vajinismusu zeytin yağ ile yendim.

canım eşine güven orda eş parmağı yazma nedenim kendi kendine denemekten eşinin parmağı daha kolay canım, bak ağda yaparkende afedersin kendi kendine çekemezsin canın acıyacak sanırsın ama karşıdaki denediğinde senden daha az canını yakar, inan bana yağ sürünce canın hiç acımıyor kayıp gidiyor.eşin hem başkası değil sana zarar vermez, dersin ki bak acıdı dersem dur, ama çıkarmasın ki zaten acıdı demeyeceksin inan, yastık koy poponla belin arasına hani vajina girişi eğimli ya öyle olunca daha kolay oluyor,birde denerken p sürekli kayıyor yağlandığından sakın bırakma ıkınarak azıcık girdirdikten sonrası daha kolay , yavaş yavaş p üstüne oturuyorsun. ıkınarak bazen nefes alıp vererek, paniklersen korkma ve çıkarma dur derin derin nefes al ve derin derin yavaş yavaş gevşeyerek ver, o gevşediğin anda poponu ileri geri minik hareketlerle oturarak biryandanda hareket ettir.bak olduğunda inanmayacaksın p nerde hepsi mi oldu, bu kadar mıydı hani kalındı hani büyüktü ne oldu anlamadım diyeceksin.eşin bu arada deneme sırasında klitorise uyarıda bulunabilir kendini kastığında eşin sana dokunursa hoşuna gidecek şekilde öpmeye çalışırsa falan o şekilde de gevşiyorsun.

Kızlar tam sonuna geldım ve bıraktım o acıya dayanamayarak ve kasmamaya calıstım. Dua edın bana.. Kaderlm sagol arkadasım. Yönü bulmakta cok zorlanıyoprum nrdeyse cünkü popo yönüne degılde üst tarafıma degınce cok acıyor. Sızce neden? Popo yönüne gıtmesı ıcın p.. Bastırıyorm.

bu benim oda arkadaşımdan duyduğum bir hurafeydi, ne kadar korkum varsa , ne kadar sıkıntı çektiysem bu rahatsızıktan işte o kıza bu saçma bilgiye borçluyum. ben çok korkuyordum zaten , birde tiksinirdim insanlar bu iğrenç şeyi nasıl yapar diye, sus dedikçe anlatan bir oda arkadaşım vardı böyle anlatmıştı, korkarsan kilitlenirsin, ne saçmaymış, hayatta gördüğün görebileceğin en korkak insanımdır BU KONUDA ama bak canım kendini kastığın her an ıkın, ıkınırsan aynı anda kendini kasamadığın için p nin girişi çıkışı kolaylaşıyor, ama paniklersen ilerletme, kendini kasman normal bizde yaptık, ama durup derin derin nefes alıp verdik, gevşedik, sonra bak canım bunu ilk girişe eklemedim denemediğim için ama az önce arkadaşa önerdiğimi sanada öneriyorum, klitoris çok hassastır eğer ki klitorisi eşin uyarabilirse dokunursa belki daha çabuk kendini bırakabilirsin.bak videolar varya en başta animasyon bir tanesinde görmüştüm sanıyorum,1. video nun sonlarına bak adam klitorisi uyarıyor, tabi burda kadın ilerleyen zamanlarda, yani rahatlıkla arkaya falan eğiliyor şuan mümküğn olmayabilir sizin sadece ulaşabildiği kadar denesin.

canım eş denemesinden mi bahsediyorsun canın ne zaman acıdı.

canım eş denemesinden mi bahsediyorsun canın ne zaman acıdı.

evet canım eş denemesi. Yönüne dıkkat edıyorum ama gırıstede ıcerıdeykende yukarıya degınce daha fazla agrı ve acı hıssedıyorum hemen bırseymı var dıye düşünüyorum ve kasmamaya calısıyorum tabı eger ondansa eğer... Bu arada ıstene eklemıssn cnm kabul ettım sagol :) gebe kalmak ıstıyorum dua et bu ay degılmısım gıbı gelıyor

