vajinismusu zeytin yağ ile yendim.

canım ilk sayfada yazmış mıyım klitorisi uyarma konusunu bak yağı sürdün ya p nin üstüne otur afedersin ama şu klitoris abla varya o çok hassastır, onu uyarmalısın, ama zevk almaya çalış, biraz p ye ileri geri vajina ve klitorsi sürtersin haz almaya başlayınca elinle p yi tut sonra vajinada gezdir, o zaman bir çukurluk gibi hissedersin ıkınarak azcık tuttursan gerisi geliyor zaten.

taamam canım aynen denicem

başlarken biliyorsan ayetel kürsi oku canım hemde 7 kere oku ben ne zaman korksam beni rahatlatır ve denemeden önce okumuştum ve aklıma yağ gelmişti Allah şükür, inşallah sizede derman olur vesile olur bu yöntem Allah yardımcınız olsun dua edicem,çünkü burda ki herkesde kendi çaresizliği görüyorum ben, herkesle kendimle konuşur gibi konuşmaya çalışıyorum, çünkü hepiniz arkadaşımsınız gerçekten.Allah derdi olan herkese derman versin.tek istediğim herşeyi yazdığım gibi yapın ve olana kadar deneyin nolur.

canım okumaz mıyım tabi okurum her zaman duaya sığındım ben ve hep huzur buldum,sen ne dersen onu da yapmaya hazırım :))) bir bir dediklerini takip ediyorum,Rabbim inş. gönlüne göre versin biliyorum arkadaş gibi yaklaştığını yeni olsam da burda 1,5 aydır seni tanıyorum aslında,o güvenle buraya üye oldum. İnş. bende sana dua edenler kısmına katılacağım...:))))

canım desteğin için tşk ederim umarım herşey hepimiz için çok güzel olur,sonuç iyi olsunda ben herşeye varım,sadece şu cesaret denen şeyi bir türlü toparlayamıyorum kendimde bu korkaklıkla ben daha çok başınızı ağrıtırım gibi duruyor ama söz verdim kendime halledeceğim bunu diye tabi sizlerin desteğiyle...

inşallah canım, cesaret nerdeyse hiçbirimizde yok tahtaya çıkmadan soruyu çözemeyeceğimizi sanırız ama çıkıpta kalemi elimize alınca yavaş yavaş açılırız, ama arka sıralara oturup öğretmen kaldıracak korkusuyla yaşanmaz, geç ön sıraya kaldır parmağını en fazla soruyu yanlış çözerim , tekrar denerim tekrar tekrar, ölmeyeceğime göre denemekte fayda var.

başlarken biliyorsan ayetel kürsi oku canım hemde 7 kere oku ben ne zaman korksam beni rahatlatır ve denemeden önce okumuştum ve aklıma yağ gelmişti Allah şükür, inşallah sizede derman olur vesile olur bu yöntem Allah yardımcınız olsun dua edicem,çünkü burda ki herkesde kendi çaresizliği görüyorum ben, herkesle kendimle konuşur gibi konuşmaya çalışıyorum, çünkü hepiniz arkadaşımsınız gerçekten.Allah derdi olan herkese derman versin.tek istediğim herşeyi yazdığım gibi yapın ve olana kadar deneyin nolur.

kendi çekmeyen bilmez sende yaşadğın için anlıyorsun bizi okurken gözlerim doldu yazını çok tşkr duan ve dileklerin için bugünlük rahatladım inş. bu akşam olur dedğin gibi ayetel kürsiyi okuyacağm tabi isteklide olcam. umarım başarırım çok çok teşekkürlerr :KK16:

canım okumaz mıyım tabi okurum her zaman duaya sığındım ben ve hep huzur buldum,sen ne dersen onu da yapmaya hazırım :))) bir bir dediklerini takip ediyorum,Rabbim inş. gönlüne göre versin biliyorum arkadaş gibi yaklaştığını yeni olsam da burda 1,5 aydır seni tanıyorum aslında,o güvenle buraya üye oldum. İnş. bende sana dua edenler kısmına katılacağım...:))))

çok samimi çok tatlısın Allah işini gücünü rast getirsin kuzum inşallah,ne mutlu bana ki kalbimi gösterebilmişim size, ne mutlu size görebilecek sağduyuya sahipsiniz.bu vajinin tek iyi yanıda bu galiba, çok değerli insanlarla tanışmak, çünkü burda herkes en savunmasız en masum, en doğal haliyle geliyor, maskesi yok kimsenin.

kendi çekmeyen bilmez sende yaşadğın için anlıyorsun bizi okurken gözlerim doldu yazını çok tşkr duan ve dileklerin için bugünlük rahatladım inş. bu akşam olur dedğin gibi ayetel kürsiyi okuyacağm tabi isteklide olcam. umarım başarırım çok çok teşekkürlerr :KK16:

inşallah gözlerimiz sadece sevinçten dolsun bundan sonra,Allah hepimizin yüzünü güldürsün, iyi haberlerle gel arkadaşım, Allaha emanet ol, korku içine geldiğinde de o an bile olsa besmele çek ayetel kürsiyi oku, ben hep tereddüt etmişimdir o anda okunur mu günah olmaz mı ki diye ama beni rahatlatmıştı, niyetler önemli olan ya Allah içimizi biliyor.

Son düzenleme:
ben yarım saat içinde çıkmak zorundayım bana sormak istediğiniz yada söyleyeceğiniz birşey varsa bu süre içinde burdayım, giderken emin olun aklım sizde, dualarımda.

Allah a emanet ol canım Allahım güzel yüreğine göre nasip etsin herşeyi :KK16:

canım benim Allah razı olsun,o sizin güzelliğiniz :KK17:
bugün ne utandım ben ya:KK1: canım inşallah yarın şöyle 5 kişi falan bir Allaha şükür bitti diye yazsa ayyy valla ne sevinirim. ağlarken bile yüzümü güldüren; bir annemin gülüşü, bir bebeğin agusu, birde arkadaşlarımın yendik diye teşekkürü.

canım tam da çıkarken olmadı bu :KK43: yarın gelsen de görüşsek seni çok merak ediyorum nerelerdesin.

canım desteğin için tşk ederim umarım herşey hepimiz için çok güzel olur,sonuç iyi olsunda ben herşeye varım,sadece şu cesaret denen şeyi bir türlü toparlayamıyorum kendimde bu korkaklıkla ben daha çok başınızı ağrıtırım gibi duruyor ama söz verdim kendime halledeceğim bunu diye tabi sizlerin desteğiyle...

canım ne bas ağrıtması ne demek sen yeterki yenecem de biz burdayız istersen ozeldende mesaj atarsın ben geçtiğim an cevap veririm inan bana ben gecen hafta aynı oyleydim ama geçecek sen tamam de bi haftaya hersey bitecek ve güzel olacak :KK70:

tembelliğe kötü alıştı benim vucudum canım artık yapacak halimde olmadığı için utancımdan kaçtım diyebilirim ama tekrar geldim ve başarmadanda gitmek istemiyorum yarın gelicem inş. görüşelim..

tembelliğe kötü alıştı benim vucudum canım artık yapacak halimde olmadığı için utancımdan kaçtım diyebilirim ama tekrar geldim ve başarmadanda gitmek istemiyorum yarın gelicem inş. görüşelim..

başaracaksın emin ol sadece basla..

okadar uzakkı bana başarmak ay bilmiyorum ben ve başarmak gerçekten adağım bile var oakdar diyorum yani imkansız gelmeye başladı..

imkansız diye birseyi kapsamıyor bu konu...inan yaparsın ya hepimiz yaptık hepimiz aynı yollardan geçtik..agladıgım günleri bir bilsen sel oldu sel..amaa yapaıyorsun başarınca göreceksin lütfen oonce yapacam diye kabullen sen inanmazsan tamam demezsen kimse yardım edemez ki :KK43: yapacam de ki gor bak yapacaksın ama artık tamam de başlamak iste

aynen bende sizin gibiyim imreniyorum evli bayanlara o işi yapabildikleri için böyle bişeyede imrenilebiliniyormuş insan :KK43: burada yalnız olmadığımı hissettim, kendimi bu konuda tek gibi düşünüp iyice içime kapanır oldum .akli dengesi yerinde olmayan daha çocuk yaşta kişiler hiç sorun yaşamazken kendi kendime kızıyorum.

canım vajinan küçük falan değildir herkese öyle gelir, benimde dr birşeyin dar dedi ama ne dedi anlamadım, başka bir dr da herşeyin normal dedi, sen bakma, ilişkiye girmemiş bir bayanla girmemiş bir olmaz,bak kuzum hep deriz ya ordan bebek çıkıyor diye, sen dıştan delik görünmüyor falan diye düşünme Allah orayı esnek yaratmış ki kendini serbest bıraktığında p o kadar rahat geçer gider ki, tabi bu kuru kuru olmaz, o yüzden haz alıpta oraya bir sıvı salgılanması gerekiyor, aslında Yaradan kadınlarında sadece bunun bir görev olarak değil zevk olsun diye verdiğine kanıt, hani kadın değil erkek için bu cinsellik var gibi yansıtılır ya hep, erkek isterse olur falan, işte Allahın büyüklüğü kadın zevk almazsa olmuyor bu iş,çünkü işi kolaylaştıran o sıvı, kuru kuruya ilerler mi hiç.ama biz tabi sağdan soldan duyulan şeylerle korktuğumuz için kendimizi serbest bırakamıyoruz ve dolayısıyla kasıncada orası iyice kapamıyor p giremiyor.p nin girmesi için bütün imkanlar kalkarsa vajinada sanki dar gibi gelir gözümüze. bak ilk sayfada da örnek verdim kötü bir örnek belki ama popo deliğide minicik görünmüyor afedersin ama dışkı incecik değil sonuçta rahatça çıkıyor popo deliği esniyor ve sonra yine ski haline dönğyor, kuzum orası açık olsa düşünsene nasıl korururz sürekli mikrop kapardı, düşün regl kanı geliyor mesela ince ince gelmez bardaktan boşalırcasına kanama olur oda bizi perişan ederdi.bak doğum başladığında bile bebek kolay ilerlesin diye bir sıvı salgılanıyormuş doğum başlarken ve aynen şu şekilde yazıyordu, doğum yolu yağlanıyor bebek ilerlemesi kolaylaşsın diye, düşünsene daha çok acılı olurdu o zaman.vajinan dar falan değil,sakın cerrahi müdahele falan düşünme öyle birşey olmaz.
Denemeye devam o zzaman başarısızlık olunca moralimiz çok bozuluyor Allahım herkese yardım etsin sizden de Allah razı olsun gerçekten çok samimi bir dille anlatıyosunuz teşekkür ederim

