vajinismusu zeytin yağ ile yendim.

kızlar kavgayı bırakın ayıp herkes yetişkin herkes derdine çare bulmak istiyor kim nasıl denemek istiyorsa denesin. İster doktora gidin ister z.yağı ister parmak ister aparat burda zaten herkes stresli gergin bi de egolarınızla uğraşmayalım. kaç çeşit sayfa var düşüncelerinizi oralara yazın. burası z.yağı tavsiye edenlerin sayfası... parmak egzersiz sayfası ayrı... doktor sayfası da açılsın ... bende doktora gitmeyi düşündüm çok şükür gerek kalmadı kas gevşeticide kullandım 2 kere eşim 2 kere ben parmak denemesi yaptık çok şükür aşıyoruz. Bu sayfada tartışma görmek istemiyorum yardımcı olacaksanız olun yoksa çıkın. İnsanları germeyin. herkes saygılı olmak zorunda herkesin derdi var burda kendimizce derman bulmaya çalışıyoruz. burası kavga değil, derman sayfası olsun lütfen saygılı olalım...

aklın yolu bir :) aynı anda yazmışım görmeden :)

kızlar umarım bende yanlış anlaşılmadım benim yazdığım arkadaş parmakla nasıl oluyor demişti bende yardım için diğer egzersiz sayfasına yönlendirdim :KK34:

yok elabcım sana asla lafım yok. ama insanlar birbirini germesin zaten milletin sıkıntısı kendine yetiyor. Kim nasıl neyi denemek istiyorsa denesin artısını eksisini söylesin ama kavga olmasın. bende parmak denedim eşimin parmagını da denedik olmadı kas gevşetici kullandım olmadı parmaklar girdi ama p. yeteri kadar olmadı
vazelin de kullandım olmadı yani en son z.yağı kullandım çok rahat oldu. Sen yanlış anlama lütfen herkesin ruh hali fizik yapısı farklı kimin neye uygun olduğu denemeyle belli olur.

yok elabcım sana asla lafım yok. ama insanlar birbirini germesin zaten milletin sıkıntısı kendine yetiyor. Kim nasıl neyi denemek istiyorsa denesin artısını eksisini söylesin ama kavga olmasın. bende parmak denedim eşimin parmagını da denedik olmadı kas gevşetici kullandım olmadı parmaklar girdi ama p. yeteri kadar olmadı
vazelin de kullandım olmadı yani en son z.yağı kullandım çok rahat oldu. Sen yanlış anlama lütfen herkesin ruh hali fizik yapısı farklı kimin neye uygun olduğu denemeyle belli olur.

ya bende zaten aslında üzerime alınmadım yazılanları okuyunca ama yine de açıklama yapmadan da duramadım bende zaten o arkadaş parmağı sorunca oraya yönlendirdim zaten zeytinyağı bana da mantıklı geliyor yani denemeye değer diyorum yapamayanlar denesin yani ilk deneyimleri için iyi olabilir bence de ortam gerilmemeli diğer topikte de buna benzer şeyler yaşanıyor arada ama hepimizin amacı aynı zaten yardım etmek bildiğimiz en ufak bir ayrıntıyı bile paylaşmak umarım bir daha yaşanmaz böyle şeyler :KK19:

doktora giden arkadaşlar doktor sayfası açmalı :) boşver elab olur böyle şeyler önemli olan aşabilmek gerçektende doktora gitmek maddi manevi kolay bir durum değil. Ben de psikoloğa gitmeyi düşündüm eşim bizde sorun yok dedi göndermedi...

doktora giden arkadaşlar doktor sayfası açmalı :) boşver elab olur böyle şeyler önemli olan aşabilmek gerçektende doktora gitmek maddi manevi kolay bir durum değil. Ben de psikoloğa gitmeyi düşündüm eşim bizde sorun yok dedi göndermedi...

