- 7 Mayıs 2013
- 4.629
- 559
O kadar zor günleri geçirdim ki nerden anlatsam diye düşünüyorum ama çok zor günler geçirdim
Çok yıprandım 3 aylık evliym 30 yl gibi hissediyorum yaşlandım gibi anladım ki cinsellik olmadan evlilik yürümüyor arkadaşlar psikoloğa gittim 4 tane kadn doğuma gittim yine de yapamadım ümidimi kestim artk derken bu forumu gördüm karaelim bu gece yapıcam artk korkmadan yapmak istiyorum nolar bana dua edin eşim Şubat'a kadar zaman verdi yapamazsak boşanacakmış benden ((((
Evet canım durumum çok zor eşime göre ben oyun oynuyorum herşey benim eğlencem sadece ,çok isteseymişim yapar mışım ama çok zor kafamda halletmek istiyorum verdiğim paralara yazık bütün doktorlar aynışwyi söylüyor beyinde biten bir hastalık
Benim Şubat'a kadar az bi zamanm kaldı
Bu gece deniycem yuvam yıkılmasın kimsenin yıkılmAsn Allahm bize yardım etsin
Nolar bu hastalığı yeneyim
Evliliğimi kurtarmak istiyorum
canım benim eğer ki eşine değeceğine inanıyorsan tabiki evliliğini kurtarmak için çabala, o tokat sözünü duyunca içimde bir şeyler acıdı sanki, güzelim seni kimse üzemez hemde bu kadar kısa bir süre beklemekle, şimdi bunu konuşmak yarana tuz basmak değil amacım lütfen iyice düşün bunun dışında sana karşı çok iyiyse tamam olmamasının gerginliği yada birileri birşeyler söyleyip kışkırtıyordur belki günahları boyunlarına. bak bu yöntemle denerken sadece pes etme yağlı olunca yerine denk getirene kadar p biraz kayıyor sen elinle azıcık girene kadar tutarsan tabi bu arada ıkınarak oturmaya çalış p ye. ilk sayfada yazdıklarımdan anlamadığın şey varsa lütfen sor. bak canım stres yapma herşey olacağına varır uğraşırsan bu anlattığımla 1 gecede bile yenebilirsin ki benim dışımda bunu yapan arkadaşlar oldu ilk denemede oldu ama dediğim gibi hemen bırakmayıp uğraştılar. bazen yarım saat uğraşıyorsun sanki girmeyecek gibi oluyor ama bir ıkınıyorsun az az ilerlemeye başlıyor zaten azıcık girersede arkası ıkınarak gelir. dilersen önce sadece vajina içine yağı sür bolca sonra p ye sürmeden bir dene baktın zorlanırsan p ye de yağ sür,öyle dene.ama eşine hiç taviz verme, sessiz ol ,biraz uğraşarak olacak inşallah de, sen de içimi rahatlat baskı altında olmaz teşvik et, olacak devam et falan de de ki ona kararlılığını görsün, güçlü dur erkekler karşılarında ezildikçe tepene çıkıyor kendimden biliyorum gülüm.sen çok değerlisin unutma bunu.baba evine dönmekten korktuğunu bildiği için belkide boşanacağından değilde seni korkutmak için yapıyordur sen bunları düşünme olur mu?
Son düzenleme: