vajinismusu zeytin yağ ile yendim.

Allah bebeğine de size de hayırlı ömürler versin inşallah canım, Rabbim cümlemizden razı olsun inşallah aşarsınız bende inanıyorum olacağına yeterki birgün uğraşın bir saat bile sürmedi benim, inşallah yarın güzel haberlerle gelirsiniz dualarım sizinle.tekrar belirteyim yağ ile hiiiç acımıyor.bu arada mail yoluyla da bilgi verebilirim yazmıştım özelden, soramadığınız şeyler varsa

Son düzenleme:
nilüfer inşallah darısı başıma benimde dogumdan sonra oldu dogumum zor geçti normal dogum yaptım ben o korkuyla düşün işte kızım şuan 5 yaşında ve devam ediyor olmuyor işte zeytinyagını deneyecegim ama şuda var istek kalmadı pek bende sanki kızım büyüdü artık degiştim ama tabiki eşimizide düşünmek lazım çok iyi anlayışlı eşim var banada bir akıl ver inşallah bende başardım diye yazarım

Arkadaşım hamile kaldın ama vajinismus muydun hamile kaldığında ve doğumdan sonra vajina acilmadimi esnemesi ve rahat olması gerekmiyomu çünkü bi bebek cikti ordan yada benmi yanlış anladım hemde normal dogum yaptın ve hala vajinismus sun yanlış anlamadım dimi

Canim yaa bisey sorucam. Ben esimle ilk illiskiye girerken hic sorunum olmuyordu. Sonradan inanilmaz agrilar ve iliski sonrasi yanmalar hissettim. Iliski sonrasi hickira hickira ahladigimi biliyorum. Ilk baslarda mantar olmusum gecti cok sukur. Eskisi kadar olmasa da bazen iliski sonrasi yanma ve surekli iliski aninda agri hissediyorum. Kendimi cok kasiyorum ve korkuyorum. Bir iki hel gitten sonra alisiyorum tam zevke gelecekken esim bosaliyor ve iliski bitiyor. Cok rahatsizim yalvaririm bana da bir tavsiyede bulunur musunuz? Bir de esim vardiyali calistigi icin cok duzenli bir iliskimizin oldugu soylenemez. Kayganlastirici kullaniyorum ama o bile artik benim gururma dokunuyor kendimi sorumlu hissetmeme neden oluyor. Diger insanlar gibi ben niye giremiyorum iliskiye aci cekiyorum ;( bir de on sevisme kelimesini artik duymak bile istemiyorum. Yapamiyoruz biz on sevisme esim cok aceleci. Bir de inanilmaz kurulugum var. Hap kullaniyordum ama biraktim. Bu kuruluk hala neden oluyor ki? Islanamiyorum ;;(?

bak güzelim ilk başlarda normal kayganlığımızla denerken bahsettiğin rahatsızlıklar olur, afedersin gaz geliyor gibi, tuvaletin geliyor gibi, sonra baskı gibi hisler oluyor, bu senin ilişki sıklığına bağlı birsüre sonra geçiyor korkularında.eşinin aceleci davranmasının nedeni düzenli beraber olmamanızdan kaynaklanıyor. kendinde sorun arama kuruluk acı hissettiğin için eşinin seni yeterince beklememesinden kaynaklanıyor.hepsi zamanla aşılıyor hiç üzülme zihnini rahatlatmaya çalış.

Son düzenleme:

cinsel hayatın belli bir düzene oturduğunda istekte gendiliğinden geliyor merak etme canım bu insanın doğasında var.

