• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinismusu yendim!

Bak şoyle canim. Zaten o spreyin ucunda ince bir cubuk var cok ince istersen o çubu birazcik vajinanin icine 3 fıs sık.
Ama dersenki ben vajinamin icine sıkamam dersen hani dedin ya deligi goreblyrum dye icine sıkmadan orayada sıkabilirsn 15 dakika icinde uyusuyo orasi.
Birde sen ilk kez deneyecegin icin hangi dilatorle calisacaksan 2 ile çalis bnce 1 i kullanma hic 2.dilatore once bebe yagi suruyosun sonra bir fıs da dilatorun. Ustune bu kadar .
Emin ol daha kolay olcak.
Burda okudum cogu kiz esli denemsnde 5 kez kimisi 10 kez spreyle girmis esli .
Bnde mesela esli denerken spreyle denicem
Bende öyle deniycem birşeu hissedilmşyor de mi uyşıyor duvar hissi falan uyuşunca olmaz de mi

Bende öyle deniycem birşeu hissedilmşyor de mi uyşıyor duvar hissi falan uyuşunca olmaz de mi
Bak şöyle söyleyim suan hissettgn duvar hissinin çeyregi bile olmuyo emin ol buna.
Ama yine dilatoru iterken ikinman gerekiyo ikinma hep olucak sen al bak cok faydasini goreceksn bosuna aci cektrmsm kendme diceksn

Birde ben doktorla gittim 2 kere birinci doktor kuzlığın duruyor dedi ikimcisi daha detaylı muayne yapmam lazım dedi kozlığın yapısını görmem için dedi anlamadım p sin yarsıı kadar girmişti bi duvar hissi oluştu kanamam oldu adt kanamasıngibi bozulmadı galiba ondanda zorlanıyorum sanırım kuzlık zarı zorluyor 😞
Kizlik zari boyle zorlayacak bir et parcasi degil. Incecik bir zar iste. Dilator çalışırken açılmıştır. Duvar hissi veren sey vajina kaslariniz. Kendinizi tanimakla baslayin tedaviye.🧡

Bak şöyle söyleyim suan hissettgn duvar hissinin çeyregi bile olmuyo emin ol buna.
Ama yine dilatoru iterken ikinman gerekiyo ikinma hep olucak sen al bak cok faydasini goreceksn bosuna aci cektrmsm kendme diceksn
Ikınırken kasıyorum nasıl oluyo bilmiyorum ıkınınca kapanıyo orası bazen

Ikınırken kasıyorum nasıl oluyo bilmiyorum ıkınınca kapanıyo orası bazen
Hayir canim.bunu doktor bile söyledi bana insan ikinirken kendini kasamaz dedi dedim ikinrken farknda olmadan ya kasarsam.dedim oda dediki oan sen ikiniyosun ayni anda kasamazsn ki dedi yeteri kadar ikinmadgn icin kendni kastgni saniyosun dedi.
Ya şöyle hayal et ben oyle yapiyom gozumu kapatyom sanki norml dgum yapiyorms gbi hayal ediyorum ve ikiniyorum

Hayir canim.bunu doktor bile söyledi bana insan ikinirken kendini kasamaz dedi dedim ikinrken farknda olmadan ya kasarsam.dedim oda dediki oan sen ikiniyosun ayni anda kasamazsn ki dedi yeteri kadar ikinmadgn icin kendni kastgni saniyosun dedi.
Ya şöyle hayal et ben oyle yapiyom gozumu kapatyom sanki norml dgum yapiyorms gbi hayal ediyorum ve ikiniyorum
Bende ıkınırken tam ıkınamıyorum heyecandan sıkkyorum kendimi ama artık daha kolay yapıyorum dilatörleri

Merhaba arkadaşlar ben dördüncü aparattayım fakat iki gündür sokamıyorum, vemcaine işe yarar mı

Biliyorsunuz 15 ay vajinismustum. Ve şimdi 4 haftalık hamileyim. Kizlar kendinize inanin. Dediklerimi yapın. Hamile kaldım halen kasmam var ama yavaş yavaş geçiyor. Vemcaine spreyle ilişkiye girip hamile kaldım.
Meraba nasil yendinz nasil hamile kaldnz vemcain spreyle anlatblir msnz

Back
X