• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinismusu yendim!

Evet ilk benim de öyle oldu sen de afedersin ama aynen aparattan kalin.. vemcaine sprey sık iyice aparata. İlişkiden önce 40 dk kadar içinde beklet aparatı. İleri geri yap, içinde döndür. Çok şaşırmıştım ben acayip şekilde bollasiyor orası afedersin. Ya da biz rahatlıyorum bilemiyorum. Sonra denemeye geçebilirsin esli. Benim bu şekilde ağrı sızı olmadı 😌
Anladim canim cok teşekkür ederim ☺️

Merhaba, ben de 1buçuk senedir bunu çekiyorum. İlk defa doktora gittim ve bana çocukluktan kalmış olarak vajinamın kapanmış olduğunu söyledi. Anestezi vererek deneyecekmiş olmazsa bir plastik cerrahla ameliyat dedi. Böyle bişey olabilir mi araştırıyorum internetten ama böyle olan küçük kız çocukları büyüyünce adet olmuyormuş, ben gayet düzenli oluyorum. Lütfen bilgisi olan var mi? Küçük vajinası olanlar ilişkiye giremez mi?😔😔😔

Merhaba, ben de 1buçuk senedir bunu çekiyorum. İlk defa doktora gittim ve bana çocukluktan kalmış olarak vajinamın kapanmış olduğunu söyledi. Anestezi vererek deneyecekmiş olmazsa bir plastik cerrahla ameliyat dedi. Böyle bişey olabilir mi araştırıyorum internetten ama böyle olan küçük kız çocukları büyüyünce adet olmuyormuş, ben gayet düzenli oluyorum. Lütfen bilgisi olan var mi? Küçük vajinası olanlar ilişkiye giremez mi?😔😔😔
Merhaba. Ben de vajinismusken doktora gittim operasyonla biraz genişletti orayı dar diye. Seninki tam kapalı olsa adet zor olur. Açıklık var ama az demek ki. Plastik cerraha gerek yok bence kadın doğum uzmanı ameliyathanede açıyor. 5 10 dk bir şey. Uyutuyor seni.

Merhabalar oncelikle tebrik ederim bende 4. Boyu cok rahat yapiyorum ama esli denemede zorlandim afedersin ama 4. Boydan biraz daha kalin oldugu icin baski hissettim cok yarim alabildim esli denemede sizin nasil oldu cok agri hissettiniz mi
Evet bende çok zorlandım gerçekten sancı gbı bısey oldu ama dayanmak zorundaydım çünkü artık son raddeye gelmıstım yapamadıkca kendı hayatımı mahvedıyordum çocuk ıstıyorum bır yandan sımdı allahtan tek ıstegım hayırlı sağlıklı bır evlat

Biliyorsunuz 15 ay vajinismustum. Ve şimdi 4 haftalık hamileyim. Kizlar kendinize inanin. Dediklerimi yapın. Hamile kaldım halen kasmam var ama yavaş yavaş geçiyor. Vemcaine spreyle ilişkiye girip hamile kaldım.

Mrb.Araniza yeni katildim.Ben de 3 aylık evliyim eşimle birlikte olamadik.İnt de yazan yöntemleri kendimce denemeye çalıştım fakat vajinayı tanıma ayna yönteminde vajinamdan korktum penisin girebileceği hicbir delik boşluk göremedim sadece bi et parçası gördüm sadece benimkimi böyle diye tedirgin olup parmak egzersizi yapamadım kafamda çok soru var kimseye de soramıyorum lütfen bana da yardım edin.Doktora gitmeye korkuyorum.
Bu konuda 3.sayfada detaylıca anlattım.oradan okuyabilirsiniz.

Evliliğimde 6.ay biticek hala hiç bir şey yapamıyorum denemeye bile korkuyorum. Tek bende var sanırdım meğer ne çokmuş yalnız değilmişim dedim. İyiki denk gelmişim böyle bi sayfaya okurken bile bi nebze rahatladım. Nası yenilir bu hastalık nası kurtarıcam evliliğimi nası yendiniz bu hastalığı 😔😔😔
Bu konuda 3.sayfada detaylıca anlattım.oradan okuyabilirsiniz.

Baska doktora gorundunuz mu?

Baska doktora gorundunuz mu?
Evet bi profa gittim ama daha beterdi.. muayene ederken o kadar çekiştirdi ki canım acıdı bağırınca eldivenleri çıkarıp attı ben seni muayene edemem diye bağırdı üstüne ve ben iki gün canımın acımasıyla kaldım. Bu cuma başka bir doktora gideceğiz. Ama psikolojim bitti gitti diyebilirim. Bu psikolojiyle vajina ameliyatı nasıl olurum bilmem...

Evet bi profa gittim ama daha beterdi.. muayene ederken o kadar çekiştirdi ki canım acıdı bağırınca eldivenleri çıkarıp attı ben seni muayene edemem diye bağırdı üstüne ve ben iki gün canımın acımasıyla kaldım. Bu cuma başka bir doktora gideceğiz. Ama psikolojim bitti gitti diyebilirim. Bu psikolojiyle vajina ameliyatı nasıl olurum bilmem...
Vajina ameliyatı hissetmiyorsun kii.. 3 4 dk sürüyor. 10 dakika içinde odandasin.

Ama benim tavsiyem sadece ameliyatla düzelmiyor egzersize basla.

En iyisi parmak egzersizi anliyorum simdi diyeceksiniz ki zaten korkuyorum parmakla nasil yapayim? Doktorlarin onerdigi o once serce parmak jel yardimiyla da yapabilirsiniz sonra sirayla.. Kadin olmak zor ama anlayisli bi esiniz varsa onunda ustesinden gelebileceginizi dusunuyorum😍😍

Bilmiyorum ne olucak doktor ne diyecek adet olduğum açıklık cinsel ilişki için nasıl yeterli olmaz anlamıyorum ki.. 😭😭

Tebrikler.
Zeytinyağının kayganlaştırıcı özelliğinden faydalanıp oldu sanırım. Şifanın nereden geleceği belli olmuyor.
Ama ben kayganlaştırıcı ile denediğimde kontrolsüzce kaydığını hissettiğimde daha da bi panik olup aşırı kasılıyorum.
Bende istemsizce kasılma oluyor ve ertesi gün bile bacaklarım ağrıyor. Panik atak belirtileri geçiriyorum. Nefesim kesiliyor acıyacak diye bir korkum yok aslında kızlık zarımı ameliyatla aldırdım. Kanama da olmayacak biliyorum ama alkolde alsam kasılmaya engel olamıyorum.

Back
X