vajinismusu zeytin yağ ile yendim.

evet p daha kolay gerçekten. bende egzersiz yapan arkadaşlara hayret ediyorum ne kadar cesurlar ama farkında değiller diye.

aman napim parmak da girmeyiversin caaanım Allla Alla p yi zor soktuk yeter de artar bileeee

aman napim parmak da girmeyiversin caaanım Allla Alla p yi zor soktuk yeter de artar bileeee

şimdi sıkıntı yok değil mi? bebek konusunda da inşallah hayırlısıyla olur sağlıklı sıhhatli Allah aratmasın isteyen kimseye.

hayırlı akşamlar arkadaşlar görüşmek üzere.

deneyipte başaranlar lütfen burda yazsın, işe yaramadı diyenler de yazsın ki belki farklı bir ayrıntı söyler daha yardımcı olmaya çalışırız arkadaşlar.

canım hani hatırlıyormusun ilk denemede başardım. ertesi gün yani 2.denemede olmadı demiştim, dün 3. kez denedik ve oldu çok şükür ilk denemeden daha da kolay oldu allah senden razı olsun artık korkmuyorum ve çok mutluyum. arkadaşlar lütfen bu işin peşini bırakmayın ve sabredin sonunda oluyor. kkaderim allah senden razı olsun binlerce kez bu tecrübeni paylaşmasaydın ben ve benim gibi diğer tüm arkadaşlar bu sıkıntıyla evliliklerini mutsuz bir şekilde geçirmeye devam edeceklerdi. ama neyse ki ben başardım inşallah darısı diğer arkadaşlarımın başına.

canım hatırlamaz olur muyum bende senden haber bekliyordum çok sevindim canım bundan sonra herşey daha daha kolay olacak , ne zaman ümitsizlik tedirginliğe kapılırsan burda da yazabilirsin inşallah gerek olmasın da, olursa çekinme,ama ben mesela olmayacak sandığımda hep bir kere yaptın çok kolaydı acımadı falan diye kendi kendime cesaret vermiştim sizde hep öyle yapın.sonuçta psikolojik birşey fizyolojik bir rahatsızlık değil yaşanılan.o gün streslisindir olmaz belki hemen umutsuzluğa kapılmak yok beynimiz o kadar mükemmel ki bir kere öğrendiğini kolay kolay unutmaz.canım Allah sizden de razı olsun inşallah dualarınızı eksik etmeyin nolur sıkıntılarından feraha çıksın diye dua edin aklınıza gelirse.tüm arkadaşlarımız tanıdık tanımadık inşallah biran önce kurtulsun sıkıntılarından.ara sıra nasıl olduğunu yaz gelip geçerken =) mutlu olurum.

Kizlar bende bu durumu farkttgmden beri takip edyrm sizi. Deneme yapicam o cesareti aldim fakat bana olmam gereken pozisynlar ve p..s in hangi yone dogru ilerltmem knsnda yardmci olurmusunuz 15 gunluk evliym ama uzamasni istemiyrm lutfen yardmci olun:-(

merhaba tubam hoşgeldin arkadaşım ilk sayfayı okumadıysanız orda hem fotoğraf var hemde yazı merak ettiğin şeyleri okuduktan sonra tekrar sor lütfen,konun en başında ilk sayfa canım.hem pozisyonlar var hemde p yönüyle ilgili fotoğraf

kkadreim ben de aynı sorunla 4 aydır uğraşıyorum ve artık ümidimi kestim.özelden yazamadım size yeni üye oldum buraya ve dünden bu yana tüm yazılanları okudum,sizin söylediğiniz yöntemle başaran arkadaşlar var.ama ben yine olmayacak korkusu ile yanaşmıyorum bile.çok mutsuzum artık.ana da yardımcı olurmusunuz.özelden yazamadım bana ir mail adresi gönderirseniz ordan yazmak istiyorum.siz ana ulaşabilirsiniz sanırım.

ama bir yerden başlamak zorundasınız, ben 4 ay sürekli aynı şeyleri yaparak hiçbirşey sürmeden denedim ve olmasını bekledim olmadıkça da daha çok yıkıldım,sürekli aynı şeyleri yaparak farklı sonuç almak nekadar mümkün olur ki? ilk defa yenmek için ne yapabilirim diye düşündüğün zaman birşeyleri aşıyorsun.kim ne öneriyorsa sizi psikolojik yada fiziksel zorlamayacak birşey olduktan sonra denemek de fayda var. bence önce bu yöntemi deneyip daha sonra birkaç denemeye ağmen olmazsa egzersizlere başlamanız gerekir. msn mi yolladım görüşrüz inşallah.

kkaderim umarım yazımı görürsün hala özelden yazamiyorum çünkü. Biz sayende yendik ve herhangi birsey kullanmadan yapabiliyoruz. Ama alakasız bisey yine de sana sormak istedim en son 2 Kasım'da birliktelik oldu ve dogum kontrol hapı kullanıyorum. 5 Kasım'da regl oldum ama tam regl gibi de değilim normal zamanında oldum ama çok az kanama. Evlendikten sonra regl bu kadar azalıyor mu çok tedirgin oldum adet olmadan uç gun once yumurtlama zamanı olmadıgı için hamile kalmam da zor sanırım

Estağfurullah canım ne yüzsüzlüğü olur mu öyle şey, Allah bin kere razı olsun... tabii ki çok haklısın herşey zamanla daha güzel olacak inşallah.

