vajinismusu zeytin yağ ile yendim.

Ben doktorlara gitikçe inancım azaldı açıkçası.Fatsalı doktor başta uykulu yapacak sonra bnm gıdısatıma gore 2. kısıma geecekmısız orayı uyuşturup bıseyler yaptıracakmışız .kendı elıylede yapacakmış.Sonra ben artık ınanclı, guvenınce kendıme bana bıseyler yaptırcakmıs sonra esımle.bılemıyorum yanı ben yapamadıkça artık doktorlardan bekler oldum.bana kalsa neer denemedik zavallı esım o kadar anlayışlı kı .o anlayışlı oldukça kahroluyorum.bebek ıstıyor okadar da cok sevıyo ama bn daha bıse yapamıyorum kı bebek nasıl olsun dımı.Ya bu doktor da d olmazsa bıttım ben.Bana yardım edın n yapayım.P.degdıgı aman gerı kacıyom esıme zorla sen bana bakma dıyorum adam tutamıyokı o kadar kuvvetlı oluyoum .ya cok çaresızım

sakın zorla dene deme arkadaşım çünkü ilk deneyimin ömrün boyunca senin cinselliğin üzerine gölge gibi düşer Allah korusun, bak bu dr u bırak şimdi bir kenara ben özel msj yazdım orda benim mail adresim var oraya sitedeki ismini söyle inşallah en kısa sürede üstesinden gelicez Allah büyüktür.

ön. sev. uzun tuttuk ama yine kuruluk oldu ( z. yağıyla yaptık o zaman daha iyi oldu :))

Kızlarr, sanırım ben de vajiyim ya :/ Bir ay olacak evleneli hala tık yok :S Deneyeceğimizi düşününce duvar oluyorum resmen :/ Başarı öyküleri baya güdülüyo. Ben de deneyeceğim inşallah zeytinyağı. İnşallah güzel haberlerimi paylaşabilirim ben de en kısa zamanda..

arkadaşım geçmiş olsun 1 ay olduysa büyük artı senin için lütfen korkuların artmadan biran önce birşeyler yapmaya çalış ilk önce sana tavsiyem anlattığım yöntemi bir dene derim sonra baktın olmadı birkaç kez denediğin uğraştığın halde, egzersize başla zaman kaybetmeden 1 aylık evliyken yöntemimi anlattığım arkadaşım denedi ve 2 günde çözdü şükür, lütfen sende zaman kaybetme.

eşimi ikna ettim vee kullandık zeytinyağı çok az kullanmama rağmen çok işe yaradı canım sana mail atmiştim bi kaç sorum vardıda özelden atamıyorum 50 msj olmadığı için

kkaderim nerdesin???(ben yendim !hemen sana haber vermek için yazdım egzersiz sayfasına da.ama ulaşamadım sana sevincim yarım kaldı sanki.ha bu arada tabi ki ben de zeytinyağı diyorum:))))

eşimi ikna ettim vee kullandık zeytinyağı çok az kullanmama rağmen çok işe yaradı canım sana mail atmiştim bi kaç sorum vardıda özelden atamıyorum 50 msj olmadığı için

canım benim maillere az önce baktım ama ismini göremedim sanki çok fazla birikmiş mailim çok utandım arkadaşların yardıma ihtiyacı varken ben burda olamadım malesef, memleketteyim burda da çok mümkün olmuyor malesef inşallah döndüğümde rahatça görüşürüz.

