vajinismusu zeytin yağ ile yendim.

amin canım Allah cümlemizden razı olsun =) herşeyin yolunda olmasına çok sevindim canım.

Kendimden bi ben daha buldum galiba kaçmak için bahane yaratmakta üstüme yok benimde uyku gelmeler ates basmalar ertelemeler akşam olunca burda topladıgım cesaretin püff diye ucması ahh ahh nasıl yenicez ama nasıl ya

ben yendiğim gün hiçte cesur değildim biliyor musun? bacaklarım titriyordu.sadece artık eşimin kızmasından korkup çözüm aramıştım.bende birkaç denemede pes edip bırakıyordum eşim devam et dedi, iyiki de demiş iyikide pes etmemişim, bakın şimdi mutluluğum başka arkadaşlarımın mutluluğuyla bin kat artıyor bu duyguda inanılmaz birşey biliyor musunuz? lütfen ertelemeyin, başarısız olmak hiçbirşey yapmamaktan daha iyidir çünkü hiçbirşey yapmayan ne yapabileceğini bilemez, ama başarısız olan ne yapmaması gerektiğini iyi bilir.

Bu hafta sonu için biraz cesaret toplamıstım aslında
Hem tanısma yıldönümüzdü ona güzel bi hediye vermek istedim ama olmadı
Adet oldum Sanki allahımda olmasını istemiyomus gibi bana sebep cıkarıyo şimdi gelde bi daha cesaret topla
Denemem lazım artık kızıyorum kendime daha ne kadar kaçabilirim korkumla yüzleşmem gerek diye diye gaza getiryorum kendimi sürekli ama şu adet bitsin ilan edicem burdan bende inşallahhhhhh yeter dimi artık bence yeter aaaa :)

sakın moralini bozma sen regl bitince gel biz gaz veririz canım sana, sen neden dert ediyorsun, vardır bunda da bir hayır. inşallah biter bitmez yenersin sende.

Son düzenleme:
selamunaleykum arkadaşlar öncelikle şunu söyleyeyim bu sayfayı bulduğunuz için gerçekten çok şanslısınız.. bende vajiyi dün yendim kkaderim ablamın ((abla diyorum çünkü öz ablam olsa bu kdar destek olmazdı sanırım)) tavsiyeleri desteği sayesinde RABBİM ondan binlerce kez razı olsun bıkmadan usanmadan her aşamada destek verdi.. sonunda vajinismusu yendim çok şükür, arkadaşlar pes etmeyin mutlaka korkularınızın üstüne gidin,ben vajinama bakmak dahi istemiyordum ama parmak egzersizini ilk defa aynanın karşısında yaptım ve parmak giriyorsa p de girer dedim hep bunu düşündüm p denemesi yaparken.. şu anki mutluluğum tarif edilemez gerçekten çok değişik bişey bu hastalığı yaşayan herkesin aynı mutluluğu yaşamasını diliyorum RABBİM hepinizin yardımcısı olsun sayfada yazılanlar gerçekten yenme aşamasında size çok yardımcı olacak unutmayın....

canım bende senin gibiydim kaçtım hastalık bahanesi yaptım ben tam anlamıyla 2 gün önce yendim. çok şükür artık ne agrım ne kasılmam var. adetin bittikten sonra inan bana daha rahat olacaksın
benim hem enfeksiyonum varmış hemde adet dönemimde vücudum daha hassas oluyor. önce ilaç kullandım sonra adet oldum adetim bitti temizlendim ve çıktım kocamın karşısına ben hazırım dedim =) oldu ve bitti =))
çok denedik çok savaştım kimseye anlatamadım derdimi evlendiğimiz günden beri eşim bana sadece 1 kez kızdı o da başlardaydı saatlerce ağladım ağladım konuşmadım hiç ama özür diledi ve bunu bi daha hiç yapmadı.
onu beni yönlendirdi gaza getirdi kkaderim den de eşimden de Allah razı olsun bana destek oldular yardım ettiler.
adetin bittikten sonra kkaderim in özellikle önerdiği pozisyonu denersen daha başarılı olursun inşallah

slm arkadaşlar en yakın arkadaşımın sıkıntısını benimle paylaştıktan sonra sizi sürekli takip ediyorum arkadasım nete girme imkanı pek olmuyor sizin yazdıklarınızı sürekli ona anlatıyorum 4 aylık evli ve hala eşiyle ilişkiye giremiyor dr da gitti rahim agzı kalın demiş kzlık bile bozulmamış hala ben ona neler yapması gerektiğini anlattım zeytin yagıyla bile denemesini söyledim dün denemişler ama olmuyor diyor aglamaktan ölüyorum cok canım yanıyor diyor artık caresiz bi şekilde aglıyor ne varsa yaparım yeterki düzelsin diyor eşide tabiki soguk davranıyormuş araları acılmaya başlamış tıbbı olarak yada başka sekilde neler yapması gerekir bize yardım edebilirmisiniz. durumuna cok üzülüyorum ben 5 yıllık evliyim böyle bi problemle karsılasamadım onu sizin kadar iyi anlayamam yardım edin lütfen

