vajinismusu zeytin yağ ile yendim.

estağfurullah canım ne demek =) çok geçmiş olsun Allah şifa versin.belkide dediğim gibi kontrol hapıda geciktiriyor olabilir yada stres çok takma kafana, şey derler bazen bir önce ki aydan kalanlar temizlenir derler bende ilk kez duydum içinde doku artıklarımı ne kalıyor onlar atılıyormuş sanırım.anormal değil yani korkma.

pes etmek istemiyorum ama kasılmamda sorun nasıl çözülecek iişin kotu tarafı daha yaklaşmadan otomatik olarak başlıyorum kendimi kasmaya korkudan

merhaba hale, söylememe gerek yok zaten sende biliyorsun erteleme hastalığı bu, dersin boş olmasına sevinen çocuklar gibiyiz aslında kendimizi kandırdığımızı biliyoruz ama yinede işimize geliyor sıkıntıya gelemiyoruz.bak kuzum şuan belki birkaç saat uğraşacaksın ama hem kafanda ki sıkıntı gidecek hemde alıştık.ça artık hem bu kadar kafa yormayacaksın hemde daha kısa süre zaman ayıracaksın,bak iki ay çok fazla gibi geliyor biliyorum hergünü azap ama inan birçok kişiye görede çok kısa süre, sen ne kadar çok korksanda birkaç yıllık evli birine göre korkuların daha az olur. öyle densiz insanlar var ki benimde komşum kürtajından bahsetmişti daha ben iki günlük evliyken zaten ilk gece min kabusunu hala unutamıyorum falan dedi ama bak canım eşimiz bu kadar zaman beklediğine göre iyi kötü anlayışlı birisi, o acıdı diyenler hani daha ilk olmasının korkusuyla tam hazır olmadan kuru kuru zorlayan anlayışsız eşler vardır ya birden zorlar hem canını yakar hemde iki damla zar dan kan geleceğine zorladığın dan vajina dokusunu yırtar,zedeler fazla kan gelir hani hep anlatırlar ya yok şöyle acıdı böyle kan geldi diye, yok kuzum işin gerçeği o değil yağ da sürersen o kuruluk olmayacağı için acıda nerdeyse sinek ısırığı kadar bile olmayacak hissetmeyeceksin ben mesela hiç hissetmedim yağ çok kayganlaştırıyor belki ilkte kan olmaz bile 2 de 3 de olur. yani sen acıyacağına odaklanma çünkü kendini zorlamadan ilerlersen acımadığı gibi olduğuna bile emin olamazsın hayret edipte.canım benim 2 saatlik işim var tekrar gelicem lütfen kusura bakma yine konuşalım.

ne kusuru canım olurmu öyle şey ne güzel söylemişsin hakkaten de öyle dersin boş olmasına sevinen cocuklar gibiyiz ohh bu gecede olmadı yırttık der gibi kendi kendime diyorum ki of ya niye böyle bi şey varki keşke olmasa biz ne güzel mutluyuz neden var böyle bişey ama diyorum hale ne saçmalıosun başladın gene kurmaya kafanda diye düşün artık halimi sen düşünmekten kafayı yiyen insanlar gibi olucam bende yakında o düşünceyi atamıyorum ya acıycak p...s oraya dokununca eyvah eyvah dünya yıkılacak sanki Doktorum programında Mualla Oktay diye birinin videosunu izledim aslında o da iyi geldi gibi oldu kadın diyoki acı olamaz orada sinir yok sinir olmayan yerdede acı olmaz ama yok arkadas bana bu da yetmiyo bi insanın canı bu kadar mı kıymetli olur sankinim canımı parçalıycaklar alt tarafı herkezin yaptıgını bende yapıcam iş kafada bitirmek ama yok arkadas bitiremiyorumki abuk subuk düşünmekten artık olsun istiyorum 2 ay oldu ya 2 ay kocamada yazık değilmi cocuk evlendi benimle evlendide noldu sanki ha bekarmıs ha evli öyle yemek yapmakla kocanın karnını doyurmakla bitmiyo bu işler birazda yatakta mutlu edebileceksin bunun düşüncesi yiyip bitiriyo beni bşeyi beceremiosun hale korkak hale off offf 23 yasındayım 23 sene boyunca böyle dert görmemiştim yaaaaa keşke cesaret hapı olsada içsem o cesaret gelse daha başka bişey istemiyorum cesaret gelse olacak zaten hop diye sonra olduda bitti maşallah :)

acaba bu konuyla ilgili bilgilendirici bi video mu izlesem? biz bu işin matematiğini kavrayamadık bence. çünkü ben korkmuyorum. sadece olmuyor. bazen sonuna kadar neyse giriyor ama yön problemi falan oluyor

acaba bu konuyla ilgili bilgilendirici bi video mu izlesem? biz bu işin matematiğini kavrayamadık bence. çünkü ben korkmuyorum. sadece olmuyor. bazen sonuna kadar neyse giriyor ama yön problemi falan oluyor

yon problemiyse asılır bak ne güzel en azından benim gibi korkun yok yaparsın sen

1 yıl oldu ve hala bi ilerleme kaydedemedik. bunun için bir çaba da sarfetmedik. o da alıştı başka yöntemlerle rahatlamaya. ama buna bi dur demenin zamanı geldi. zeytinyağıyla başlıycam denemeye. hep aklımdaydı aslında ama çarşaflara değerse diye düşünüp vazgeçiyordum. ama artık ummrumda bile değiller. 3 gün içinde bunu çözcem!!!

