vajinismusu zeytin yağ ile yendim.

Merhaba,

Biraz önce forumda doktor tavsıyesınde buldum .Mükemmel bır doktor ve sana care olacağına emınım bir bakın ıstersenız..Hocam bu konu hakkında da uzmandır

Yardimin icin tesekkur ederim, ben yurt disinda kaliyorum uzaktan nekadar yardimci olabilir ki. Bide erkek doktorla nekadar rahat konusabilir, korkulu rüyam

kizlar slm bisey sormk istiyorum zeytinyagi surunce p.....s birden kayip acimzmi bn suan alti cm apart yapabiliyorm p....s yapamiycam diyeckorkuyorm kadermmm bnada yardmci ol bir omur duacin olim:)

mrb arkadaşlar kaderimin tavsiyesi üzerine dün zeytinyağı ile deneme yaptık yine yapamadım çok kayıyo sonra p.. vajinaya girmek üzereyken kaymasına rağmen ben yine kendimi kastım eşime izin vermedim ve resmen kapandı orası parmak denemesi yapıyoruz bi boğum çok zorlarsam ikinci boğum anca girio sonra yine ağlama krizi ama zeytin yağı sanki daha ii diğer jellere göre falan daha sonraki denemelerimizde özellikle yapmam gereken bişi varmı bana yardımcı olun lütfen..

mrb arkdaşım senin tavsiyen üzerine dün zeytinyağı ile deneme yaptık ama olmadı yine öncesinde eşim parmak denemesi yaptı sanki acı hissettim yine ve ittim parmak denemesinde orta parmağın bir boğumu zorlarsa ikinci boğumu anca alabiliyorum.azmı yağladık acaba bilmiorum yağladıkdan sonra eşimin üstüne ters bi şekilde oturarak elimle yerleştirmeye çalıştım ama yine bacakalrımı kastığım için hiç ilerleme olmadı . bu gece yine zeytinyağı ile deniycem parmak egzersizi yaparken kızlık zarına parmağım ulaşıp yırtılma olurmu eğer olursa bu beni kötü etkilermi bazen acaba o yüzdenmi eşim yada kendim parmak egzersizi yapamıyorum die düşünüyorum.çok zorladığım zamanlardada penisin sadece kafasını hissediyorum .

tamam diorum bu sefer başarıcam diorum istiyorumda ama yine olmuyor ..lütfen bana yardımcı ol.

banada yardımcı olurmusunuz? bir buçuk senelik evliyim ama olmuyo.vajinismus dedi doktor.tam o iş olacakken eşimi itiyorum ne olur yardımcı olun.

amin inşallah canım bana sormak istediğin birşey olursa lütfen mail at saçma mı der, bunuda mı bilmiyosun der falan diye sakın düşünme, hepimiz aynı yollardan geçtik

canım pozisyonda falan hata yapmış olabilirsiniz , yarısı olduysa Allahın izniyle tamamı da çok rahat olur, hiç üzülme. özel msj yolluyorum.

kizlar slm bisey sormk istiyorum zeytinyagi surunce p.....s birden kayip acimzmi bn suan alti cm apart yapabiliyorm p....s yapamiycam diyeckorkuyorm kadermmm bnada yardmci ol bir omur duacin olim:)

yok canım sadece fazla kaygan olduğu için ilk başta sürekli kayıp yerini bulduramıyosun, yoksa sanmaki afedersin girdiğinde pat diye kayıp sona ulaşmayacak, sadece yağ olduğu için acı hissetmiyosun tabi yanlış yöne itmezsen, ve rahat kayıyor giriş sırasında.canım elimden birşey gelirde yardımcı olmaz mıyım arkadaşlar şimdi hepinize özelden mail yolluyorum lütfen sitede ki isimlerinizi yazın ki kim kim onu bileyim ve lütfen çekinmeyin.

canım kendini kasarsın bu normal zaten yavaş yavaş alışacağız, kendini kastığın anda ıkınacaksın arkadaşım ıkınınca kasamıyorsun ve vajina girişi p nin girişine izin veriyor o zaman, ağlama krizi yok artık lütfen diğer arkadaşlar gibi sende mail at hepinize yollayacağım birkaç mail var çünkü, sonrada sorularınızı sorarsınız.

canım baş tarafı olunca tamamı sadece 1 denemende çok kararlı pes etmeden uğraşırsan kurtulursun inan bana

banada yardımcı olurmusunuz? bir buçuk senelik evliyim ama olmuyo.vajinismus dedi doktor.tam o iş olacakken eşimi itiyorum ne olur yardımcı olun.

canım sizede özel msj atıyorum yolladığım adresten bana mail atın lütfen.

arkadaşlar herkesin msn adresini almayın ama burda yardımcı olmaya çalışan kişiler belli çekinmeden ekleyebilirsiniz bizi, mail adresi verme nedenimiz de özelden yazsak 5 dk bekliyoruz yazmak için,burdan bazen çekiniyoruz herşeyi yazamıyoruz,gerçi baya aştık bu konuda ama yinede çekinebiliyoruz, o yüzden mail le rahat yardımcı olabilirim.

amin inşallah canım bana sormak istediğin birşey olursa lütfen mail at saçma mı der, bunuda mı bilmiyosun der falan diye sakın düşünme, hepimiz aynı yollardan geçtik
Mail attım canım.. Cansın ya cansınız kendïmi okadar yanlız ve cağresiz hissediyordum ki.. Duygularımı utanmadan sıkılmadan dile getirmek nekadar güzel bişeymiş.. En yakınlarımdan görmediğim desteği sizlerden görüyorum.. Allah raZı olsun

Allah cümlemizden razı olsun inşallah, yalnız değiliz kaçbin kişi tıklamış sayfayı bir bilseniz, biz sadece çekinmeyip konuşmayı tercih eden şanslı insanlarız, üye olmadan bizi takipeden çok fazla kişi var keşke onlarda üye olsa ve yardımcı olmamıza izin verseler.

banada yardım edermisiniz

banada yardım edermisiniz
hoşgeldiniz , geçmiş olsun arkadaşım, az önce bir arkadaşa özel msj yollamıştım, 5 dk sistem izin vermiyor yenisini yollamama, ben 5 dk sonra özel msj yollayacağım size kontol edersen görüşürüz arkadaşım.

Arkadaslar nolr banada yrdim edin 6 aylik ewliyim bebs cok istyrum fakat her iliskiye girdigimde canım acıyor bu aciyi nasl gecrebilrm yardm lutfen

Arkadaslar nolr banada yrdim edin 6 aylik ewliyim bebs cok istyrum fakat her iliskiye girdigimde canım acıyor bu aciyi nasl gecrebilrm yardm lutfen

canım sen beraber olabiliyorsun fakat acılı mı oluyor? bence bu konuda bir dr a mutlaka gitmelisin altında yatan nedeni öğrenmelisin,belki vajinanda siil olur yada başka birşey, belkide sadece kuruluktan kaynaklanıyordur ama önce bir dr a git arkadaşım sonrada lütfen haber ver merak ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…