inanırım ama nasıl ? kaderim yağı hiç denemedim canım kayganlaştırıcı emla falan her yolu denedim yağı denemedim
inanırım ama nasıl ? kaderim yağı hiç denemedim canım kayganlaştırıcı emla falan her yolu denedim yağı denemedim
Allah razı olsun kuzum. elinden geleni yapıyorsun sonuçta bundan daha kıymetlisi var mı =)
sendende Allah razı olsun canım buarada dualar seninleeeee memur alımı için unutmadım
işte aparat kullanmadığımızdan ilk girişte acemilik yaşanabiliyor tatlımama acı yok çok kolay ıkınarak ilerliyor. bu arada hay canını severim senin beni unutmuyorsun demek çok sağol valla. işiniz gücünüz rast gelsin.
saol canım ya bu alımdaaaaaa kaderimin ismide yazacak insallahhhhhhhhhhhhhhzaten basımıza ne geliyorsa bu acemilikten geliyor oysa aparatı 10 cm yada 11 cm yapanlara cok sasırıyorum..bizden cesurlar haberleri yok..onu yapan p...yi hayli hayli yapar..
canım p denemesi yaptınız mı yoksa parmağı tam girmedi o şekilde mi bıraktınız, bak tatlım parmağını girdirdiğinde ıkınsan yağın etkisiyle rahat ilerliyor ama çekme kendini farzetki o an ameliyattasın Allah korusunda kalkıp gidemezsin değil mi? öyle düşün kalkmak canını yakacak farzet, popon ve belin arasına yastık koydunuz mu? yağı sürerken onuda yapın kolaylaşır.parmak girdikçe ıkın, şunu düşün birkaç saniye ıkınacaksın, canında acımayacak ikinci kez çıkardığında tekrar yağa batıracak ya parmağını ikinci girişte hiç anlamıyorsun ıkınıyorsun hemen kayıp gidiyor.
ah işte ahhh tek sorunum bu ben üstte çok rahatım bi ucu girse yaparım ama o olmuyo işte olmuyo
efndim canımmm :))))
canım p.. denemesi yaptık ama hiç girmedi kaydı aslında pozisyonu bi turlu ayarlayamadık ben altta olamadım daha çok korkuyorum nedense ama serçe parmağı sonuna kadar girdi bu akşamda misafirim vardı gündüzden yeni gittiler eşimde çok yorugndu sızdı kaldı bende kıyamadım deneyelim diye.aslında dun gece denerdik yine ama uğraşırken çok afedersn bunu söylemekte ayıp ama eşim boşalınca kaldı öyle yinede bi yönden kendimi iyi hissedyrm ne bilim kafaya koydum artık olucak bu bile çok buyuk bişe benim için :)
Ben geldiim :) bu gece deneyecek olan cesur arkadaslarım burdamı :))
hoş geldiiiiiiiiin tatlım bugün burdaymışım ya ben =)) bugün pazar sanıyorum kimse bana birşey demedi yane yapıyomuş benim boncuk arkadaşlarım.
boncuk arkadaşların ii canım sen nasılsın. dün yazdıklarınıza cevap yazamadım çıkmak zorunda kaldım. Sen cansın yaaa egzersiz haricinde bi yol sundunya ALLah razı olsun egzersizden çok bunalmıştım. yazdıklarınızı yarın denicem canlar inşallah olur inşallah ne olur dua edin
bende hamdolsun iyiyim tatlım, önemli değil işimiz olduğunda bazen birey söyleyemeden çıkarsak birbirimizi yanlış anlamayalım hiçbirimiz.çünkü aniden birisi gelip sayfayı kapatmak zorunda kalabiliyoruz yeri geliyor.amin canım Allah sizden de razı olsun , inşallah o yol hepimize vesile olur ilk denemelerde kurtuluruz sıkıntımızdan.aklına takılan birşey varsa sor canım benim.
canım benim herşeyi okadar güzel anlatmışsınki ve halada anlatıyosun artık yapamazsam o benim beceriksizliğim olacak. aklıma takılan bişey yok canım tek korkum her zamanki gibi ucunu yerleştirememek. ısrarla üstte deneyin diyosun ki bende zaten öle istiyorum çünkü altta çok kasıyorum. üsttede yağsızken bile kayıyo yağla nasıl yapıcam bu konuda çok tedirginim
canım bak birşey daha yazmıştım ya o şekilde belki daha kolay bulunur, delikcikşimdi vajina yağlandıya sonra p ye otur ve klitoris ablamız çok hassas uyarılara dayanamaz =) işte vajina ve klitorisi p nin üstünde sürt ileri geri, haz almaya çalış kendini serbest bırak, hem o esnada p yede biraz yakınlık hissedersin belki haz alınca sanki orası ıslanıyor ya birazda gevşiyor sanki delik içe doğru böyle sanki açılıyor gibi hissettim ben, tabi o açılma değildir belki ama sonra hiç konuşmadan p yi tut afedersin vajina girişinde gezdir sanki orası birazcık çukur gibi hissettirir kendini ıkınarak gezdir ve ıkınarak ittir, birazcık girecek olunca, elini çekme destek vermeye devam et p nin uç değilde alt tarafından tutarak destek olmaya çalış, birde zile basar gibi ıkınarak basınç yap p ye, tabi canını yakmadan hassasca, vajinayla p ye zile basar gibi bas dur, ıkınırken birde, nefes alıp derin derin gevşiyorsun ya o zaman kendini böyle gevşek bırakıp oturuyorsun ya hemen yolunu buluyor.
canım bak birşey daha yazmıştım ya o şekilde belki daha kolay bulunur, delikcikşimdi vajina yağlandıya sonra p ye otur ve klitoris ablamız çok hassas uyarılara dayanamaz =) işte vajina ve klitorisi p nin üstünde sürt ileri geri, haz almaya çalış kendini serbest bırak, hem o esnada p yede biraz yakınlık hissedersin belki haz alınca sanki orası ıslanıyor ya birazda gevşiyor sanki delik içe doğru böyle sanki açılıyor gibi hissettim ben, tabi o açılma değildir belki ama sonra hiç konuşmadan p yi tut afedersin vajina girişinde gezdir sanki orası birazcık çukur gibi hissettirir kendini ıkınarak gezdir ve ıkınarak ittir, birazcık girecek olunca, elini çekme destek vermeye devam et p nin uç değilde alt tarafından tutarak destek olmaya çalış, birde zile basar gibi ıkınarak basınç yap p ye, tabi canını yakmadan hassasca, vajinayla p ye zile basar gibi bas dur, ıkınırken birde, nefes alıp derin derin gevşiyorsun ya o zaman kendini böyle gevşek bırakıp oturuyorsun ya hemen yolunu buluyor.