merhaba arkadaşlar bende uzun süre vajinismusu yaşadım çok ağladım, imkansız aşamam diye düşündüm ama sonunda 6 aydır herşey yolunda.ben hiç egzersiz yapmadım, yapamam da. yapan arkadaşları kutluyorum benimkisi sadece bir alternatif ben başardım belki sizde başarırsınız diye açıyorum bu konuyu.jel de kullandım bu arada ama hiç işe yaramadı ve aklıma zeytin yağ geldi ve ilk denemem de başardım nasıl yaptığımı anlatayım;
zeytin yağı bir kaba koyun, eşiniz parmağının bir tanesini önce yağa batırıp vajina içine girdirsin, bu arada rahatça uzanın ve öncesinde mutlaka duş alın ki gevşetiyor insanı.sonra 1 parmağını çıkarıp,yağa tekrar batırıp 2 parmağını denesin, iyice hem orayı yağlamış olsun hemde parmağın giriş çıkışını görünce sizde cesaret edersiniz. rahat rahat parmağı girip çıkıyorsa, bu arada o parmağını girdirip çıkarttığında; siz giriş sırasında afedersiniz büyük abdestinizi yapar gibi ıkının derin nefes alıp verin, ıkınırken vajina açılıyor.sonra eşiniz kendine de bolca yağ sürsün p. nin bolca yağlı olmasına dikkat edin ki rahat olsun.yağlı olduğu için p.. kaya biliyor siz pes etmeyin. yerine tutarak yerleştirin sonra yavaşça oturun üzerine. kadının üstte olması kontrolün sizde olması açısından iyi ama size rahat gelen istediğiniz bir pozisyonda deneyebilirsiniz.herşeyi açıkça yazamıyoruz burda ama elimizden geldiğince açıklamaya yardımcı olmaya çalışırız.inşallah yardımcı olabilirim.ben iki kere kullandım ve sonra gerek kalmadığını gördüm. ilkte tam girişi sağladıktan sonra çıkartıp tekrar p.. ye yağ sürüp tekrar giriş sağlayın. ikinci kez denemeye karar verdiğinizde ilk girişte yağ sürün tam giriş sağladığınızda çıkartıp ikinci kez yağ sürmeden içindeki yağ ile deneyin o yetiyor zaten. Allah yardımcınız olsun. eğer işe yararsa bana dua etmeyi unutmayın olur mu? :))
not: arkadaşlar çok iyi bir kadın doğum uzmanına sordum yağın zararı olur mu birkaç kez kullanıldığında dedim hiçbirşey olmaz vajiyi aşsınlarda önemli olan o, olmaz ya farzet ki mantar oldu doktora gidilir o önemli birşey değil dedi.