vajinismusu zeytin yağ ile yendim.

kesinlikle yapıcaz hepimiz güçlü bayanlarız.niye yapamayalım.biker ehayata umutlu bakmalaıyız.bakış açımız bile herşeyi değiştiriri.sürekli şükretmeliyiz.ve buyüzden bence de en önemlisi evliliğimizin zarar göremsine izin vermemeliyiz.tabi eşlerin alayış durumuna göre değişir o ama...ben deniycem her yönetmi.tembelliğe vurup denemye bile üşenirsem böyle 1 yıl geçer işte:)şuan çocuğum bile olabilirdi.oyüzden vakit nakittiir diyecem artık ve bir sileklenip kendime gelicem.sizde öle yapın sakı pestemeyin kızlar.bakın negüzel arkadaşlar var burda hep desetekelr bize.daha neolsun.

canım birde sen kendi kendine sürdüğün içinde istediğin verimi alamamışsın aslında ilerlemen çok büyük girdi baya diyosun, gelgit yapmak öyle ilk başlarda kolay değil, ama anlattığım gibi eşin sana sürüp yağı birde kendine sürerse kesin çözüm olur Allahın ziniyle, sen kendi kendine sürdüğünde yeterince ileri süremezsin ama eşin karşıdan tam dik denemiş olacağı için parmağı daha ileri gidecek ve daha çok yer yağlanmış olacak

Son düzenleme:
heheyyyy birtane daha kuzucuğum oldu :) yani şimdi biraz pekiştirme aşamasında bitince o kendi açıklasın inşallah.:119:ayyy çok duygulandım

Taze gelinimizi kutluyoyorum..Darısı başımızaellerimde kınalar gitmeden benimde olur inşallah

Mutlu Hanımlar :) İnşallah mutluluğumuz artarak devam eder... Yenelim keyfine bakalım. Sevgilerimle

sende sağol canım benim. ben 5. aya yeni girdik jel önermişti doktor jel olmayınca birden aklıma geldi ne eşim nede ben olacağına inanmıyorduk ama çaresizlikten deneyelim dedim Allah tarafından işte.

aa ne güzel erken yenmişsin en azından benim 1 yıl olcak bende artık kurtulmak istiyorum tam denemelere basladık regl oldum bitsin hemen başlayacagım yağ denemelerine sonuç alırız inşallah hemen özellikle yapmam gereken bişey war mı canım?benim için çok önemli , açtıgın konuyu görür görmez en az 10 kere okudum aynen uygulamak için...

bu yöntemi bulmasam Allah tarafından tabi yöntemde denemez sadece bir yağ ama çok işe yarıyor özellikle şimdi yapacağın birşey yok, zaten amaç egzersiz değil orda sadece yağı iyice oraya yedirmek ve oraya birşey gireceğini görmüş hissetmiş oluyorsun.

canım benim sorunum tamamen psikolojik sanırım hiç bir şekilde cesaretimi toplayamıyorum. neden böyle oldu ya bir türlü toparlanamıyorum. cesaret konusunda ne yapabilirim biri bana yardımcı olabilirmi lütfen ? ikinci senemize bu şekilde girmek istemiyorum..

yardımcı olmak için burdayız canım benim, hepimizin sorunu psikolojik zaten vajinismus fizyolojik bir rahatsızlık değil, kulaktan dolma yanlış bilgiler yüzünden bu durumdayız.sonuna kadar yardıma hazırım.önce yazdıklarımı bir oku istersen ilk sayfada

slmlar öncelikle.siteye yeni üye oldum başlık attığımda ise ilk senin ve yardımcı olduğun arkadaşların mesajlarına denk geldim.tam 1 yıllık evliyim hala birlikte olamadık.ilerde olur diye boşuna bekledik.geçen hafta dr gittik muayene oldum.vajinismus olmadığımı söyledi dr.parmağıyla falan muayene etti değilsin bi sorun yok dedi.bende dr a gitmeden elle egzersiz yapabiliyordum.ayrıca eşimde panikatak dalı olan bi rahatsızlık var anksiyete adında.isteksizlik ve sertleşme sorunu oluyor.netice de o da üroloğa gitti fakat sertleştirici ilaçların toplumda yaydığı kalp krizi riski gibi konular yüzünden eşim kullanma taraftarı değil.resmen çileden çıktım artık.derdim çokta cinsel ihtiyaç değil.33 yaşındayım ve biran önce anne olmak istiyorum.daha ne kadar devam ettiririm bu evliliği bilmiyorum.eşimi çok seviyorum ama bi yere kadar yeter artık.neyse zor bela 3-4 gün önce ilacın yarısını içebildi.birazcık farketti sanki ama yine tam girmedi.şimdi eminim kendimden arkadaşım kasma falan yok bende.vajenime yağ da sürmüştüm.bence sorun ne biliyormusun?.eşime itsene diye kızdığım halde hiçbir teşebbüs de bulunmuyor bende sinirleniyorum sinirlenince de konsantrasyonumuz bozuluyor bırakıyoruz tabi.oraya kadar herşey normal.bende denedim kendim tutup itmeyi ama yok yok yok.kafayı yemek üzereyim psikolojim altüst oldu valla.en yakın arkadaşım bile bilmiyor.hiç kimse bilmiyor.şuan sana yazmak bile bana çok iyi geldi.şimdiden çok teşekkür ederim sağlıcakla kal canım...