banada yardım edin lütfen burda yeniyim..yazılanları okudum biriyle konusmaya ihtiyacım var

tatlım dönemsel değişiklik olabilir sıkıntı etme normalde regl düzenliyse senin yumurtlama tarihin olması mümkün değil ama bazı insanların yumurtlama tarihi çok değişken oluyor. bu arada konuşmuştuk sanırım seninle yanlış hatırlamıyorsam tekrar gözün aydın,bence hap kullanma tatlım sonrası için sakıncalı olduğunu söylüyorlar mümkünse biraz alışınca prezr. kullan derim ben. kanamayla ilgili olarakta belki çok yoğun stres yaşamışsındır , mesela benim hep düzenlidir ama bir iki kez şöyle oldu afedersin pembe leke şeklinde bir gün oldu iki gün olmadı sonrada birden normale dönüştü. sen takma kafana belki kontrol hapıyla alakalıda olabilir.

banada yardım edin lütfen burda yeniyim..yazılanları okudum biriyle konusmaya ihtiyacım var

merhaba cetrina birkaç gündür konuyu okuduğunuzu farkediyorum bende sıkıntınızı ne zaman paylaşacaksınız diye bekliyordum. öncelikle ben ilk sayfada anlattığım şekilde yendim ama herşey doğaçlamaydı şimdi tecrübeyle birleştirdim resimler ve videolar buldum faydalı olur inşallah ilk sayfada herşey onun dışında konuşmak isterseniz yada anlamadığınız sormak istediğiniz birşey lütfen çekinmeyin.bu çok kolay aşılabilecek bir durum yeter ki vazgeçmeden deneme yapın.

yazılarınızı okudum resimlere videolara baktım..ama bende sizin gibiyim egzersiz yapamıcam cok umutsuz bir vakayım heralde yeni uye olabildim anca yazıyorum..ve cok korkuyorum bu illeetten naasılgececek nasıl bitecek bu kabus bilmiorum..kabus diyorum cunku 4 aydır ne zihnen rahatım ne uykularımda..sanırım cok kafaya taktım

lütfen gectiinizde bana cevap olur mu konuşmaya ihtiyacım var hemde cokkk:2::2::2::2::2::2:

Tamam canım çok teşekkürler hersey için. Kurtarıcım oldun benim :) birde hapı sadece korunmak için degil kist var onun için kullanıyorum doktorum vermişti. Tedavi bitince dediğin yöntemi deneriz. Sanırım dediğin gibi stresten oldu.

merhabalar kaderim, valla yazamadım uzun zamandır buraya kusura bakma gerçi yazacak bi başarıda yok ya neyse
biz hiç deneyemedik ki basımızda su 10-15 gündür bazı sıkıntılar var oturupta napsak ne etsek diye düşünecek vaktimiz bile olmadı desem yeridir o konu hakkında
Öyle yatıyoruz uyuyoruz kardes kardes
Aslında işimede gelmiyo değil biliyomusun ama farkındayım kendimi kandırıyorum kaçıyorum bi nevi yüzleşmekten korkuyorum bu sorunla
Arkadas ne güzel yazmıs tam olacagı zaman sanki oraya bıcak saplanacak gibi hissediyorum.
Bide saolsun benden 20 gün sonra evlenen arkadasım ah cok acıdı canım cok yandı diye diye hepten bozdu psikolojimi
Şimdi o yaptı ben yapamıyorum ya cıldırıacam sinirimden ben daha önce evlendim ama yenemiyoeum su lanet olası korkuyu
Ben napıyım nerelere gidiyim bıktım usandım artık yasamaktan evli olmaktan mutluluk duyamıyorum baksana dün 2. ayımız bitti bizde tık yok
Millet benden sonra evlendide hamile kalmıs bide ya millet bu kadar cesurda bi benmi korkagım ya
Burda cesaret geliyo bunları okudukça tamam diyorum ya bende yapıcam ama eve gidiyorum cıq yok olmuyo biri duygularımı cıkarıyo sanki içimden deli gibi aşık oldugum adamla evlendim su halime bak

canım bende yendiğimde 4 ay bitti 5. aya girmiştik.zaten o yüzden bu sayfayı açtım canım egzersiz yapmadım ben hiç dersen ki eş parmağı o kadarı yağ sürmek için yapmak zorunda olduğumuz kasım, neden yağ dersen bak bize ilişki sırasında kolaylık olsun diye Allah sadece kaygan bir sıvı vermiş değil mi o salgılanıyor, tabi biz korktuğumuz için o sıvı azalıyor,yeterince ıslanmıyor, o yüzden de biz kuru kuru denemeye çalışınca da canımız yanıyor daha yanmadan o hisle itiyoruz eşimizi falan. işte o kayganlığı sağlamak için zeytinyağ sürmeyi denedim ben ve inan en doğal kayganlaştırıcı dışardan sürülebilecek. eşim yağ sürerken ıkınarak yardımcı oldum o da ben ıkındığım zamanlar itti parmağını, iyice yağladı, bende kendi parmağımı değil o ana kadar eşimin parmağını alamazdım tabi, dra gittiğimizde dr eşimin ve kendi parmağını denediğinde kendimi çok kasmıştım ama ses çıkaramadım sadece ıkındım zorla, önce eşin bacaklarına falan masaj yapınca biraz rahatlıyorsun yoksa ben eşimin ellerini hep iterdim mesela sonra yağ sürerken ilk giriş bir tuhaf oluyor bir iki saniye acı değil tuhaf bir his ama ben hep ıkındım acımadığı sürece dayan dedim, yağ sürülüncede anlattığım gibi ilerledik.o gün bugündür hamdolsun sorun yok.ama ilk iki denemede sabırlı olup pes etmeden deneme yapmak lazım.kaydıkça tekrar yerinibulana kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…