şimdi bir dakika giriş oldu mu yani =) ağrı kendini kasarken ilerletmeye çalışırsan olur, yanlış yöne doğru itersende, hangi pozisyonda nasıl denedin bir anlatır mısın?hamileliği yendikten sonra düşün tatlım acele etme. bu arada evet seni takip etmek kolay olsun diye ekledim, kaçmaya çalışırsan bulurum sitede =)

giriş oldu şükür fakat sonunu getıremedım. Kasmamaya calıstım halde acı ve agrım oluyor. Yönü popoya gıtsın dıye elımle bastırıyorum. Ben altta oluyorum bacaklarımı acarak z.yagı ve anestol sürüyorum. Hayırlısı canım.. Tamam bakalım :)

Düşündüğün için teşekkür ederim canım, haftasonuna biter diye ümid ediyorum sonra yine motivasyona cok ihtiyacım olacak..

üstte neden denemediniz inan üstte sen yönlendirdiğin için hiç ağrın olmayacak. zeytinyağı nasıl sürdünüz, anestol sürdüysen yanma hissedersin, anestole ihtiyacın yok inan bana, zaten kayganlaştırdığın için uyuşturmaya ihtiyacın olmayacak, ilerlemesi içinde kendini kastığını hissettiğinde yada ilerlemiyor dediğinde derin derin nefes al ve yavaşça ver, sonra tekrar derin nefes al ve kabız olmuş gibi ıkın.

Düşündüğün için teşekkür ederim canım, haftasonuna biter diye ümid ediyorum sonra yine motivasyona cok ihtiyacım olacak..

rica ederim canım ne demek pazar burda değilim ama öncesinde beklerim :) elimden geldiğince motivasyon sağlamaya çalışırım.

aslında yaklaşık 1,5 aydan beri sizi takip ediyorum.en sonunda da bende cesaretle üye olmaya karar verdim cesaretle diyorum çünkü vajinusmus denen illeti kendime yeni yeni konduruyorum. belki uzun olacak ama burada birçok arkadaşımın dertleştiğini görünce bunun sakıncasının olmayacağını düşünerek derdimi sizlerler paylaşmak isterim. ben 1,5 aylık evliyim. eşimle 3 yıldır birlikteyiz ve severek evlendik. o kadar zorlu bir süreçten geçtik ki sonunda oldu artık mutlu son dediğim gün benim kabusum oldu. ilk gece nasıl cesaret ettim bilmiyorum (çünkü ilk geceden yapamam bir iki gün sonra denerim diyordum hep kendime) ilk denememizi yapalım dedik,bişiler yaptık ama ne yaptıysak benim inanılmaz canım yandı ve kanamam oldu. kanama sonrasında da korkuyla olacak sanırım düşüp bayılmışım gözümü açtığımda hastanedeydim. o günden sonra korktum balayına gidene kadar bekleyelim dedik. balayı zmanı geldi çattı ama bir türlü deneyemiyorum denemeyi bırakın yanaşamıyorum,burda bir arkadaşın yazısında gördüm öpmeye korkuyırum eşim ümitelenecekde yanaşacak diye yazmıştı aynı durum bende de oldu. eşime sürekli sanki yara var dr gidelim diyordum sağolsun kırmadı ve ona ters gelmesine rağmen dr gittik. dr ikinci kabusum oldu çünkü sadece anlattım neler olduğunu ve hemen vajinusmus olmuşsun muayene edelim dedi,o masaya yatmak ayrı dert eldiveni giyip muayene etmesi