vajinismusu zeytin yağ ile yendim.

canım benim eğer ki eşine değeceğine inanıyorsan tabiki evliliğini kurtarmak için çabala, o tokat sözünü duyunca içimde bir şeyler acıdı sanki, güzelim seni kimse üzemez hemde bu kadar kısa bir süre beklemekle, şimdi bunu konuşmak yarana tuz basmak değil amacım lütfen iyice düşün bunun dışında sana karşı çok iyiyse tamam olmamasının gerginliği yada birileri birşeyler söyleyip kışkırtıyordur belki günahları boyunlarına. bak bu yöntemle denerken sadece pes etme yağlı olunca yerine denk getirene kadar p biraz kayıyor sen elinle azıcık girene kadar tutarsan tabi bu arada ıkınarak oturmaya çalış p ye. ilk sayfada yazdıklarımdan anlamadığın şey varsa lütfen sor. bak canım stres yapma herşey olacağına varır uğraşırsan bu anlattığımla 1 gecede bile yenebilirsin ki benim dışımda bunu yapan arkadaşlar oldu ilk denemede oldu ama dediğim gibi hemen bırakmayıp uğraştılar. bazen yarım saat uğraşıyorsun sanki girmeyecek gibi oluyor ama bir ıkınıyorsun az az ilerlemeye başlıyor zaten azıcık girersede arkası ıkınarak gelir. dilersen önce sadece vajina içine yağı sür bolca sonra p ye sürmeden bir dene baktın zorlanırsan p ye de yağ sür,öyle dene.ama eşine hiç taviz verme, sessiz ol ,biraz uğraşarak olacak inşallah de, sen de içimi rahatlat baskı altında olmaz teşvik et, olacak devam et falan de de ki ona kararlılığını görsün, güçlü dur erkekler karşılarında ezildikçe tepene çıkıyor kendimden biliyorum gülüm.sen çok değerlisin unutma bunu.baba evine dönmekten korktuğunu bildiği için belkide boşanacağından değilde seni korkutmak için yapıyordur sen bunları düşünme olur mu?

Son düzenleme:

sen daha iyi bilirsin tatlım eğer ufacık şeylerle sana böyle sert davranıyorsa lütfen daha fazlasını yapmasına izin verme seni anlıyorum çok şeyi yutuyoruz sırf yuva için baba evine nasıl dönerim herkes ne der, yada ne yaparım sonra gibi düşünüyoruz, birde baba evi bu konularda katıysa çok zor Allahım kolaylık versin kuzum inşallah bundan sonra herşey hakkında çok iyi olsun hayırlı olsun.

kızlar nolur yenenler yardım edinn nolurr ALLAH rızası için yapamyorm ve artık çocuk hasretiyle yanıyorum yaa(

merhaba arkadaşım ilk sayfada anlattım nasıl yapabileceğinizi yöntemi ve resimleri lütfen inceleyin aklınıza takılan benim anlatamadığım şey varsa lütfen yazın.herşeyden önce kendiniz için kurtulun bu sıkıntıdan bende elimden ne geliyorsa destek olmaya çalışırım.

Alkol alıp yenmek ne kadar doğrudur bilemiycem :/ o anı bılmeden anlamadan yasamak ve bir ömür hiç hatrlamamak :/

alkol alıp hemde Allahım aşayım bu sıkıntıyı diye dua etmek helali haramla yapmaya çalışmak. tercih meselesi tabi.

canım sen ne durumdasın hiç yazmıyorsun bana sanırım faydam olmuyor =(

canım sen ne durumdasın hiç yazmıyorsun bana sanırım faydam olmuyor =(

Sorma güzelim yaa bi denesek faydası oluyor mu olmuyormu görecez ama deneyemiyorum.. Dogum kontrol hapı kullanıyorum son günlerindeyim reglim yaklaştı o sebepten dolayı aşırı isteksizim.. Korkudan dolayıda isteksizlik başlıyor sanırım iyice tedirgin olmaya başladım. Dün deneyecektik haftasonu 3 gün deneyelim diye kararlaştırmıştık ama benim isteksizliğim yüzünden olmadı.. Yag aşamasına hiç gecmedik.. Ne yapmam lazım yardım lütfen.. Eşim reglin geçsin deneriz tekrar sıkma canını diyor ama ben yine ertelemek istemiyorum..

canım ilk denediğimde bende çok istekli yapmadım açıkçası, hergün bugün yorgunum dese diye gözüne bakardım,kendini zorlama ama yapmadıkça isteksizlikte artar, bence eğer bir iki günden fazlaysa regl başlamasına dene derim ben ama bak hemen bırakacaksan hiç başlama regl sonrası dene. çünkü biraz uğraşmak lazım olması için.

