vajinismusu zeytin yağ ile yendim.

avesra merhaba bende yaklaşık 1 yıldır vajinismusum kkaderim sağolsun desteği moral motivasyonu ile hep yanımda yardımcı olmaya çalışıyor bende egzersiz yapamayorum z. yağıylada denemeye cesaret edemiyorum sanki tek umudum oymuş oda olmassa yapılacak başka bişey kalmayacakmış gibi geliyor denemeye korkuyorum sen nasıl yendin yani z.yağını ne şekilde uyguladın yardımcı olabilirmisin

canım son umut diye birşey yoktur herzaman mutlaka alternatif vardır ama şunu inanarak söylüyorum anlattıklarımı harfiyen yaptığın gün Allahın izniyle yeneceksin tam alamıyosan içine fazla arkaya kaymış olabilirsin hep söylüyorum öne doğru kayarsın ama canın acımadığı için eşininde yönlendirmesiyle arkaya git öne git diye yönlendirir eşin ve inan bana aşacaksın inşallah önce Allahın izniyle bak biraz girdikten sonra biryerde takılıyor diyorlar yağı güzel sürerseniz acımadığı için oraya gelincede derin nefes alıp ıkınırsınız orayı da geçersiniz çünkü acı-ma-ya-cak.

hakiki zeytinyağı kullandıysanız ve giriş sırasında ıkınırsanız daha kolay olur arkadaşım, parmağına yağı bol sürsün eşiniz söylediklerimi aynı şekilde uygularsanız canınız hiç yanmaz inanın.parmak girişinde sakın kasmayın ıkının derin nefes alıp yine derince verin.p girişini parmakla yağı iyice sürdüğünüz zaman vajina içine , tabi p yede bolca sürün ve hiç zaman kaybetmeden deneyebilirsiniz. yine mutlaka ayrıntıları sorularınızı yazın buraya.

aynen uygulayacağım dediklerini canım saolasın,sen ne kadar süredir ewlisin ne kadar süre sonra yendin, yağı ne zaman keşfettin?

avesra merhaba bende yaklaşık 1 yıldır vajinismusum kkaderim sağolsun desteği moral motivasyonu ile hep yanımda yardımcı olmaya çalışıyor bende egzersiz yapamayorum z. yağıylada denemeye cesaret edemiyorum sanki tek umudum oymuş oda olmassa yapılacak başka bişey kalmayacakmış gibi geliyor denemeye korkuyorum sen nasıl yendin yani z.yağını ne şekilde uyguladın yardımcı olabilirmisin

canım merehba bende cok egzersız yaptım sayılmaz bı denemede vajınama az mıktar yağ surdum sonra ben uste olarka kontrolu kendımde tutum p.. vajınaama yerlestırıp ıttırdım ve dırekman kaydı gıttı hıc bısey anlamadım olmadı sandım.muhakak dene bence cnm olmazsa egzersız yaparsın yınede yenersın ama hep yenıcem yapıcam gozuyle bak kafada bıtmesı cok onemlı

hanımlar ben 2 ay 4 günlük evdeyim. yaklaşık 1 ay oluyor bende z.yağıyla yendim şimdi kullanmıyorum ben üstte denedim yapamadım üstteyken yapamıyorum :KK43: ben alt pozisyondayken daha rahatım ama eşimle z.yağı çalışmalarında ki denememiz, popom havada yüzüm yastıkta olacak şekilde duruyordum, o şekilde çok rahat oldu...Z.yağını deneyin ben parmakla denedim yapamadım kuruyordum... Aparat zaten kullanmadım.

aynen uygulayacağım dediklerini canım saolasın,sen ne kadar süredir ewlisin ne kadar süre sonra yendin, yağı ne zaman keşfettin?

sende sağol canım benim. ben 5. aya yeni girdik jel önermişti doktor jel olmayınca birden aklıma geldi ne eşim nede ben olacağına inanmıyorduk ama çaresizlikten deneyelim dedim Allah tarafından işte.

