O kadar zor günleri geçirdim ki nerden anlatsam diye düşünüyorum ama çok zor günler geçirdim
Çok yıprandım 3 aylık evliym 30 yl gibi hissediyorum yaşlandım gibi anladım ki cinsellik olmadan evlilik yürümüyor arkadaşlar psikoloğa gittim 4 tane kadn doğuma gittim yine de yapamadım ümidimi kestim artk derken bu forumu gördüm karaelim bu gece yapıcam artk korkmadan yapmak istiyorum nolar bana dua edin eşim Şubat'a kadar zaman verdi yapamazsak boşanacakmış benden((((
Evet canım durumum çok zor eşime göre ben oyun oynuyorum herşey benim eğlencem sadece ,çok isteseymişim yapar mışım ama çok zor kafamda halletmek istiyorum verdiğim paralara yazık bütün doktorlar aynışwyi söylüyor beyinde biten bir hastalık
Benim Şubat'a kadar az bi zamanm kaldı
Bu gece deniycem yuvam yıkılmasın kimsenin yıkılmAsn Allahm bize yardım etsin
Nolar bu hastalığı yeneyim
Evliliğimi kurtarmak istiyorum
Benim tek derdim yuvam yıkılmasın bu sebeple vajinismusu yenmek zorundayım
Nasıl günler yaşadım bir ben bir Allah bilir yeri geldi yAtakda yapamadım diye tokatta yedim hakAreette duydum
Yine de boşanmak istemiyorum eşimden çünkü baba evine gidince hersey daha kötü hersey daha zor olacak benim için
kızlar nolur yenenler yardım edinn nolurr ALLAH rızası için yapamyorm ve artık çocuk hasretiyle yanıyorum yaa(
Alkol alıp yenmek ne kadar doğrudur bilemiycem :/ o anı bılmeden anlamadan yasamak ve bir ömür hiç hatrlamamak :/
Anlayışsız bir eş oldugunda durum dahada zorlasıyor tabiki.. Bende henüz aşamadım ama yinede sana destek olmak istedim.. Bu yöntemden umutluyum bende ve olacagına inanıyorum. Sende inan güzelim. Umudunu kesme kararlı ol ve sakın erteleme.. Ama eşinin zaman sınırı koymasına gercekten çok şaşırdım.. Söylemeden edemiyecem ama seni bu sebepten dolayı bosıyacaksa bence senin cabanın zerresini hak etmiyor. Üstelik daha 3 aylık evlisin burda 7 sene bu sorunu yasayıpta yeni yeni atlatan arkadaşlarımız var. Allah yar ve yardımcın olsun...
canım sen ne durumdasın hiç yazmıyorsun bana sanırım faydam olmuyor =(
Sorma güzelim yaa bi denesek faydası oluyor mu olmuyormu görecez ama deneyemiyorum.. Dogum kontrol hapı kullanıyorum son günlerindeyim reglim yaklaştı o sebepten dolayı aşırı isteksizim.. Korkudan dolayıda isteksizlik başlıyor sanırım iyice tedirgin olmaya başladım. Dün deneyecektik haftasonu 3 gün deneyelim diye kararlaştırmıştık ama benim isteksizliğim yüzünden olmadı.. Yag aşamasına hiç gecmedik.. Ne yapmam lazım yardım lütfen.. Eşim reglin geçsin deneriz tekrar sıkma canını diyor ama ben yine ertelemek istemiyorum..
canım ilk denediğimde bende çok istekli yapmadım açıkçası, hergün bugün yorgunum dese diye gözüne bakardım,kendini zorlama ama yapmadıkça isteksizlikte artar, bence eğer bir iki günden fazlaysa regl başlamasına dene derim ben ama bak hemen bırakacaksan hiç başlama regl sonrası dene. çünkü biraz uğraşmak lazım olması için.
5-6 gün var reglime.. Bencede denemeliyim ertelemek istemiyorum. İsteksiz olunca bosuna ugrasmıs oluruz diye düşündüm o yuzden gerisi gelmedi dün... Uff cok sıkıldım artık yaa normal hayata dönmek istiyorum.. Hergece ayrı bi düşünce ayeı bi korku heycan
hepsinin nekadar boş ne kadar gereksiz korkular olduğunu göreceksin canım yağını sür ondan sonra azcık uğraş ıkın falan bak inan bana hiç anlamayacaksın bile.
Eminim.. Şimdi seninle konusurken gaza geliyorum tamam yapacam diyorum .. O an gelince pııssss gündüzki halimden eser kalmıyor.. Bozuldum iyice ya kendimi kötü hissediyorum ateş basıyor yada aksamın 9-10 da uykum geliyor gözümü açamıyorum. İnş bu gün olur. Cok abarttıgımın farkındayım bukadar imkansız olmamalı
sen kac senelik ewlisin ?
erken uykunun gelmesi vajinismus alameti =) literatüre eklenmelibende de vardı. canım benim hepimiz de aynı şeyleri hissettik o yüzden abarttığını düşünmüyorum, abarttığını göreceksin diyorum yahu sen akşam olmasın diyorsun ya yendikten sonra akşam olsun demezsen bende kader değilim değilim zaten de
İple cekersin diyosun :)) atlattıktan sonra olursa o dediğinden haber veririm sana canım
Durmak yok yola devam.. İstekli veya isteksiz regl olana kadar denemeliyim.. Ertelemek istemiyorum çünkü.. Seninde nefesin tükeniyor canım ya her birimize ayrı ayrı motivasyon veriyorsun. Allah senden razı olsun
olacaaak inşallah yani =) olana kadar da denemelerde de yaz ki olumlu olumsuz sakın çekinme nerde hata var falan diye konuşuruz ama bak sana söylüyorum bugün uğraş ama olana kadar uğraş ıkın mıkın bir yolunu bul zaten tek eksik şey kayganlık onuda suni olarak hallediyoruz tamam işte kasıncada ıkınıyosun, bittiiiii =) ne kadar kolay anlatıyosun diyeceksin ama ben senin o taraftan da baktım olaya, şimdi bu taraftan doğrusunu görünce ne saçmaymış o korkular diyorum. ver elini bu tarafa geç sende bak yarın ne kolaymış. canım nefesim hayırlı birşey için tükensin yeter ki işe yarar sözler çıksın benden razıyım. amin canım cümlemizden razı olsun inşallah.
sen git msn ne buralarda dolaşma regl regl üşütürsün, forum soğuk guzum hasta olursun.
Bugun ertelemeyip deneyeceğim söz veriyorum sana :) kim bilir belkide yarın bi haykıranda ben olurumumut dünyası işte
olsun burdada yanında olmak istiyorum belki :) uzun zamandır girmiyodum benim gibi olanlar warmıs yineoff off:44:
ayyy inşallah canım dene ama nolur çok çabuk bırakma olur mu eşinede söyle böyle yarım saat belki uğraşıyolarmış ilk defada ama sonra kolay oluyormuş de ki sonra o da olumsuz birşey yaşamasın olmayacak diye. sakın hemen bırakma nefes alıp verme konusunda da diyorum ya hani hep sanki birine aşık olurda böyle iç çekersin ya hani sonrada nefes alırsın derince hayran hayran sonrada hııııı diye verirsin sesleri yazamadım ama sen onu düşün tamam mı çok yakışıklı birine platonik aşıksın onu görünce iç çekiyorsun ve çoook çirkinmişsin iyice imkansızlaştırmak için aşkı =)) işte öyle nefes alıp ver sonra kasarsan kendini ıkın ilk giriştede kendini kasıncada ıkın, kayarsa p bir daha birdaha tutarak dene.