apayrı dert,bağıra bağıra ordan da kalktım ve dr olmamış sadece hafif yırtık var o kanamış dedi,sonrası malum hayal kırıklığı. o zmana kadar anlayışlı olan eşimde kızmış kırılmıştı,ben kıyamazken dr bak nasıl bağırttı diye söyleniyordu, sırf eşim üzülmesin diye tüm korkularıma rağmen bir daha deneyelim dedim tabi yine canım çok yandı ve kanama oldu,bu sefer dedim tamam bu iş bitti.yanlış anlaşılmasın benim için kanama yırtılma önemli değil,ben sanki o zarı ortadan kaldırırsam herşey bitecek ve artık korkmayacağım gibi geliyor,bundan önemsiyorum. Neyse korkularım yine devam etti ve tatil boyunca tam bişi yaşayamadık. evimize döndüğümüzde rahat oluruz daha sağlıklı ve tam manasıyla bişiler yaşarız dedik ama benim korkularım halaaaaaa devam ediyor. ben ağrı eşiği biraz düşük biriyim en ufaka hastalıkta acıda yataklık olurum anneme anlattığımda destekle olmakla beraber sen zaten mızmızsındır,2 dakikalık bişeyi büyüttün der.haklıda sanki ama biliyorsunuz elde değil. formu takip etmeye tesadüfen başladım ve burada bir sürü bişiler yazıyor parmak,mum vb... iyi de ben buna cesaret edebilsem zaten yaparım diye düşünüyorum. dr da parmak çalış dedi ama değil çalışma çıplak dokunamıyorum bile ben. kkaderim adlı arkadaşımın yazısını bugün ve dün defalarca okudum cesaretleniyorum tamam diyorum o gazla eve gidyorum ama eve girince göğsüm yerinden çıkacak gibi oluyor,cesaretim kırılıyor,evde de bir kere denedik yine kanama olunca tatildeyken kanamam oldu zar yırtıldı diye biliyorum bu neyin nesi diye düşünmeye başladım,şimdi hepten korkuyorum. kkaderim arkadaşımın dediği yönetim tabi bu kadar detayını bilmiyorduk es kaza bizde denedik ama sadece yağ kısmını, eşim biraz kendi p.... ucuna birazda bana vaji ağzına sürdü,kanama ve acı oldu. kkaderimin yazısını görünce acaba yanlış mı sürdük yağı demeye başladım. korkum kan vs değil acımasından korkuyorum,korkutan ürküten beni acı hissi. yoksa kanayacakmış,içimde bişi dolanacakmış,hava dolacakmış bilmem ne bişiler yazılmıştı bunlar değil beni ürküten. kkaderim eşiniz parmakla sürsün demiş yağı ama ben değil eşimin parmağını almak kendim bile dokunamıyorum,hergün bunları düşünmekten reflü oldum. dr aşırı stres dedi. eşime de ayrı üzülüyorum çünkü çok anlayış gösteriyor, anlayışı karşısında eziliyorum,bazen keşke anlayışsız olsaydı beni dinelemeseydi de yapsaydı diyorum, saçma biliyorum ama böyle düşündüğüm oluyor. buradaki arkadaşlığı ve yardımlaşmayı görünce üye olmaya karar verdim,yazdıklarınızdan özelliklede kkader arkadaşımın yaklaşımından çok etkilendm. şimdi de ben yardımlarınızı rica ediyorum, sabrınız ve yardımlarınız için şimdiden teşekkürler,uzun oldu kusura bakmayın çok doluyum çünkü bu özet hali...:))