kkaderim bende denedim canım ama olmadı cok az alabildim ve eşim artık denemek istemior cok üzüldüm bende artık yenmek filan istemiorum :'( :'(

merhaba arkadaşlar bende uzun süre vajinismusu yaşadım çok ağladım, imkansız aşamam diye düşündüm ama sonunda 6 aydır herşey yolunda.ben hiç egzersiz yapmadım, yapamam da. yapan arkadaşları kutluyorum benimkisi sadece bir alternatif ben başardım belki sizde başarırsınız diye açıyorum bu konuyu.jel de kullandım bu arada ama hiç işe yaramadı ve aklıma zeytin yağ geldi ve ilk denemem de başardım nasıl yaptığımı anlatayım;

zeytin yağı bir kaba koyun, eşiniz parmağının bir tanesini önce yağa batırıp vajina içine girdirsin, bu arada rahatça uzanın ve öncesinde mutlaka duş alın ki gevşetiyor insanı.sonra 1 parmağını çıkarıp,yağa tekrar batırıp 2 parmağını denesin, iyice hem orayı yağlamış olsun hemde parmağın giriş çıkışını görünce sizde cesaret edersiniz. rahat rahat parmağı girip çıkıyorsa, bu arada o parmağını girdirip çıkarttığında; siz giriş sırasında afedersiniz büyük abdestinizi yapar gibi ıkının derin nefes alıp verin, ıkınırken vajina açılıyor.sonra eşiniz kendine de bolca yağ sürsün p. nin bolca yağlı olmasına dikkat edin ki rahat olsun.yağlı olduğu için p.. kaya biliyor siz pes etmeyin. yerine tutarak yerleştirin sonra yavaşça oturun üzerine. kadının üstte olması kontrolün sizde olması açısından iyi ama size rahat gelen istediğiniz bir pozisyonda deneyebilirsiniz.herşeyi açıkça yazamıyoruz burda ama elimizden geldiğince açıklamaya yardımcı olmaya çalışırız.inşallah yardımcı olabilirim.ben iki kere kullandım ve sonra gerek kalmadığını gördüm. ilkte tam girişi sağladıktan sonra çıkartıp tekrar p.. ye yağ sürüp tekrar giriş sağlayın. ikinci kez denemeye karar verdiğinizde ilk girişte yağ sürün tam giriş sağladığınızda çıkartıp ikinci kez yağ sürmeden içindeki yağ ile deneyin o yetiyor zaten. Allah yardımcınız olsun. eğer işe yararsa bana dua etmeyi unutmayın olur mu? :))

not: arkadaşlar çok iyi bir kadın doğum uzmanına sordum yağın zararı olur mu birkaç kez kullanıldığında dedim hiçbirşey olmaz vajiyi aşsınlarda önemli olan o, olmaz ya farzet ki mantar oldu doktora gidilir o önemli birşey değil dedi.

Çok güzel anlatmışsın kkaderim, ilk kez okudum topiğini, görmemişim. Eş parmağıyla yapmışsın heralde. Hem kendi parmağını alamayanlar için bir alternatif olur.:KK55:Ben zeytinyağı kullanmadığım için önyargılıydım, ama doktoryun söylediği gibi vajiyi yensinler de gerisi önemli değil:13:
Bu arada atamaların için, hayırlısı olsun. Allah gnlüne göre versin. Ben de seneye gircem kpssye. Allah yardımcısı olsun tüm isteyenlerin:KK16:

kkaderim bende denedim canım ama olmadı cok az alabildim ve eşim artık denemek istemior cok üzüldüm bende artık yenmek filan istemiorum :'( :'(

canım benim azıcık alabiliyor muydun önceden bu bile bir ilerleme, belki yeterince yağ sürmedin belkide yönünde bir hata yaptınız bazen söylemiştim yendiğimiz halde tam alışmadığımızdan aa neden girmiyor diyorum çok arkada kaldın diyor eşim örneğin, şuan eşin bunu tam anlamıyla bilmediği için belki seni yönlendirememiştir. biraz girdikten sonra normalde gerisi kayar ve sen zaten en önemli kısmı aşmışsın giriş olmuş.peki şunu söyle bana herşeyi söylediğim gibi aynen yaptınız mı? nerde hata yaptık onu anlayalım önce.sen girişi hallettiysen %90 bitmiş o iş. eşine aldırma denemek istemeyeceğini söylesin sonra sen onu nasılsa kandırırsın :) hiiiççç üzülme tatlım ben sana inanıyorum seni teselli etmek için söylemiyorum inan bana birgüne daha ihtiyacın var sadece.bu arada özel msj ına bak.