dr sayfaları var aslında evet önemli olan aşmak drlar çok para istiyor 4000-5000 falan herkes veremeyebilir ve zaten onlarda egzersiz yaptırıyorlar :KK1:

bilemiyorum ki işte herkesin karakteri farklı hani para verebilipte gidenler olabilir belki doktor gözetiminin altında kendini disiplinli hissederler egzersizleri düzenli yapabilirler :)

bilemiyorum ki işte herkesin karakteri farklı hani para verebilipte gidenler olabilir belki doktor gözetiminin altında kendini disiplinli hissederler egzersizleri düzenli yapabilirler :)

evet drlar egzersizi kendileri yapamayanlar için çok kötü vakalar için iyi olabilir sonuçta dediğin gibi herkesin yapısı farklı kimi egzersizle yener kimi hiç yapmadan sadece kafada bitirir benim gibi mesela:KK9: kimi jelle yapar egzersiz kimi sizler gibi zeytinyağıyla

elab öyle tabii herkesin yapısı farklı ben zeytinyağıyla yendim ve çok şükür sorun yaşamadım öncesinde parmak denemesi de yaptım ama yeterli olmadı. İlk geceden hamile kalanlar bile var millet şanslı... Bana kolay geldiği içni ben kesinlikle z.yağını tavsiye eidyorum hem de hakiki z.yağı :)

bu arada genel olarak birşey söyleyim ben burda sadece yöntem paylaştım. kimseye ısrarla bunu yapın demiyorum lütfen kimse yanlış anlamasın, sadece bizde işe yaradı ve anında netice aldığımız için istiyorum ki tüm arkadaşlarım artık sancılı süreçten kurtulup biran önce aşsın. insan kendi aşınca kolaymış bu kadar süre neden beklemişim deyince, öyle bir heyecana kapılıyor ki, kendisi için değil geride kalan tüm arkadaşları için, sanki hemen onlarıda çekip çıkaracakmış gibi hissediyor.

merhaba arkadaşlar bende uzun süre vajinismusu yaşadım çok ağladım, imkansız aşamam diye düşündüm ama sonunda 6 aydır herşey yolunda.ben hiç egzersiz yapmadım, yapamam da. yapan arkadaşları kutluyorum benimkisi sadece bir alternatif ben başardım belki sizde başarırsınız diye açıyorum bu konuyu.jel de kullandım bu arada ama hiç işe yaramadı ve aklıma zeytin yağ geldi ve ilk denemem de başardım nasıl yaptığımı anlatayım;

zeytin yağı bir kaba koyun, eşiniz parmağının bir tanesini önce yağa batırıp vajina içine girdirsin, bu arada rahatça uzanın ve öncesinde mutlaka duş alın ki gevşetiyor insanı.sonra 1 parmağını çıkarıp, 2 parmağını denesin, iyice hem orayı yağlamış olsun hemde parmağın giriş çıkışını görünce sizde cesaret edersiniz. rahat rahat parmağı girip çıkıyorsa, bu arada o parmağını girdirip çıkarttığında; siz giriş sırasında afedersiniz büyük abdestinizi yapar gibi ıkının derin nefes alıp verin, ıkınırken vajina açılıyor.sonra eşiniz kendine de bolca yağ sürsün p. nin bolca yağlı olmasına dikkat edin ki rahat olsun.yağlı olduğu için p.. kaya biliyor siz pes etmeyin. yerine tutarak yerleştirin sonra yavaşça oturun üzerine. kadının üstte olması kontrolün sizde olması açısından iyi ama size rahat gelen istediğiniz bir pozisyonda deneyebilirsiniz.herşeyi açıkça yazamıyoruz burda ama elimizden geldiğince açıklamaya yardımcı olmaya çalışırız.inşallah yardımcı olabilirim.ben iki kere kullandım ve sonra gerek kalmadığını gördüm. ilkte tam girişi sağladıktan sonra çıkartıp tekrar p.. ye yağ sürüp tekrar giriş sağlayın. ikinci kez denemeye karar verdiğinizde ilk girişte yağ sürün tam giriş sağladığınızda çıkartıp ikinci kez yağ sürmeden içindeki yağ ile deneyin o yetiyor zaten. Allah yardımcınız olsun. eğer işe yararsa bana dua etmeyi unutmayın olur mu? :))

not: arkadaşlar çok iyi bir kadın doğum uzmanına sordum yağın zararı olur mu birkaç kez kullanıldığında dedim hiçbirşey olmaz vajiyi aşsınlarda önemli olan o, olmaz ya farzet ki mantar oldu doktora gidilir o önemli birşey değil dedi.

