canım aynen yavaş yavaş yapıyoruz zaten zorlamadan ama tahriş olmuş olabilir ya girince sanki bi yarayı acıtıyomus gibi hissediyorum bide 3 kere yaptık daha zamanla gecer belki diye düşündüm ama emin olamıyorum tahriş olduysa ne yapabiliriz canım :26: yağ kullanıyorum canım hiç yağsız denemedim acaba eğimli mi yapamıyoruz ki anlamadım :26:
bu yontemle baska enfeksiyonlara kucak aciyorsunuz ama vajinanin ph degerini bozarak. sonra daha cok acir, surekli aciyo diye yapmak istemezsiniz bu seferde
Kızlarrr yardım edin 24 yaşında yeni evliyim. Ağlıycam sinirden moralim çok bozuldu. araştırmadığım site yazı vs kalmadı kadın doğum uzmanı olucam yakında kkaderim in yazısını okudum biraz umutlandın. Parmak egzersizlerine başladım orta parmağı tamamen alabiliyorum içime. ama 2 parmak girişte sıkışıyo gitmiyo. sonra 1 parmaktan daha kalınca rujumu denedim 1 saatte tamamını içime alabildim. bunu daha sonraları tekrarladım kan geldi bi gün ama acı hissetmedim. Şimdi kızlık zarı mı bozuldu 3 parmak aşamasına geçmek için zarın yırtılması gerekiyo dimi ?
evet adetinin cok yogun ve agrılı gectiğini hep söylüyor bana ama dr ne dedi tam bilmiyorum eşiyle beraber gitmesini istemiş ama eşi gitmiyormuş yani destek değil anladıgım kadarıyla ve arkadasım cok caresiiz durumda yani dr gitmesi gerekiyor dimi yine
bayanlar mrb.4 aylık evliyim bende..bu illet benimde peşimde..bendeki sıkıntı şu p.yarıya kadar giriyor sonra yok..olmuyor.ne yaptıysak olmyr..sıkıldık artık..ne yapacagımı bilmiyorum((
merhaba geçmiş olsun arkadaşım , işiniz çok kolay o zaman yağı mutlaka deneyin ve yarıda kaldı diyorsunuz ya o sırada ıkınarak iterseniz çok rahat ilerler ve ilk sayfayı mutlaka inceleyin resimler vajina yönü pozisyonla alakalı şeyler işinize yarar diye düşüyorum.ıkınmak derkende bu arada sanki kabız olmuş gibi ıkının, vajinayı sanki içerden dışarı itiyormuş gibi hissetmelisiniz, şuan bile mesela oturduğunuz yerde hissedin bunu ıkının , va vajina sanki dışarı doğru itiliyor mu ona dikkat edin.
sürekli yani ilk günümüzden beri biz aynı yerdeyiz hiç ilerleyemiyoruz ama..kayganlaştırıcı denedim.olmadı..biraz korkum var bunu biliyorum..ben eşimin parmağını değdirmesine izin vermıyrm ama zeytinyağını nasıl deneyecem başka
bak canım inan bana bende tirtir titriyordum sanma cesur olduğumdan yaptım, bacaklarıma dokunsa itiyordum ellerini, duş al mutlaka böyle ılıktan biraz sıcak yakmayacak kadar, rahatlatır, yapabilirsen ben yapmadım ama arkadaşlardan duydum, sıcak su buharını vajinana tutuyorsun kendini yakmadan, sonra eşim bak oraya dokunmam dedi sen izin vermeden sadece bacaklarına dokunacağım, hala ellerimle itmeye çalışıyordum ama dedim ki dokunmayacak ve bu sadece bacaklarım ve eşimin eli canım da acımıyor gevşek bıraktım kendimi iki elimi kenetledim ki ona engel olmayım diye, bacaklarımı sıkarak üst bacak alt bacak, artık baktım dokunmasından rahatsız olmamaya başladım, sonra yağ süreceği zaman başka yere baktım ve sırt üstü uzanıp tam o yağlı parmakla giriş yapacağında kabız gibi afedersin ıkındım o sırada zorlamadan yavaş yavaş ilerledi sonra tamamen girince içeri dışarı yaptı parmağını yani ileri geri itti çekti dümdüz, sonra tekrar çıkardı tekrar yağ falan o sırada kaslarını sık bırak kontrol altına altına alır gibi.ve işte ilk sayfada anlattığım gibi deneme yap, inan hiç acımıyor hayret edersin, ama hemen bırakma nolur deneme esnasında ıkınarak azıcık girince öylece devam ediyor, anlamıyorsun bile eşin girdi der sen inanmazsın.
