Allah senden razı olsun tatlım bu bilgiyi bizlerle paylaştığın için hemen bugün denicem inş.bende yenenlerin arasına katılırım bu sorunu çözersek hersey cok daha güzel olucak biliorum bizde eşimle 3yıl konustuk sonra evlendik ama bu illet gercekten bizide cok sarstı baslarda benim 1tane bebeğim var bebek olduktan sonra eskisi gibi bu soruna cok takmıoruz baslarda ikimizde cok üzülüorduk ama senin bu paylaşımın benim için büyük bir umut oldu inş. boşa cıkmaz cıkmıcak inanıorum :)ben daha öncede yapmıstım bu egzersizleri 3 parmaga kadar alabılmıstım hatta 1 keree olsa eşimide almıstım içme ama giriş cıkış yapmadık sadece aldım yani sonrada hamile kaldığımı öğrendik dahada denemedik zeytin yağını gebelere doğum esnasında sürüldüğünü bende biliorum canım kolaylartırmsı için inş.su mubarek gunlerın yuzu suyu hurmetıne kurtuluruz su illetten canım Allah senden razı olsun :)
nilüfer inşallah darısı başıma benimde dogumdan sonra oldu dogumum zor geçti normal dogum yaptım ben o korkuyla düşün işte kızım şuan 5 yaşında ve devam ediyor olmuyor işte zeytinyagını deneyecegim ama şuda var istek kalmadı pek bende sanki kızım büyüdü artık degiştim ama tabiki eşimizide düşünmek lazım çok iyi anlayışlı eşim var banada bir akıl ver inşallah bende başardım diye yazarım
merhaba arkadaşlar bende uzun süre vajinismusu yaşadım çok ağladım, imkansız aşamam diye düşündüm ama sonunda 6 aydır herşey yolunda.ben hiç egzersiz yapmadım, yapamam da. yapan arkadaşları kutluyorum benimkisi sadece bir alternatif ben başardım belki sizde başarırsınız diye açıyorum bu konuyu.jel de kullandım bu arada ama hiç işe yaramadı ve aklıma zeytin yağ geldi ve ilk denemem de başardım nasıl yaptığımı anlatayım;
zeytin yağı bir kaba koyun, eşiniz parmağının bir tanesini önce yağa batırıp vajina içine girdirsin, bu arada rahatça uzanın ve öncesinde mutlaka duş alın ki gevşetiyor insanı.sonra 1 parmağını çıkarıp,yağa tekrar batırıp 2 parmağını denesin, iyice hem orayı yağlamış olsun hemde parmağın giriş çıkışını görünce sizde cesaret edersiniz. rahat rahat parmağı girip çıkıyorsa, bu arada o parmağını girdirip çıkarttığında; siz giriş sırasında afedersiniz büyük abdestinizi yapar gibi ıkının derin nefes alıp verin, ıkınırken vajina açılıyor.sonra eşiniz kendine de bolca yağ sürsün p. nin bolca yağlı olmasına dikkat edin ki rahat olsun.yağlı olduğu için p.. kaya biliyor siz pes etmeyin. yerine tutarak yerleştirin sonra yavaşça oturun üzerine. kadının üstte olması kontrolün sizde olması açısından iyi ama size rahat gelen istediğiniz bir pozisyonda deneyebilirsiniz.herşeyi açıkça yazamıyoruz burda ama elimizden geldiğince açıklamaya yardımcı olmaya çalışırız.inşallah yardımcı olabilirim.ben iki kere kullandım ve sonra gerek kalmadığını gördüm. ilkte tam girişi sağladıktan sonra çıkartıp tekrar p.. ye yağ sürüp tekrar giriş sağlayın. ikinci kez denemeye karar verdiğinizde ilk girişte yağ sürün tam giriş sağladığınızda çıkartıp ikinci kez yağ sürmeden içindeki yağ ile deneyin o yetiyor zaten. Allah yardımcınız olsun. eğer işe yararsa bana dua etmeyi unutmayın olur mu? :))
not: arkadaşlar çok iyi bir kadın doğum uzmanına sordum yağın zararı olur mu birkaç kez kullanıldığında dedim hiçbirşey olmaz vajiyi aşsınlarda önemli olan o, olmaz ya farzet ki mantar oldu doktora gidilir o önemli birşey değil dedi.