ben de Ankara da yaşıyorum 1.5 yıllık evlıyım ve hala ilişkiye giremedik. ssk da bir doktora gıdıyorum fakat cok fazla guven vermedı bana Hera kadın saglıgını inceledım fakat cok pahalı sanırım . yarın zeytinyagını deneyecegim başka önerılerınız varsa sevınırım . teşekkürler

benim kanamam oldu sadece bekaret kanaması yani sonra 2 gün sonra denedik ben yine kastım olmadı .. tabi büyük hayal kırıklığı oldu bana.kanama olunca oldu bitti sanıyordum artık kasmam sanıyordum.sence bana da faydası olurmu zeytinyağının?bide direk sürmek istiyorum ben parmak falan yapmaz eşim inanmıyor bu tip şeylere hemen tadı kaçıyor :KK43:

merhaba arkadaşlar bende uzun süre vajinismusu yaşadım çok ağladım, imkansız aşamam diye düşündüm ama sonunda 6 aydır herşey yolunda.ben hiç egzersiz yapmadım, yapamam da. yapan arkadaşları kutluyorum benimkisi sadece bir alternatif ben başardım belki sizde başarırsınız diye açıyorum bu konuyu.jel de kullandım bu arada ama hiç işe yaramadı ve aklıma zeytin yağ geldi ve ilk denemem de başardım nasıl yaptığımı anlatayım;

zeytin yağı bir kaba koyun, eşiniz parmağının bir tanesini önce yağa batırıp vajina içine girdirsin, bu arada rahatça uzanın ve öncesinde mutlaka duş alın ki gevşetiyor insanı.sonra 1 parmağını çıkarıp, 2 parmağını denesin, iyice hem orayı yağlamış olsun hemde parmağın giriş çıkışını görünce sizde cesaret edersiniz. rahat rahat parmağı girip çıkıyorsa, bu arada o parmağını girdirip çıkarttığında; siz giriş sırasında afedersiniz büyük abdestinizi yapar gibi ıkının derin nefes alıp verin, ıkınırken vajina açılıyor.sonra eşiniz kendine de bolca yağ sürsün p. nin bolca yağlı olmasına dikkat edin ki rahat olsun.yağlı olduğu için p.. kaya biliyor siz pes etmeyin. yerine tutarak yerleştirin sonra yavaşça oturun üzerine. kadının üstte olması kontrolün sizde olması açısından iyi ama size rahat gelen istediğiniz bir pozisyonda deneyebilirsiniz.herşeyi açıkça yazamıyoruz burda ama elimizden geldiğince açıklamaya yardımcı olmaya çalışırız.inşallah yardımcı olabilirim.ben iki kere kullandım ve sonra gerek kalmadığını gördüm. ilkte tam girişi sağladıktan sonra çıkartıp tekrar p.. ye yağ sürüp tekrar giriş sağlayın. ikinci kez denemeye karar verdiğinizde ilk girişte yağ sürün tam giriş sağladığınızda çıkartıp ikinci kez yağ sürmeden içindeki yağ ile deneyin o yetiyor zaten. Allah yardımcınız olsun. eğer işe yararsa bana dua etmeyi unutmayın olur mu? :))

not: arkadaşlar çok iyi bir kadın doğum uzmanına sordum yağın zararı olur mu birkaç kez kullanıldığında dedim hiçbirşey olmaz vajiyi aşsınlarda önemli olan o, olmaz ya farzet ki mantar oldu doktora gidilir o önemli birşey değil dedi.