kkaderim canım cok sağol.sorum olursa tabiki sorarım sana :)) sayende bitti artık herşey.inan eşiminde benimde hiç dilimizden düşmüyosun hep dualarımızdasın çünki son noktaya gelmiştik artık...2.denedim ve dedğin gibi zeytinyağıyla yaptım daha rahattı,kolaydı ve kendime güvenım daha çoktu :)) cok şükür bundan sonrası gelir artık inşlhh çünki kafam çok rahatladı,kendime güvenim geldi ve çok mutluyum :))) öyle kötü bişeyki gerçekten yaşamayan anlayamaz inanırmısın olduğunda hem sevindik hem gözümüz doldu hem heyecanlandık bütün duyguları bi arada yaşadık okadarki büyütmüşüz gözümüzde çok şükür hepsi gitti.darısı diğer arkadaşların başına inşllh..iyiyki varsın kkaderim,gerçekten biçoğumuzun kaderini değiştirdin :))) iyiyki tanımışım seni...

ve aleyküm selam canım benim listeye ekledim zaten haberini alınca çok sevindim güzel msj ın içinde çok teşekkür ederim Allah bundan sonra başka sıkıntı göstermesin inşallah.canım kardeşim =)

Son düzenleme:

canım tekrar gözün aydın Allah senden de razı olsun başka sıkıntı keder vermesin inşallah.

merhaba geçmiş olsun arkadaşınız için çok üzüldüm, rahim ağzı kalınlığı konusunda dr birşey söylememiş mi? dr un tedaviye başlaması gerekli bence, ağrı nedenlerini çözmeli öncelikle,regl de çok kanaması olduğunu söylüyor mu ara kanamalar da oluyormuş, demir eksikliği zamanla görülür falan deniliyor. tedavisi 2 şekilde oluyormuş hormon tedavisi olması gerekiyor, yada cerrahi tedavi diyor.

canım benim sende beni ağlatacaksın, bu güzel msj ları okuyunca sizin mutluluğunuzu paylaşıyorum bir yandan,bir yandan gözlerim doluyor mutluluktan ama vefanız da ayrıca mutlu ediyor beni , bende iyiki tanımışım sizleri , dualarınız içinde ayrıca teşekkür ederim onlar benim için çok değerli.o duygusal karmaşayı bilmez miyim ben sizin verdiğiniz her güzel haberde hem gözlerim doluyor hem gülümsüyorum çok mutlu oluyorum ve tabiki bir zamanlar bende bunları yaşadığım için çok iyi anlıyorum.

cnm özel mesajda bana emailin gelmiyor benim de görüşmem lazım seninle kkaderim..

valla canım herkes sitede msn veriyor rahat rahat benimkini siliyorlar nedense ...... böyle geliyor bende sonradan farkettim yolladım şimdi canım.

canım aynen yavaş yavaş yapıyoruz zaten zorlamadan ama tahriş olmuş olabilir ya girince sanki bi yarayı acıtıyomus gibi hissediyorum bide 3 kere yaptık daha zamanla gecer belki diye düşündüm ama emin olamıyorum tahriş olduysa ne yapabiliriz canım :26: yağ kullanıyorum canım hiç yağsız denemedim acaba eğimli mi yapamıyoruz ki anlamadım :26:

bu yontemle baska enfeksiyonlara kucak aciyorsunuz ama vajinanin ph degerini bozarak. sonra daha cok acir, surekli aciyo diye yapmak istemezsiniz bu seferde

Kızlarrr yardım edin 24 yaşında yeni evliyim. Ağlıycam sinirden moralim çok bozuldu. araştırmadığım site yazı vs kalmadı kadın doğum uzmanı olucam yakında kkaderim in yazısını okudum biraz umutlandın. Parmak egzersizlerine başladım orta parmağı tamamen alabiliyorum içime. ama 2 parmak girişte sıkışıyo gitmiyo. sonra 1 parmaktan daha kalınca rujumu denedim 1 saatte tamamını içime alabildim. bunu daha sonraları tekrarladım kan geldi bi gün ama acı hissetmedim. Şimdi kızlık zarı mı bozuldu 3 parmak aşamasına geçmek için zarın yırtılması gerekiyo dimi ?

evet adetinin cok yogun ve agrılı gectiğini hep söylüyor bana ama dr ne dedi tam bilmiyorum eşiyle beraber gitmesini istemiş ama eşi gitmiyormuş yani destek değil anladıgım kadarıyla ve arkadasım cok caresiiz durumda yani dr gitmesi gerekiyor dimi yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…