vajinismusu zeytin yağ ile yendim.

Kaderim lAllah razı olsun senden inşallah üstesinden gelicem
Dün gece yapıcaktm 1 kutu emla kremi sürdüm vajınama eşim gece geç geldi ve olan bana oldu vajinam hala yanıyo bugün tekrar deniycem inşallah

ilkte yağ sürmüştün değil mi? az mıydı yanma falan hiçbirşey olmayacak anestol yada başka şey sürme bol bol zeytinyağ, ve dik değil eğimli it ilk sayfadaki
resimdeki gibi zaten sen üstte eşine doğru eğimli olursan onuda varya biraz girince hani sallanan sandalyede gibi vajinanı ileri geri salla ve eşinin omzuyla göğsü arasına elini koy diyorum ya işte öyle eğimli ol ama biraz fazla biraz az birazda doğaçlama ayarlarsın artık.bekliyorum bak inşallah Allahım yarın güzel haberler vermeni nasip etsin.

Dün gece yapıcaktm 1 kutu emla kremi sürdüm vajınama eşim gece geç geldi ve olan bana oldu vajinam hala yanıyo bugün tekrar deniycem inşallah

canım cümlemizden razı olsun inşallah, bak ne diyeceğim emla falan sürme bak boşuna yanma hissi inan bana zeytinyağı bol sürünce ne acı ne yanma hissetmiyorsun.inşallah bugün senden de güzel haberler gelir.

Ayyyy inşallah tatlım inşallah yapıcam bu vajınısmusu doktorlara para harcamadan atlatacm inşallah zeytinyağı deniycem bu gece

Evet canım ilkte sürmüştüm ama az sürdüm yani bol bol sürmemiştik korktum zararı olur diye ama diğer yorumşarını okudum bol bol demişsin bukez daha cok sürüp deneriz. Benim şimdi cıkma. Lazım arada girebilirim belki.. Yarın ola hayrola hayırlı akşamlar canım Rabbim yar ve yardımcımız olsun..

bol bol sürmelisin evet görüşürüz canım selametle .

kkaderim sana çok teşkr ederim.bir yıldırlı evliyim ama yapamıyorduk buradan senin tavsiyelerini okudum.2.denememizde başardık :)) çok şükürr.en son çare 5.000 tl verip doktora gidicektikk ama senin sayende paramızda bize kaldı :)) dün başardık ve dünden beri eşimde bende sana hep dua ediyoruz vesile olduğun için ::) üstümden öyle bi yük kalktıki anlatamam bu sorun bütün hayatımı etkiler olmustu, ve gerçekten tükenmiştim..korktuğum kadar zor değilmiş zeytin yağıyla denedikten sonra tabi...aşılamayacak bişey değilmiş.arkadaşlarıma tavsiye ediyorum doktor falan hepsi boş herşey önce ALLAHIN İZNİYLE kendinde ve zeytinyağında bitiyorr :))) denemekten bıkmayınn ALLAH herkesin yardımcısı olsun inşllhh....kkaderim hep dualarımzda olucaksın.ALLAH senden razı olsun canım...

kızlarr herkese selamlarr bende kkaderim sayesinde bu dertten kurtulanlardanımm çok mutluyum gercekten Allah razı olsun iyiki okuyup denemişim zetinyağını.. şimdi kızlar şöyle bi sorum olacak biz 3 kere ilişkiye girdik zeytinyağ ile birlikte olurken hala canım acıyor bu normalmi? girdikten sonra değilde girerken yanma ve acıma oluyor ne zaman geçer acaba bilgisi olan varmı??

inşallah canımm inanırsak oluyor bende evliliğim 1.senesinde yenebildim rabbim herkese nasip etsin inşallah

yaa canım vaktin olunca nası yendığını kendni neyle motive ettini filan yazarmısın nolur bana.suan ben de 11 aylık evliyim ve ben denemeye bile cesaret edemyrm yaa..kendimi motive etmeye calışıyrm ama olmuyor.

yaa canım vaktin olunca nası yendığını kendni neyle motive ettini filan yazarmısın nolur bana.suan ben de 11 aylık evliyim ve ben denemeye bile cesaret edemyrm yaa..kendimi motive etmeye calışıyrm ama olmuyor.