benim kanamam oldu sadece bekaret kanaması yani sonra 2 gün sonra denedik ben yine kastım olmadı .. tabi büyük hayal kırıklığı oldu bana.kanama olunca oldu bitti sanıyordum artık kasmam sanıyordum.sence bana da faydası olurmu zeytinyağının?bide direk sürmek istiyorum ben parmak falan yapmaz eşim inanmıyor bu tip şeylere hemen tadı kaçıyor :KK43:

bide iş oraya gelinceye kadar zaten kayganlık oluyor ya yani benim sorunum kayganlık değil anlatabildimmi o yüzden yağın faydasını görürmüyüm diyorum ..

yukarıda soyledıklerımden farklı olmaz soyledıklerım dedıgım gıbı kontrl sende senı kovalayn yok oyle dusun egzersız ıcın ısterse 5 saatın gıtsın cesaretını toplayana kadr dene olucak goruceksın serce olmus sımdı ısaretle dene oda olucak once ısarete alıstr gel gıt yap acılsın kasların alıssın sonra yanına bır parmak bır bogum daha ekle boyle boyle asamalarla arttır egzersızı ınan bana kaslarını kontrol etmeyı ogrenceksın o zaman tek konu kafanı dagıtcak bıseyler bul ...Ben tv yı acardım unutmaya calıs orayı

benim kızlık zarım yırtıldı kanamam oldu 1 yıl sonunda .. egzersiz falan yapmadan.tam ohh derken 2 gün sonra denedik ben yine kastım ve olmadı ilişkiye giremedik.bu beni daha da cok üzdü.çünkü bütün hevesim kursağımda kaldı büyük hayal kırıklığı oldu.egzersiz önerirmisin yada yenmiş biri olarak tavsiyen nedir

[merhabalar öncelikle bana faydan olsun yada olmasın senden Allah bin kere razı olsun.ben kurtuldum demeyip başkalarına da fayda sağlamaya çalıştığın için.
bir yıllık evliyim.bi senedir ne çektiğimi ben biliyorum.iyice psikolojim bozulmaya başladı.bu cumartesi egzersiz vb hiç bişey yapmadan ilişkiye girebildik daha doğrusu sadece zar yırtıldı kanadı ben havalara uçtum kabus bitti diye..kanamam çok diye devam etmedik.3 gün sonra yani dün deneyelim istedim ve ben yine yapamadım yine kastım kendimi.geri kaçıyorum.bu sefer daha çok moralim bozuldu.büyük bi hayal kırıklığı oldu benim için.Allaha isyan gibi olucak diyede çok korkuyorum bi yandan.hatta kendi çapımda övündüm sevindim egzersiz yapmadım ama oldu falan diye :KK43:( eskiden olmuyor diyordum şimdi oldu gerisi gelmedi bu daha gıcık bi durum.çok dertliyim,anlarsın,kusura bakma çok uzun yazdım oyüzdn.parmakla deneyin falan demişsin ya benim zar yırtıldı zaten eşimde parmakla falan uğraşmaz.çok iyi anlayışlı ama oda bunaldı artık.bu kadar takma diyor.denemez parmağı.zaten kanama oldu ya gerek varmı sence sadece zeytinyağı sürsek yeterlimi sence ? benim işimi ne kolaylaştırır?millet mantar demiş alarji demiş ya o iş olsun da mantar olsa nolucak :)) teşekkürler.sevgiler.cevap bekliyorum.

Canım maşallah yine çok büyük bi adım atmışsın küçümseme ben ve eşim parmak denemesi yaptık parmağı içeri alabildik ama p. alamadım z.yağıyla denedim 2. seferde daha da netleşti ister üst pozisyonda ol ister al herkes farklı yöntemle farklı şekilde yeniyor. Ben yatğın kenarındayken eşimle yapabildik, z.yağını iyice sürdük kayganlaştırdı çünkü son zamanlarda artık denemelerden dolayı ıslaklık bile olmuyordu. Son denemeden önce ılık bi duş alıp ben abarrtım kas gevşetici bile aldım sonrasında iyice p.ve vajinaya yağ sürdüm. Benimde kanamam yağsız oldu sonrası gelmedi ıslaklık olmayınca ço kzorlanıyorsun ben çok zorlanıyordum. Yağ bence iyi bir yöntem parmak aparat uygulamasını ben yapamadım onlardan daha çok korktum...

bide iş oraya gelinceye kadar zaten kayganlık oluyor ya yani benim sorunum kayganlık değil anlatabildimmi o yüzden yağın faydasını görürmüyüm diyorum ..

canım geçmiş olsun öncelikle şunu söyleyim oraya gelene kadar ıslaklık oluşuyor zaten oraya geldiği an biz kastığımız için, korktuğumuzdan kayganlık gidiyor aynı sorunlar zaten yaşadıklarımız. ben ilk zar olayını jel sürdüğümde azıcık bir ittirmeyle bizim zorlamamızla oldu ancak ilişki değildi çünkü yine itmiştim eşimi. yağ ile 3 gün sonra denediğimde yine azıcık kan geldi ama ben acı hissetmediğimden peçeteyle silerken farkettim ilkte tam giriş olmadığı için sanırım tekrar kanadı ancak acı hiç hissetmedim yağ ile, jelle denediğimde zaten asla izin vermedim girişe.önemli olan ilk korkumuzu atana kadar oranın kayganlığını sağlamak acı hissetmemek için yağda onu fazlasıyla yapıyor. ama yine söylüyorum sadece 2 gün yağ ile deneyin 3. gün gerek bile görmeyeceksiniz.benim eşimde böyle şeylere çok inanmaz , bize birileri önermedi yağı belki o yüzden tamam dedi bilmiyorum, aklıma geldi ve yağ sürelim mi dedim iyi bakalım dedi o da inanmıyordu bende işe yarayacağını bilmiyordum zaten hani kolundan parmağından yüzük falan çıkarırken sabun kullanırsın ya ordan geldi aklıma sabun olmaz ama yağ olur dedim.ama biraz üstüne düşün, çünkü yağlı olduğundan (üstteydim bu arada ben bacaklarını kapatıp eşini itme ihtimalin kalmıyor böylelikle)p kayıyor diye pes etme kayıyor yerine tekrar yerleştir kaysın tekrar bende zaten ilk yerine oturtana kadar kaydı ama sonra içinde de kaydı :) acı yok kendini önce kasıyorsun ama kayganlık sağlandığından acı hissetmediğin için tekrar serbest bırakıyorsun kendini. ama duş alıp bence dediğim gibi eşinize de söyleyin işe yaramış sadece bir kaç kez denemekten ne kaybederiz dersin, anestol de sürmüştüm önceki zamanlarda ama yanma hissi varya çok rahatsız ediyor eşinde kendinde hissizlik olduğunu söylüyor ben hiç kas gevşetici almadım yağ denemesinde.

Son düzenleme:
[merhabalar öncelikle bana faydan olsun yada olmasın senden Allah bin kere razı olsun.ben kurtuldum demeyip başkalarına da fayda sağlamaya çalıştığın için.
bir yıllık evliyim.bi senedir ne çektiğimi ben biliyorum.iyice psikolojim bozulmaya başladı.bu cumartesi egzersiz vb hiç bişey yapmadan ilişkiye girebildik daha doğrusu sadece zar yırtıldı kanadı ben havalara uçtum kabus bitti diye..kanamam çok diye devam etmedik.3 gün sonra yani dün deneyelim istedim ve ben yine yapamadım yine kastım kendimi.geri kaçıyorum.bu sefer daha çok moralim bozuldu.büyük bi hayal kırıklığı oldu benim için.Allaha isyan gibi olucak diyede çok korkuyorum bi yandan.hatta kendi çapımda övündüm sevindim egzersiz yapmadım ama oldu falan diye :KK43:( eskiden olmuyor diyordum şimdi oldu gerisi gelmedi bu daha gıcık bi durum.çok dertliyim,anlarsın,kusura bakma çok uzun yazdım oyüzdn.parmakla deneyin falan demişsin ya benim zar yırtıldı zaten eşimde parmakla falan uğraşmaz.çok iyi anlayışlı ama oda bunaldı artık.bu kadar takma diyor.denemez parmağı.zaten kanama oldu ya gerek varmı sence sadece zeytinyağı sürsek yeterlimi sence ? benim işimi ne kolaylaştırır?millet mantar demiş alarji demiş ya o iş olsun da mantar olsa nolucak :)) teşekkürler.sevgiler.cevap bekliyorum.