Canim yaa bisey sorucam. Ben esimle ilk illiskiye girerken hic sorunum olmuyordu. Sonradan inanilmaz agrilar ve iliski sonrasi yanmalar hissettim. Iliski sonrasi hickira hickira ahladigimi biliyorum. Ilk baslarda mantar olmusum gecti cok sukur. Eskisi kadar olmasa da bazen iliski sonrasi yanma ve surekli iliski aninda agri hissediyorum. Kendimi cok kasiyorum ve korkuyorum. Bir iki hel gitten sonra alisiyorum tam zevke gelecekken esim bosaliyor ve iliski bitiyor. Cok rahatsizim yalvaririm bana da bir tavsiyede bulunur musunuz? Bir de esim vardiyali calistigi icin cok duzenli bir iliskimizin oldugu soylenemez. Kayganlastirici kullaniyorum ama o bile artik benim gururma dokunuyor kendimi sorumlu hissetmeme neden oluyor. Diger insanlar gibi ben niye giremiyorum iliskiye aci cekiyorum ;( bir de on sevisme kelimesini artik duymak bile istemiyorum. Yapamiyoruz biz on sevisme esim cok aceleci. Bir de inanilmaz kurulugum var. Hap kullaniyordum ama biraktim. Bu kuruluk hala neden oluyor ki? Islanamiyorum ;;(?
nilüfer inşallah darısı başıma benimde dogumdan sonra oldu dogumum zor geçti normal dogum yaptım ben o korkuyla düşün işte kızım şuan 5 yaşında ve devam ediyor olmuyor işte zeytinyagını deneyecegim ama şuda var istek kalmadı pek bende sanki kızım büyüdü artık degiştim ama tabiki eşimizide düşünmek lazım çok iyi anlayışlı eşim var banada bir akıl ver inşallah bende başardım diye yazarım
bak güzelim ilk başlarda normal kayganlığımızla denerken bahsettiğin rahatsızlıklar olur, afedersin gaz geliyor gibi, tuvaletin geliyor gibi, sonra baskı gibi hisler oluyor, bu senin ilişki sıklığına bağlı birsüre sonra geçiyor korkularında.eşinin aceleci davranmasının nedeni düzenli beraber olmamanızdan kaynaklanıyor. kendinde sorun arama kuruluk acı hissettiğin için eşinin seni yeterince beklememesinden kaynaklanıyor.hepsi zamanla aşılıyor hiç üzülme zihnini rahatlatmaya çalış.
Allah razi olsun canim benim. Insallah Allah'in izniyle duzelir bu sorun(
herkesin kandili mübarek olsun inşallah.
merhaba kızlar bende kaderim arkadasımı dınleyıp zeytınyağı ıle yenenlerdenım.daha dun yendım cok mutluyum huzuruluyum mutlaka zeytınyağı kulalnın ben hıc bısey kulanmadan oldu.kac senedır cektığım cıle bıanda bıttı olduğunu bıle anlamadım ne acı nede yanma hıc bısey yok..zamanı boşa harcamalayın...
sizin de kandiliniz mübarek olsun. Dediğiniz şekilde ben de deneyeceğim egzersiz de beceremiyorum parmağımı o kadar denememe rağmen beceremedim iyice yoruldum artıksürekli bakamıyorum buraya arada bakabiliyorum uğraşanları yenenleri ağlayarak okuyorum artık ben de kurtulmak istiyorum ümidim tükendiğinde ısrarlı tavsiyenizi görünce yeniden bi heves geldi ümitlendim:) sizden Allah razı olsun yardmcı oluyorsunuz inşallah tavsiyeniz benim de mutluluğum olur
herkesin kandili mübarek olsun inşallah.
