vajinismusu zeytin yağ ile yendim.

Canlar benim cıkmam lazım işe gitme vakti geldi aksam 6 dan sonra burdayımtekrar tr saati ile 7 :) burda olursanız görüşürüz cok öptüm hepinizi :))

tamam tatlım sen islerini hallet..bende cıkyotrum simdi aksam ustu geçer yazarım..

Canlar benim cıkmam lazım işe gitme vakti geldi aksam 6 dan sonra burdayımtekrar tr saati ile 7 :) burda olursanız görüşürüz cok öptüm hepinizi :))

canım o zaman seninle pazartesi görüşebileceğiz =( pazar yokum muhtemelen belki bir ara öğlen çıkar gelirim ama olmazsam Allah yardımcın olsun soracağın birşey varsa gitmeden sor. hadi öptük =)

canım eskiden yani yağsız hiçbirşey sürmeden yaptığım denemelerde hep bu defa ağlamayacağım, itmeyeeğim olacak diye şartlandırıyordum olmadı, ama bak artık işin mantığını oturttum şuan, olmuyordu çünkü iyi bir kayganlık yoktu,korkudan kuruluk oluyordu, ama sen o yağı sürdükten sonra sadece yerine denk getirmek kalıyor, inan bunun formülü yok, çok zor olsa diyorum gencecik çocuklar yapıyor, demek ki tek fark onların aklına korku gelmediğinden sıkmıyorlar ve öylece oluyor.Allah yardım etsinde hepiniz yarın çok güzel haberlerle gelin gülüm dualarımız hep sizinle.

sorma zaten o küçük cocuklar nasıl yapıyor yani tebrik etmek lazım :) ben pazar denicem canım yarın değil artık yarından sonraya bakalım ogün izinli eşim çünkü bo lzamanımız olur diye düşünüyorum bi aksilik olmazsa tek istediğim dua zaten duanızı eksik etmeyin inş. bu sefer olur...

o küçücük çocuklara şeytan olayı ballandırıyor tabi akıllarına korku gelmiyor, derler ya günah tatlıdır diye, tabi genelde okumamış erken yaşta evlenmiş kızlarda çok sağdan soldan hurafe duymadığından korkuda gelmiyor aklına,korkmayınca tabi sıkmıyor kendini açık yol geçiş serbest hepimizin en büyük ihtiyacı dua gülüm inşallah son mutsuz günleriniz olsun ilk denemede aşın Allah yardımcınız olsun.

canım o zaman seninle pazartesi görüşebileceğiz =( pazar yokum muhtemelen belki bir ara öğlen çıkar gelirim ama olmazsam Allah yardımcın olsun soracağın birşey varsa gitmeden sor. hadi öptük =)

Canım yarın yokmusun? Şimdilik soracagım bişey yok canım Allah razı olsuun

ben de geldim kızlarrrrr.... pazar günü bende deneme yapıcam bende çok endişeliyim yağ ile denicem bakalım sonuç ne olacak kaderimm canım sen egzersiz yapmadın dimi hiç

ben de geldim kızlarrrrr.... pazar günü bende deneme yapıcam bende çok endişeliyim yağ ile denicem bakalım sonuç ne olacak kaderimm canım sen egzersiz yapmadın dimi hiç

hoş geldin kuzuuummm evet yapmadım canım, sadece ben değil ilk denemede egzersizsiz yenen çok arkadaş oldu, ama hemen pes etmeyin dedim ısrarla olana kadar yapın dedim, sizede söylüyorum kayıyor ama ısrarla elinizle tutarak destek olun p ye.

Son düzenleme:

üstte yendin dimi canım

canım akşamları görev sana emanet =)) ben malum evde internet yok giremiyorum =(

elimden geldiğince geçmeye çalışıyorum kaderim bende aksam arada açabiliyorum cunku esim geliyor misafir oluyor ama fırsat buldukça geçiyorum :)

elimden geldiğince geçmeye çalışıyorum kaderim bende aksam arada açabiliyorum cunku esim geliyor misafir oluyor ama fırsat buldukça geçiyorum :)

Allah razı olsun kuzum. elinden geleni yapıyorsun sonuçta bundan daha kıymetlisi var mı =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…