Son düzenleme:
Çok güzel anlatmışsın kkaderim, ilk kez okudum topiğini, görmemişim. Eş parmağıyla yapmışsın heralde. Hem kendi parmağını alamayanlar için bir alternatif olur.:KK55:Ben zeytinyağı kullanmadığım için önyargılıydım, ama doktoryun söylediği gibi vajiyi yensinler de gerisi önemli değil:13:
Bu arada atamaların için, hayırlısı olsun. Allah gnlüne göre versin. Ben de seneye gircem kpssye. Allah yardımcısı olsun tüm isteyenlerin:KK16:

sağolasın canım desteğin için :) çok mutlu oldum. Allah hepimizin gönlünün hayırlı muradını versin inşallah.ben de seneye giriyorum kpss ye ama bu sene eski puanla tercih yapıcam biliyorum olmaz ama bir umut işte.

burayada yazayım aynısını okumayan kalmasın
iki aşama var giriş ilk engel sonra ikinci engelde o duvar, tabi ikiside beynimizin oyunu.bakın bu arada herkese söylüyorum ilişki sırasında konuşmayın yağ yada kayganlaştırıcı kullanırken bu önemli değil belki ama normalde hem alacağınız zevki alamazsınız dikkatiniz dağıldığı içinde ıslaklığınız anında gider.konumuza dönersek, şimdi yağı vajina içine iyi sürerseniz ki eşinizin parmağı yağlıyken, söylemiştim ya vajina içine parmağın girişini sağladıktan sonra parmakla şöyle giriş çıkış yapsın ve sonuna kadar parmak girsin mutlaka, mümkünse orta parmağı ve işaret parmağı,orta parmak uzun olduğu için daha ileriye doğru yağlanma sağlanır çıkarsın tekrar yağlasın , ve hemen girdiği an zorlamayın yavaş yavaş gelgit yaparak p nin kaymasını sağlayın, o duvara geldiğinde zaten iyi yağlanmışsa hiç acı çekmezsiniz inanın bana, orda duvara geldiğinde ıkının mutlaka ama ben de orda bir durdum acıyacak sandım, ama baktım acı yok ıkındım ve aynı anda içe doğru ittim, iyi yağlandığı için kaydı gitti. baktın orda kaldınız mı zaten çıkarın p ye tekrar yağ sürün demiştim, bolca sürün korkmayın yağdan. sizde sorun falan yok moralinizi bozmayın, burda binlerce kişi aynı sıkıntıda bu bir sorun değil, bu toplumun ayıbı anladınız mı moral bozmak yok, yağıda az sürelim demeyin bol sürün korkmayın canım fazlası zaten dışarda kalacak :)

birde sen az aldın sanmışta olabilirsin yağdan dolayı acı hissetmediğiniz gibi girdiğinide hissetmeyebilirsiniz demiştim ya burda kaç arkadaş girdimi anlayamadım dedi okumuşsundur. bana bak ezom ben senin peşini bırakmam :) bu iş olacak tamam mı canım,moral bozmak yok.hadi bakalım birgünde bu kadar ilerledin de daha ne istiyorsun kızımmm :) eşine deki ilk de bu kadar oluyormuş ancak alışıyor herkes 3. de 5. de tam anlamıyla alışıyor de vur yumruğunu masaya karışma seeen yapıcaz olacak diyeceksin :).

Son düzenleme:

canım bu arada amaç eş parmağıyla yenmek değil de yağın iyice vajina içine sürülmesini sağlamak ayrıca oraya p den önce alıştırma yapmış oluyorsun ama birkaç dakika bile sürmüyor zaten.

Son düzenleme:
canım bu arada amaç eş parmağıyla yenmek değil de yağın iyice vajina içine sürülmesini sağlamak ayrıca oraya p den önce alıştırma yapmış oluyorsun ama birkaç dakika bile sürmüyor zaten.

