canım istemiyor yapmak zaten yorgun gelior tv izlerken uyuyakalıyor onuda 1 hafta direndimde öyle denedik isteği olmuor belkide zeytin yağı itici gelmiştir istemiyor yağla ben kendim yenmemi istiyr egzersizle doktora gidelim dio ama artık inanki yoruldum vazgectim ben onun için bizim için yenmeye calısıyordum ama boşa kürek çekiyormuşum :'(
kkaderim tatlım özel mesaj kutun dolmus oyuzden öm atamıorum bi bakarmısın
sende sağol canım benim. ben 5. aya yeni girdik jel önermişti doktor jel olmayınca birden aklıma geldi ne eşim nede ben olacağına inanmıyorduk ama çaresizlikten deneyelim dedim Allah tarafından işte.
aa ne güzel erken yenmişsin en azından benim 1 yıl olcak bende artık kurtulmak istiyorum tam denemelere basladık regl oldum bitsin hemen başlayacagım yağ denemelerine sonuç alırız inşallah hemen özellikle yapmam gereken bişey war mı canım?benim için çok önemli , açtıgın konuyu görür görmez en az 10 kere okudum aynen uygulamak için...
olmak üzere inşallah sen merak etmeTaze gelinimizi kutluyoyorum..Darısı başımızaellerimde kınalar gitmeden benimde olur inşallah
canım benim sorunum tamamen psikolojik sanırımhiç bir şekilde cesaretimi toplayamıyorum. neden böyle oldu ya bir türlü toparlanamıyorum. cesaret konusunda ne yapabilirim biri bana yardımcı olabilirmi lütfen ? ikinci senemize bu şekilde girmek istemiyorum..
slmlar öncelikle.siteye yeni üye oldum başlık attığımda ise ilk senin ve yardımcı olduğun arkadaşların mesajlarına denk geldim.tam 1 yıllık evliyim hala birlikte olamadık.ilerde olur diye boşuna bekledik.geçen hafta dr gittik muayene oldum.vajinismus olmadığımı söyledi dr.parmağıyla falan muayene etti değilsin bi sorun yok dedi.bende dr a gitmeden elle egzersiz yapabiliyordum.ayrıca eşimde panikatak dalı olan bi rahatsızlık var anksiyete adında.isteksizlik ve sertleşme sorunu oluyor.netice de o da üroloğa gitti fakat sertleştirici ilaçların toplumda yaydığı kalp krizi riski gibi konular yüzünden eşim kullanma taraftarı değil.resmen çileden çıktım artık.derdim çokta cinsel ihtiyaç değil.33 yaşındayım ve biran önce anne olmak istiyorum.daha ne kadar devam ettiririm bu evliliği bilmiyorum.eşimi çok seviyorum ama bi yere kadar yeter artık.neyse zor bela 3-4 gün önce ilacın yarısını içebildi.birazcık farketti sanki ama yine tam girmedi.şimdi eminim kendimden arkadaşım kasma falan yok bende.vajenime yağ da sürmüştüm.bence sorun ne biliyormusun?.eşime itsene diye kızdığım halde hiçbir teşebbüs de bulunmuyor bende sinirleniyorum sinirlenince de konsantrasyonumuz bozuluyor bırakıyoruz tabi.oraya kadar herşey normal.bende denedim kendim tutup itmeyi ama yok yok yok.kafayı yemek üzereyim psikolojim altüst oldu valla.en yakın arkadaşım bile bilmiyor.hiç kimse bilmiyor.şuan sana yazmak bile bana çok iyi geldi.şimdiden çok teşekkür ederim sağlıcakla kal canım...
slmlar öncelikle.siteye yeni üye oldum başlık attığımda ise ilk senin ve yardımcı olduğun arkadaşların mesajlarına denk geldim.tam 1 yıllık evliyim hala birlikte olamadık.ilerde olur diye boşuna bekledik.geçen hafta dr gittik muayene oldum.vajinismus olmadığımı söyledi dr.parmağıyla falan muayene etti değilsin bi sorun yok dedi.bende dr a gitmeden elle egzersiz yapabiliyordum.ayrıca eşimde panikatak dalı olan bi rahatsızlık var anksiyete adında.isteksizlik ve sertleşme sorunu oluyor.netice de o da üroloğa gitti fakat sertleştirici ilaçların toplumda yaydığı kalp krizi riski gibi konular yüzünden eşim kullanma taraftarı değil.resmen çileden çıktım artık.derdim çokta cinsel ihtiyaç değil.33 yaşındayım ve biran önce anne olmak istiyorum.daha ne kadar devam ettiririm bu evliliği bilmiyorum.eşimi çok seviyorum ama bi yere kadar yeter artık.neyse zor bela 3-4 gün önce ilacın yarısını içebildi.birazcık farketti sanki ama yine tam girmedi.şimdi eminim kendimden arkadaşım kasma falan yok bende.vajenime yağ da sürmüştüm.bence sorun ne biliyormusun?.eşime itsene diye kızdığım halde hiçbir teşebbüs de bulunmuyor bende sinirleniyorum sinirlenince de konsantrasyonumuz bozuluyor bırakıyoruz tabi.oraya kadar herşey normal.bende denedim kendim tutup itmeyi ama yok yok yok.kafayı yemek üzereyim psikolojim altüst oldu valla.en yakın arkadaşım bile bilmiyor.hiç kimse bilmiyor.şuan sana yazmak bile bana çok iyi geldi.şimdiden çok teşekkür ederim sağlıcakla kal canım...
canım eşimin önceden böyle bir sorunu yokmuş.her defasında başarısız olduğumuz için etkileniyormuş bana yaptığı açıklama bu.inansam mı inanmasam mı onu bile bilmiyorum