vajinismusu zeytin yağ ile yendim.

çok sağol canım ilginden dolayı özele de mesaj atmışsın da cvp veremedim yeni üye olduğum için... ne kadar süre sonra hamile kaldın canım bizde çok istiyoruz çocuk ama tabi önce bunu yenmeliyiz( zeytin yağını denicem ilk kendim sonra eşimle yazarım buraya sonucunu inşallah ben de kurtulurum dua edin (

canım biz biraz alışalım diye hemen istemedik bebeği, sen bebek kısmına gelince inşallah onada tavsiyeler veririz sen şimdi bunları düşünme ve bana bir mail atsana kuzum sana adresimi yollamıştım ordan da mail atıcam çünkü. hemen çıkmadan şimdi eve gidelim der eşim hemen hazırdan yollicam acele et nolursun.

canım gitmek üzereyiz yolluyo musun ay yetişemezsen üzülürüm şimdi

canım gitmek üzereyiz yolluyo musun ay yetişemezsen üzülürüm şimdi

canım sanırım yetişemedim... mail attım sana biraz önce. bu arada yağ olayını eşime söyledim ve beklediğim tepkiyi aldım o yağ ne kadar zararlı olur asidi yakar enfeksiyon kaparsın falan filan... şimdi yaparım bişey olur vicdan azabı çekerim ne yapsam abilemedim

estağfurullah canım kasma sakin ol acele etme ayrıca farklı şekillerde pozisyonlar falan keşvederek afedersin hoşuna gitsin ki rahat rahat olsun herşey. Allahım mutluluğunuzu hiç bozmasın canımcım :)

aminnn, hepimiz cok mutlu olalımm :) öyle yapcaz zaten tatlım nasılsa aştık artık kafam rahat acele yok :)bebek falan yok dimi sende bi arkadaş sanki sana hamile kaldıgın sormus?

canım zeytin yağ normal yağ değil ve has zeytinyağ da sıkıntı olmaz canım dr a sordum ve yakma falan yok sor deneyipte aşan arkadaşlara gbdilek avesra kelebek42 baş sayfada var bak yenenler hepsine sor yağ ile denediklerinde hiç acımadığını söylüyolar üstelik aynen bende aynı şeyi söylüyorum vicdan azabı yaşayacak bişey yok normal yağ kullanma ama eşine söyle doğumlarda ebeler hemen zeytin yağı sürüyolarmış de işe yarıyor yada yaramıyor onu bilmem yaşamadığım için ama zararlı olsa düşün bebekde var o esnada yaparlar mı kendilerini tehlikeye atarlar mı hiç düşünsene bir.bu arada çıkmıştım da şimdi yazdım kusura bakma canm.

aminnn, hepimiz cok mutlu olalımm :) öyle yapcaz zaten tatlım nasılsa aştık artık kafam rahat acele yok :)bebek falan yok dimi sende bi arkadaş sanki sana hamile kaldıgın sormus?

:)aynen kafan rahat olsun inşallah canm.dilerim başka sıkıntın olmasın bundan sonra.

Dün gece bende szeytin yağıyla yenenler kervanına katıldım çok şükür :) :) jelden çok daha kolay oluyor gerçekten.okuyup geçmeyin ve ertelemeyin deneyince keşke daha önce deneseydim diyeceksiniz çünkü... :):) bir zararı olduğunu da sanmıyorum hem zaytin yağı cilt hastalıklarında tedavi amaçlı kullanılırken neden zararı olsun.Pazarlamacı gibi konuştum di mi :) bu arada kaderimin dediği gibi iki kereden fazla denemeyin bencede..

gözümüz aydın :) Allah başka dert keder göstermesin ve darısı tüm vajili arkadaşların başına olsun inşallah, sen zaten herşeyi yazmışsın söyleyecek bişey yok kuzum :) pazarlamacılar genelde kendi hayrına konuşur ama biz burda arkadaşlar için hayırlı bişeyler olsun diye konuşuyoruz tek fark bu galiba