canım öncelikle kkaderimin yazdığı yazıyı ayrıntısıyla dikkatle okudum zaten çok açıklayıcı yazmıs ve okuduğum gece esime söyledim hadi kalk bu işi hallediyoruz diye.. söylediklerini tek tek uyguladım benim için en önemlisi zeytinyağını bol sürmem oldu denedik olmayınca tekrar tekrar yağladık tamam biraz acıdı canım halada acıyo ama olsun bi kere yendik ya onun mutluluğu yeter sende şimdi bu gece karar ver ve dene inanki olmayack bişey değil herkes bunu söylüyor zaten eminim sende yenince bunu söyleyeceksin hiç düşünme canım kalk ve yap zeytinyağını da bol tut unutma.. bide ben üstteyken daha rahat oldu kontrol bende olduğu için sende öyle dene.. sakın erteleme ben mesela yendiğinim ertesi günü adet oldum zaten zamanıydı ama ertelemedim o gece ilk denemede hemde oldu ki bende 1 senelk evliyim önemli olan kararlı olmak sende başaracaksın eminim canım beni bilgilendir mutlaka olur mu inşallah yardımcı olabilmişimdir yine aklına takılan bişey olursa sor mutlaka

Ben bitürlü zeytinyağı ile denemeye cesaret edemedim henüz, çünkü diğer denemelerimiz gibi bu da olmazsa diye çok korkuyorum ve sonrasında eşim de ben de çok kötü oluyoruz.. Bir başlasam belki sonu gelecek bu defa önce Allahın izniyle sonra sizlerin sayesinde özelliklede kkaderimin vesilesiyle çünkü okuduklarım ve başaranları gördüğümde mutlu oluyorum ve O başaranlar listesine enkısa zamanda eklenmek istiyorum. ALLAH HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN...

kesinlikle denemelisiniz. kaçmak sorunu çözmüyor daha da zorlaştırıyor.ben evliliğimin 2. ayında kkaderim sayesinde yendim bu illeti. kkaderimin gönderdiği maili eşime de okuttum anlattım ve o gece bu sorunu yendik. bir müddet zeytinyağı kullandık. şimdi çok şükür sorunsuz bir ilişkim var.Allah kkaderimden razı olsun. kızlar yapabilirsiniz aşılamayacak bir sorun değil bu.

Kendimden bi ben daha buldum galiba kaçmak için bahane yaratmakta üstüme yok benimde uyku gelmeler ates basmalar ertelemeler akşam olunca burda topladıgım cesaretin püff diye ucması ahh ahh nasıl yenicez ama nasıl ya

kuzum gözün aydın çok sevindim hemen listeye ekledim tabi =) çok şükür bir kişi daha kurtuldu darısı diğer arkadaşların başına olsun. olurda bir sıkıtınız olursa inşallah olmazda lütfen haberimiz olsun yardımcı olmaya çalışırız. birde lütfen 2. denemede de yağı mutlaka kullan ve fazla olsun yoksa daha pekişmediği için olumsuz olmasın.

canım ilk girerken p yi eğimli itiyorsunuz değil mi? dik zorlayıp tahriş etmiş olabilir misin? ilk girişte birde aniden zorlamayın yavaş yavaş ıkınarak giriş yap ilk başta o şekilde girdir, yanma nedeni muhtemelen tahriştir, yağ kullandığın halde yanıyorsa,birde yağı yavaş yavaş bırakıp normal haliyle alışmaya çalış derim ben, biraz daha yavaş yavaş olacak ama alışıyorsun zamanla, yine eğer bazen kasıyorsan o sırada zorlama, ıkınarak it p yi.

canım bence biran önce dene bak birincede olmasada bir kaç denemede olur Allahın izniyle, ilk denemede de hemen bırakmazda ısrarla yapana kadar uğraşırsan ilk denemede başaran arkadaşlarımız da çok fazla.inşallah başaranların listesine eklenirsin ama şunuda söyleyim o liste normalde daha uzun üye olmadan okuyan, yenende çok varmış arkadaşlardan duyuyorum, üye olupta mesela bize yendim diye söylemeyenler de var. bence biran önce deneyin ve olmazsa da gel nerde hata yaptığınızı neden olmadığını anlayıp yardım etmeye çalışalım canım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…