imkansız diye birseyi kapsamıyor bu konu...inan yaparsın ya hepimiz yaptık hepimiz aynı yollardan geçtik..agladıgım günleri bir bilsen sel oldu sel..amaa yapaıyorsun başarınca göreceksin lütfen oonce yapacam diye kabullen sen inanmazsan tamam demezsen kimse yardım edemez ki :KK43: yapacam de ki gor bak yapacaksın ama artık tamam de başlamak iste

Cetrina tebrik ederim canım benim üstüme yenmişsin :)) çok sevindim darısı basımıza inşallah :)

canım eşine güven orda eş parmağı yazma nedenim kendi kendine denemekten eşinin parmağı daha kolay canım, bak ağda yaparkende afedersin kendi kendine çekemezsin canın acıyacak sanırsın ama karşıdaki denediğinde senden daha az canını yakar, inan bana yağ sürünce canın hiç acımıyor kayıp gidiyor.eşin hem başkası değil sana zarar vermez, dersin ki bak acıdı dersem dur, ama çıkarmasın ki zaten acıdı demeyeceksin inan, yastık koy poponla belin arasına hani vajina girişi eğimli ya öyle olunca daha kolay oluyor,birde denerken p sürekli kayıyor yağlandığından sakın bırakma ıkınarak azıcık girdirdikten sonrası daha kolay , yavaş yavaş p üstüne oturuyorsun. ıkınarak bazen nefes alıp vererek, paniklersen korkma ve çıkarma dur derin derin nefes al ve derin derin yavaş yavaş gevşeyerek ver, o gevşediğin anda poponu ileri geri minik hareketlerle oturarak biryandanda hareket ettir.bak olduğunda inanmayacaksın p nerde hepsi mi oldu, bu kadar mıydı hani kalındı hani büyüktü ne oldu anlamadım diyeceksin.eşin bu arada deneme sırasında klitorise uyarıda bulunabilir kendini kastığında eşin sana dokunursa hoşuna gidecek şekilde öpmeye çalışırsa falan o şekilde de gevşiyorsun.[/QUO

ne zaman planlı bi iş yapmaya kalksam planlarım suya düşüyo.aksilik bu ya sadece düşünmekle kaldım misafir geldi :KK43:kaderim en kısa zamanda bu illetten kurtulucam ve benim en büyük destekçilerim siz olucaksınız.kurtulsam bile sizin gibi herkese yardım etmeye deneyimlerimi paylaşmaya devam edicem..allah bin kere razı olsun sizden :KK16:

tatlım tek bir parmağında 3 adet kemik var. mesela bük parmağını ilk eklem yeri ile parmak ucun ilk boğum o şekilde.
Kızlar eşe geçsem mi bide benim parmaklar kemikli yani normal bayan elindekilerden büyük.
ama işte iki parmak da içeride rahat hareket ediyo ama makas yapamıyorum. giriş kısmında bişe çok sıkıyo zar diye tahmin ediyorum kızlar bi fikir verin ? egzersiz yapanlar ? sizdede oldu mu böyle ?

tatlım sana gelince cidden çok kolay bişe bak yap görürsün önce parmak dene sonra tampon kullan. ama ara verme egzersizlere rahatsız bi duygu oluyo. ben şey yapıyorum işte komedi dizisi fln açıyorum 30dk 45 dk öyle bekliyorum iyice alışsın diye.

tşk ederim canım parmağımı girişte uzun süre tutabiliyorum o duyguya alıştım direk dokunabiliyorum.tam ittirecek oluyorum yapamıyorum cesaret edemiyorum..bence eş denemsi yap bi an önce ..eğer olmazsa ki inş başaracaksın;parmak egzersizlerine devam edersin

X