey olduğunu biliyorum fakat ben Dr a giderek yendim tek başıma yapamazdim ben çünkü ben oraya dokunamiyordum bile

Şimdi bende sipariş verdim ondan 🎈
İşe yarıyor mu sizde şuan ne durumdasınız kusura bakmayın soruyorum ama 🙈
Vallaha işe yaradı aparata bolca yağ sürdüm ve nefes alıp verirken popoya doğru ittim ıkınarak ve girdi gerisi geldi zaten suan 2 yi yaptım 3 e gececegim canım şok oldum yaptıgıma

Merhaba yardımcı olmak isterim çünkü bunun ne demek nasil caresiz bişey olduğunu biliyorum fakat ben Dr a giderek yendim tek başıma yapamazdim ben çünkü ben oraya dokunamiyordum bile
Ben geçtim oraları Allah'a şükürler olsun bu kadarını yaptıgıma dua ediyorum gerisini yapacagım inşallah canım sana ne yaptırdı doktor anlat hepimize yardımın dokunur enazından

Ben geçtim oraları Allah'a şükürler olsun bu kadarını yaptıgıma dua ediyorum gerisini yapacagım inşallah canım sana ne yaptırdı doktor anlat hepimize yardımın dokunur enazından
Öncelikle benim epey oldu yeneli 2 çocuğum var.(darısı başınıza)bu konuyu görünce içim aciyo ve yardım etmek isterim.sizlerin evde o aletlerle yaptığınız şeyleri yaptırdı 3 gün sürdü tedavi.ilk gün en ince olan denedi.sonra ödev verdi eşimle beraber diger boyutları yaptık en kalinnolani yine dr kendi tedavide denedi. Anestol diye bişey suruyodum oraya. Bir hafta sonrasında kayganlastirici sakinleştirici hapla beraber oldu ve nasıl olduğunu anlamadım bile

Öncelikle benim epey oldu yeneli 2 çocuğum var.(darısı başınıza)bu konuyu görünce içim aciyo ve yardım etmek isterim.sizlerin evde o aletlerle yaptığınız şeyleri yaptırdı 3 gün sürdü tedavi.ilk gün en ince olan denedi.sonra ödev verdi eşimle beraber diger boyutları yaptık en kalinnolani yine dr kendi tedavide denedi. Anestol diye bişey suruyodum oraya. Bir hafta sonrasında kayganlastirici sakinleştirici hapla beraber oldu ve nasıl olduğunu anlamadım bile
Kremle yaptım ben emlayla beni yaktı vajinamı mahfetti ben kremsiz yagla yapıyorum o yüzden sadece canım illa kullanmak gerekiyor mu farkeder mi

Eğer bu aşamaya kadar geldiysen sen yaparsın ya baksana en azından onlarla oluyor devamı inşallah gelir 🙏🏻
İnşallah canım gerçekten bütün kadınlar yensin bunu çok çaresizce bir durum namazımı kılarken hep dua ediyorum yenmek için Allah'ıma 🥰🤲

Back