hiç mi kimse denemedi ben inanamıyorum gerçekten. doktor olsam birde üstüne para alsam şurda en az 100 kişi söylediğim yöntemi denerdi
bu saatten sonra tıp mı okusam bilmiyorum ki
senin durumunu biliyorum canım sadece umutsuzluğa kapılıyorum neden kimse denemiyor diye. sende inşallah aşacaksın. deneyen işine yarayan kimse varsa yazsın istiyorum çünkü insanlar cesaret edemiyor, örnek birilerini görmeden.dualarımdasın. sizde dualarınızı eksik etmeyin. benimde memur ataması var sıkıntı ettiğim inşallah atanırsam bir rahat ederim Allahın izniyle tabi inşallah.neden yaa ben denedim demiştim sana başka sağlık sıkıntım çıktı başka işler bir de regl oldum bugün.cesaretim gitti bitsin tekrar başlıycam inşallah rahat ol buraya yazandan çok okuyanlar çok fazla kendi kalabalık arkadaş çevremden biliyorum dua ediyorlardır inşallah
merhaba arkadaşlar bende uzun süre vajinismusu yaşadım çok ağladım, imkansız aşamam diye düşündüm ama sonunda 6 aydır herşey yolunda.ben hiç egzersiz yapmadım, yapamam da. yapan arkadaşları kutluyorum benimkisi sadece bir alternatif ben başardım belki sizde başarırsınız diye açıyorum bu konuyu.jel de kullandım bu arada ama hiç işe yaramadı ve aklıma zeytin yağ geldi ve ilk denemem de başardım nasıl yaptığımı anlatayım;
zeytin yağı bir kaba koyun, eşiniz parmağının bir tanesini önce yağa batırıp vajina içine girdirsin, bu arada rahatça uzanın ve öncesinde mutlaka duş alın ki gevşetiyor insanı.sonra 1 parmağını çıkarıp,yağa tekrar batırıp 2 parmağını denesin, iyice hem orayı yağlamış olsun hemde parmağın giriş çıkışını görünce sizde cesaret edersiniz. rahat rahat parmağı girip çıkıyorsa, bu arada o parmağını girdirip çıkarttığında; siz giriş sırasında afedersiniz büyük abdestinizi yapar gibi ıkının derin nefes alıp verin, ıkınırken vajina açılıyor.sonra eşiniz kendine de bolca yağ sürsün p. nin bolca yağlı olmasına dikkat edin ki rahat olsun.yağlı olduğu için p.. kaya biliyor siz pes etmeyin. yerine tutarak yerleştirin sonra yavaşça oturun üzerine. kadının üstte olması kontrolün sizde olması açısından iyi ama size rahat gelen istediğiniz bir pozisyonda deneyebilirsiniz.herşeyi açıkça yazamıyoruz burda ama elimizden geldiğince açıklamaya yardımcı olmaya çalışırız.inşallah yardımcı olabilirim.ben iki kere kullandım ve sonra gerek kalmadığını gördüm. ilkte tam girişi sağladıktan sonra çıkartıp tekrar p.. ye yağ sürüp tekrar giriş sağlayın. ikinci kez denemeye karar verdiğinizde ilk girişte yağ sürün tam giriş sağladığınızda çıkartıp ikinci kez yağ sürmeden içindeki yağ ile deneyin o yetiyor zaten. Allah yardımcınız olsun. eğer işe yararsa bana dua etmeyi unutmayın olur mu? :))
not: arkadaşlar çok iyi bir kadın doğum uzmanına sordum yağın zararı olur mu birkaç kez kullanıldığında dedim hiçbirşey olmaz vajiyi aşsınlarda önemli olan o, olmaz ya farzet ki mantar oldu doktora gidilir o önemli birşey değil dedi.
kkaderim mesajını okur okumaz içime umut doğdu:) dün akşam hemen zeytinyağ ile deneme yaptık 1 parmakta sorun yoktu ama 2 parmak canımı cok yaktı p denemesini daha yapamadık alıştıra alıştıra yapalım diyoruz en kısa sürede olur inşallah sana çok teşekkür ediyorum umutlandım çünkü parmak egzersizlerini bende pek yapamıyodum...
merhaba kızlar bende kaderim arkadasımı dınleyıp zeytınyağı ıle yenenlerdenım.daha dun yendım cok mutluyum huzuruluyum mutlaka zeytınyağı kulalnın ben hıc bısey kulanmadan oldu.kac senedır cektığım cıle bıanda bıttı olduğunu bıle anlamadım ne acı nede yanma hıc bısey yok..zamanı boşa harcamalayın...