deneyeceğim bi daha bi daha bi daha:/:))
evet adetinin cok yogun ve agrılı gectiğini hep söylüyor bana ama dr ne dedi tam bilmiyorum eşiyle beraber gitmesini istemiş ama eşi gitmiyormuş yani destek değil anladıgım kadarıyla ve arkadasım cok caresiiz durumda yani dr gitmesi gerekiyor dimi yine
merhaba hoşgeldiniz, şimdi önce sakin olun lütfen, sizde biliyorsunuzdur bu %100 çözümü olan bir durum, 'durum' diyorum rahatsızlık da demek istemiyorum sadece psikolojik birşey,şimdi ilk sayfada anlattığım gibi, hiç egzersiz yapmadım ben, sadece eşimin dokunmasından da korktuğum halde, anlattığım gibi yağ sürmek için desteğini aldım, kendi kendime süremezdim, ayrıca vajina sonuna kadar süremezdim kendim sürmeye çalışsam.şimdi yağ kullandıysanız deneme sırasında acı hissetmemiş olabilirsiniz, benimde yağ denemesinde canım acımamıştı, şimdi kesin zardır diyemem, deneme esnasında eğer ki ani zorlama olursa, mesela vajina eğimlidir ya siz dik iterseniz parmağınızı, vajina dokusunda sanıyorum yırtıklar oluşabiliyor , ama zar da yırtılmış olabilir. zar normalde kısmen esnek ve ortasında delik olan bir yapıya sahip biliyorsunuz, ve o delik normalde p den daha ince şeylerin geçmesine izin veriyor,ancak yavaş yavaş ilerleyen arkadaşlarda bazen egzersizden dolayı zar esnedi diyorlar ve 10 cm e geldikleri halde kanama olmuyor.herkesde zar yapısı farklı tabi, şimdi net birşey söylemesemde zarla ilgili. ama benim bahsettiğim yöntemle sadece deneme yapacağınız gün, eşiniz yağ sürmek için parmağıyla giriş yaparsa yeterli olur, bunu bir deneyin eğer ki çok denedim ama olmadı derseniz egzersize devam edersiniz. bu arada parmağın ilerlemesi içinde ıkınarak iterseniz olacaktır.beliniz ve popo arasına bir yastık koymanız da faydalı olur.
canım girerken acıdı mı hiç normalde yağ varken hiç acımaması gerekiyor, bazen arkadaşlar önce dik itiyorlar acıyor tabi yada kendini kasarken de ilerlemeye çalışıyorlar bunlarda tahriş yapıyor onun dışında eğer dayanılamaz bir ağrıysa dr a bir git derim ben korkutmak için değilde emin olmak için söylüyorum, tahriş için bazı arkadaşlardan duymuştum dr bepanthen verdi demişlerdi, vajina içine olur mu dedim de dr öneriyor dediler.iyi geliyormuş.birkaç gün bekle tahriş varsa bir dinlensin ama hala devam ediyorsa dediğim gibi bir dr a emin olmak için git bence.
canım aynen yavaş yavaş yapıyoruz zaten zorlamadan ama tahriş olmuş olabilir ya girince sanki bi yarayı acıtıyomus gibi hissediyorum bide 3 kere yaptık daha zamanla gecer belki diye düşündüm ama emin olamıyorum tahriş olduysa ne yapabiliriz canım :26: yağ kullanıyorum canım hiç yağsız denemedim acaba eğimli mi yapamıyoruz ki anlamadım :26:[
Canım dr ye falan gitme benim arkadaşımda senle aynı problemleri yasadı bi hafta ara vermişler iyileşmiş tahriş olmuş biraz zorlamadan oyuzdenmiş acısı geçmiş kendiliğinden.
biz daratmak icin bin dereden su getirriz siz acmak icin
alllam ya
Yani canım diyosunki egzersize gerek olmadan sen başardın.Bu arada bebek yağı kullanıyorum ben. Ben ilk parmağımı denerken çok zor girdi azmettim tek parmak tamamını aldım içime o akşam vajinamda rahatlama hissettim. Eş egzersizlerine geçmedim başarısız olmaktan korkuyorum. Çünkü çok araştırdım herkes şey demiş 3 parmak alana kadar ilişkiye girmeyin diye. başarısız olmak istemiyorum. İşte mantıkende 3 parmağın girebilmesi için o zarın delinmesi gerekiyo. inceledim ayna ile fln ortadaki delikten geçiyo zaten.
Kızlar kkaderim gibi başka egzersizsiz başarılı olan var mı denesem mi? eşimi mutsuz etmek istemiyorum.
Bu arada çok sağol tatlım @kkaderim
evettt arkadaşlar günlerdir takip ediyorum sizleri evleneli 6 ay 22 gün oldu bende sizlerdenim her şey yolunda ilişkimiz dışında