Canlar benim cıkmam lazım işe gitme vakti geldiaksam 6 dan sonra burdayımtekrar tr saati ile 7 :) burda olursanız görüşürüz cok öptüm hepinizi :))
Canlar benim cıkmam lazım işe gitme vakti geldiaksam 6 dan sonra burdayımtekrar tr saati ile 7 :) burda olursanız görüşürüz cok öptüm hepinizi :))
evet pazar günü deneme var ama bi tuafım böyle şartlayınca kendimi hep olmadı şartlamayınca zaten hiç olmadıbilmiyorum ne olacak sadece Rabbim den diliyorum bana dayanma gücü versin combo da deneme yapıcak onada banada ve tüm deneme yapanlara inşallah endişeliyim maalesef..
canım eskiden yani yağsız hiçbirşey sürmeden yaptığım denemelerde hep bu defa ağlamayacağım, itmeyeeğim olacak diye şartlandırıyordum olmadı, ama bak artık işin mantığını oturttum şuan, olmuyordu çünkü iyi bir kayganlık yoktu,korkudan kuruluk oluyordu, ama sen o yağı sürdükten sonra sadece yerine denk getirmek kalıyor, inan bunun formülü yok, çok zor olsa diyorum gencecik çocuklar yapıyor, demek ki tek fark onların aklına korku gelmediğinden sıkmıyorlar ve öylece oluyor.Allah yardım etsinde hepiniz yarın çok güzel haberlerle gelin gülüm dualarımız hep sizinle.
o küçücük çocuklara şeytan olayı ballandırıyor tabi akıllarına korku gelmiyor, derler ya günah tatlıdır diye, tabi genelde okumamış erken yaşta evlenmiş kızlarda çok sağdan soldan hurafe duymadığından korkuda gelmiyor aklına,korkmayınca tabi sıkmıyor kendini açık yol geçiş serbestsorma zaten o küçük cocuklar nasıl yapıyor yani tebrik etmek lazım :) ben pazar denicem canım yarın değil artık yarından sonraya bakalım ogün izinli eşim çünkü bo lzamanımız olur diye düşünüyorum bi aksilik olmazsa tek istediğim dua zaten duanızı eksik etmeyin inş. bu sefer olur...
canım akşamları görev sana emanet =)) ben malum evde internet yok giremiyorum =(tamam tatlım sen islerini hallet..bende cıkyotrum simdi aksam ustu geçer yazarım..
canım o zaman seninle pazartesi görüşebileceğiz =( pazar yokum muhtemelen belki bir ara öğlen çıkar gelirim ama olmazsam Allah yardımcın olsun soracağın birşey varsa gitmeden sor. hadi öptük =)
Canım yarın yokmusun? Şimdilik soracagım bişey yok canım Allah razı olsuun
tamam tatlım sen islerini hallet..bende cıkyotrum simdi aksam ustu geçer yazarım..
ben de geldim kızlarrrrr.... pazar günü bende deneme yapıcam bende çok endişeliyim yağ ile denicem bakalım sonuç ne olacak kaderimm canım sen egzersiz yapmadın dimi hiç
hoş geldin kuzuuummmevet yapmadım canım, sadece ben değil ilk denemede egzersizsiz yenen çok arkadaş oldu, ama hemen pes etmeyin dedim ısrarla olana kadar yapın dedim, sizede söylüyorum kayıyor ama ısrarla elinizle tutarak destek olun p ye.
aynen balım =))
canım akşamları görev sana emanet =)) ben malum evde internet yok giremiyorum =(
Bitanem senin mesajına aksam cevap verecegim inşallah bukez gercekten gittim by byy
ah işte ahhh tek sorunum bu ben üstte çok rahatım bi ucu girse yaparım ama o olmuyo işte olmuyo
ah işte ahhh tek sorunum bu ben üstte çok rahatım bi ucu girse yaparım ama o olmuyo işte olmuyo
en rahatı en kolayı ucunun girmesi desem inanır mısın canım
elimden geldiğince geçmeye çalışıyorum kaderimbende aksam arada açabiliyorum cunku esim geliyor misafir oluyor ama fırsat buldukça geçiyorum :)