• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinusmus cinsel ilişkiye girememe

Evet biraz yakıyor ama üst kısmı yaktı biraz o da içte acı hissetmedim yanma. Emla daha çok canımı yakmıştı ve emlanın etkisini görememiştim. Normalde parmağın ucunu sokarken bile çok canım yanardı. Spreyi üst kısma sıktıktan sonra uzun çubuğu var onu içeri sokabildim mesela bu bile benim için bir gelirsmeydi
Ben kullanmıyorum ya uyuşturucu sprey veya krem direk yağlıyorum aparatı giriyor zaten 3. Ye geçtim bakalım onu deneyeceğim sonra eşimle

Merhaba . 9 aydır bu illetle uğrasıyordum ki 1 saat öncesine yendim şükürler olsun. Tam bir birliktelik yaşadık. ve benim mücidim dilatör vs degil. Vecmain sprey inanılmaz uyuşturuyor. Ve gerçekten hissetmiyorsun tabi bu esnada kendini kasmamakta önemlidir. Zaten acımayınca otomatikman kendimi serbest bıraktım ve oldu şükürler olsun denemeni tavsiye ederim. içine dışına her tarafına bol bol sık. sonra ki ilişkilerinde azaltarak devam edersin eğer yine olmazsa. mutlaka dene
Nasıl oldu anlatırmısınız çünkü bende o spreyle denemek istiyorum

Nasıl oldu anlatırmısınız çünkü bende o spreyle denemek istiyorum
Merhaba. ben bununla çözüme ulaştım şükürler olsun. denemenizi tavsiye ederim. önce dışına komple iyice sıktım daha uyuştu sonra uzun cubugunu içeri dogru ucundan sıktım uyusunca ıkınarak içine cubugunu sıktım. zaten uyuştugu için giriyor kolayca içine sıkarken kasma kendini sakın kolayca oluyor zaten ilk defa sorunsuz bir şekidle tam giriş sagladık böylece devam ettik. allah yardımcınız olsunn

Merhaba. ben bununla çözüme ulaştım şükürler olsun. denemenizi tavsiye ederim. önce dışına komple iyice sıktım daha uyuştu sonra uzun cubugunu içeri dogru ucundan sıktım uyusunca ıkınarak içine cubugunu sıktım. zaten uyuştugu için giriyor kolayca içine sıkarken kasma kendini sakın kolayca oluyor zaten ilk defa sorunsuz bir şekidle tam giriş sagladık böylece devam ettik. allah yardımcınız olsunn
Çok teşekkür ederim deneyecegim

Merhaba . 9 aydır bu illetle uğrasıyordum ki 1 saat öncesine yendim şükürler olsun. Tam bir birliktelik yaşadık. ve benim mücidim dilatör vs degil. Vecmain sprey inanılmaz uyuşturuyor. Ve gerçekten hissetmiyorsun tabi bu esnada kendini kasmamakta önemlidir. Zaten acımayınca otomatikman kendimi serbest bıraktım ve oldu şükürler olsun denemeni tavsiye ederim. içine dışına her tarafına bol bol sık. sonra ki ilişkilerinde azaltarak devam edersin eğer yine olmazsa. mutlaka dene
Peki kontrol sizdemiydi eşinizmdemi

Bende 3 ay yapamadm vemcain spreyle yendim icine sıktım sonra disina okeyin cilekli kayganlastiricisini surdum esimin penisinede uste gectim yavas yavas kendim yaptm ve oldu umarim sizdede ise yarar hic aci hissetmedim

Bende 3 ay yapamadm vemcain spreyle yendim icine sıktım sonra disina okeyin cilekli kayganlastiricisini surdum esimin penisinede uste gectim yavas yavas kendim yaptm ve oldu umarim sizdede ise yarar hic aci hissetmedim
Ben uyuşturucu krem kullanmıyorum zaten canım bendede acı yok 3. Aparata kadar geldim sadece eşlide yapamıyorum

Kendisi erkek mi acaba ? Nedeni nedir 🙄

Şöyle tedavi ediyoruz, böyle tedavi ediyoruz diye milleti WA grubuna çağırmış. İlk konusu ile bu konusu arasında ciddi tutarsızlık var. Vajinusmus konusunda hiç bir uzmanlığı bulunmamaktadır yaptığı suçtur.

Hanımlar diblatörle vajinusmusu yenen varmı nasıl yendiniz acaba anlatır mısınız ? Aşama aşama herkese yardımcı olalım yenemeyenlere bende dahil 😭😭
Merhaba arkadaşlar. Bende 7 yıllık evliyim ve bu hastalıkla uğraşıyordum. Ta ki Hera klinik ve Nuray hanım ile tanışana kadar. Şuan o sorunumu aştım ve herşey çok güzel. Ve diyorum ki tek başıma yapabileceğim birşey değilmiş bu. Sİz de daha geç kalmadan mutlaka bi uzmandan destek alın derim. Ücret olarak fazla olabilir belki ama hayatımızdan giden ayları yılları düşününce bu hiç bile kalır yanında. O yüzden daha da geç kalmadan harekete geçin ☺️

Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu

Eklentiler

• Screenshot_20200630-030747.png
    Screenshot_20200630-030747.png
    240,4 KB · Görüntüleme: 35
Benide grubunuza alirmisinjz çok şükür 1 yıllık kabusum bu gece bitti sizlerre sormak istediğim şeyler var

Back