vajinismusu zeytin yağ ile yendim.

canım sağolasın valla desteğin için , tek başıma ne yapardım Allah razı olsun kardeşim =)

Kızlar inş. Yaparımm bugün hayırlısıyla.. Ikınıcam bazen ıkınmayı hıssetmıyorum sanırm kasılmaktan. Ne bılım sanki p.. Engellıyor ıkınmayı gıbı gelıyor bıyerden sonra. Ve bacaklarımı sıkmıcam

kkaderim arkadaşım Allah razı olsun böyle bi site açtığın bilgilendirdiğin için.ben tamamen vajinanın içine zeytinyağı süremiyorum ondan mı tamamını alamıyorum

ben hep okuyorum okuyorum okuyorum acaba ne zmn yaptık dicem şu an reglim zaten olmaz ki

kkaderim arkadaşım Allah razı olsun böyle bi site açtığın bilgilendirdiğin için.ben tamamen vajinanın içine zeytinyağı süremiyorum ondan mı tamamını alamıyorum

amin canım cümlemizden razı olsun inşallah.canım eşinden yardım al gerçekten sandığın gibi değil kendi parmağından kolay olacak, hatta dilersen önce kendin azıcık sürebildiğin kadar sür sonra uzan eşin yağı sürsün,sonuna kadar ve bolca yağlasın ilk girişten sonra ileri geri yapıp çıkarıp tekrar yağa batırıp tekrar sürsün bu defa hiç hissetmezsin, eşin parmağını girdirirken ve ilerletirken mutlaka ıkın canım kabız olmuş gibi.

ıkınmayı şimdi kendi kendine denesene oturduğun yerde ıkın, sanki vajinanı içten dışa bir güç itiyor gibi hisset.ıkınırken istesende kasılamazsın, şuan dene istersen canım.sık kendini sonra ıkın, aynı anda olmaz üstte oturursan bacakların kapanmaz bence ısrarla dene.

ben hep okuyorum okuyorum okuyorum acaba ne zmn yaptık dicem şu an reglim zaten olmaz ki

canım regl bitsin mutlaka dene, lütfen erteleme korkuların gitgide artar, isteğin zaten yoktur iyice yok olur.gerek görmezsin artık, eşimde kızmıyor aman böyle iyiyi ne gerek var şimdi iş çıkmazsın moduna girersin. nolur erteleme biran önce denemeye geç, bir süre sonra eşinde afedersin ereksiyon sorunu oluşur bak işin zorlaşır kuzum, yani p hemen söner, o sertleşmezse zaten olmaz.birde bu çıktı dersin.

canım regl bitsin mutlaka dene, lütfen erteleme korkuların gitgide artar, isteğin zaten yoktur iyice yok olur.gerek görmezsin artık, eşimde kızmıyor aman böyle iyiyi ne gerek var şimdi iş çıkmazsın moduna girersin. nolur erteleme biran önce denemeye geç, bir süre sonra eşinde afedersin ereksiyon sorunu oluşur bak işin zorlaşır kuzum, yani p hemen söner, o sertleşmezse zaten olmaz.birde bu çıktı dersin

kızlar banada yardımcı olun ltfen 10 aylık evliyim hergün burada paylaşılanları okuyorum denemeye çalışıyorum. hevesle eve gidip eşime yanaşıyorum sonuç yine hüsran. bacaklarım istem dışı kasılıyor engel olamıyorum. kas gevşeticiler, sakinleştirici şurup alkol faydasız. balayında yarım oldu onun acısı aklıma geldikçe izin vermiyorum aynı acıyı duyacağım diye.. psikolojik tedavi görmek istiyorm fakat eşim geçicek yapıcaz deyip erteledi çokta anlayışlı çok üzülüyorumm ((

merhaba hoşgeldiniz arkadaşım. yaptığınız o denemede muhtemelen kendi ıslaklığınızla denediniz, ki buda ilk anda korktuğumuz için yeterince kendimizi veremeyip fazla kayganlaşmadığından vajina, aniden de zorlanınca canınız yanar bu normal, kendinizi de kasınca işler daha zorlaşıyor tabi, şimdi zeytinyağ sürerseniz mümkünse eşiniz tabi, bir kere o kayganlık sağlanacak, bacaklarımızı kapatmayalım diyede kontrolün bizde olduğu ve bacakların mecburen açık kaldığı kadının üstte olduğu oturduğu pozisyon, geriye kendini kasmak kalıyor, buda istemsiz olduğu için buna da çare ıkınmak arkadaşım.inan ağrımadığına hayret edeceksiniz, ilk sayfayı aynen uygulayın.

