vajinismusu zeytin yağ ile yendim.

kızlaaaaaaaaaaarrrr .. hala bunu denemeyen korkan sıkılan varsa atsın kendini camdannnnnnnn ..
kkaderim hala dualarım devam sana =) Rabbim yüzünden gülücüğü eksik etmesin ..

kızlaaaaaaaaaaarrrr .. hala bunu denemeyen korkan sıkılan varsa atsın kendini camdannnnnnnn ..
kkaderim hala dualarım devam sana =) Rabbim yüzünden gülücüğü eksik etmesin ..

Allah razı olsun tatlım :)) dualarına çok ihtiyacım var aklına geldikçe benide yüreğinden geçirir ve dualarına dahil edersen ne kadar hayra geçer bir bilsen.amiiin inşallah kuzum, seninde hayatında hiç dert keder olmasın inşallah canım.herzaman burdayım soruların falan olursa lütfen çekinme.görüşürüz inşallah.

Son düzenleme:

nasıl bı yöntem banada solermısın ben egzersız yaptım parmakla 3 gun oldu 2 parmakta bıraz acıdı sımdı ne yapmalıyım cnm

bıde bısey kullanmadım egzersızde ben sadece ıslattım tukurukle 2 yıllık evlıyım ayrıca acemıyım burda msjlar ayrı ayrı atttım

benım cocugum var hamıle kaldım ole bole ama bacağımı acıpta yapamıyom cok tartısıyoz esımle hamıle oldugumada ınanamadım ılk zaman azda olsa gırmış demekkı yağla denıcem bakalım ıns kurtulurum

nasıl bı yöntem banada solermısın ben egzersız yaptım parmakla 3 gun oldu 2 parmakta bıraz acıdı sımdı ne yapmalıyım cnm

yöntemi nedir söyleyebilirmisiniz?

arkadaşlar ilk sayfayı okuyun orda ayrıntılı yazdım herşeyi. ilk başlarda çekinip herşeyi yazmamıştım ama şimdi açıkça herşeyi anlattım ayrıca isteyen arkadaşlar özelden mail adresini yazsın burd soramadıkları şeyler olursa elimden geldiğince yardımcı olurum kusura bakmayın bu aralar sık giremiyorum geç cvp yazdığım için özür dilerim.

:) teşekkür ederim canım
Canım bugün benim için büyük gün sana o gün yazdiktan sonra bütün talimatları bir bir yaptık bol yağ sayesinde ben değil eş parmağı kendi parmağımin bir boğumunu zor alırken o gece eşimin işaret parmağını sonuna kadar alabildim senin yazdiklarin bana güven verdi sonra 3 4 kez daha parmağa devam ettik bugün Allahın izniyle penis denicez buarada kızlık zarim parmakla gitmiş oldu..bir adım daha yaklastim sona inşallah bugün olurda yarın sana müjdeyı veririm tatlım:)

ayyyy çok sevindim valla inşallah güzel haberlerini bekliyorum canım, olurda siteye giremezsem yarın aklım burda olacak, Allah yardımcın olsun inşallah yarın kurtulmuş olursun bu sıkıntıdan.

Son düzenleme:
sayfam 15,975 kez okunmuş, ama cesaret eden yardım isteyen o kadar az ki çok üzüldüm

vajili hamileyim, insallah sezeryanla dogumumu yaptiktan sonra bu yontemi denicem. olurda burda yazamazsam bilki coook dua edicem sana

Vajiliyken nasıl hamile kaldın canım.?

1yil falan ugrastik bu dertle sonra arastirirken bu sekildede hamile kalindigini ogrendim. kremler kegel egzersizleri bi ise yaramadi gerci egzersizi duzenli yapamadim ama... artik herkes cocuk istiyodu bizden e bizde cok istiyoduk cok umutsuzdum yenemicem die bu sorunu karar verdim. afedersiniz esige b.salma yontemiyle hamile kaldim cok sukur bize herseyi unutturdu sipa :) az kaldi insallah dogsunda bu yontemi deniycem.

kkaderim yazdıkların bana ümit verdi doğrusu. bende 9 günlük evliyim günden güne geriye gidiyorum.başta p.... başını alabiliyorken şimdi onuda yapamıyorum. aşırı kasmaya başladım kendimi rahatlayamıyorum. şu zeytinyağını deneyelim bakalım inşallah faydasını görürüz.yoksa üzüntüden ölcem

afedersin esiğe boşalma yöntemi nedir anlayamadım??...çocuk isteyen bir vajinismuslu olarak merak ettim...aydınlatırsan sevinirim..özelden msg atmak istedim ama yeni üye olduğumdan izin vermedi sistem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…