• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinusmus cinsel ilişkiye girememe

Kremle yaptım ben emlayla beni yaktı vajinamı mahfetti ben kremsiz yagla yapıyorum o yüzden sadece canım illa kullanmak gerekiyor mu farkeder mi
Sanırım uyusturuyo benim kullandığım krem hissizlik veriyo biraz. Yani biliyorum söylemesi kolay ama orayı yağlayıp sonra eşini itme ve ya kacmazssan kendiliğinden olcaktir

Sanırım uyusturuyo benim kullandığım krem hissizlik veriyo biraz. Yani biliyorum söylemesi kolay ama orayı yağlayıp sonra eşini itme ve ya kacmazssan kendiliğinden olcaktir
Açılmıyo orası ama o kremi sürünce cok acıyı dokununca bile ben önermiyorum valla o kremi 🙄

Çok normal bende öyleydim dur nefesimi ayarliyim. Gelme kasıyorum şimdi itmeler ağlamalar çok iyi anlıyorum. Ama olduğunda bumuymus diyeceksin tez vakitte dersin insallah
Aay inşallahhh canım çok çok amin yapınca yazacağım buraya zaten 🤲☺️

Sen nasıl yaptın canım
9aydir Sürekli deniyorduk pes etmeden. Ama ağrılar, baskılar , acılar malesef bir türlü olmuyordu.Buarada zeytinyağı ve emla kremde kullandım olmadi. 2 gündür parmak hareketlerine başlamıştık. Sonra burda forumda vecmain spreyi okudum dedim bi deneyeyim ve denedim oldu ıyiki denemişim. Şimdi azaltarak bırakmayı düşünüyorum inşallah sorunsuz devam eder süreç. Pes etmeden her yöntemi deneyin.. sakın pes etmryin🙏

9aydir Sürekli deniyorduk pes etmeden. Ama ağrılar, baskılar , acılar malesef bir türlü olmuyordu.Buarada zeytinyağı ve emla kremde kullandım olmadi. 2 gündür parmak hareketlerine başlamıştık. Sonra burda forumda vecmain spreyi okudum dedim bi deneyeyim ve denedim oldu ıyiki denemişim. Şimdi azaltarak bırakmayı düşünüyorum inşallah sorunsuz devam eder süreç. Pes etmeden her yöntemi deneyin.. sakın pes etmryin🙏
O sprey nasıl emla gibi yakıyor mu canım

O sprey nasıl emla gibi yakıyor mu canım
Evet biraz yakıyor ama üst kısmı yaktı biraz o da içte acı hissetmedim yanma. Emla daha çok canımı yakmıştı ve emlanın etkisini görememiştim. Normalde parmağın ucunu sokarken bile çok canım yanardı. Spreyi üst kısma sıktıktan sonra uzun çubuğu var onu içeri sokabildim mesela bu bile benim için bir gelirsmeydi

Back