o pozısyondada görmeden zor olmazmı ani birşey olurda acır dıye stres yapıyorum denemek ıstıyorum onuda yanlız sagol.o dediğin resım nerde cnm? Gırme resmıyse evet onu grdüm. Yapsakta bır kerede bıtse bıdahası rahat olsa....
Allah seni inandırsın gercekten nasıl oturdugumu hatırlamıyorum korkudan...
ilk sayfaya bakmadın mı tatlım baştan sona oku mutlaka, link koydum resimler için ama gerçek insan resimleri kadının nasıl durduğuna dizlerini nasıl koymuş dikkat et, ama ilk sayfada önce anlatımımı oku. yok ilk girişte yerini bulurken doğrulursun sonra yavaş yavaş oturuyorsun.merak etme ilk giriş olunca inan varya poponu ileri geri minik minik sallıyorsun bir yandan da minik darbelerle p yi içeri itiyorsun bastırıyor gibi ama ıkınarak yap bunu kasarken yapma.
bıbakıym.. Denerım onuda inş tamamen yapabılırız Rabbimmm...
Yanlız degilsin arkadasım, iyiki üye olmuşsun.. Beraber dertleşerek sorunlarımızı paylaşarak atlatacagız inşallah. Henüz çok yeni evlisin ve inan bu senin için cok büyük bir şans. Evlilik ilerledikce korkularımız daha cok artıyor maalesef. Kkaderim arkadasımız sana yardımcı olacaktır. Hepbirlikte atlatacağız inşallah Allah yardımcımız olsun.
bıbakıym.. Denerım onuda inş tamamen yapabılırız Rabbimmm...
şimdi vaktin varsa incele ve ben burdayken karışık gelen birşey varsa sor lütfen, açıkça anlaşılmayan yer varsa syle.
aslında yaklaşık 1,5 aydan beri sizi takip ediyorum.en sonunda da bende cesaretle üye olmaya karar verdim cesaretle diyorum çünkü vajinusmus denen illeti kendime yeni yeni konduruyorum. belki uzun olacak ama burada birçok arkadaşımın dertleştiğini görünce bunun sakıncasının olmayacağını düşünerek derdimi sizlerler paylaşmak isterim. ben 1,5 aylık evliyim. eşimle 3 yıldır birlikteyiz ve severek evlendik. o kadar zorlu bir süreçten geçtik ki sonunda oldu artık mutlu son dediğim gün benim kabusum oldu. ilk gece nasıl cesaret ettim bilmiyorum (çünkü ilk geceden yapamam bir iki gün sonra denerim diyordum hep kendime) ilk denememizi yapalım dedik,bişiler yaptık ama ne yaptıysak benim inanılmaz canım yandı ve kanamam oldu. kanama sonrasında da korkuyla olacak sanırım düşüp bayılmışım gözümü açtığımda hastanedeydim. o günden sonra korktum balayına gidene kadar bekleyelim dedik. balayı zmanı geldi çattı ama bir türlü deneyemiyorum denemeyi bırakın yanaşamıyorum,burda bir arkadaşın yazısında gördüm öpmeye korkuyırum eşim ümitelenecekde yanaşacak diye yazmıştı aynı durum bende de oldu. eşime sürekli sanki yara var dr gidelim diyordum sağolsun kırmadı ve ona ters gelmesine rağmen dr gittik. dr ikinci kabusum oldu çünkü sadece anlattım neler olduğunu ve hemen vajinusmus olmuşsun muayene edelim dedi,o masaya yatmak ayrı dert eldiveni giyip muayene etmesi apayrı dert,bağıra bağıra ordan da kalktım ve dr olmamış sadece hafif yırtık var o kanamış dedi,sonrası malum hayal kırıklığı. o zmana kadar anlayışlı olan eşimde kızmış kırılmıştı,ben kıyamazken dr bak nasıl bağırttı diye söyleniyordu, sırf eşim üzülmesin diye tüm korkularıma rağmen bir daha deneyelim dedim tabi yine canım çok yandı ve kanama oldu,bu sefer dedim tamam bu iş bitti.yanlış anlaşılmasın benim için kanama yırtılma önemli değil,ben sanki o zarı ortadan kaldırırsam herşey bitecek ve artık korkmayacağım gibi geliyor,bundan önemsiyorum. Neyse korkularım yine devam etti ve tatil boyunca tam bişi yaşayamadık. evimize döndüğümüzde rahat oluruz daha sağlıklı ve tam manasıyla bişiler yaşarız dedik ama benim korkularım halaaaaaa devam ediyor. ben ağrı eşiği biraz düşük biriyim en ufaka hastalıkta acıda yataklık