merhaba arkadaşlar.ben de vaji kurbanıyım:KK43: belki de hep aynı şeyi söylüyorum ama size biraz yaptıklarımdan bahsetmek istiyorum. ben vajili olduğumu bile bilmiyordum yaklaşık 3 ay sonra doktora başvurduk ve tedaviye başladık ben önceden vajime bakamıyordum dokunamıyordum doktorum bana incele dokun ve parmak egzersizine başla dedi ve benim gözlerim faltaşı gibi açılmıştı eğer ben o parmağı katsam oraya p.yi de katarım demiştim baya zor oldu ama bir parmak iki parmak derken aparatla çalışmaya başladım ve ben her seferinde aparatla çalışmadan önce vajiye anestol sürüyordum ve bunu kullanırken de çok korkuyordum ordaki kaslara zarar vermesinden korktum hatta bu sitedeyken sormuştum kimse cevap vermedi ama bir kişi döndü bana :) kkaderim Allah senden razı olsun aslında senin bu yazdığını önceden okumuştum ama zerinde pek durmamıştım:KK43: ama özel tavsiyelerinle bişeyleri yapmak güzel bişey :) ben tamamen vajiyi aşmadım öncelikle bunu söyleyeyim ama her denemenin sonunda ağlıyordum olmuyor die ve ben üst pozisyonda da yapamıyordum ama zeytinyağını öncelikle eşim kendi parmağıyla vajimin içine sürdü önce kendimi kastım ama sonra akışına bıraktım :) daha sonra anestol falan sürmeden zeytinyağı ile denedik size yemin ederim benim için büyük bir mucizeydi hem üstteydim hem anestol sürmedim hem de p. 5 cm girdi belki bu çoğu kişi için düşük bir sayı olabilir ama benim için çok büyük bir adım anestol falan denemeyin birazcık tavsiyelere kulak verin çünkü ben aparatla yaklaşık 45 dk çalışıyordum sonra eşimle denemeye kalkıyordum zaten yorulmuş oluyordum eşimle denemeye fazla enerjim kalmıyordu ama direk eşle ve zeytinyağıyla deneyin derim eğer benim gibi ödlek bi insan ilk denemede bu kadar yapabiliyorsa inşallah devamı da gelecektir:) bu arada kkaderim ALlah senden razı olsun o ilk denememde o yüzümün gülmesi senin sayende oldu ve ben o gün denemeyi gülerek bıraktım :) zeytinyağı deyip de geçmeyin anestolle kaslarını uyuşturmayın :) herşeyi deniyoruz sonuçta bir de onu deneyin zarar değil fayda görürsünüz :))))

merhaba arkadaşlar.ben de vaji kurbanıyım:KK43: belki de hep aynı şeyi söylüyorum ama size biraz yaptıklarımdan bahsetmek istiyorum. ben vajili olduğumu bile bilmiyordum yaklaşık 3 ay sonra doktora başvurduk ve tedaviye başladık ben önceden vajime bakamıyordum dokunamıyordum doktorum bana incele dokun ve parmak egzersizine başla dedi ve benim gözlerim faltaşı gibi açılmıştı eğer ben o parmağı katsam oraya p.yi de katarım demiştim baya zor oldu ama bir parmak iki parmak derken aparatla çalışmaya başladım ve ben her seferinde aparatla çalışmadan önce vajiye anestol sürüyordum ve bunu kullanırken de çok korkuyordum ordaki kaslara zarar vermesinden korktum hatta bu sitedeyken sormuştum kimse cevap vermedi ama bir kişi döndü bana :) kkaderim Allah senden razı olsun aslında senin bu yazdığını önceden okumuştum ama zerinde pek durmamıştım:KK43: ama özel tavsiyelerinle bişeyleri yapmak güzel bişey :) ben tamamen vajiyi aşmadım öncelikle bunu söyleyeyim ama her denemenin sonunda ağlıyordum olmuyor die ve ben üst pozisyonda da yapamıyordum ama zeytinyağını öncelikle eşim kendi parmağıyla vajimin içine sürdü önce kendimi kastım ama sonra akışına bıraktım :) daha sonra anestol falan sürmeden zeytinyağı ile denedik size yemin ederim benim için büyük bir mucizeydi hem üstteydim hem anestol sürmedim hem de p. 5 cm girdi belki bu çoğu kişi için düşük bir sayı olabilir ama benim için çok büyük bir adım anestol falan denemeyin birazcık tavsiyelere kulak verin çünkü ben aparatla yaklaşık 45 dk çalışıyordum sonra eşimle denemeye kalkıyordum zaten yorulmuş oluyordum eşimle denemeye fazla enerjim kalmıyordu ama direk eşle ve zeytinyağıyla deneyin derim eğer benim gibi ödlek bi insan ilk denemede bu kadar yapabiliyorsa inşallah devamı da gelecektir:) bu arada kkaderim ALlah senden razı olsun o ilk denememde o yüzümün gülmesi senin sayende oldu ve ben o gün denemeyi gülerek bıraktım :) zeytinyağı deyip de geçmeyin anestolle kaslarını uyuşturmayın :) herşeyi deniyoruz sonuçta bir de onu deneyin zarar değil fayda görürsünüz :))))

