- 25 Temmuz 2013
- 15
- 0
canım hayır yara falan oluşturmaz zaten iki kere kullansan yetiyor ki bende fazla kullanma diye söylüyorum herkese, dr dan da öğrendim buraya yazacağım zaman tavsiye edicem zararı olur mu diye ben bilmeden göze aldım kullandım ama vebal almak istemem. baş sayfada da yazdım kullansınlar hiçbişey olmaz dedi.ayrıca ben hamileyşm mesela kesinleşmedi bebeğin kalp atışları falan ama inşallah hayırlısıyla boş hamilelik değilse yani ayrıca yine yağ kullanıpta aşan bir arkadaşım daha hamile :) Allah hepinize nasip etsin bizde de inşallah sağ salim herşey yolunda gitsin.
çok sağol canım ilginden dolayı özele de mesaj atmışsın da cvp veremedim yeni üye olduğum için... ne kadar süre sonra hamile kaldın canım bizde çok istiyoruz çocuk ama tabi önce bunu yenmeliyiz( zeytin yağını denicem ilk kendim sonra eşimle yazarım buraya sonucunu inşallah ben de kurtulurum dua edin (
canım gitmek üzereyiz yolluyo musun ay yetişemezsen üzülürüm şimdiçok sağol canım ilginden dolayı özele de mesaj atmışsın da cvp veremedim yeni üye olduğum için... ne kadar süre sonra hamile kaldın canım bizde çok istiyoruz çocuk ama tabi önce bunu yenmeliyiz( zeytin yağını denicem ilk kendim sonra eşimle yazarım buraya sonucunu inşallah ben de kurtulurum dua edin (
canım gitmek üzereyiz yolluyo musun ay yetişemezsen üzülürüm şimdi
estağfurullah canımkasma sakin ol acele etme ayrıca farklı şekillerde pozisyonlar falan keşvederek afedersin hoşuna gitsin ki rahat rahat olsun herşey. Allahım mutluluğunuzu hiç bozmasın canımcım :)
canım sanırım yetişemedim... mail attım sana biraz önce. bu arada yağ olayını eşime söyledim ve beklediğim tepkiyi aldım o yağ ne kadar zararlı olur asidi yakar enfeksiyon kaparsın falan filan... şimdi yaparım bişey olur vicdan azabı çekerim ne yapsam abilemedim
aminnn, hepimiz cok mutlu olalımm :) öyle yapcaz zaten tatlım nasılsa aştık artık kafam rahat acele yok :)bebek falan yok dimi sende bi arkadaş sanki sana hamile kaldıgın sormus?
Dün gece bende szeytin yağıyla yenenler kervanına katıldım çok şükür :) :) jelden çok daha kolay oluyor gerçekten.okuyup geçmeyin ve ertelemeyin deneyince keşke daha önce deneseydim diyeceksiniz çünkü... :):) bir zararı olduğunu da sanmıyorum hem zaytin yağı cilt hastalıklarında tedavi amaçlı kullanılırken neden zararı olsun.Pazarlamacı gibi konuştum di mi :) bu arada kaderimin dediği gibi iki kereden fazla denemeyin bencede..
Benim vaji. ile ilgili sorunum yok ama normal ilişkiye girerken kullanabilirmiyim :)
canım yeni farkettim onukadercim özelden msj attnm sana geldi mi ya ? yoksa daha dolmadı benim mesaj kotası ona gore yazıp yazıp doldurayım
merhaba canm :) çok sevindim cesaretine inşallah biter bitmez yenersin dualarımız seninle olacak canm, bu azmini cesaretini sakın kaybetme.kaderim merabadaha deneyemedim zeytinyağını :) ama eşimin parmağını zeytinyağsız denedik vajinama rahat girip çıkıyo :) adetim olduğu için ara verdik zeytinyağı bu olayı çözecek inşallah :)
canım zeytin yağ normal yağ değil ve has zeytinyağ da sıkıntı olmaz canım dr a sordum ve yakma falan yok sor deneyipte aşan arkadaşlara gbdilek avesra kelebek42 baş sayfada var bak yenenler hepsine sor yağ ile denediklerinde hiç acımadığını söylüyolar üstelik aynen bende aynı şeyi söylüyorum vicdan azabı yaşayacak bişey yok normal yağ kullanma ama eşine söyle doğumlarda ebeler hemen zeytin yağı sürüyolarmış de işe yarıyor yada yaramıyor onu bilmem yaşamadığım için ama zararlı olsa düşün bebekde var o esnada yaparlar mı kendilerini tehlikeye atarlar mı hiç düşünsene bir.bu arada çıkmıştım da şimdi yazdım kusura bakma canm.
canım yeni farkettim onuafedersin hemen yazıyorum.
Ta bnde 2.5 yıllık vajiyim.Ama her yolu denedım zeytın yağı çözüm olabılır belkı ama ben eşimin elinı tutturamıyorum kı daha kendı elımı bıle ne yapacam bılmıyorum.Ayagımı da açamıyorum kı ortaya alamıyorum esımı.Psiklogo gıttım parmak egzersızı verdı ama odevlerı evde yapamadım . Ka gevsetıcıler , uyku ilaçları kayganlaştırıcı jel,bebek yagı, vazelin hıc bırı ıse yaramadı.Lokal anestezı ıle hastanede kızlığımı bozdurdu.Asılama yaptım en azından hamıle kalayım moral olur dedım tutmadı.Simdı fatsa ya gıdıcem bı uzman var adam kendıne guvenıyo.ılk uyutarak , sonra zamanla ıgneyle orayı uyuşturarak 7 gun en fazla dıyo sız yapana kadar ugrasıcam dıyo.Bız bu ış ıçın 3.500 mılyar harcadık toplam.bu da 1 mılyar gıt.bu ısı çabasız yapıyolar para harcamadan bız ıse eskıden esım cok yuklenırdı bana artık oda alıştı bu duruma ama bu fatsa olmazsa yıne eskısı gıbı az az kızmaya baslar tekrar e haklı ne yapacağım offf offff.:
bende sandım ki mesajım iletilmedi daha 100 mesajı dolduramadım ya ama arkadaş olunca özelden atabiliyoruz demek ki :)