Banada yardım cı olur musnız?Bnde parmkla denedm yapamadim dilator sipars verdm ve dilatorun geldgi gun denedm oldu ama vemcain sprey varya onla calistim.sende ole dene istersen olmamasinin imkani yok takildgn yer olursada bna sorabilirsin
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Vajinismusu yendim!
- Konu Sahibi zeynaca
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- vajinismus vajinismusu nasıl yendim
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Buyrun elbette olurumBanada yardım cı olur musnız?
Aparat çalışıyorum ilk 2 tanesini yapıyorum 3. De duvr hissi oluyor gitmiyor canım yanıyor nefes alıp verdim ıkındım yok gitmedi ileri canım sıkıldı yapabiliyorum sandım ama 3. Olmayınca morlaim bozuldu yönününde ayarlayamıyorumBuyrun elbette olurum
Simdi sakin ol önce panik yapma tarif ettgn sey bndede oldu hatta daha fazlasi oldu sizlama agri baski duvar bunlari hissettim 3. BoyundaAparat çalışıyorum ilk 2 tanesini yapıyorum 3. De duvr hissi oluyor gitmiyor canım yanıyor nefes alıp verdim ıkındım yok gitmedi ileri canım sıkıldı yapabiliyorum sandım ama 3. Olmayınca morlaim bozuldu yönününde ayarlayamıyorum
Ben 4. Boyu yapablmek icin tam 3 gun ugrastim ancak oldu yani 3 ün hemen olmasini bekleme sabret bi .
Bak ikiye kadar yapmissin simdi sana tarif edicem ama ayni dedgm gbi yap canim.
Bol yag sür bebe yagi baya bol sür tamam mi sonra ilk ikiyi tak git gel yap cilar yine ikiyi tak bunu 10 kez yap tam 10. Kez icinden 2 yi cikarken hemen saniye bile kaybetmeden 3 ü oraya tak itme hemen bekle elinle döndur oraya alistr 2 ile baya calistgn icin olacaktur ama hep ikin tamam mi ve nefes ver ikinirken farkinda olmadan nefesini tutarsan o yuzdende duvar olusuyo o yuzden ikisini kontrol etmeyr calis milim milim it cok az eger sizi hissedersen cikartma oylece bekle snra rahtladgnda yine ikin ve nefes ver yine milim milim it birden olmuyo canim bole az az oluyo herkesn bole sen bu sekilde dene bakim bi bana yaz
Canim naptin haber bekledm ama yazmadinAparat çalışıyorum ilk 2 tanesini yapıyorum 3. De duvr hissi oluyor gitmiyor canım yanıyor nefes alıp verdim ıkındım yok gitmedi ileri canım sıkıldı yapabiliyorum sandım ama 3. Olmayınca morlaim bozuldu yönününde ayarlayamıyorum
Canim naptin haber bekledm ama yazmadin
[/QUOTE
Eşim ilk önce küçükleriyle yap birden yükelenöe daha 2 gün odu başlayalı dedi bende küçükle denedim ama eskiye göre daha kolay yapıyorum ilkini peki kuzlık zarından dolayı mı acır 3.sü bozulmadığı için
Evet canim zar daha yirtilmadgi icin o yuzden bnimde oyleydi hatta 4. Boyu zar zor taktim hafif pembemsi leke geldi sanrm bn zorladim o yuzden.
Sen dedgm gbi yap cok kolay olucak.
Zaten 3 e vucudun alisnca 3 varya okadr kolay oluyoki kendilgnden gitgel oluyo genisliyo tarif ettgm sekilde denedn mi
Zaten 3 e vucudun alisnca 3 varya okadr kolay oluyoki kendilgnden gitgel oluyo genisliyo tarif ettgm sekilde denedn mi
Birde ben doktorla gittim 2 kere birinci doktor kuzlığın duruyor dedi ikimcisi daha detaylı muayne yapmam lazım dedi kozlığın yapısını görmem için dedi anlamadım p sin yarsıı kadar girmişti bi duvar hissi oluştu kanamam oldu adt kanamasıngibi bozulmadı galiba ondanda zorlanıyorum sanırım kuzlık zarı zorluyorCanim naptin haber bekledm ama yazmadin
Evet aslınca durdukça orda alışıyor insan genişliyor ama. Ben birley fark ettik vajina deliğimi artık ıkınmadan görebiliyorum genişlemiyor diyolar ama bana genişlemiş gibi geldi giriş eskiden ıkınınca bile zor görüyodum şimdi dümdüz bakınca gözüküyor delikEvet canim zar daha yirtilmadgi icin o yuzden bnimde oyleydi hatta 4. Boyu zar zor taktim hafif pembemsi leke geldi sanrm bn zorladim o yuzden.