:) ne güzel anlatmışsın canım gözlerim doldu ama gülümserken de gözleri dolabiliyormuş insanın bir kez daha gördüm, sözlerimi ciddiye aldığın bana ve kendine güvendiğin için sonsuz teşekkür ediyorum sana ve deneyimini bizimle paylaştığın için ayrıca teşekkürler, Allah sendende razı olsun inşallah, bu arada tam aşamadım demişsin ama aslında aştın sadece alışma sürecindesin kendine haksızlık etme.Allah başka dert vermesin herkesede kurtulmak nasip etsin inşallah.

arkadaşlar buraya korkularınızıda yazın ne kadar yersiz olduğunu anlatmaya çalışalım ki mutlaka bizde yaşamıştık aynılarını, olmaz bu yöntem çok saçma diyenlerde yazsın :) tezlerini çürütmeye çalışalım :)

bu arada yağ sürdüm bir yerden sonra devam etmedi mi diyorsunuz çıkarın p yi tekrar yağ sürün tekrar deneyin çıkarmaktan korkmayın, eşim çıkarma tekrar zor olur demişti ben alışsın dedim ne olacak bir kere girdiyse tekrar girer.

canım benim azıcık alabiliyor muydun önceden bu bile bir ilerleme, belki yeterince yağ sürmedin belkide yönünde bir hata yaptınız bazen söylemiştim yendiğimiz halde tam alışmadığımızdan aa neden girmiyor diyorum çok arkada kaldın diyor eşim örneğin, şuan eşin bunu tam anlamıyla bilmediği için belki seni yönlendirememiştir. biraz girdikten sonra normalde gerisi kayar ve sen zaten en önemli kısmı aşmışsın giriş olmuş.peki şunu söyle bana herşeyi söylediğim gibi aynen yaptınız mı? nerde hata yaptık onu anlayalım önce.sen girişi hallettiysen %90 bitmiş o iş. eşine aldırma denemek istemeyeceğini söylesin sonra sen onu nasılsa kandırırsın :) hiiiççç üzülme tatlım ben sana inanıyorum seni teselli etmek için söylemiyorum inan bana birgüne daha ihtiyacın var sadece.bu arada özel msj ına bak.

birde sen az aldın sanmışta olabilirsin yağdan dolayı acı hissetmediğiniz gibi girdiğinide hissetmeyebilirsiniz demiştim ya burda kaç arkadaş girdimi anlayamadım dedi okumuşsundur. bana bak ezom ben senin peşini bırakmam :) bu iş olacak tamam mı canım,moral bozmak yok.hadi bakalım birgünde bu kadar ilerledin de daha ne istiyorsun kızımmm :) eşine deki ilk de bu kadar oluyormuş ancak alışıyor herkes 3. de 5. de tam anlamıyla alışıyor de vur yumruğunu masaya karışma seeen yapıcaz olacak diyeceksin :).

canım istemiyor yapmak zaten yorgun gelior tv izlerken uyuyakalıyor onuda 1 hafta direndimde öyle denedik isteği olmuor belkide zeytin yağı itici gelmiştir istemiyor yağla ben kendim yenmemi istiyr egzersizle doktora gidelim dio ama artık inanki yoruldum vazgectim ben onun için bizim için yenmeye calısıyordum ama boşa kürek çekiyormuşum :'(

ctesi olsunda deneyim istiyorum valal.zeytinyağ mucizesine inandım birkez.şuan reglim.nası cesaret aldım sizden hemen denemeliyim.bu neböle bu korkaklıkla olmaz daha çocuk yapcaz biz dimi kkaderim :)

ctesi olsunda deneyim istiyorum valal.zeytinyağ mucizesine inandım birkez.şuan reglim.nası cesaret aldım sizden hemen denemeliyim.bu neböle bu korkaklıkla olmaz daha çocuk yapcaz biz dimi kkaderim :)

evet canım daha çocuk yapıcaaaz, pasta börek tarifi vericez birbirimize :) inşallah o günlerde gelsin.inşallah pazarı iple çekiyorum :))

X