yon problemiyse asılır bak ne güzel en azından benim gibi korkun yok yaparsın sen

merhaba. siteye alışamadım bir türlü.
sizi de online gördüm şimdi belki yardımcı olursunuz.
öncelikle sormak istyorum siz aşabildiniz mi?
bunu özel mesaj olarak yollamak istedim ama sistem izin vermedi

yöntemimi denediğiniz halde mi olmuyor, bakın ilk başta çok yağlı olunca kayıyor yeri ayarlayamıyorsunuz ama bırakmazda ısrarla ıkınarak birazcık alırsanız daha sonra ıkınarak oturuyorsunuz böyle hafif ileri geri poponuzu hareket ettirerek ıkınmak çok önemli bu arada yavaş yavaş ilerliyor azıcık girince zaten gerisi kolay oluyor ama mutlaka zeytinyağ sürmenizi tavsiye ederim ilk sayfada anlattığım gibi.

merhaba aramıza goşgeldiniz arkadaşım ilk başta ki listeye inşallah birkaç gün içinde eklenirsiniz. bana sormak istediğiniz birşey var mı ilk sayfayı okuduktan sonra?

hale bak güzelim o duyguyu biliyorum korkmadığını sanıp bir cesaret denersin ama aynı hüsran artık zarı geçtim diyordum ilk girerken sanki patlayacak gibi o baskıyı hissetmesem olacak. ama inan bak birisi önermedi bana bulmam tesadüftü o yüzden çok şanslısınız bence hem size önerilen bir yöntem var hemde bu işinize yaramazsa zor gibi görünsede egzersizler var ve size yardımcı olacak pırlanta gibi arkadaşlarım. o yüzden artık üzülmeyi ağlamayı birkenara bırakıyosun ve nasıl yenerim kısmındayız artık, kendine hakaret etme olmayacak deme, hep olumlu şeyler yolla beynine, geçen gün bir arkadaşım olumsuz birşey yazmış site isminin altına , yapma dedim sil onu, öss ye girecekken sağa sola yapamayacağım öss çok zor , ben kesin çok düşük alıcam falan yazsan başarılı olabilir misin sence? bir kere ders çalışmak da istemezsin başarısızlığı baştan kabul ettin ve bilinçaltı çökertti seni.yapma kendine haksızlık etme, sen değil binlerce insan var, çünkü binlerce aşık adam var , onlar anlayışlı davranınca bizimde sürecimiz uzuyor, artı yanı o anlatılan safsatalar yaşanmıyor ağrısız sızısız kurtuluyorsun azmedip denediğinde, buda çok güzel bir artı ömrün boyunca ilk günde yaşadıkların cinselliğin üzerine kara bir gölge gibi çökmeyecek.

kkaderim yaptım başardım 6.da oldu işte bu kez kendimi neredeyse hiç kasmadım canım hiç acımadı sadece bi yanma vardı ama dayanabiliyordum olduuu çok mutluyummmm

kkaderim yaptım başardım 6.da oldu işte bu kez kendimi neredeyse hiç kasmadım canım hiç acımadı sadece bi yanma vardı ama dayanabiliyordum olduuu çok mutluyummmm

hey maşallah derya kuzusu bu =)) canım benim hadi gelmiş geçmiş olsun gözün aydın kuzum. çok sevindim.

deneyipte başaranlar lütfen burda yazsın, işe yaramadı diyenler de yazsın ki belki farklı bir ayrıntı söyler daha yardımcı olmaya çalışırız arkadaşlar.
kkaderim sizden mailadresi istemiştim özel görüşmek için ama mail adresinizi alamadım.yazmışsınız ama bana gelmedi......şeklinde boşlukolarak geldi.rica etsem bidaha denermisiniz.

hey maşallah derya kuzusu bu =)) canım benim hadi gelmiş geçmiş olsun gözün aydın kuzum. çok sevindim.

son mesajda söylediğin gibi yaptım bende gitgel yaptım çok mutluuuyum kkaderim
Allah herkesin yardımıcısı olsun kimseye dert vermesin
ama çok yanmam vardı neden oldu anlamadım önce acıdan duramıyodum aglıyodum kıvranıyodum aama dün öyle bişey olmadı
peki yanmanın sebebi nedir ki

bende 4 aydır aynı srounla uğraşıyorum veartık olmayacağını düşünüyorum.buanlattıklarınızdansonra bunu denemekistiyorum ama yine hüsrana uğrayacağım korkusu var.çünkü her aşarısız denemeden sonra eşimle aramauçurumlar giriyor.günlerdir ağlamaktan bittim.bana da yardımcı olun lütfen.

kkaderim sizden mailadresi istemiştim özel görüşmek için ama mail adresinizi alamadım.yazmışsınız ama bana gelmedi......şeklinde boşlukolarak geldi.rica etsem bidaha denermisiniz.

canım siteden otomatik kesiyorlar onu anladım ben birleşik yazınca otomatik olarak sistem siliyor şimdi ekleyin

Son düzenleme:

lütfen hayal kırıklığı falan düşünme ve bir kere yapmakla da vazgeçme canım sadece bu yöntemi 1 hafta 10gün kadar deneyipte aşan arkadaşlarım oldu ama başarısızlık pes etmek yok. bir kez denerkende hemen bırakmak yok uğraşacaksın yapana kadar.ben kayıyor diye bıraksaydım öylece kalacaktı ama kaydıkça yerleştirmeye çalıştım ve oldu , ilk zamnalar fazla uzun süre uğraşıyorsun girmeyecek sanıyorsun ama sen uğraştıkça orası gevşiyor farketmesende ıslanıyor ve yağında yardımıyla ıkınarak itiyorsun ilk başı olunca arkası rahat rahat devam eder zaten.

sen dün ki gibi denemeye devam et önce sen sonra eşin onu denedin değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…