olurum anneme anlattığımda destekle olmakla beraber sen zaten mızmızsındır,2 dakikalık bişeyi büyüttün der.haklıda sanki ama biliyorsunuz elde değil. formu takip etmeye tesadüfen başladım ve burada bir sürü bişiler yazıyor parmak,mum vb... iyi de ben buna cesaret edebilsem zaten yaparım diye düşünüyorum. dr da parmak çalış dedi ama değil çalışma çıplak dokunamıyorum bile ben. kkaderim adlı arkadaşımın yazısını bugün ve dün defalarca okudum cesaretleniyorum tamam diyorum o gazla eve gidyorum ama eve girince göğsüm yerinden çıkacak gibi oluyor,cesaretim kırılıyor,evde de bir kere denedik yine kanama olunca tatildeyken kanamam oldu zar yırtıldı diye biliyorum bu neyin nesi diye düşünmeye başladım,şimdi hepten korkuyorum. kkaderim arkadaşımın dediği yönetim tabi bu kadar detayını bilmiyorduk es kaza bizde denedik ama sadece yağ kısmını, eşim biraz kendi p.... ucuna birazda bana vaji ağzına sürdü,kanama ve acı oldu. kkaderimin yazısını görünce acaba yanlış mı sürdük yağı demeye başladım. korkum kan vs değil acımasından korkuyorum,korkutan ürküten beni acı hissi. yoksa kanayacakmış,içimde bişi dolanacakmış,hava dolacakmış bilmem ne bişiler yazılmıştı bunlar değil beni ürküten. kkaderim eşiniz parmakla sürsün demiş yağı ama ben değil eşimin parmağını almak kendim bile dokunamıyorum,hergün bunları düşünmekten reflü oldum. dr aşırı stres dedi. eşime de ayrı üzülüyorum çünkü çok anlayış gösteriyor, anlayışı karşısında eziliyorum,bazen keşke anlayışsız olsaydı beni dinelemeseydi de yapsaydı diyorum, saçma biliyorum ama böyle düşündüğüm oluyor. buradaki arkadaşlığı ve yardımlaşmayı görünce üye olmaya karar verdim,yazdıklarınızdan özelliklede kkader arkadaşımın yaklaşımından çok etkilendm. şimdi de ben yardımlarınızı rica ediyorum, sabrınız ve yardımlarınız için şimdiden teşekkürler,uzun oldu kusura bakmayın çok doluyum çünkü bu özet hali...:))[
yaparsın canım inan bana yaparsın ben yaptıysam inan herkesss yapar inan bak inşallah güzel haberler verirsin bize
amin amin amin.. Kızlar cok sagolun yaparım inş. Bazen sanki takılıp kalıyor yönden dolayımı bılmyıroum
hoşbulduk ve umarımda hoş bulmaya devam edeceğim çünkü sizin cesaretlendirmenizden çok ümitliyim. o kadar güzel yazmışsınki hani iş yerinde olmasam hadi deyip eve gidip denemeye kalkacak kadar cesaretleniyom,eve girene kadar tabi eve girince bitiyor. bacaklarım titriyor,kalbim çarpıyor,okumadığım yazı,incelemediğim resim,video kalmadı inanın vajinusmus uzmanı oldum diyebilirim,okuduğumda bumuymuş diyorum,o ana gelince herşey silinoyr sanki cesaret yok oluyor. çok dostane anlatımınız var ve ben çok ümitlendim ama tek sorunum şu parmakla yağ sürme olayı (p... yi sanki hallettim de bu sorun oldu gibi oldu ama) nasıl olacak bilmiyorum,çok mu canım kıymetli nedir anlamadım,yolda,arabada her yerde evli bayanları görünce kendinden utan bu kadar insan yapıyor onların canı can değil de senin ki mi kıymetli bir tek diyıorum, bak o da evli onunda başına geldi nasıl yapmış diye tanıdık tanımadık her evli bayanı görünce içleniyorum. sanırım ben ümitsiz vakayım
aynı durumu hepimiz yasadık senden tek isteğim o durumda olunca pes etme yok tamam yeter deme..sakın ol nefes al cunku bu tamamen alışmadığımız için oyle oluyor..esinle deneme yapıyorsan çıkarmasın p....yi bi sure bekleyelim de bir kac saniye oyle dur nefes al ver hatta sohbet bile edin kafanı dağıt sonra yavaş yavaş ıkınmaya basla ve sonunda daha da fazla ııkın geçecek sadeece bir kac saniye bak dakika bile deil bir kac saniye..inan bana ne demek istediğimi bunu yaptığında anlıcaksın...