cevabınız için çok teşekkür ederim. daha sonra bir sürü denemelerimiz oldu. yazınızı okuduktan sonra yağ kısmınıda denedik ama bacağım inadına kasılıyor bu yüzdende hareket kısıtlanıyor eşimde.ucundan snra ilerlemiyor bir basınç hissediyorum kasıldığım için herhalde üsttede deneme yaptık korktuğum için imkanı yok ilerleyemiyorum. ıkınmayıda denemeye çalıştımda o sırada yapamıyorum. iş kafada bitiyor birçok arkadaşımızın dediği gibi ama ben hep ilişkiye böyle başladığım için olmuyor sanırım ((

rica ederim canım, aynı işte bacaklarımızı kapatma falan herşey aynen bende de tüm arkadaşlarımda da vardı nerdeyse, üstten başlangıçta herkes korkar ama en az yorucu ve en iyi başarı aslında bu şekildedir, bende başta korktum hep yazarım sitede sanki çivili koltuğa oturacak gibi hissederdim, sonra gittim komşuya günde oturuyor gibi serbest bıraktım kendimi :) korkmadım mı, tabiki korktum ama acımadığı sürece geri çekilmedim, birde eşinde sakın bırakma olacak diye telkinde bulunsun, sakın bırakma oluyor aferin falan kafada beklersen bitmez, valla bak ben 4 ay kafamda hergün bitirdim hergün aynı hüsran, korkularının üstüne gitmek doğru cümle.bak ayna karşısına geç şimdi evdeysen ve mümkünse, aynada vajinanı görecek şekilde dur o şekilde baktıktan sonra birde ıkınarak bak.minicik birşey göreceksin açıklık bu demek oluyor ki p gelebilir ben esneğim yeter ki sen bana bir şans ver :)

evet hep aynı hisler :) akşama deneyeceğim tavsiyelerini arkadaşım. bazı yazılarını okudum çok destek oluyorsun.çok güzel yazılarına rastladım bir dost kadar yakın. ben kimseye açılamıyorum çünkü herkes o iş oldu diye biliyor utanıyorum. inş. bu illeti yenerim. ne umutlarla evlendik zorluklarla karşılaştık yaşadığımız durum çok zor Allah bütün arkadaşlarıma ve tabi bana yardım etsin gerçekten çok üzücü..

başlarken biliyorsan ayetel kürsi oku canım hemde 7 kere oku ben ne zaman korksam beni rahatlatır ve denemeden önce okumuştum ve aklıma yağ gelmişti Allah şükür, inşallah sizede derman olur vesile olur bu yöntem Allah yardımcınız olsun dua edicem,çünkü burda ki herkesde kendi çaresizliği görüyorum ben, herkesle kendimle konuşur gibi konuşmaya çalışıyorum, çünkü hepiniz arkadaşımsınız gerçekten.Allah derdi olan herkese derman versin.tek istediğim herşeyi yazdığım gibi yapın ve olana kadar deneyin nolur.

canım desteğin için tşk ederim umarım herşey hepimiz için çok güzel olur,sonuç iyi olsunda ben herşeye varım,sadece şu cesaret denen şeyi bir türlü toparlayamıyorum kendimde bu korkaklıkla ben daha çok başınızı ağrıtırım gibi duruyor ama söz verdim kendime halledeceğim bunu diye tabi sizlerin desteğiyle...

okuyorum tatlım pazar günü birebir yazdıklarını denicem benim tek sıkıntım üstte deliği bulamamak bunun içinde ayna kullanıcam sanırım :) olurmu bilemicem ama denicem

canım ilk sayfada yazmış mıyım klitorisi uyarma konusunu bak yağı sürdün ya p nin üstüne otur afedersin ama şu klitoris abla varya o çok hassastır, onu uyarmalısın, ama zevk almaya çalış, biraz p ye ileri geri vajina ve klitorsi sürtersin haz almaya başlayınca elinle p yi tut sonra vajinada gezdir, o zaman bir çukurluk gibi hissedersin ıkınarak azcık tuttursan gerisi geliyor zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…