vajinismusu zeytin yağ ile yendim.

canım özel msj kutun dolmuş msj ına karşılık yazamıyorum.

merhaba aramıza goşgeldiniz arkadaşım ilk başta ki listeye inşallah birkaç gün içinde eklenirsiniz. bana sormak istediğiniz birşey var mı ilk sayfayı okuduktan sonra?

bunu birlikte aşmamız lazım yoksa ben bir ömür aşamıycam gibi
ne derdimi anlatabiliyorum birine ne kendim çözebiliyorum.
şimdilik tavsiyelere uyucam ve şimdiden çooook teşekkürler. meğer ne çok varmış benim durumumda insan(

üzülme sakın tmam mı yavaş yavaş asarsın inşallah bak bende daha asamadım ama en azından konuştukça olumlu bakmaya baslıcaksın ama sakın üzülme tamam mı

buarada kkaderim cok teşekkür ederim canım tavisyelerini dikkate alacam..

üzülme sakın tmam mı yavaş yavaş asarsın inşallah bak bende daha asamadım ama en azından konuştukça olumlu bakmaya baslıcaksın ama sakın üzülme tamam mı

üzüldükçe araya zaman giriyor zaten başka bir işe yaramıyo.
çok mutlu oldum bugün bu yorumları okudukça..böyle bi platform olduğu için.
eşim anlayışlı bir insan olmasaydı bu sayfayı gösterirdim herhalde. bak bi tek ben değilim diye!
ve eşiyle sorun yaşayanlar bence göstermeli. çünkü bunu bir erkeğin anlaması çok zor ilk başlarda.
seni tutup 16 yaşında bu işi yapabilenlerle kıyaslamaya kalkabiliyor. halbuki sorun ne yaş ne kültür! sorun sadece psikolojik.
ve lütfen takipte kalmaya devam edelim.

canım üzülme biz elimizden geldiğince yanındayız olumlu olumsuz herşeyi paylaş ki daha rahat yardımcı olalım.şimdilik çıkmak zorundayım ama pazar günü dışında genelde burdayım ben lütfen üzülme artık.biz yanındayız.

hayır sakın öyle düşünme biz burdayız ve inşallah çok kısa sürede kurtulacaksın, bak ben yalnızdım biliyor musun? eşimde hastalığı kabul etmiyordu,sen çok şanslısın ki erkenden buldun burası olmazsa dediğim gibi egzersizle yavaş yavaş ilerlersin ama öncelikle bu yöntemi bir denemelisin birkaç kez en azından.

-hiç üzülme asaccaksın sen ve yalnız deilsin hepimiz burdayız tamam mı..kim ne derse desin kulağını tıka burda ol her zaman burdaki herkes seni anlıcak yol gostercek..inan burdaki insanlar dısardaki doktordan da diğer herkestendede daha iyi cunku seni ciddiye alıp anlıyorlar ona gore care arıyorlar

tamam üzülmüyorum artık:)) aşmak için ne gerekiyosa yapıcam. ve aştıktan sonra da bu sorunu yaşayan herkese elimden geldiğince yardımcı olucam. görüşürüz.

-hiç üzülme asaccaksın sen ve yalnız deilsin hepimiz burdayız tamam mı..kim ne derse desin kulağını tıka burda ol her zaman burdaki herkes seni anlıcak yol gostercek..inan burdaki insanlar dısardaki doktordan da diğer herkestendede daha iyi cunku seni ciddiye alıp anlıyorlar ona gore care arıyorlar

O kadar zor günleri geçirdim ki nerden anlatsam diye düşünüyorum ama çok zor günler geçirdim

Çok yıprandım 3 aylık evliym 30 yl gibi hissediyorum yaşlandım gibi anladım ki cinsellik olmadan evlilik yürümüyor arkadaşlar psikoloğa gittim 4 tane kadn doğuma gittim yine de yapamadım ümidimi kestim artk derken bu forumu gördüm karaelim bu gece yapıcam artk korkmadan yapmak istiyorum nolar bana dua edin eşim Şubat'a kadar zaman verdi yapamazsak boşanacakmış benden ((((

Anlayışsız bir eş oldugunda durum dahada zorlasıyor tabiki.. Bende henüz aşamadım ama yinede sana destek olmak istedim.. Bu yöntemden umutluyum bende ve olacagına inanıyorum. Sende inan güzelim. Umudunu kesme kararlı ol ve sakın erteleme.. Ama eşinin zaman sınırı koymasına gercekten çok şaşırdım.. Söylemeden edemiyecem ama seni bu sebepten dolayı bosıyacaksa bence senin cabanın zerresini hak etmiyor. Üstelik daha 3 aylık evlisin burda 7 sene bu sorunu yasayıpta yeni yeni atlatan arkadaşlarımız var. Allah yar ve yardımcın olsun...

Evet canım durumum çok zor eşime göre ben oyun oynuyorum herşey benim eğlencem sadece ,çok isteseymişim yapar mışım ama çok zor kafamda halletmek istiyorum verdiğim paralara yazık bütün doktorlar aynışwyi söylüyor beyinde biten bir hastalık
Benim Şubat'a kadar az bi zamanm kaldı
Bu gece deniycem yuvam yıkılmasın kimsenin yıkılmAsn Allahm bize yardım etsin
Nolar bu hastalığı yeneyim
Evliliğimi kurtarmak istiyorum

Benim tek derdim yuvam yıkılmasın bu sebeple vajinismusu yenmek zorundayım
Nasıl günler yaşadım bir ben bir Allah bilir yeri geldi yAtakda yapamadım diye tokatta yedim hakAreette duydum
Yine de boşanmak istemiyorum eşimden çünkü baba evine gidince hersey daha kötü hersey daha zor olacak benim için

Seni anlıyorum desemse anlıyamam yaşayan bilir. Ama bu stresle istesende olmaz. Kendini rahat ve huzurlu hissetmelisin..

kızlar nolur yenenler yardım edinn nolurr ALLAH rızası için yapamyorm ve artık çocuk hasretiyle yanıyorum yaa(

Arkadaşlar.benim çok yakın bir arkadaşım evlilik sonrası 4 ay ilişkiye giremedi.psikolog telkinleri işe yaramayınca başka bir şey önermiş ve arkadaşım yendi.şöyle:alkol alarak hiç bir şey düşünmeden,cinselliğe odaklanmadan evde güzel bir gece geçirin demiş .arkadaşım alkol sonrası gevşemiş ve Relax olmuş ve o gece yendi inanilmaz mutlu olmuştu çünkü kendini çok kötü hissediyordu.psikolog macerasını paylaşmak istedim.umarım faydası olur

Alkol alıp yenmek ne kadar doğrudur bilemiycem :/ o anı bılmeden anlamadan yasamak ve bir ömür hiç hatrlamamak :/

tamam üzülmüyorum artık:)) aşmak için ne gerekiyosa yapıcam. ve aştıktan sonra da bu sorunu yaşayan herkese elimden geldiğince yardımcı olucam. görüşürüz.

inşallah canım inşallah nolur ısrarla dene olur mu olana kadar yarım saat girişe uğraş gerekirse ki ilk başta zaman alıyor ama ıkınınca kolay oluyor tabi ıkınarak itersen giriş daha kısa sürer. ama pes etmeyin yeter ki hemen bırakmayın eşinize de ilk defada yarım saat 1 saat bile uğraşan varmış deyin ikna edin ki hatta ben pes edersem sen teşvik et beni bırakmayalım yapıcaz inşallah deyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…