üstte yapamıyorum tıtrıyor bacagm. Alttaykende kontrol bnde oluyor diğer türlü yapamadım. Z.yağı ve anestolu parmagmla ıcınede sürüyorum yanma gecıyor sonradan enazından bıraz uyusuyor. Yönü ayarlamakta zorlanıyorum ve o agrı. Esnerken okadar gerılıyorkı yırtılıcak sanıyorum.

aslında yaklaşık 1,5 aydan beri sizi takip ediyorum.en sonunda da bende cesaretle üye olmaya karar verdim cesaretle diyorum çünkü vajinusmus denen illeti kendime yeni yeni konduruyorum. belki uzun olacak ama burada birçok arkadaşımın dertleştiğini görünce bunun sakıncasının olmayacağını düşünerek derdimi sizlerler paylaşmak isterim. ben 1,5 aylık evliyim. eşimle 3 yıldır birlikteyiz ve severek evlendik. o kadar zorlu bir süreçten geçtik ki sonunda oldu artık mutlu son dediğim gün benim kabusum oldu. ilk gece nasıl cesaret ettim bilmiyorum (çünkü ilk geceden yapamam bir iki gün sonra denerim diyordum hep kendime) ilk denememizi yapalım dedik,bişiler yaptık ama ne yaptıysak benim inanılmaz canım yandı ve kanamam oldu. kanama sonrasında da korkuyla olacak sanırım düşüp bayılmışım gözümü açtığımda hastanedeydim. o günden sonra korktum balayına gidene kadar bekleyelim dedik. balayı zmanı geldi çattı ama bir türlü deneyemiyorum denemeyi bırakın yanaşamıyorum,burda bir arkadaşın yazısında gördüm öpmeye korkuyırum eşim ümitelenecekde yanaşacak diye yazmıştı aynı durum bende de oldu. eşime sürekli sanki yara var dr gidelim diyordum sağolsun kırmadı ve ona ters gelmesine rağmen dr gittik. dr ikinci kabusum oldu çünkü sadece anlattım neler olduğunu ve hemen vajinusmus olmuşsun muayene edelim dedi,o masaya yatmak ayrı dert eldiveni giyip muayene etmesi apayrı dert,bağıra bağıra ordan da kalktım ve dr olmamış sadece hafif yırtık var o kanamış dedi,sonrası malum hayal kırıklığı. o zmana kadar anlayışlı olan eşimde kızmış kırılmıştı,ben kıyamazken dr bak nasıl bağırttı diye söyleniyordu, sırf eşim üzülmesin diye tüm korkularıma rağmen bir daha deneyelim dedim tabi yine canım çok yandı ve kanama oldu,bu sefer dedim tamam bu iş bitti.yanlış anlaşılmasın benim için kanama yırtılma önemli değil,ben sanki o zarı ortadan kaldırırsam herşey bitecek ve artık korkmayacağım gibi geliyor,bundan önemsiyorum. Neyse korkularım yine devam etti ve tatil boyunca tam bişi yaşayamadık. evimize döndüğümüzde rahat oluruz daha sağlıklı ve tam manasıyla bişiler yaşarız dedik ama benim korkularım halaaaaaa devam ediyor. ben ağrı eşiği biraz düşük biriyim en ufaka hastalıkta acıda yataklık olurum anneme anlattığımda destekle olmakla beraber sen zaten mızmızsındır,2 dakikalık bişeyi büyüttün der.haklıda sanki ama biliyorsunuz elde değil. formu takip etmeye tesadüfen başladım ve burada bir sürü bişiler yazıyor parmak,mum vb... iyi de ben buna cesaret edebilsem zaten yaparım diye düşünüyorum. dr da parmak çalış dedi ama değil çalışma çıplak dokunamıyorum bile ben. kkaderim adlı arkadaşımın yazısını bugün ve dün defalarca okudum cesaretleniyorum tamam diyorum o gazla eve gidyorum ama eve girince göğsüm yerinden çıkacak gibi oluyor,cesaretim kırılıyor,evde de bir kere denedik yine kanama olunca tatildeyken kanamam oldu zar yırtıldı diye biliyorum bu neyin nesi diye düşünmeye başladım,şimdi hepten korkuyorum. kkaderim arkadaşımın dediği yönetim tabi bu kadar detayını bilmiyorduk es kaza bizde denedik ama sadece yağ kısmını, eşim biraz kendi p.... ucuna birazda bana vaji ağzına sürdü,kanama ve acı oldu. kkaderimin yazısını görünce acaba yanlış mı sürdük yağı demeye başladım. korkum kan vs değil acımasından korkuyorum,korkutan ürküten beni acı hissi. yoksa kanayacakmış,içimde bişi dolanacakmış,hava dolacakmış bilmem ne bişiler yazılmıştı bunlar değil beni ürküten. kkaderim eşiniz parmakla sürsün demiş yağı ama ben değil eşimin parmağını almak kendim bile dokunamıyorum,hergün bunları düşünmekten reflü oldum. dr aşırı stres dedi. eşime de ayrı üzülüyorum çünkü çok anlayış gösteriyor, anlayışı karşısında eziliyorum,bazen keşke anlayışsız olsaydı beni dinelemeseydi de yapsaydı diyorum, saçma biliyorum ama böyle düşündüğüm oluyor. buradaki arkadaşlığı ve yardımlaşmayı görünce üye olmaya karar verdim,yazdıklarınızdan özelliklede kkader arkadaşımın yaklaşımından çok etkilendm. şimdi de ben yardımlarınızı rica ediyorum, sabrınız ve yardımlarınız için şimdiden teşekkürler,uzun oldu kusura bakmayın çok doluyum çünkü bu özet hali...:))[

rica ederim canım ne demek pazar burda değilim ama öncesinde beklerim :) elimden geldiğince motivasyon sağlamaya çalışırım.

Bukes denediğimizde altta denemem istiyorum. İlkinde üstteydim girişte saglamıştık ama canıma kıyamadım sanırım acı bile duymadan pes ettim yoruldum diye. Bide altta denemek istiyorum olmazsa tekrar üst.. Rabbim sen yardım et..

canım çömelerek deniyorsan bacakların yorulur ve titrer namaz kılma pozisyonunda oturmalısın, hem resim buldum o pozisyona özel 9. resim hemde anlatmıştım , o şekilde uygularsan inan bana yorulmazsın.eğer altta rahat ediyorsan tamam ama üstte hem p yi tamamen alabilirsin altta tam olarak girmeye bilir. yağı eşin sürsün mutlaka yeterince yağlanırsa kesinlikle acı hissetmezsin.

canım arkadaşa da söyedi,m çömelerek mi deniyorsunuz üstte eğer öyleyse eziyet olur yorulursunuz.altta birde bacaklarınızı eşinizin beline dolayarak da deneyin işe yarar mı bilmiyorum ama vajina o şekilde daha açık olur, ama tabi poponuzu aşağı doğru eğmek zor gelebilir. bence üstte ıkınarak ilk girişi yaparsan arkası daha rahat geliyor, ilk zor bulunan giriş, sonrası ıkınarak falan kayıp gider korkma.

o pozısyondada görmeden zor olmazmı ani birşey olurda acır dıye stres yapıyorum denemek ıstıyorum onuda yanlız sagol.o dediğin resım nerde cnm? Gırme resmıyse evet onu grdüm. Yapsakta bır kerede bıtse bıdahası rahat olsa....

Allah seni inandırsın gercekten nasıl oturdugumu hatırlamıyorum korkudan...

canım seni unutmadım =) en sona bıraktım hakkını helal et, daha uzun yazmam gerektiği için.aramıza hoş geldin bende öyle çok korkardım ki derdim demek ki giriş olsa kesin kalbim durur benim, daha olmadan böyleyse, anlattığım şekilde sadece tesadüfen buldum yön falan bilmiyordum işin açığı, burda araştırmalar sonrası o resimler pozisyon fotoğrafları , videolar falan çıktı.yazıyla anlatmak çok zor oluyor çünkü.hatta bazen ilk sayfada baya bir saçmaladığımı karışık cümleler kurduğumu hissediyorum.lafı uzatmayım öncelikle girişe dış kısma sürdüğünüz yağ çok işe yaramaz malesef, bizim canımız acıtan zarda değil,kendimizi kastığımız için birde ıslaklık olmayınca p ye girecek yer kalmıyor birde üstüne zorla olsun diye uğraşınca, zarla beraber vajina dokusuda zedeleniyor kanamanız o yüzden fazla geliyor, canınız acıyarak birşeyler yaşamak ömrünüz boyunca cinselliğiniz üzerinde gölge gibi kalır , iyi ki anlayışlı bir eşiniz var.bak kuzum ben de kendi parmağımı hala 1 sene önce yenmeme rağmen 1 cm bile alamıyorum, ama eşinin parmağı çok farklı oluyor, tam karşıdan daha kontrollü yapıyor, üstelik bende öyle hemen cesaret etmedim, önce bacaklarıma masaj yaptı , onu bile itiyordum, sonra dedim ki canım acımıyor sonuçta dayanıcam, masaj yaptıkça artık eskisi kadar rahatsız olmamaya başladım ve tamamen gevşeyince yağı sürdü ben tabi ilk anda ıkındım kaı açıldı :) parmak girdi , sonra tiksindim itecektim , acımıyor dedim, dr da hiç dinlemeden hop diye acıyor mu demeden girdiriyor parmağını dayan dedim zarar görecek birşey yok orda kocaman bir boşluk, ve ellerimi kenetledim birbirine , gözlerimi tavana çevirdim ve ıkındım bol bol, zaten ilk yağ sürüldükten sonra çıkarı tekrar yağ sürsün diyorum ya işte onu hissetmiyosun bile.

Yanlız degilsin arkadasım, iyiki üye olmuşsun.. Beraber dertleşerek sorunlarımızı paylaşarak atlatacagız inşallah. Henüz çok yeni evlisin ve inan bu senin için cok büyük bir şans. Evlilik ilerledikce korkularımız daha cok artıyor maalesef. Kkaderim arkadasımız sana yardımcı olacaktır. Hepbirlikte atlatacağız inşallah Allah yardımcımız olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…