Benim vaji. ile ilgili sorunum yok ama normal ilişkiye girerken kullanabilirmiyim :)

merhaba arkadaşım.şimdi ben iki kere vajinismusu yenmek için kullandım zararını hamdolsun görmedim dr da zararı olmaz dedi sonradan sorduğum zaman ama ben vebal alamam arkadaşlarada söylüyorum 2 kereden fazla kullanmayın diye sonuçta herşeyin fazlası zararlıdır, eğer ki vaji değilde kuruluk yaşıyosanız arkadaşım ön svş.den hemen sonra yani girişe karar verdiğiniz an ,eşinizin uzanmasını söyleyin ve afedersinizde p nin üstüne oturup klitoris varya oray vajina ağzını p ye sürtün kalkmadan, istersen afedersin p yi tutarakta klitorise sürebilirsiniz ama dokunmaya gerek yok bence,o zaman yeterince ıslandığında, yavaşça girişi sağladığınızda önce siz biraz hareketli olun direk eşiniz çünkü gelgit yaptığında daha tam ıslanmadığı için hafif acıyabilir, önce siz biraz uğraşın o pasif kalsın bu arada ilişki sırasında konuşmak dikkat dağıtacak konuşmalar yapmayın ıslaklık gidebiliyor,ve eşiniz p girişi olduktan sonrada size dokunmaya hoşunuza giden şeyleri yapmaya devam ederse daha rahat haz alırsınız.umarım söylediklerim işe yarar arkadaşım bence vaji değilseniz yağ kullanmayın,

kadercim özelden msj attnm sana geldi mi ya ? yoksa daha dolmadı benim mesaj kotası ona gore yazıp yazıp doldurayım

kaderim meraba daha deneyemedim zeytinyağını :) ama eşimin parmağını zeytinyağsız denedik vajinama rahat girip çıkıyo :) adetim olduğu için ara verdik zeytinyağı bu olayı çözecek inşallah :)

merhaba canm :) çok sevindim cesaretine inşallah biter bitmez yenersin dualarımız seninle olacak canm, bu azmini cesaretini sakın kaybetme.

Ta bnde 2.5 yıllık vajiyim.Ama her yolu denedım zeytın yağı çözüm olabılır belkı ama ben eşimin elinı tutturamıyorum kı daha kendı elımı bıle ne yapacam bılmıyorum.Ayagımı da açamıyorum kı ortaya alamıyorum esımı.Psiklogo gıttım parmak egzersızı verdı ama odevlerı evde yapamadım . Ka gevsetıcıler , uyku ilaçları kayganlaştırıcı jel,bebek yagı, vazelin hıc bırı ıse yaramadı.Lokal anestezı ıle hastanede kızlığımı bozdurdu.Asılama yaptım en azından hamıle kalayım moral olur dedım tutmadı.Simdı fatsa ya gıdıcem bı uzman var adam kendıne guvenıyo.ılk uyutarak , sonra zamanla ıgneyle orayı uyuşturarak 7 gun en fazla dıyo sız yapana kadar ugrasıcam dıyo.Bız bu ış ıçın 3.500 mılyar harcadık toplam.bu da 1 mılyar gıt.bu ısı çabasız yapıyolar para harcamadan bız ıse eskıden esım cok yuklenırdı bana artık oda alıştı bu duruma ama bu fatsa olmazsa yıne eskısı gıbı az az kızmaya baslar tekrar e haklı ne yapacağım offf offff.:

Yeni doğan bebeklerin popoların oralarını bile yağlarlar bizim orda onlara birşey olmuyorsa bize de olmaz heralde:)))

geçmiş olsun arkadaşım, inan bizde bacaklarımızı bile açamıyoduk herşey zamanla biraz cesaretle oluyor, kas gevşeticiler anestol, jel bende hiçbiri işe yaramadı, çok üzüldüm çok para harcamışsınız, sakın bu işi aşmadan hamilelik düşünmeyin, ben uyutarak uyuşturarak bişeyler yapılmasına çok karşıyım, bizi öyle mükemmel yaratmış ki Rabbim, akıllı insanlarız beynimizi birkere ikna ettiğimiz zaman tamamdır,uyutarak uyuşturarak yensen uyuşmadığı zaman ama o zaman uyuşturmuştu şimdi belki canım acır diye düşünüpte herşey boşuna da gidebilir. hiç üzülme ağlama canm inşallah seninlede aşarız bu sıkıntıyı.kendine güven olmaması için hiç bir neden yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…