evet bu pozısyonda denemıstım amaonu afersn ıcerıye gırdırene kadar stres yapıyorum nasıl olucak dıyorum.nasıl oturucam oturmadanda tıtreyıp yapamıyorum. Bu pozısyon popoya daha egımlı olur sanırm
pes etmeyıp devam etmeye calısıcam. Baya destek oluyorsunuz Allah razı olsun sızlerden.. Kafamı dagıtmakta zorlanıyor o agrıyla ama basarmaya calısıcam. Esnek esnek
amin amin amin.. Kızlar cok sagolun yaparım inş. Bazen sanki takılıp kalıyor yönden dolayımı bılmyıroum
pes etmeyıp devam etmeye calısıcam. Baya destek oluyorsunuz Allah razı olsun sızlerden.. Kafamı dagıtmakta zorlanıyor o agrıyla ama basarmaya calısıcam. Esnek esnek
inşallah hoş bulursun canım ve sende yardım edenler kadromuza eklenirsin bugün yarın, süper olur, yaşlandım artık arkadaşlar yardıma ihtiyacım varbak eğer mümkünse ilk sayfanın çıktısını al fotokopi çek, evde internet yoksa, ama dikkat et fotokopi makinası hafızalı olmasın en son çekileni kaydetmesin.şimdi canım parmak korkutuyor seni ama dediğim gibi bende çok cesur değildim, hani o benim için kolay olduğundan yapmadım,bacaklarım benden bağımsız gibi titriyordu,sanki belden aşağısı bana ait değil, kontrol etmek ne mümkün, ama yağı sürdürdüm ya, o sırada anlattığım gibi baya tedirgindim ama acımadığı sürece engel olmak yok dedim, kendi ellerimi kendim tuttum, ilk girişte tuhaf acı değil ama gıcık bir duygu ama ilk birkaç saniye ıkınarak izin verince alışır ve sonrası çok kolay olur senin için, hadi sadece ıkınarak birkaç saniye eşinin yağlamasına izin ver, tiksinince ıkın, korkunca ıkın, kasınca ıkın, elinle itmek istediğinde de gösünü kapat ve ıkın,hepimiz bu konuda ümitsiz vaka sanarız kendimizi, hep şu cümleyi duyarsın ben yaptıysam herkes yapar, en korkak benim deriz halbuki hepimiz aynı korkuları yaşamışızdır.erteleme nolur dediklerimi aynen uygula sakın kaçma, p yi yerleştirmeye çalışırkende sakın hemen pes etme, ilk başta sanırsın girmeyecek, kapalı gibi gelir, ama ıkınarak birazcık girse, gerçekten söylediklerimi harfiyen yap inanamayacaksın.
merhaba arkadaşlar uzun süredir bu siteyi takip edenlerdenim ama daha yeni üye oldum.bende evleneli 2,5 ay oldu ve etrafın anlattığı kötü laflar yüzünden galiba vajinismusum.cesaretimi toplayıp kaderim arkadaşımızın anlattıklarını denedim ve yarısını alabildim.3-5 damla kan geldi zar olayını bitirdikmi ? zar ne kadar içeridedir tam bilgisi olan varmı ?