Pasiflora tablet iç bı tane ilişkiden 1 2 saat önce. Rahat ol. Önceki yazılarımda dediklerimi yapabilirsinTebrikler.
Zeytinyağının kayganlaştırıcı özelliğinden faydalanıp oldu sanırım. Şifanın nereden geleceği belli olmuyor.
Ama ben kayganlaştırıcı ile denediğimde kontrolsüzce kaydığını hissettiğimde daha da bi panik olup aşırı kasılıyorum.
Bende istemsizce kasılma oluyor ve ertesi gün bile bacaklarım ağrıyor. Panik atak belirtileri geçiriyorum. Nefesim kesiliyor acıyacak diye bir korkum yok aslında kızlık zarımı ameliyatla aldırdım. Kanama da olmayacak biliyorum ama alkolde alsam kasılmaya engel olamıyorum.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Vajinismusu yendim!
- Konu Sahibi zeynaca
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- vajinismus vajinismusu nasıl yendim
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Merabaa umarim mesajimi gorursunz banada yardm edin lutfenKizlar hepinize merhaba. Hepiniz sormuşsunuz nasıl nasıl diye. Ben bu siteyi 17 ayda ezberlemiş bir insanım. Sizi çok iyi anliyorum. Ben şimdi size neler yapmanız gerektiğini yazıyorum. Ben böyle hallettim. 4lü boy boy aparatlar var rabır dilator diye internette satiliyor. Onu alın. Küçükten büyüğe doğru calisin. Aynı sıralamayla her gün en az 1 saatinizi ayırın. Bunu yaparken o aparatlara önce bebeyagini sürün sonra üzerine Vemcaine sprey sıkın. Bu sprey oranizi uyusturacaktir. Hatta aparat uçlarına bir miktarda anestol krem sürebilirsiniz.. biz aparat sokamayiz demeyin yapamasam ben yapamazdım ama illa da böyle bir düşünceye gidecekseniz ki girmeseniz daha iyi çünkü ancak böyle daha kolay olabiliyor, vemcaine spreyin ucu uzundur vajina içine 5 6 fıs sıkın. Dışına da sıkın. İlk başta yakacaktir sonra geçecek hemen. 20 dk ya uyusacaktir.. hatta ilişkiden bir saat önce pasiflora şurup içebilirsiniz. Rahatlatır sakinleştirir. Sonrası siz de. Ben ancak böyle yendim her yolu denedim. Hala kasılmaların var ara sıra vemcaine sprey sıkıyorum. Yardımcı olabilirsem ne mutlu. Güzel haberlerinizi bekliyorum. Dua edin bebeğim olsun başka bişey istemiyorum. Öpüyorum sizi.
Ya siz 4. Boyi nasil aliyosnz alamyorum benValla yendim iliskiye girdim ama hala sızlama oluyor yavaş yavaş alışıyorum açıldıkça orası. 15 ay sürdü benim... Sürdükçe sürüyor ertekedikce erteleniyor. Her yolu denedim. En verimli olanı sana yazıyorum şimdi direk bunu yap yani. 4 boy aparat var internette satılıyor. Rabır dilator adı. En küçükten başla 3 4 gün boyunca vajinaya şok calis. Bebe yağı sür vajina ve aparata. Sonra 2. Boy aynı şekilde sonra 3 ve sonra 4. Her defa yapısında aynı sırasıyla çalışacaksın. 3yu direk gözüm kapalı sokmaya başlamıştım ben. Simdi 4.yu sokuyorum. Daha sonra denemelere başlayınca vemcaine sprey vajina içine sık ve vajina girişine anestol krem sür
Bebe yağı sürüyorum ,zten ama olmuyor kasılma yuzundenEvet kesinlikle bende o yüzden yazmak istedim yapamayan varsa mutlaka denemeli
:)))))) Bende anlamıyorum ama bunu anlamak için dilatoru alıp denemk lazım yoksa cozemicezYa siz 4. Boyi nasil aliyosnz alamyorum ben
Nasil yani hic dilatorle calismadnz mi:)))))) Bende anlamıyorum ama bunu anlamak için dilatoru alıp denemk lazım yoksa cozemicez
Bugunsiparis verdim ins gelince çalışmaya baslicam ama nasıl baslicam o muamma herkes dilatorle çözmüşNasil yani hic dilatorle calismadnz mi
Bnde dilatörle çalisiyorum ben siz çozdunuz sanmistimBugunsiparis verdim ins gelince çalışmaya baslicam ama nasıl baslicam o muamma herkes dilatorle çözmüş
İns cozeriz hepimiz çok zor süreçBnde dilatörle çalisiyorum ben siz çozdunuz sanmistim
Insallah canim ya bende 4. Boyu yapamiyodum dün onuda yaptim şukur .İns cozeriz hepimiz çok zor süreç
Sen hic denemedn mi parmk egzerszi falan ben parmagi birak dokunamyodum bile oraya
Bugün parmak egzersizi deneyimim başarısızlıkla sonuçlandı... dilatoru deneyeceğim ins o girerInsallah canim ya bende 4. Boyu yapamiyodum dün onuda yaptim şukur .
Sen hic denemedn mi parmk egzerszi falan ben parmagi birak dokunamyodum bile oraya
Bnde parmkla denedm yapamadim dilator sipars verdm ve dilatorun geldgi gun denedm oldu ama vemcain sprey varya onla calistim.sende ole dene istersen olmamasinin imkani yok takildgn yer olursada bna sorabilirsinBugün parmak egzersizi deneyimim başarısızlıkla sonuçlandı... dilatoru deneyeceğim ins o girer
Yapabildinz miBugün parmak egzersizi deneyimim başarısızlıkla sonuçlandı... dilatoru deneyeceğim ins o girer
Bebe yağı bende işe yaramadı. Zeytinyağı çok daha kayganlaştırıyorBebe yağı sürüyorum ,zten ama olmuyor kasılma yuzunden
Kaçıncı aparattasinizBebe yağı bende işe yaramadı. Zeytinyağı çok daha kayganlaştırıyor
Ben yendim 6ay oldu yeneli aparat falan kullanmadım zatenKaçıncı aparattasiniz
Sırayla aynı şeyleri yap açılacaktır orası. Vemcaine pump sprey sık vajinana ve 4.aparata eğer alamiyorsan. İlk etapta yakacak ama geçecek. Uyusturunca yapmaya devam etYa siz 4. Boyi nasil aliyosnz alamyorum ben
Canim sadece bi kere tamami oldu 4. Boyun.Sırayla aynı şeyleri yap açılacaktır orası. Vemcaine pump sprey sık vajinana ve 4.aparata eğer alamiyorsan. İlk etapta yakacak ama geçecek. Uyusturunca yapmaya devam et
Birdha olmadi ya