merhaba benimde böyle bir sorunum varmış yeni öğrendim
1.5 yıl olacak evleneli ve doktora gittiğimde şok yaşadım sen vajinismussun !!! dedi . nasıl yani o ne demek dedim. inanın bilmiyordum bu hastalığı. sonra doktor dedi ki senin kızlığın duruyor ama imkansız dedim kan geldi ilk gece. hayır sadece zedelenmiş dedi. uzman bir doktora gitmemi söyled.. ama gitmek istemiyorum. eşimle kendimiz denemeye karar verdik. emla krem kas gevşetici ve sıcak suda oturdum. parmak egzersizi yapamıyorum sanki daha zor gibi geliyor o bana. 2 kez denedik ama olmadı biraz giriyor başı galiba ama sonrasında olmuyor sanki duvar var oraya takılıyor gibi kendimi boş bırakıyorum güzel şeyler düşünüyorum hatta afedersiniz ama telefon elimde erotik şeyler izliyorum şevke geleyim diye ama olmuyor. başaranları hep okudum burda ne güzel başarmışsınız valla helal olsun size.... tebrik ediyorum sizleri. ama ben yapamıycam gibi bilmiyorum gerçekten piskolojim bozuldu. kendimi kadın gibi hissetmiyorum hissetmediğim gibi eşimede iyi bir eş olamıyorum diye düşünüyorum. yardım ediiiin lütfen