Allah razi olsun canim benim. Insallah Allah'in izniyle duzelir bu sorun (

Allah razi olsun canim benim. Insallah Allah'in izniyle duzelir bu sorun (

cümlemizden razı olsun inşallah, korkma canım zamanla oturuyor, bizimde öyle 15 20 günü buluyor çoğu zaman iş yüzünden :) gülümsersen herşey düzelir, sen kendi moralini yüksek tut.

hiç mi kimse denemedi ben inanamıyorum gerçekten. doktor olsam birde üstüne para alsam şurda en az 100 kişi söylediğim yöntemi denerdi
bu saatten sonra tıp mı okusam bilmiyorum ki

Son düzenleme:
herkesin kandili mübarek olsun inşallah.

sizin de kandiliniz mübarek olsun. Dediğiniz şekilde ben de deneyeceğim egzersiz de beceremiyorum parmağımı o kadar denememe rağmen beceremedim iyice yoruldum artık sürekli bakamıyorum buraya arada bakabiliyorum uğraşanları yenenleri ağlayarak okuyorum artık ben de kurtulmak istiyorum ümidim tükendiğinde ısrarlı tavsiyenizi görünce yeniden bi heves geldi ümitlendim:) sizden Allah razı olsun yardmcı oluyorsunuz inşallah tavsiyeniz benim de mutluluğum olur

merhaba kızlar bende kaderim arkadasımı dınleyıp zeytınyağı ıle yenenlerdenım.daha dun yendım cok mutluyum huzuruluyum mutlaka zeytınyağı kulalnın ben hıc bısey kulanmadan oldu.kac senedır cektığım cıle bıanda bıttı olduğunu bıle anlamadım ne acı nede yanma hıc bısey yok..zamanı boşa harcamalayın...

gözün aydın canım, Allah başka dert vermesin inşallah ve bizimle paylaştığın için çok teşekkür ederim.

Son düzenleme:

inşallah arkadaşım Allah sizden de razı olsun, mutlaka denediğinizde yazın olmazsa yeni tavsiyeler yada önerilerimiz olur.

hiç mi kimse denemedi ben inanamıyorum gerçekten. doktor olsam birde üstüne para alsam şurda en az 100 kişi söylediğim yöntemi denerdi
bu saatten sonra tıp mı okusam bilmiyorum ki

neden yaa ben denedim demiştim sana başka sağlık sıkıntım çıktı başka işler bir de regl oldum bugün.cesaretim gitti bitsin tekrar başlıycam inşallah rahat ol buraya yazandan çok okuyanlar çok fazla kendi kalabalık arkadaş çevremden biliyorum dua ediyorlardır inşallah

senin durumunu biliyorum canım sadece umutsuzluğa kapılıyorum neden kimse denemiyor diye. sende inşallah aşacaksın. deneyen işine yarayan kimse varsa yazsın istiyorum çünkü insanlar cesaret edemiyor, örnek birilerini görmeden.dualarımdasın. sizde dualarınızı eksik etmeyin. benimde memur ataması var sıkıntı ettiğim inşallah atanırsam bir rahat ederim Allahın izniyle tabi inşallah.

kkaderim mesajını okur okumaz içime umut doğdu:) dün akşam hemen zeytinyağ ile deneme yaptık 1 parmakta sorun yoktu ama 2 parmak canımı cok yaktı p denemesini daha yapamadık alıştıra alıştıra yapalım diyoruz en kısa sürede olur inşallah sana çok teşekkür ediyorum umutlandım çünkü parmak egzersizlerini bende pek yapamıyodum...

hakiki zeytinyağı kullandıysanız ve giriş sırasında ıkınırsanız daha kolay olur arkadaşım, parmağına yağı bol sürsün eşiniz söylediklerimi aynı şekilde uygularsanız canınız hiç yanmaz inanın.parmak girişinde sakın kasmayın ıkının derin nefes alıp yine derince verin.p girişini parmakla yağı iyice sürdüğünüz zaman vajina içine , tabi p yede bolca sürün ve hiç zaman kaybetmeden deneyebilirsiniz. yine mutlaka ayrıntıları sorularınızı yazın buraya.

avesra merhaba bende yaklaşık 1 yıldır vajinismusum kkaderim sağolsun desteği moral motivasyonu ile hep yanımda yardımcı olmaya çalışıyor bende egzersiz yapamayorum z. yağıylada denemeye cesaret edemiyorum sanki tek umudum oymuş oda olmassa yapılacak başka bişey kalmayacakmış gibi geliyor denemeye korkuyorum sen nasıl yendin yani z.yağını ne şekilde uyguladın yardımcı olabilirmisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…