kızlar kavgayı bırakın ayıp herkes yetişkin herkes derdine çare bulmak istiyor kim nasıl denemek istiyorsa denesin. İster doktora gidin ister z.yağı ister parmak ister aparat burda zaten herkes stresli gergin bi de egolarınızla uğraşmayalım. kaç çeşit sayfa var düşüncelerinizi oralara yazın. burası z.yağı tavsiye edenlerin sayfası... parmak egzersiz sayfası ayrı... doktor sayfası da açılsın ... bende doktora gitmeyi düşündüm çok şükür gerek kalmadı kas gevşeticide kullandım 2 kere eşim 2 kere ben parmak denemesi yaptık çok şükür aşıyoruz. Bu sayfada tartışma görmek istemiyorum yardımcı olacaksanız olun yoksa çıkın. İnsanları germeyin. herkes saygılı olmak zorunda herkesin derdi var burda kendimizce derman bulmaya çalışıyoruz. burası kavga değil, derman sayfası olsun lütfen saygılı olalım...
yok elabcım sana asla lafım yok. ama insanlar birbirini germesin zaten milletin sıkıntısı kendine yetiyor. Kim nasıl neyi denemek istiyorsa denesin artısını eksisini söylesin ama kavga olmasın. bende parmak denedim eşimin parmagını da denedik olmadı kas gevşetici kullandım olmadı parmaklar girdi ama p. yeteri kadar olmadı
vazelin de kullandım olmadı yani en son z.yağı kullandım çok rahat oldu. Sen yanlış anlama lütfen herkesin ruh hali fizik yapısı farklı kimin neye uygun olduğu denemeyle belli olur.
doktora giden arkadaşlar doktor sayfası açmalı :) boşver elab olur böyle şeyler önemli olan aşabilmek gerçektende doktora gitmek maddi manevi kolay bir durum değil. Ben de psikoloğa gitmeyi düşündüm eşim bizde sorun yok dedi göndermedi...
bilemiyorum ki işte herkesin karakteri farklı hani para verebilipte gidenler olabilir belki doktor gözetiminin altında kendini disiplinli hissederler egzersizleri düzenli yapabilirler :)
merhaba arkadaşlar bende uzun süre vajinismusu yaşadım çok ağladım, imkansız aşamam diye düşündüm ama sonunda 6 aydır herşey yolunda.ben hiç egzersiz yapmadım, yapamam da. yapan arkadaşları kutluyorum benimkisi sadece bir alternatif ben başardım belki sizde başarırsınız diye açıyorum bu konuyu.jel de kullandım bu arada ama hiç işe yaramadı ve aklıma zeytin yağ geldi ve ilk denemem de başardım nasıl yaptığımı anlatayım;
zeytin yağı bir kaba koyun, eşiniz parmağının bir tanesini önce yağa batırıp vajina içine girdirsin, bu arada rahatça uzanın ve öncesinde mutlaka duş alın ki gevşetiyor insanı.sonra 1 parmağını çıkarıp, 2 parmağını denesin, iyice hem orayı yağlamış olsun hemde parmağın giriş çıkışını görünce sizde cesaret edersiniz. rahat rahat parmağı girip çıkıyorsa, bu arada o parmağını girdirip çıkarttığında; siz giriş sırasında afedersiniz büyük abdestinizi yapar gibi ıkının derin nefes alıp verin, ıkınırken vajina açılıyor.sonra eşiniz kendine de bolca yağ sürsün p. nin bolca yağlı olmasına dikkat edin ki rahat olsun.yağlı olduğu için p.. kaya biliyor siz pes etmeyin. yerine tutarak yerleştirin sonra yavaşça oturun üzerine. kadının üstte olması kontrolün sizde olması açısından iyi ama size rahat gelen istediğiniz bir pozisyonda deneyebilirsiniz.herşeyi açıkça yazamıyoruz burda ama elimizden geldiğince açıklamaya yardımcı olmaya çalışırız.inşallah yardımcı olabilirim.ben iki kere kullandım ve sonra gerek kalmadığını gördüm. ilkte tam girişi sağladıktan sonra çıkartıp tekrar p.. ye yağ sürüp tekrar giriş sağlayın. ikinci kez denemeye karar verdiğinizde ilk girişte yağ sürün tam giriş sağladığınızda çıkartıp ikinci kez yağ sürmeden içindeki yağ ile deneyin o yetiyor zaten. Allah yardımcınız olsun. eğer işe yararsa bana dua etmeyi unutmayın olur mu? :))
not: arkadaşlar çok iyi bir kadın doğum uzmanına sordum yağın zararı olur mu birkaç kez kullanıldığında dedim hiçbirşey olmaz vajiyi aşsınlarda önemli olan o, olmaz ya farzet ki mantar oldu doktora gidilir o önemli birşey değil dedi.