5-6 gün var reglime.. Bencede denemeliyim ertelemek istemiyorum. İsteksiz olunca bosuna ugrasmıs oluruz diye düşündüm o yuzden gerisi gelmedi dün... Uff cok sıkıldım artık yaa normal hayata dönmek istiyorum.. Hergece ayrı bi düşünce ayeı bi korku heycan

hepsinin nekadar boş ne kadar gereksiz korkular olduğunu göreceksin canım yağını sür ondan sonra azcık uğraş ıkın falan bak inan bana hiç anlamayacaksın bile.

hepsinin nekadar boş ne kadar gereksiz korkular olduğunu göreceksin canım yağını sür ondan sonra azcık uğraş ıkın falan bak inan bana hiç anlamayacaksın bile.

Eminim.. Şimdi seninle konusurken gaza geliyorum tamam yapacam diyorum .. O an gelince pııssss gündüzki halimden eser kalmıyor.. Bozuldum iyice ya kendimi kötü hissediyorum ateş basıyor yada aksamın 9-10 da uykum geliyor gözümü açamıyorum. İnş bu gün olur. Cok abarttıgımın farkındayım bukadar imkansız olmamalı

erken uykunun gelmesi vajinismus alameti =) literatüre eklenmeli bende de vardı. canım benim hepimiz de aynı şeyleri hissettik o yüzden abarttığını düşünmüyorum, abarttığını göreceksin diyorum yahu sen akşam olmasın diyorsun ya yendikten sonra akşam olsun demezsen bende kader değilim değilim zaten de

İple cekersin diyosun :)) atlattıktan sonra olursa o dediğinden haber veririm sana canım
Durmak yok yola devam.. İstekli veya isteksiz regl olana kadar denemeliyim.. Ertelemek istemiyorum çünkü.. Seninde nefesin tükeniyor canım ya her birimize ayrı ayrı motivasyon veriyorsun. Allah senden razı olsun

olacaaak inşallah yani =) olana kadar da denemelerde de yaz ki olumlu olumsuz sakın çekinme nerde hata var falan diye konuşuruz ama bak sana söylüyorum bugün uğraş ama olana kadar uğraş ıkın mıkın bir yolunu bul zaten tek eksik şey kayganlık onuda suni olarak hallediyoruz tamam işte kasıncada ıkınıyosun, bittiiiii =) ne kadar kolay anlatıyosun diyeceksin ama ben senin o taraftan da baktım olaya, şimdi bu taraftan doğrusunu görünce ne saçmaymış o korkular diyorum. ver elini bu tarafa geç sende bak yarın ne kolaymış. canım nefesim hayırlı birşey için tükensin yeter ki işe yarar sözler çıksın benden razıyım. amin canım cümlemizden razı olsun inşallah.

Bugun ertelemeyip deneyeceğim söz veriyorum sana :) kim bilir belkide yarın bi haykıranda ben olurum umut dünyası işte

sen git msn ne buralarda dolaşma regl regl üşütürsün, forum soğuk guzum hasta olursun.

olsun burdada yanında olmak istiyorum belki :) uzun zamandır girmiyodum benim gibi olanlar warmıs yine off off:44:

Bugun ertelemeyip deneyeceğim söz veriyorum sana :) kim bilir belkide yarın bi haykıranda ben olurum umut dünyası işte

ayyy inşallah canım dene ama nolur çok çabuk bırakma olur mu eşinede söyle böyle yarım saat belki uğraşıyolarmış ilk defada ama sonra kolay oluyormuş de ki sonra o da olumsuz birşey yaşamasın olmayacak diye. sakın hemen bırakma nefes alıp verme konusunda da diyorum ya hani hep sanki birine aşık olurda böyle iç çekersin ya hani sonrada nefes alırsın derince hayran hayran sonrada hııııı diye verirsin sesleri yazamadım ama sen onu düşün tamam mı çok yakışıklı birine platonik aşıksın onu görünce iç çekiyorsun ve çoook çirkinmişsin iyice imkansızlaştırmak için aşkı =)) işte öyle nefes alıp ver sonra kasarsan kendini ıkın ilk giriştede kendini kasıncada ıkın, kayarsa p bir daha birdaha tutarak dene.

anlatmak istediğini anladım canım... Yarın haberlerimi beklee :)) ilk denememizde yönü bulabilseydik olmustu.. Yanma haricinde baska bi acı hiissetmemiştim.. Yanmayada dayanabiliyorum yeterki acı olmasın.. İnş yön bulmakta zorlanmayız bu kez hayırlısı bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…