Allah sizden de razı olsun ve yardımcınız olsun inşallah.birde unutmadan eşine önermeden önce bir ayetel kürsi oku derim ben kabul etsin ve işin rast gelsin diye.
canım benim parmak denemesini biz şu yüzden yaptık deneme değil aslında yağı oraya tam anlamıyla yedirmek için, bak burda bir arkadaş önceden de yağ denedim olmadı dedi ama söylediğim gibi vajina içine sürmemiş ama sürdü ve ilk denemesinde o da başardı. kızlık zarı bende de yırtılmıştı,sadece p ye sürelim dediğinde eşime dedim ki sen eğer tiksinmezsen vajina içine de sürer misin dedim hem onun parmağının girip çıkmasında ben oraya rahatça birşey girebildiğini anladım hemde yağı tam anlamıyla içine sürmüş olduk. uzun olmamış çok güzel anlatmışsın ama eşinin huyunu sen daha iyi bilirsin , ben eşime şöyle demiştim belki olmaz ama bir kere deneyelim olur mu ama olmazsa kızma bana söz ver demiştim :) sakın ağlama kendine inan ve kendine güvenerek kendin inanarak gidersen karşındakini de inandırırsın ama kendi inanmadığın birşeyi asla başkasına da inandıramazsın.mantar konusunda seninle aynı düşünüyorum sonuçta olmasın ama dar çamaşır giydiğinde bile mantar oluşabiliyormuş, ama yinede tavsiyede bulunan ben olduğum için kendim göze alarak hiç bilmeden denesemde ,başkalarına deneyin diyebilmek vebaldir o yüzden doktora sordum oda zaten yensinlerde nasıl yenerlerse yensinler bişey olmaz ama olursa da doktora gidersin biter dedi.asıl ben uzun yazmışım kusura bakmayın :)

Son düzenleme:
ben de Ankara da yaşıyorum 1.5 yıllık evlıyım ve hala ilişkiye giremedik. ssk da bir doktora gıdıyorum fakat cok fazla guven vermedı bana Hera kadın saglıgını inceledım fakat cok pahalı sanırım . yarın zeytinyagını deneyecegim başka önerılerınız varsa sevınırım . teşekkürler

şimdilik başka önerim yok ama denedikten sonra inşallah olur ama olmazsa birşeyde yanlışlık yaptık deriz belki pozisyon falan hatası olabilir sonuçta bunlar deneme yanılmayla bulunacak şeyler. burdan yardımcı oluruz Allah yardımcınız olsun inşallah.

Allah senden razı olsun tatlım bu bilgiyi bizlerle paylaştığın için hemen bugün denicem inş.bende yenenlerin arasına katılırım bu sorunu çözersek hersey cok daha güzel olucak biliorum bizde eşimle 3yıl konustuk sonra evlendik ama bu illet gercekten bizide cok sarstı baslarda benim 1tane bebeğim var bebek olduktan sonra eskisi gibi bu soruna cok takmıoruz baslarda ikimizde cok üzülüorduk ama senin bu paylaşımın benim için büyük bir umut oldu inş. boşa cıkmaz cıkmıcak inanıorum :)ben daha öncede yapmıstım bu egzersizleri 3 parmaga kadar alabılmıstım hatta 1 keree olsa eşimide almıstım içme ama giriş cıkış yapmadık sadece aldım yani sonrada hamile kaldığımı öğrendik dahada denemedik zeytin yağını gebelere doğum esnasında sürüldüğünü bende biliorum canım kolaylartırmsı için inş.su mubarek gunlerın yuzu suyu hurmetıne kurtuluruz su illetten canım Allah senden razı olsun :)

X