vajinismusu zeytin yağ ile yendim.

inanırım ama nasıl ? kaderim yağı hiç denemedim canım kayganlaştırıcı emla falan her yolu denedim yağı denemedim

işte bende her yolu denedim sadece egzresiz hariç tabi, sadece yağ oldu bende diyorum ki ucu olduğunda arkası rahat gelir aslında kolay ama ilk deneme için acemi olunduğundan girişt p kayar falan denk gelmez ama ıkınarak itmen gerektiğini hatırla, inan hayret edeceksin nasıl bu kadar kolay olabilir diye.

inanırım ama nasıl ? kaderim yağı hiç denemedim canım kayganlaştırıcı emla falan her yolu denedim yağı denemedim

uzan yatağa esinin pesine iice yagı sür kendine sür eline aparat gibi al ıkın hemen ucu geçiyor hemde en kolay yolu bu inan nasıl geçtiğini anlamıcaksın bile

sendende Allah razı olsun canım buarada dualar seninleeeee memur alımı için unutmadım

işte aparat kullanmadığımızdan ilk girişte acemilik yaşanabiliyor tatlım ama acı yok çok kolay ıkınarak ilerliyor. bu arada hay canını severim senin beni unutmuyorsun demek çok sağol valla. işiniz gücünüz rast gelsin.

saol canım ya bu alımdaaaaaa kaderimin ismide yazacak insallahhhhhhhhhhhhhh zaten basımıza ne geliyorsa bu acemilikten geliyor oysa aparatı 10 cm yada 11 cm yapanlara cok sasırıyorum..bizden cesurlar haberleri yok..onu yapan p...yi hayli hayli yapar..

imkansız ama amiiiiiiin canım =) hepinizi yemeğe götürürüm =)))bende çok şaşırıyorum aynen mesela ben eşime dokundurtamam diyenler bakıyorum egzersize başlamış, Allah Allah diyorum mum dan daha mı korkunç benim söylediğim şey, bana çok cesurca geliyor, sen şimdi deseler yapabilir misin, ben kendi parmağımı 1 cm ilerletemiyorum ya düşün.hakkaten p çok kolay parmağa göre.
arkadaşlar bana müsade malesef gitme vakti geldi, hepinizi öptm.Allaha emanet olun, Allah yardımcınız olsun ,dualarımız sizinle, sizde yenmek üzere olan arkadaşlarım (inşallah) lütfen yenmeyen diğer arkadaşlarınızada kendinizle beraber dua edin nolur.Allahım yardım etsin deneyen herkes aşsın bu durumu.

Son düzenleme:

canım p.. denemesi yaptık ama hiç girmedi kaydı aslında pozisyonu bi turlu ayarlayamadık ben altta olamadım daha çok korkuyorum nedense ama serçe parmağı sonuna kadar girdi bu akşamda misafirim vardı gündüzden yeni gittiler eşimde çok yorugndu sızdı kaldı bende kıyamadım deneyelim diye.aslında dun gece denerdik yine ama uğraşırken çok afedersn bunu söylemekte ayıp ama eşim boşalınca kaldı öyle yinede bi yönden kendimi iyi hissedyrm ne bilim kafaya koydum artık olucak bu bile çok buyuk bişe benim için :)

tatlım bence şuan sevinmelisin hem umutlusun hemde eşinin parmağı tamamen girebilmiş, zaten azıcık yağı gördü ya, çıkarıp tekrar orta parmağına bile sana söylemeden yağlayıp sürsün oda rahatça olurdu. ayy çok sevindim, bence yakındır olacak inşallah, birde eşin rahatlamasa bence olurdu,çünkü p kayıyor demiştim ya zaten yerini ilk bulma anında dışa kayıyor ama onu elinle birazcık tutupta ıkınarak baş kısmını girdir zaten yavaş yavaş aynen parmak nasıl kaydıysa p daha kolay kendini gevşek bıraktığın an saniyede kayacak dene ve gör =) altta deneme ısrarla üstte yerini bulmaya çalış.

Ben geldiim :) bu gece deneyecek olan cesur arkadaslarım burdamı :))

hoş geldiiiiiiiiin tatlım bugün burdaymışım ya ben =)) bugün pazar sanıyorum kimse bana birşey demedi ya ne yapıyomuş benim boncuk arkadaşlarım.

hoş geldiiiiiiiiin tatlım bugün burdaymışım ya ben =)) bugün pazar sanıyorum kimse bana birşey demedi ya ne yapıyomuş benim boncuk arkadaşlarım.

boncuk arkadaşların ii canım sen nasılsın. dün yazdıklarınıza cevap yazamadım çıkmak zorunda kaldım. Sen cansın yaaa egzersiz haricinde bi yol sundunya ALLah razı olsun egzersizden çok bunalmıştım. yazdıklarınızı yarın denicem canlar inşallah olur inşallah ne olur dua edin

bende hamdolsun iyiyim tatlım, önemli değil işimiz olduğunda bazen birey söyleyemeden çıkarsak birbirimizi yanlış anlamayalım hiçbirimiz.çünkü aniden birisi gelip sayfayı kapatmak zorunda kalabiliyoruz yeri geliyor.amin canım Allah sizden de razı olsun , inşallah o yol hepimize vesile olur ilk denemelerde kurtuluruz sıkıntımızdan.aklına takılan birşey varsa sor canım benim.

canım benim herşeyi okadar güzel anlatmışsınki ve halada anlatıyosun artık yapamazsam o benim beceriksizliğim olacak. aklıma takılan bişey yok canım tek korkum her zamanki gibi ucunu yerleştirememek. ısrarla üstte deneyin diyosun ki bende zaten öle istiyorum çünkü altta çok kasıyorum. üsttede yağsızken bile kayıyo yağla nasıl yapıcam bu konuda çok tedirginim

canım bak birşey daha yazmıştım ya o şekilde belki daha kolay bulunur, delikcik şimdi vajina yağlandıya sonra p ye otur ve klitoris ablamız çok hassas uyarılara dayanamaz =) işte vajina ve klitorisi p nin üstünde sürt ileri geri, haz almaya çalış kendini serbest bırak, hem o esnada p yede biraz yakınlık hissedersin belkihaz alınca sanki orası ıslanıyor ya birazda gevşiyor sanki delik içe doğru böyle sanki açılıyor gibi hissettim ben, tabi o açılma değildir belki ama sonra hiç konuşmadan p yi tut afedersin vajina girişinde gezdir sanki orası birazcık çukur gibi hissettirir kendini ıkınarak gezdir ve ıkınarak ittir, birazcık girecek olunca, elini çekme destek vermeye devam et p nin uç değilde alt tarafından tutarak destek olmaya çalış, birde zile basar gibi ıkınarak basınç yap p ye, tabi canını yakmadan hassasca, vajinayla p ye zile basar gibi bas dur, ıkınırken birde, nefes alıp derin derin gevşiyorsun ya o zaman kendini böyle gevşek bırakıp oturuyorsun ya hemen yolunu buluyor.

klitoris vajının neresnde oluyor tam oarakk :)

tamam canımcım aynen bu dediklerini uygulayacağım inşallah benimde miladım olur yarın inşallah sen ilk denemede mi yaptın ondan öncesinde bizim gibimiydin her yolu denedim olmadı ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…