merhaba arkadaşlar bende uzun süre vajinismusu yaşadım çok ağladım, imkansız aşamam diye düşündüm ama sonunda 6 aydır herşey yolunda.ben hiç egzersiz yapmadım, yapamam da. yapan arkadaşları kutluyorum benimkisi sadece bir alternatif ben başardım belki sizde başarırsınız diye açıyorum bu konuyu.jel de kullandım bu arada ama hiç işe yaramadı ve aklıma zeytin yağ geldi ve ilk denemem de başardım nasıl yaptığımı anlatayım;
zeytin yağı bir kaba koyun, eşiniz parmağının bir tanesini önce yağa batırıp vajina içine girdirsin, bu arada rahatça uzanın ve öncesinde mutlaka duş alın ki gevşetiyor insanı.sonra 1 parmağını çıkarıp, 2 parmağını denesin, iyice hem orayı yağlamış olsun hemde parmağın giriş çıkışını görünce sizde cesaret edersiniz. rahat rahat parmağı girip çıkıyorsa, bu arada o parmağını girdirip çıkarttığında; siz giriş sırasında afedersiniz büyük abdestinizi yapar gibi ıkının derin nefes alıp verin, ıkınırken vajina açılıyor.sonra eşiniz kendine de bolca yağ sürsün p. nin bolca yağlı olmasına dikkat edin ki rahat olsun.yağlı olduğu için p.. kaya biliyor siz pes etmeyin. yerine tutarak yerleştirin sonra yavaşça oturun üzerine. kadının üstte olması kontrolün sizde olması açısından iyi ama size rahat gelen istediğiniz bir pozisyonda deneyebilirsiniz.herşeyi açıkça yazamıyoruz burda ama elimizden geldiğince açıklamaya yardımcı olmaya çalışırız.inşallah yardımcı olabilirim.ben iki kere kullandım ve sonra gerek kalmadığını gördüm. ilkte tam girişi sağladıktan sonra çıkartıp tekrar p.. ye yağ sürüp tekrar giriş sağlayın. ikinci kez denemeye karar verdiğinizde ilk girişte yağ sürün tam giriş sağladığınızda çıkartıp ikinci kez yağ sürmeden içindeki yağ ile deneyin o yetiyor zaten. Allah yardımcınız olsun. eğer işe yararsa bana dua etmeyi unutmayın olur mu? :))
not: arkadaşlar çok iyi bir kadın doğum uzmanına sordum yağın zararı olur mu birkaç kez kullanıldığında dedim hiçbirşey olmaz vajiyi aşsınlarda önemli olan o, olmaz ya farzet ki mantar oldu doktora gidilir o önemli birşey değil dedi.
benim kanamam oldu sadece bekaret kanaması yani sonra 2 gün sonra denedik ben yine kastım olmadı .. tabi büyük hayal kırıklığı oldu bana.kanama olunca oldu bitti sanıyordum artık kasmam sanıyordum.sence bana da faydası olurmu zeytinyağının?bide direk sürmek istiyorum ben parmak falan yapmaz eşim inanmıyor bu tip şeylere hemen tadı kaçıyor
yukarıda soyledıklerımden farklı olmaz soyledıklerım dedıgım gıbı kontrl sende senı kovalayn yok oyle dusun egzersız ıcın ısterse 5 saatın gıtsın cesaretını toplayana kadr dene olucak goruceksın serce olmus sımdı ısaretle dene oda olucak once ısarete alıstr gel gıt yap acılsın kasların alıssın sonra yanına bır parmak bır bogum daha ekle boyle boyle asamalarla arttır egzersızı ınan bana kaslarını kontrol etmeyı ogrenceksın o zaman tek konu kafanı dagıtcak bıseyler bul ...Ben tv yı acardım unutmaya calıs orayı
bide iş oraya gelinceye kadar zaten kayganlık oluyor ya yani benim sorunum kayganlık değil anlatabildimmi o yüzden yağın faydasını görürmüyüm diyorum ..
[merhabalar öncelikle bana faydan olsun yada olmasın senden Allah bin kere razı olsun.ben kurtuldum demeyip başkalarına da fayda sağlamaya çalıştığın için.
bir yıllık evliyim.bi senedir ne çektiğimi ben biliyorum.iyice psikolojim bozulmaya başladı.bu cumartesi egzersiz vb hiç bişey yapmadan ilişkiye girebildik daha doğrusu sadece zar yırtıldı kanadı ben havalara uçtum kabus bitti diye..kanamam çok diye devam etmedik.3 gün sonra yani dün deneyelim istedim ve ben yine yapamadım yine kastım kendimi.geri kaçıyorum.bu sefer daha çok moralim bozuldu.büyük bi hayal kırıklığı oldu benim için.Allaha isyan gibi olucak diyede çok korkuyorum bi yandan.hatta kendi çapımda övündüm sevindim egzersiz yapmadım ama oldu falan diye( eskiden olmuyor diyordum şimdi oldu gerisi gelmedi bu daha gıcık bi durum.çok dertliyim,anlarsın,kusura bakma çok uzun yazdım oyüzdn.parmakla deneyin falan demişsin ya benim zar yırtıldı zaten eşimde parmakla falan uğraşmaz.çok iyi anlayışlı ama oda bunaldı artık.bu kadar takma diyor.denemez parmağı.zaten kanama oldu ya gerek varmı sence sadece zeytinyağı sürsek yeterlimi sence ? benim işimi ne kolaylaştırır?millet mantar demiş alarji demiş ya o iş olsun da mantar olsa nolucak :)) teşekkürler.sevgiler.cevap bekliyorum.
ben de Ankara da yaşıyorum 1.5 yıllık evlıyım ve hala ilişkiye giremedik. ssk da bir doktora gıdıyorum fakat cok fazla guven vermedı bana Hera kadın saglıgını inceledım fakat cok pahalı sanırım . yarın zeytinyagını deneyecegim başka önerılerınız varsa sevınırım . teşekkürler