Kizligin duruyo bnce kizlik cnku kolay bozulan birsey degilki kimisinin 10. Iliskisnde bozulms iste o duvar hissi kendni kasinca oluyo orda ikinsan huc duvar olmayacak sadece ikin ya bu kadar basit ve nefesini ver üfleyerek agzndan nefes ver sakin tutma tutarsan da duvar olusuyoBirde ben doktorla gittim 2 kere birinci doktor kuzlığın duruyor dedi ikimcisi daha detaylı muayne yapmam lazım dedi kozlığın yapısını görmem için dedi anlamadım p sin yarsıı kadar girmişti bi duvar hissi oluştu kanamam oldu adt kanamasıngibi bozulmadı galiba ondanda zorlanıyorum sanırım kuzlık zarı zorluyor
Sen dedgm sekilde çalistn mi canim. Bak başaracagiz bunu bnde daha başaramadim ama başarmam şart kendim icin eşime bunu yapamam cok zamanimz gtti kendne bu sekilde gaz ver .Evet aslınca durdukça orda alışıyor insan genişliyor ama. Ben birley fark ettik vajina deliğimi artık ıkınmadan görebiliyorum genişlemiyor diyolar ama bana genişlemiş gibi geldi giriş eskiden ıkınınca bile zor görüyodum şimdi dümdüz bakınca gözüküyor delik
Gecen bi kiz yazdi bana ve taruf ettgm sekilde yapti oldu biliyo musun hatta 4. Boyu ilk denemede takti
İnşAllah biter artık bunsıkıntı deniycem hepsini yavaş yavaş alıştıra alıştıra daha 3 gün olduKizligin duruyo bnce kizlik cnku kolay bozulan birsey degilki kimisinin 10. Iliskisnde bozulms iste o duvar hissi kendni kasinca oluyo orda ikinsan huc duvar olmayacak sadece ikin ya bu kadar basit ve nefesini ver üfleyerek agzndan nefes ver sakin tutma tutarsan da duvar olusuyo
Evet çalıştım hatta git gel bile yapabildim bacaklarım titriyor hala ama onunda durdukça rahat bırkamaya çalılıyorumSen dedgm sekilde çalistn mi canim. Bak başaracagiz bunu bnde daha başaramadim ama başarmam şart kendim icin eşime bunu yapamam cok zamanimz gtti kendne bu sekilde gaz ver .
Gecen bi kiz yazdi bana ve taruf ettgm sekilde yapti oldu biliyo musun hatta 4. Boyu ilk denemede takti
Isterse 10 gun olsun zaman önemli degil herkesn vucudu farkli mesela yardm ettgm kiz 4. Dilatoru ilk denemede takti ben 3 gun ugrastim ancak oldu mesela pes etseydm olmuyo deseydm oda olmazdi.İnşAllah biter artık bunsıkıntı deniycem hepsini yavaş yavaş alıştıra alıştıra daha 3 gün oldu
Bak 2. Dilatoru yagla tak cikar tak cikar 10 kez 15 kez yap.
Sonra tam cikarirken 3 elinde hazir olsun hemen onu tak itme beklee milim milim it zorlanirsan sakin cikarma oylece kal herkesnki birden olmuyo emin ol once buna inan yarim saattede girebilir sadece sabir ve milim milim hareketler
Biliyo musun bnimde hala bacaklarim titryo her boyunu yapmama ragmen bu normal ki birak titresin bacaginin titredgne bakma bakarsan daha çok paniklersin.Evet çalıştım hatta git gel bile yapabildim bacaklarım titriyor hala ama onunda durdukça rahat bırkamaya çalılıyorum
Ben her calistgmda yotubedan komik video aciyorum yada şarki aciyorum vajinama bakmiyorum hic telefna bakiyorum beynimi oraya yonlendryom birde bole dene doktrlar bu sekilde calistryoms cunku ortam sessiz olmasin yada tv nin karsnda çalis
Deniycem canım Ben uyuşturu birley kullanmıyorum kullanmadam yaptım zarar verir diye kullanöadım hiçIsterse 10 gun olsun zaman önemli degil herkesn vucudu farkli mesela yardm ettgm kiz 4. Dilatoru ilk denemede takti ben 3 gun ugrastim ancak oldu mesela pes etseydm olmuyo deseydm oda olmazdi.
Bak 2. Dilatoru yagla tak cikar tak cikar 10 kez 15 kez yap.
Sonra tam cikarirken 3 elinde hazir olsun hemen onu tak itme beklee milim milim it zorlanirsan sakin cikarma oylece kal herkesnki birden olmuyo emin ol once buna inan yarim saattede girebilir sadece sabir ve milim milim hareketler
Hayir hic bir zarari yok ben uyustrcu sprey kullaniyorum.Deniycem canım Ben uyuşturu birley kullanmıyorum kullanmadam yaptım zarar verir diye kullanöadım hiç
Vemcain ismi hatta burdaki cogu kisi bununla yenmis
- 28 Mart 2020
- 21.312
- 1
- 64.654
- 548
Siz de iyilesmissiniz. Beni en mutlu eden şey eski mesajlarinda vajinismusum yazip hamile etiketi olan kullanicilarMerhaba öncelikle gerçekten gözünüz Aydın bize de umut olur musunuz
EŞli denemede de oluyor değil mi bu peki içine nasıl sıkılıyor küçik aparata sıksak olur mu saddceHayir hic bir zarari yok ben uyustrcu sprey kullaniyorum.
Vemcain ismi hatta burdaki cogu kisi bununla yenmis
Bak şoyle canim. Zaten o spreyin ucunda ince bir cubuk var cok ince istersen o çubu birazcik vajinanin icine 3 fıs sık.EŞli denemede de oluyor değil mi bu peki içine nasıl sıkılıyor küçik aparata sıksak olur mu saddce
Ama dersenki ben vajinamin icine sıkamam dersen hani dedin ya deligi goreblyrum dye icine sıkmadan orayada sıkabilirsn 15 dakika icinde uyusuyo orasi.
Birde sen ilk kez deneyecegin icin hangi dilatorle calisacaksan 2 ile çalis bnce 1 i kullanma hic 2.dilatore once bebe yagi suruyosun sonra bir fıs da dilatorun. Ustune bu kadar .
Emin ol daha kolay olcak.
Burda okudum cogu kiz esli denemsnde 5 kez kimisi 10 kez spreyle girmis esli .
Bnde mesela esli denerken spreyle denicem