geçmiş olsun canım, tanıdığın kimsenin bilmesine gerek yok zaten daha çok baskı ve ne oldunuz nasıl oldunuz soruları senin psikolojini daha da bozar. anladığım kadarıyla senin durumun farklı öncelikle şunu sorayım eskiden de sertleşme sorunu var mıydı? çünkü bu zamanla oluştuysa ilişki sağlanamadığı zaman, birsüre sonra başarısızlık düşüncesi, konsantrasyon bozukluğu falan buna neden olabiliyor ama ilişki normal düzene girdiğinde hızla düzeliyor bu durum. tabi ben uzman değilim bu konuda bildiğim duyduğum kadarıyla destek olmaya çalışırım sana.ama tavsiyem eşine karşı anlayışlı olmaya çalış, erkekler bu konuda daha gururlu oluyor biz vajinismusu ne bileyim başka rahatsızlıkları Allah vermesinde daha çabuk kabulleniyoruz da onlar öyle değil, ona söylediğin bir söz erkeklik gururu oluyor onun için.sertleşme sorunu geçici mi yoksa baştan itibaren hep böylemiydi onu merak ettim.yeni üye olduğun için bilmeyebilirsin.sayfanın en üstünde yukarıda kırmızı bir uyarı göreceksin sayfayı yenilediğinde orda özel msj yolladım ona bak canım.

Son düzenleme:

canım yüz msj olmadan özel msj yollayamıyorsun malesef sen mail at bana

canım eşimin önceden böyle bir sorunu yokmuş.her defasında başarısız olduğumuz için etkileniyormuş bana yaptığı açıklama bu.inansam mı inanmasam mı onu bile bilmiyorum

canım eşimin önceden böyle bir sorunu yokmuş.her defasında başarısız olduğumuz için etkileniyormuş bana yaptığı açıklama bu.inansam mı inanmasam mı onu bile bilmiyorum

doğrudur canım söylediğim gibi sürekli sonunda başarısız olunduğunda erkeklerde bu oluyor ama geçiciyse söylediği gibi daha önce yaşamadıysa işiniz daha kolay. ancak msj ına baktıysan bana mail yollar mısın burdan yazamıyorum özel bir konu çünkü bu.

son mesajı yazan arkadaşım eşinin sertleşme sorunu yaşamasına istinaden bişi paylaşmak isterim. Aynı sorun eşimde de var. Ama aylardır hazırlanıp hazırlanıp geri tepen bir ilişki denemesinden sonra sertleşme olmaması normal sanırım. Eşimizi ne kadar uyarabildiğimiz ile alakalı sonuçta bu durum. Eşim fazlasıyla duygusal hassas narin vs... Ben beklerdim ki üzerime gelince sertleşme olsun. O adar otomatik bir bir sistem değil bu sanırım. Bizim yaşadığımız endişeleri onlar da yaşıyor ve başarısız oluyorlar.

Bir de vajinaya zeytinysağı sürmek çok itici geldi bana... yahu pis bişi bu Johnson's Bebek Yağı vs olmaz mı? kendi salgıladığı sıvı yetmez mi? Zır cahil gibi hissediyorum kendimi

Bir de hap kullanıp itsene diyen arkadaşa... O cümleyi kurmayın bile. Üzerinizden atın vs ama o sırada eşiniz sizin kadar ürkek oluyor zaten bu abanınca girecek birşey değil ki. Normal itmeyle girmiyorsa sorun vardır diye düşünüyorum.

tecavüze uğrayan kadınlar bile istese de engelleyemiyorsa biz nerede hata yapıyoruz ki?

sevgili hafıza kartı.bunları yazdığına göre demek ki böyle bir problem yaşamamışsın ve bizi anlamanıda beklemiyoruz zaten.aradan lafları cımbızla çekip,yorum yapmazsan çok sevinirim.hadi güle güle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…