kkaderim nerdesin???(ben yendim !hemen sana haber vermek için yazdım egzersiz sayfasına da.ama ulaşamadım sana sevincim yarım kaldı sanki.ha bu arada tabi ki ben de zeytinyağı diyorum:))))

komarım benim , canım afedersin kaç gündür bakamadım siteye memleketteyim çok sevindim başardığına yanında olamadığım için hakkını helal et, sevincini doya doya yaşa çoktan hakettin sen bunu :13:ilk fırsatta görüşmek üzere öptm

arkadaşlar önce yazamamıştım memleketteyim 1 hafta oldu bayramdan sonra sanırım (eşimde izin verirse :)) 1 hafta daha burda olurum yazamazsam kusura bakmayın hepinizin Allah yardımcısı olsun inşallah. görüşmek üzere

hakettim değil mi:))))evet ya hakettim.yaşayanlar biliyor bunu.çok şükür geçti.asıl sen hakkını helal et.söylediklerini hep hatırladım.senin egzersiz ypmadan da bu şekilde başardığını hatırlayınca,egzersizi bırkamış olmama rağmen cesaret edebildim.tam bana tarif ettiğin gibi yendim,hatta daha azıyla bile.ben eş parmağını hiç yapmadım ,yapamazdım sanki.o yüzden sadece p... e ve kendime yüzeysel olarak sürdüm z. yağını yine de oldu..çok sağol,çok görüşelim inşallah yine.

ne hakkım varda canım varsa helali hoş olsun inşallah.herzaman görüşelim tabi inşallah çok isterim.

Arkadaşlarım merhaba hepinizin geçmiş bayramı mübarek olsun... Kkaderim sana özelden bir çok kez mesaj gönderdim mesajlarım ulaşmıyor mu? Kızlar ben de z.yağıyla yenenlerdenim... Arada ilişki anında p. bazen dışarda olduğunu da hissediyorum. Bu normal mi? 3.5 aylık evliyim. Biz geri çekilme yöntemiyle korunuyoruz bu durum bizim vajinismus durumumuzu etkiler mi çünkü bazen acaba p içeri girdi mi diye düşünüyorum... Kusura bakmayın çok açık yazdım ( KKaderim sana ulaşamıyorum o yüzden burdan böyle yazdım(

canım msj ların hiç ulaşmadı bana gelgit yaparken fazla mı çıkarıyosunuz canım acaba afedersinde bunları düşünme, yoo yani geri çekilmende durumunu etkilemez çünkü sen zaten kafanda bitirdin artık, rahat şekilde oluyor korkuların bitti değil mi? acemilik zaten başlarda oluyor zamanla aşıyorsun herşeyi, hiç olumsuz birşey düşünme herşey yolunda.

Ben çok daha rahatım ama eşim zaten çok çabuk tatmin oluyor acaba git gelin çabuk olmasını p çıkmasının sebebi o mu? Ben hala üst pozisyonda yapamıyorum o pozisyon bana uymuyor kuruyorum tıkanıyorum keyfim varken kaçıyor. Bazen de ben tatmin olmadan eşim oluyor bir ara bu durum beni ilişkiden soğutmuştu... Ben sana bir çok kez hal hatır msjıda attım ( Vefasız değilim olmakta istemem.

zamanla aşarsın kuzum hiçbirşeyi takma acemilik yavaş yavaş gidiyor,birden olmuyor hiçbirşey,bende hiç alt tarafa geçemiyordum aşıyosun zaman geçtikçe ama bence yavaş yavaş üst pozisyonu denemeye çalış ama şöyle yap mesela afedersin altta girişi sağladın biraz ıslaklıkta yeterli farkettin hemen afedersin çıkartıp üste geç tekrar kolay giriş oluyor zaten bak üstte hem fazla yorulmazsın hemde daha sanki zevkli bana göre denemekten korkma. bu arada estağfurullah ne vefasızlığı tatlım ama inan msj larını almadım neden anlamadım alsam burda olduğum sürece cvp yazarım mutlaka zaten.

kkaderim işlem tamam Allah senden razı olsun iyi ki çıktın karşıma kardeşim

ayy çok sevindim canım ya moral oldu üzüntülü günlerimde bebeğimin kalbi durmuş benim için dua ederseniz çok sevinirim Allah sizede banada başka acı yaşatmasın inşallah.soruların olursada mutlaka çekinme sor olur mu? Allaha emanet ol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…