canım sen beraber olabiliyorsun fakat acılı mı oluyor? bence bu konuda bir dr a mutlaka gitmelisin altında yatan nedeni öğrenmelisin,belki vajinanda siil olur yada başka birşey, belkide sadece kuruluktan kaynaklanıyordur ama önce bir dr a git arkadaşım sonrada lütfen haber ver merak ederim.
Ewet grebiliyorum yeni ewliyken gttim doktora brsey yok zamanla gecer ddi ama tam 6 ay oldu we artk iliskiye grmekten sgudumbelki bu durumu yasayan wardr diye yazmistim
canım yeterince ıslaklık olmadan deniyor olabilir misin? bak sana şunu söyleyim benim işime yarayan birşey bu, hani ön safhayı geçtiniz ve afedersin giriş olacak ya p nin normal duruşunda , p nin üstüne otur, klitoris ve vajina yı p ye sürt ileri geri ıslaklığın artana kadar devam et buna,sonra zaten yeterli olduğunu hissedersin girişi sağla ama ilk girişte zorlama ıkınarak girdir.ve sana tavsiyem ilişki sırasında dikkatini dağıtacak şekilde konuşma, ve eşin senin ön svşmede senin hoşuna giden şeyleri dokunuşları neyse yapmaya devam etsin,böyle bir önerim var ama inşalah işine yarar canım,haberdar et beni.
Dediğiniz olabilir ama henuz şu utangaçlığı atamadığım icin pek rahat olamıyorum bundan da kaynaklı olabilr diye dusunuyorum
canım o utangaçlığı en çok bana sor bakma burda anlatıyorum 1 seneyi geçti giyinirken kapımı kilitlerim düşün
Merhaba ben evleneli de 8 ay oldu.Önce psikoloğa gittim o olmadı psikiyatriste başladım.parmak egzersizi verdi ama 1 parmak 1 boğumda tıkandım kaldım.daha fazlasını yapamıyorum.sizin yazınızı okuyunca umutlandaım.şu an regl döneminde olduğum için deneyemiyorum ama bitince deneyeceğim.İnşallah bu sefer başarırım.çok bıktım artık egzersizle falan uğraşmaktan( bana da yardımcı olun nolur.
Yok ben o kdr dglim ama cogu zaman esimin moralni bozuyrm ama ne yapayim dokununca utaniyorum bakmasni engelliyorum we byle olnca ilskininde tabi bi anlami kalmiyor
alışırsın canım şu durumu atlat hele bir daha rahat alışırsın,bana bakma ben ümitsiz vakayım utangaçlık konusundaama yinede baya ilerleme var eskiye göre baya hemde.
Arkadaslar nolr banada yrdim edin 6 aylik ewliyim bebs cok istyrum fakat her iliskiye girdigimde canım acıyor bu aciyi nasl gecrebilrm yardm lutfen
Ben de senin gibiyim gerçi ben tam alamıyorum hep yarım alıyorum çünkü korkunç bi ağrı oluyor daha ilerleyince hemen itiyorum zeytinyağını da denedim ama kasıyorum kendimi sanırım(((
Merhaba, arkadaşlar ben de bir kaç ay bu sorunu yaşadım ve 1,5 ay önce yendim.
Eşimin işinden dolayı sık sık birleşme yaşayamasakta yendiğimden beri haftada 1 kez deniyoruz yalnız ben hala hafif baskı hissetmekle birlikte zevk almıyorum. Baskı dışında hiç bir şey hissetmiyorum yani (egzersiz yapan arkadaşlar lütfen yanlış anlamasın asla acı değil hissettiğim hafif bir baskı)
Yenen arkadaşlar, ne kadar sürdü sizin zevk almanız, orgazm olmanız? Bu olagan bir süreç mi bir dr.a görünmem mi gerek acaba?
Umarm yardmlarn icn sagol
Ben de senin gibiyim gerçi ben tam alamıyorum hep yarım alıyorum çünkü korkunç bi ağrı oluyor daha ilerleyince hemen itiyorum zeytinyağını da denedim ama kasıyorum kendimi sanırım(((
merhaba arkadaşlar ben suan yenı uye oldum bana yardımcı olabılırmısıınız aylardır takıp edıyorum butun sayfaları okudum fakat daha yenı uye oldum.umutsuz degılım başarmak ıstıyorum 11 aylık evlıyım ılıskıye gıremıyorum
Merhaba, arkadaşlar ben de bir kaç ay bu sorunu yaşadım ve 1,5 ay önce yendim.
Eşimin işinden dolayı sık sık birleşme yaşayamasakta yendiğimden beri haftada 1 kez deniyoruz yalnız ben hala hafif baskı hissetmekle birlikte zevk almıyorum. Baskı dışında hiç bir şey hissetmiyorum yani (egzersiz yapan arkadaşlar lütfen yanlış anlamasın asla acı değil hissettiğim hafif bir baskı)
Yenen arkadaşlar, ne kadar sürdü sizin zevk almanız, orgazm olmanız? Bu olagan bir süreç mi bir dr.a görünmem mi gerek acaba?