- 5 Kasım 2013
- 13
- 0
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
anlatmak istediğini anladım canım... Yarın haberlerimi beklee :)) ilk denememizde yönü bulabilseydik olmustu.. Yanma haricinde baska bi acı hiissetmemiştim.. Yanmayada dayanabiliyorum yeterki acı olmasın.. İnş yön bulmakta zorlanmayız bu kez hayırlısı bakalım
Kaderim lAllah razı olsun senden inşallah üstesinden gelicem
Dün gece yapıcaktm 1 kutu emla kremi sürdüm vajınama eşim gece geç geldi ve olan bana oldu vajinam hala yanıyo bugün tekrar deniycem inşallah
Kaderim lAllah razı olsun senden inşallah üstesinden gelicem
Dün gece yapıcaktm 1 kutu emla kremi sürdüm vajınama eşim gece geç geldi ve olan bana oldu vajinam hala yanıyo bugün tekrar deniycem inşallah
ilkte yağ sürmüştün değil mi? az mıydı yanma falan hiçbirşey olmayacak anestol yada başka şey sürme bol bol zeytinyağ, ve dik değil eğimli it ilk sayfadaki
resimdeki gibi zaten sen üstte eşine doğru eğimli olursan onuda varya biraz girince hani sallanan sandalyede gibi vajinanı ileri geri salla ve eşinin omzuyla göğsü arasına elini koy diyorum ya işte öyle eğimli ol ama biraz fazla biraz az birazda doğaçlama ayarlarsın artık.bekliyorum bak inşallah Allahım yarın güzel haberler vermeni nasip etsin.
Ayyyy inşallah tatlım inşallah yapıcam bu vajınısmusu doktorlara para harcamadan atlatacm inşallah zeytinyağı deniycem bu gece
Evet canım ilkte sürmüştüm ama az sürdüm yani bol bol sürmemiştik korktum zararı olur diye ama diğer yorumşarını okudum bol bol demişsin bukez daha cok sürüp deneriz. Benim şimdi cıkma. Lazım arada girebilirim belki.. Yarın ola hayrola hayırlı akşamlar canım Rabbim yar ve yardımcımız olsun..
tebriklr mina :)) darısı herkesin başına inşlhh..
inşallah canımm inanırsak oluyor bende evliliğim 1.senesinde yenebildim rabbim herkese nasip etsin inşallah
yaa canım vaktin olunca nası yendığını kendni neyle motive ettini filan yazarmısın nolur bana.suan ben de 11 aylık evliyim ve ben denemeye bile cesaret edemyrm yaa..kendimi motive etmeye calışıyrm ama olmuyor.
Eminim.. Şimdi seninle konusurken gaza geliyorum tamam yapacam diyorum .. O an gelince pııssss gündüzki halimden eser kalmıyor.. Bozuldum iyice ya kendimi kötü hissediyorum ateş basıyor yada aksamın 9-10 da uykum geliyor gözümü açamıyorum. İnş bu gün olur. Cok abarttıgımın farkındayım bukadar imkansız olmamalı
kkaderim sana çok teşkr ederim.bir yıldırlı evliyim ama yapamıyorduk buradan senin tavsiyelerini okudum.2.denememizde başardık :)) çok şükürr.en son çare 5.000 tl verip doktora gidicektikk ama senin sayende paramızda bize kaldı :)) dün başardık ve dünden beri eşimde bende sana hep dua ediyoruz vesile olduğun için ::) üstümden öyle bi yük kalktıki anlatamam bu sorun bütün hayatımı etkiler olmustu, ve gerçekten tükenmiştim..korktuğum kadar zor değilmiş zeytin yağıyla denedikten sonra tabi...aşılamayacak bişey değilmiş.arkadaşlarıma tavsiye ediyorum doktor falan hepsi boş herşey önce ALLAHIN İZNİYLE kendinde ve zeytinyağında bitiyorr :))) denemekten bıkmayınn ALLAH herkesin yardımcısı olsun inşllhh....kkaderim hep dualarımzda olucaksın.ALLAH senden razı olsun canım...
kızlarr herkese selamlarr bende kkaderim sayesinde bu dertten kurtulanlardanımm çok mutluyum gercekten Allah razı olsun iyiki okuyup denemişim zetinyağını.. şimdi kızlar şöyle bi sorum olacak biz 3 kere ilişkiye girdik zeytinyağ ile birlikte olurken hala canım acıyor bu normalmi? girdikten sonra değilde girerken yanma ve acıma oluyor ne zaman geçer acaba bilgisi olan varmı??
Ben bitürlü zeytinyağı ile denemeye cesaret edemedim henüz, çünkü diğer denemelerimiz gibi bu da olmazsa diye çok korkuyorum ve sonrasında eşim de ben de çok kötü oluyoruz.. Bir başlasam belki sonu gelecek bu defa önce Allahın izniyle sonra sizlerin sayesinde özelliklede kkaderimin vesilesiyle çünkü okuduklarım ve başaranları gördüğümde mutlu oluyorum ve O başaranlar listesine enkısa zamanda eklenmek istiyorum. ALLAH HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN...